Datingtræner og matchmaker Kristi. Pris hjælper positive sindede singler med at finde kærlighed

13 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Mange Philadelphia-området singler er travle fagfolk, der er trætte af at forbinde med mennesker, der ikke er forenelige med dem - det er, hvis de har forbindelse med nogen overhovedet. Når disse singler ønsker at vende skuden, kan de visitMatchmaker og dating coach Kristi D. Pris. Hun tager en holistisk tilgang til lykke, der hjælper mænd og kvinder undgå giftige relationer, succes i erhvervslivet, og leve det liv, de elsker. I fremtiden hun har planer om at forgrene sig ud i foredrag, workshops og retreats at hjælpe singler finde deres perfekte makker.

Ifølge Harris Poll Undersøgelse af amerikansk lykke, bare 1 ud af 3 amerikanere siger, at de er glade. Det er en lille stigning fra undersøgelser udført i de foregående år, men en øjenåbnende nummer alligevel.

Undersøgelsen viste også, at næsten 80% af befolkningen siger, at de er bekymrede for deres økonomi, og tæt på 50% af amerikanerne bekymre sig om deres helbred. En anden 40% af de adspurgte sagde, at de sjældent beskæftiger sig med hobbyer og fritidsinteresser de nød.

load...

Ikke så mærkeligt, det er så svært at finde nogen til dato. Hvis en Dater er ulykkelig, er han eller hun kommer til at have problemer vedrørende andre, langt mindre være i stand til at dele glæden ved livet og engagere sig i sjove aktiviteter.

Det er derfor, dating coach og Matchmaker Kristi D. Pris gør holistisk lykke en væsentlig del af det arbejde, hun gør med enlige mænd og kvinder i Philadelphia-området. Hun tager sig tid til at forstå de personer, hun arbejder med på et dybere plan, så hun kan gøre mere succesfulde kampe.

load...

Og det virker. En kæmpestor 92% af mennesker, hun har introduceret har fundet langsigtede relationer - nogle har endda gift.

”Jeg blev inspireret til at starte min date coaching og matchmaking erhvervslivet til at hjælpe andre helbrede og omfavne fremtiden. Efter at gøre det, kan de åbne deres hjerter og sind til sunde relationer på alle områder af deres liv,”siger hun. ”Når en person får til et gladere sted, kan de også have den kærligt forhold, de ønsker med en partner.”

Kristi hjælper hendes klienter forstå, at lykken ofte brug for at komme før kærlighed, ikke den anden vej rundt.

Hendes livserfaring Fungerer som en guide

Som en rigdom manager, certificeret personlig træner, certificeret Life Coach, og endda en Equestrian Trainer, Kristi sagde hun har tilslutning og coaching hele sit liv. Men hun begyndte at fokusere på romantik efter hun gik igennem en skilsmisse. Tilbage i dating spillet, hun sprang gennem alle bøjlerne og skabte værktøjer, der arbejdede for hende.

load...

”Efter min skilsmisse, jeg lavede mange fejl i dating... Men jeg har en følelse af humor om mine erfaringer og åbent dele mine historier.” - Kristi D. Price, dating coach og Matchmaker

Kristi var så vellykket, at hun besluttede at dele de erfaringer, hun har lært med andre.

”Efter min skilsmisse, jeg lavede mange fejl i dating - såvel som i relationer - men jeg har en følelse af humor om mine erfaringer og åbent dele mine historier,” sagde hun. ”En af grundene til jeg startede min virksomhed var at hjælpe andre med at undgå de smertefulde fejl jeg gjorde. Vedrørende mine klienter motiverer dem til at træffe de rigtige valg og ændringer.”

En del af det arbejde, hun gør, er at hjælpe kvinder ”aflære” den dårlige rådgivning, de stige fra dameblade om, hvordan de skal handle. Og hun tilbyder værktøjer og tips til både mænd og kvinder til at forstå deres egne behov bedre og finde lykken værd at dele.

Catering til Optimistiske Professionals

Kristi arbejder med klienter i alderen fra 25 til 60 - men de har alle noget til fælles: De søger lykke.

”Jeg vælger at arbejde med positive-minded, professionelle mænd og kvinder, der har mod på livet,” sagde hun. ”De er intellektuelt nysgerrig og brænder for at skabe et liv, de elsker. Mine kunder sætter pris på min ligefremhed, ærlighed, vilje til at hjælpe, og det faktum, at jeg har en munter attitude. Jeg mener virkelig, at dating skal være sjovt og underholdende.”

Kristi viser folk, hvordan man finder indre glæde før tilslutning med en partner.

Kristi arbejder med 30 til 40 coaching klienter om året, plus omkring 10 til 15 matchmaking klienter.

”Mange af mine coaching klienter er fagfolk, der ønsker indsigt i deres karriere - eller ønsker mit team til at hjælpe med teamdynamik hvis deres virksomhed ikke opfylder indtægter mål,” sagde hun. ”Jeg er alt om relationer og hjælpe folk dukke op som deres bedste selv -. Både i deres professionelle og personlige liv”

Omfattende Dating Coaching og matchmaking tjenester

De fleste af Kristi s matchmaking klienter er professionelt succesrige mænd, der er at søge efter 'The One ”.

”Lad os se det i øjnene: At finde 'The One' er ikke let. De fleste af os har været igennem livets op- og nedture, og har styrtede ned og brændte mange gange i jagten på ægte kærlighed,”sagde hun. ”Jeg forsøger at bringe menneskeheden til min virksomhed. Jeg kommer til at kende mine kunders hjerter, forstå, hvad der virkelig inspirerer dem om at være med den eneste ene. Så jeg introducere dem til kvinder, der deler de samme værdier, mål i livet, og holdning til kærlighed.”

Kristi giver kunderne den tillid, de har brug for at have et varigt partnerskab.

Kristi s ligetil, no-nonsense tilgang appellerer til folk, der er seriøs omkring forandring, men positivt på fremtiden, tilføjede hun.

Hvis hun opstiller en klient på en dato, og det virker ikke ud, vil kunden modtage ærlig og tankevækkende tilbagemeldinger om, hvad der gik godt, og hvad der ikke gjorde. På den måde kan de lære og forbedre i fremtiden. En kamp kan være perfekt på papiret, men nogle gange kemien ikke er der.

Udvidelser Planlagte at Assist flere mennesker

Sammen med matchmaking og coaching tjenester, Kristi tilbyder luksus rejse ferier til solo rejse eller romantisk getaways.

”Ferie hjælpe folk igen med deres indre selv, deres ægtefælle eller partner, og bare genoplive og forynge væk fra daglige spændinger i vores liv - herunder hurtige arbejdsmiljøer,” sagde hun. ”Eller måske, de har brug for healing og ønsker en smuk miljø og erfaring til at fokusere på at tage vare på sig selv.”

Kristi sagde hun planlægger at gøre mere foredrag, workshops og weekend retreats at undervise andre måder at skabe kærlighed i deres liv og tiltrække både de rigtige mennesker og muligheder.

At stil metodik lov-of-attraktion har hjulpet hende nå meget succes med sine klientel.

”Jeg elsker at hjælpe andre, så når jeg får opkald eller e-mail fortæller mig, hvordan jeg har hjulpet dem med at skabe et liv, de elsker eller møde kærligheden i deres liv, det trækker på mine Heartstrings,” sagde hun. ”Coaching andre er meget givende for mig, især når jeg kan hjælpe mænd og kvinder realisere deres værdi.”