Datingtips, jeg ville ønske, jeg havde kendt i 20erne

28 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Der er intet som en brækket ægteskab til at vise dig, at du kunne stå for at lære et par ting om relationer og hvordan de arbejder.

Efter at få skilt og lære nogle lektioner i dating skyttegrave, jeg nu har en succesfuld og glad andet ægteskab. Men hvis jeg kunne gå tilbage i tiden, er der et par ting, jeg ville ønske, jeg havde lært tidligere snarere end senere.

Når det kommer til dating , tillidsfuld dig selv og lytter til din indre visdom ofte kun kommer med alderen, men der er måder at hjælpe processen sammen.

load...

Nogle gange at være din egen advokat er ikke så sjovt, som det lyder. Du måske ikke at kende svarene på en række spørgsmål. Du har lige mødt nogen, og han synes stor. Hvem ønsker at squash, at tidlig romantisk brummer?

Men hvis du holde hovedet klart og holde øjnene åbne, kan du undgå potentiel hjertesorg.

1. Når nogen viser dig, hvem han er, tro ham.

Jeg lavede alle mulige undskyldninger for, hvorfor en bestemt person ikke kaldte mig eller hvorfor hans opførsel var fejlagtige. Sammenhæng er en meget attraktiv egenskab jeg lærte at sætte pris på en mand.

load...

Er han aflyse datoer med en halt undskyldning? Alle har udfordringer at håndtere i livet (såsom at trykke på arbejde frister eller familie spørgsmål, der kan afspore selv de bedste intentioner), men jeg ville ønske nogen havde fortalt mig, hvis de starter ud som, at i begyndelsen, det kun går ned ad bakke derfra.

Tegn er alt. Når folk bryder forpligtelser til dig, er de fortæller dig i subtile - eller ikke så subtile måder - ikke at være afhængig af dem. Fortsæt med forsigtighed!

2. Små røde flag forsvinder ikke på egen hånd.

Når du hører, at nagende indre stemme, der siger noget er op, ganske ofte det er rigtigt. Når noget ikke tilføje op, være opmærksom.

Er det underligt, at du har været sammen i tre måneder og ikke ved, hvor han bor? Har du mødt nogen af ​​hans venner? Hvorfor er han altid sms'e i badeværelset? Er han gå off radar for uforklarlige fravær? Det er vigtige fingerpeg om, hvordan han udfører sit liv.

Hvad gør dine venner tænker på ham? Hvis dine venner ikke kan lide ham , kan de plukke op på noget, du ikke har lagt mærke til, eller kan have valgt at overse.

load...

3. Må ikke foregive du er OK, hvis du virkelig ikke.

Hvis jeg ønskede at ligne jeg var en cool chick, ville jeg ikke gøre vrøvl om ting, der generet mig. Hvad jeg var virkelig gør var at knappe ned mine følelser, kun at have dem forlange at blive behandlet senere.

Hvis en fyr, du ser ikke ringe til dig, når han siger, at han vil eller ikke værdsætter dine følelser, du sælger dig selv ud, hvis du ikke løse det. Kommunikation er nøglen i et forhold, og du er nødt til at komme fra et sted til at kigge ud til dine bedste interesser, når evalueringen af hans opførsel.

Du vil ikke være i stand til at ændre ham, men du kan lade ham vide, at du ikke vil være i et forhold, hvor du bliver respektløshed. Hvis du sælger dig selv ud, har du allerede dømt forholdet. Mænd respekterer, hvad de har at arbejde for.

”Du har måske til at acceptere, at der

måske ikke kun én person for dig.”

4. Vær dig selv.

Jeg ved, at vi har alle hørt denne ene før, men når man er ung og stadig opdage, hvem du er, kan det være vanskeligere, end det lyder. Du behøver ikke at elske sushi eller basketball, bare fordi han gør.

Der er ingen fordel at vride dig ind i en kringle til at blive, hvad du synes en perfekt kæreste eller potentiel kone er.

Desuden perfekt ikke eksisterer i virkeligheden. Hvis det gjorde, ville det være kedeligt!

5. Du må ikke være i et kapløb om at blive intimt.

Lad ham opdage dig langsomt. Jeg har for nylig set filmen ”Don Jon”, og var ked af at se kvinder portrætteret som hoppe ind og ud af sengen for en-nighters med hovedpersonen.

Damer, tilslutte kan være lettere end nogensinde, men deler din krop er en big deal. Det lyder gammeldags, men mænd sætter pris på, hvad de har at arbejde for. Respekter dig selv og din krop, og han vil også.

Min mand (i sin uendelige visdom) fortæller mig mænd har to kategorier, de sætter kvinder i: langsigtet potentiale eller kortsigtet rekreation. Og det er meget sjældent at skifte kategorier.

Meget afhænger af, hvor hans hoved er på, og du gør klogt i at finde ud af dette, før du får i for dybt. Du skal vide, hvordan mænd se det store billede og din plads i det.

Ingen mængde af stor sex eller god madlavning kommer til at ændre denne ligning, hvis han ikke ønsker en reel sammenhæng, så stop audition til den del.

6. Der er ingen grund til at være i en fart.

Bare fordi samfundet siger, at du skal giftes og formere betyder ikke, du er nødt til at holde sig til andres tidsplan.

Min mand og jeg var engageret i mere end fem år før binde knude (det var det andet ægteskab for os begge og ganske vist langt mere kompliceret).

Når det er sagt, dog ikke bruge år med en fyr, der hævder at aldrig ønsker at blive gift, hvis disse mål er vigtige for dig. Hvis en mand virkelig ønsker et fast forhold, vil han ikke blive skræmt væk, når ordet ægteskab kommer op.

7. Nogle gange tingene ikke fungerer ud den måde du håbede.

Du har måske til at acceptere tanken om, at der måske ikke kun én person for dig. Hvis du troede, at han var ”The One”, og det viser sig, at han ikke var, vil der være en anden.

Folk kommer ind i vores liv på forskellige tidspunkter for masser af forskellige årsager, og at næste person kunne være bedre egnet til dig i det lange løb.

Og endelig er der intet mere attraktiv end en kvinde, der aktivt forfølger sine lidenskaber og nyder sit eget liv. Hvis du lever dit bedste liv, at energi bliver magnetisk. Før du ved af det, har du masser af datoer at vælge imellem.

Foto kilde: globeslcc.com.