De øverste 8 mest sjove datingkatastrofer med tilladelse fra darwin-priserne

20 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Når en harebrained sexcapade fører til alvorlig skade eller for tidlig død, de Darwin Awards er der for at fortælle historien og ære de stakkels fjolser der bliver blandet op i latterligt undgåelige ulykker. De Darwin Awards har lagt over 800 historier om imprudentindividualswho forbedre menneskets arvemasse ved at undlade at leve længe nok til at reproducere. Fra ubekymrede rulebreakers til dumdristige opfindere, hjemmesiden dækker alle mulige dødelige fejl og absurde situationer. Vi har plukket ud de øverste otte dating-relaterede historier på Darwin Awards til at give vores læsere et lille klukle og en værdifuld lektie om, hvad der kan ske, når du lader din libido gøre tænker for dig. At have sex under kørsel drab. Nu ved du det.

Min sidste kæreste var for hensynsløs for min smag. Jeg plejede at joke thatall hans historier sluttede med: ”Og så løb vi væk.” En eftermiddag, gik vi til en sø parti, der spundet ud af kontrol, da hans venner begyndte drunkenly pege og affyre fyrværkeri på hinanden, fordi de troede, det var sjovt at se folk dykke ud af vejen. Så someonetripped og sendt alit fyrværkeri tumbling ned i græsset. Og så løb vi væk.

load...

Mens vi var dating, min ex ofte valgte at gøre usikre ting, ligesom gøre hans bedste ven styre acarfrom passagersædet, at bevise, at han var dristig. Han pralede det til mig og affærdiget risikoen. Han saidhe'd aldrig lade noget stophim fra at gøre, hvad han ønsker at gøre. Jeg fortalte ham, at ville gøre en dejlig indskriften på hans gravsten.

Hvis han ikke er forsigtig, kan han ende med at featured på de Darwin Awards en af disse dage. Denne hjemmeside kataloger de latterlige utilsigtede dødsfald (og nære opkald) af almindelige mennesker, der bevidst sætter sig selv i farlige situationer - og betalte prisen.

load...

Siden 1993 har de Darwin Awards indsendt mere end 800 historier om mennesker gør idiotiske valg og snoede op flov, sårede, eller dead.Some værdifulde erfaringer og griner kan fået fra disse misbegotten eventyr og cringeworthy ulykker - som måske ikke bruger kokain som en sex stimulans.

De Darwin Awards fremhæver de forfærdelige beslutningstagning færdigheder af granat jonglører, tog jumpere, og andre afdøde vovehalse.

Hvis du kender til et dumdristigt sand historie værd nominere til en Darwin Award, kan du lave et indlæg her.Vi talte med Wendy Northcutt, skaberen af hjemmesiden, for at få hende tage på sitets mest populære dating-relaterede advarselsberetninger. ”Jeg nyder at indsamle disse latterlige historier om mennesker, der forsætligt er fastsat med denne strålende, butobviously dømt, plan,” sagde hun. ”Mindst de har forbedret den genpulje, så der er lidt ære i det.”

load...

Fra første datoer til seksuelle feticher, Darwin Awards dækker alle former ofidiotic og farlig adfærd. Hvem vidste, at køre to scootere på stampeblanding hastighed ind i hinanden var ikke den måde at vinde en piges kærlighed? Tilsyneladende notthese to taiwanske studerende, der gav deres liv i et spil af kylling i 2004.

Hvis du ønsker at imponere en dato, du er bedre offstaying i live længe nok til at formere sig. Nogle af disse historier er chokerende, og andre er morsomme, men de alle tjener som liv lektioner til nogen opsat på at forfølge deres ønsker ligeglad med konsekvenserne.

1. Par Dies i Hearse

First off, har vi fået en 1999 historie om mennesker, der døde når du havde sex i en bil med motoren på. Ifølge ”Couple Dies i Hearse,” kulilteforgiftning dræbte to russiske Bolere i deres egen garage samt en mexicansk par i en rustvogn parkeret på et lager. Mindst de gik ud med et brag.

Undgåelige dødsfald er kendetegnende for en Darwin Award, og det er et dumt let fejltagelse at gøre i varmen i det øjeblik, så det går i toppen af vores liste. På et beslægtet note: At have sex, mens man kører isalso en dårlig idé kunne sætte dig på den hurtige vej til en Darwin Award. Hvil i fred, unge elskende. Forhåbentlig vil andre lære af dine fejl.

”Min mission har altid været at behandle de mennesker, der passerede med respekt,” Wendy fortalte os. ”Jeg sympatiserer med dem, fordi jeg er en stor klutz, og jeg kan bare se mig selv udrugning en strålende ordning, der snor sig op at dræbe mig.”

