De must-know hemmeligheder for et fantastisk forhold

23 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Har du nogensinde mødt nogen, straks klikkede og derefter følte en kraft tog dig over?

Efter denne indledende møde, er det ligegyldigt, hvad du gør. Du vil ikke være i stand til at få den fyr ud af dit hoved. Du laver en bevidst indsats for at tænke på noget andet, men synes at svigte hver gang.

Efter det første møde, vil du holde tænke på dine interaktioner med ham, hvad hver enkelt af jer sagde, hvordan han flyttede, og hvordan han reagerede. Du tænker hele tiden over de ting, du kunne have sagt, men faktisk ikke får en chance for at.

load...

Du er hele tiden på telefonen, kontrol for at se, om han sagde noget nyt. Hvis han gjorde, får du meget ophidset og lyst til din dag lige fået en meget bedre.

Efter dette, tilbringer du en utrolig lang mængde tid på at forsøge at komme med den perfekte ting at sige tilbage.

Dette fortsætter du begynder at gå dybere i et forhold med denne fyr, men på en måde du aldrig synes at vide præcis hvor du står med ham. Dette mysterium holder dig i en konstant tilstand af alarm, kontrol af de enkelte tegn og spekulerer på, om det er en dårlig en.

Du vil føle at du er på en følelsesmæssig rutsjebane, som er udmattende, men meget spændende på samme tid. Den største frygt i dit liv lige nu er muligheden for ham at forlade.

load...

Denne frygt er så stærk, at det i nogen grad styrer alt, hvad du siger og gør.

En anden måde, tingene kan udvikle sig:

Du møder en fyr, men han synes ikke rigtig specielt. Du kan lide ham, har ordentlige samtaler og give ham dine kontaktoplysninger, men du er ikke alt for bekymrede over at høre fra ham.

Du føler dig godt, når han kommer i kontakt, men er ikke rigtig stressede over, hvornår og hvorfor han ikke har kaldt eller sms'ede mere frequently.You give ham flere chancer og gå ud et par gange mere uden at forvente en masse fra det hele.

Du kan langsomt begynde at se, hvordan din tiltrækning begynder at vokse. Alt synes afslappet. Der er ikke en masse drama (hvis nogen), og du er ikke alt for ophidset. Det føles fantastisk.

Hvilke af de scenarier tror du vil vare længere?

Efter at have læst hvad jeg har sagt, er du naturligvis kommer til at sige den anden.

I det virkelige liv, når det rent faktisk sker for dig, du vil nemt falde for første. Det første eksempel repræsenterer alt det, vi nogensinde har kendt og ønskede om kærlighed.

load...

Dramatiske relationer er normalt usundt.

Desværre, dramatiske relationer, der tager dig med på en følelsesmæssig rutsjebanetur er normalt usundt og er ofte bundet til at mislykkes.

Før du siger noget, der er undtagelser, men de er ikke almindeligt. Dette sker, fordi det første træk du føler mod den anden person er styret af dit ubevidste ønske om at løse nogle af dine tidligere spørgsmål.

Her er et andet eksempel: Hvis dine forældre gjorde du føler at du ikke var god nok, kan du være tilbøjelig til at falde for mænd, der behandler dig på samme måde. Du kan blive draget til fyre, der er fuld af sig selv, fordi du håber at rette op på dette spørgsmål fra din fortid.

Et andet eksempel ville være, hvis din far var kritisk og aldrig sagde han var stolt af dig. Du kan være tilbøjelig til at kigge efter mænd, der behandler dig på samme måde.

Du kan gøre dette, så du kan vinde over deres kærlighed og godkendelse til at gøre dig føle sig bedre om dig selv. Dette er et eksempel på du forsøger at løse, hvad din far gjorde.

Du behøver ikke foretage disse beslutninger på et bevidst plan. De har alle ske instinktivt på et ubevidst plan.

”Relationer er om, hvor meget

lort du kan tage fra en anden.”

Hvordan dit sind virker:

Bevidst du kommer til at dømme de ting, siger han. Ubevidst du kommer til at dømme alt andet fra hans kropssprog og tone, at den måde, han taler og niveauet for øjenkontakt.

Alt bliver bedømt af dit ubevidste. Med det i tankerne, hvis dit ubevidste hjerne finder noget i den fyr, noget, der ligner et uløst problem fra fortiden, det vil skille sig ud og skubbe dig i retning af den pågældende person.

Ubevidst du også kunne opsøge mænd, der har en kvalitet, der er underudviklet i dig selv.

For eksempel, hvis du er besat om arbejde og altid ønsket, at du var ikke sådan, du kan blive tiltrukket af en fyr, der er lagt tilbage og ikke bekymrer sig om ting, som du gør.

Desværre er det på grund af disse grunde, at usunde relationer altid begynde med en pull. Den største ulempe er, at du aldrig anerkende dem som usundt, fordi når du er i dem, dine følelser tage kontrol og du står tilbage næsten hjælpeløs.

Store relationer udvikle sig i tiden.

De fleste store relationer begynder meget anderledes end dramatiske dem. Der er en gensidig interesse og tiltrækning, som i sidste ende vokser ind i noget meget større med time.If du altid rationalisere dette, vil din dating liv ændres for altid.

Den nemmeste måde at komme ind i et sundt forhold er at tage alt langsomt. Dette gør det muligt for dig og din potentielle partner til at dyrke din interesse for hinanden i tid.

Jeg ved, hvor svært det er at holde tingene objektivt, når du starter et forhold. Dette gælder især for kvinder, fordi de er mere emotionelle, men det er nøglen til succes.

Dette er grunden til at tilbringe en vanvittig mængde tid med en fyr, især i starten, er en dårlig idé. Du risikerer udsigt alt, hvad der kan bryde forholdet.

Under stærke følelser for en person er ikke nok til at holde et forhold, især fordi dem følelse kan meget nemt fade ud i tide.

Have fælles værdier og dele nogle mål og interesser er absolut altafgørende. Der vil være ting, du ikke er i stand til at leve med.

Ideelt set bør du altid finde ud af, hvis du er begge fundamentalt kompatible . Desværre er den eneste måde at gøre det er, hvis du tage det langsomt.

Det er naturligt at ønsker at tilbringe hver eneste vågne minut med nogen nye du vil. Desværre, hvis du gør det, vil du ende med at stole for meget på forholdet til din egen lykke.

At se nogen så ofte ikke tillader dig at tage en pause fra alt det følelsesmæssige spænding og stimulation. Det giver dig ikke mulighed for at tænke over, hvad der foregår.

Ved den tid, du indser han ikke er så stor, vil det være for sent, fordi du har investeret for meget i forholdet, og du kommer til at stole på de klassiske ”kærlighed overvinder alt” cliche at retfærdiggøre opholder med ham.

Hvad du kan gøre:

Du behøver ikke at stoppe dating fyre, der får dig til at føle en stærk og umiddelbar tiltrækning. Du bør datere både type fyre, men hemmeligheden her er til dato smart.

Naturligvis vil det være meget lettere at gøre med fyre, du ikke føler det samme betaget af. Du bør tvinge dig selv til dato alle smart.

Hvis du lige er begyndt at se en person, så prøv at afstå dig selv fra at se ham hele tiden. Hold det på et eller to datoer om ugen.

Prøv dit bedste for at holde telefonsamtaler og sms'er til en minimum.Ideally du skal tilbringe en times samlet at gøre dette om dagen.

Gør dette vil give dig mulighed for at komme til at kende den anden person, og samtidig give dig mere end nok tid til at beslutte, om han er den rette for dig.

Mange kvinder bliver fanget om, hvordan en fyr føles.

I stedet bør du bekymre dig om, hvordan du opfatter ham.

Du kan undgå dette, hvis du bare gør en indsats mod at se ham, og dit engagement med ham tydeligt. Vær opmærksom på sine fejl og gøre et notat af dem.

Tænk over det på denne måde: Kunne jeg leve med disse fejl for resten af ​​mit liv?

Ingen er perfekt, så gøre en indsats for at se sine fejl.

I slutningen af ​​dagen, relationer er om hvor meget lort du kan tage fra den anden person. Hvis der er noget lort du ved, du vil aldrig være i stand til at komme over, så dette forhold vil altid mislykkes til sidst.

Husk den eneste måde du vil være i stand til at se ham tydeligt, er, hvis du kan give dig selv nok følelsesmæssig plads til at klare dit sind og tænke over det, og samtidig holde en høj grad af objektivitet i begyndelsen.

Det er den slags ting, jeg diskuterer på min blog og i gratis e-bog, jeg giver ud. Hvis du ønsker at øge dit kærlighedsliv succes, besøg http://TheSingleWomanGuide.com - et sted, hvor den konventionelle ”dating tankegang” er smidt ud af vinduet til fordel for mere direkte og frugtbare metoder til mødet, at tiltrække og fastholde en kvalitet fyr i dit liv.

Foto kilde: bp.blogpsot.com.