2. Fremragende Plastic Lover

Den næste historie kommer fra overskrifter i UKin november 2000. Martin, en gift mand med en kvælning fetish, opførte sig med åbenlys foragt for sit eget liv i håb om at få slukket, mens han var alene i sit hus.

Martin kvalt sig selv ved hjælp af en plasticpose og støvsuger.

Efter sigende, den 34-årige mand oftenasked sin kone at holde hende natkjole over hans ansigt, mens de havde sex. Den sensationof blive kvalt vækker til nogle mennesker, og når practicedsafely mellem samtykkende voksne, vil dette normalt ikke få dig på Darwin Awards hjemmeside.

Det er, når en person eskalerer suchdesires til usunde niveauer, uheldige ulykker til tider kan forekomme.

En skæbnesvanger eftermiddag, Martin tilsyneladende ønskede at øge sin solo nydelse ved at reducere hans evne til at trække vejret. Han satte en plasticpose over hovedet og brugte en støvsuger til at fjerne luften inde.

Det endte ikke godt. Ifølge artiklen Darwin Awards : ”Han blev fundet liggende ved stadig kørende støvsuger, fuldt påklædt, døde, stadig holder stik”

3. Bench Press

Hvis du er en ensom enkelt walking ved dig selv i regnvejr, kunne man tro tingene kunne ikke blive værre. Nå, ville 41-årige Xian sandsynligvis fortælle dig andet. Han viser daters overalt at kedsomhed, liderlighed og bænke er en meget dårlig kombination.

Xian private øjeblik blev en offentlig skue, da han fik stukket masturbating til en bænk.

Bench Press ” fortæller historien om en midaldrende mand engagere sig i nogle utugtig aktivitet og pinligt selv ganske grundigt. Det hele startede med en tur i parken. De stål sit-up bænke på Lantian Park har hundredvis af små huller løber langs overfladen. Xian så, at som en invitation til at indsætte hans penis i en af dem. Svært at se, hvordan sådan en inspireret idé kunne gå galt, ikke?

Så snart Xian blev fuldt vakt, blev han helt fast. Prøv så han kunne, han var ude af stand til at fjerne sig fra sin liggende stilling på bench.Awkward.

Den stakkels fyr havde intet andet valg end at kalde myndighederne og forklare mellem panik vejrtrækninger den uheldige situation, han befandt sig i. Det tog fire udmattende timer at befri Xian fra bænken. I sidste ende, reddere måtte skære hele bænken fri, så de kunne tage ham til hospitalet. Tal om at blive fanget med bukserne nede!

4. Falling in Love

Denne historie tager usikker sex til nye højder. Eksperimentel sex er temmelig udbredt blandt 21-årige, men en South Carolina par toppede dem alle med en uklog boltre sig på taget.

Lige før daggry, blev den unge mand og kvinde opdagede liggende blødning og nøgen i midten af ​​vejen. En taxachauffør opfordrede til en ambulance, og de blev hastet til hospitalet. Men begge gået bort uden at komme til bevidsthed.

”Nederste linje: Hvis du sætter dig selv i en usikker position på kanten af en spids tag, kan du godt finde dig selv Falling in Love på samme tid.” - et uddrag fra ”Falling in Love”, en Darwin Awards historie fra 2007

Årsagen til deres død var et mysterium indtil efterforskere fundet to sæt pænt foldede tøj på en nærliggende tag. Myndigheder derefter konkluderet, at de unge elskende havde sex, når de ved et uheld faldt til deres deaths.It viser sig rullende rundt nøgen på en skrå tag er farligt. Bakspejlet er 20/20.

5. Tog Dodge

Viser off er et fælles tema på Darwin Awards. ”Mænd især har en tendens til at vise for at få opmærksomhed,” Wendy kommenteret. ”Jeg forsøger at undgå stereotyper mennesker. Vi alle gøre dumme ting, men det gør favor mænd -. Undskyld, de er bare mere tilbøjelige til at være risikovillige, tilsyneladende”

Det kan helt sikkert siges om denne næste dater, der besluttede det var en god idé at træde foran et tog at imponere sin date. Manden råbte, ”Train undvige!” Og sprang på tværs af sporene foran tog, der nærmer. Men hans timingen var ikke helt rigtigt.

”De fandt hans jordiske rester spredes langs omkring 150 fødder af sporet,” artiklen læser. ”Jeg er sikker på det var en dato, som den unge dame ikke snart vil glemme.” Seriously.

6. Betrayal af Trussed

Dette er en skræmmende fortælling om kinky sex gået skævt. En anonym At-Risk overlevende fik bundet op i en akavet og farlig position i 1999. En nat en brand brød ud på Hyatt Regency Hotel i Köln, Tyskland. En tysk milliardær forretningsmand var midt i en pikant affære med Ramona, en 28-årig domina han betalte for at binde, gag, pisk, og ydmyge him.However, fik han mere ydmygelse, end han regnede med den aften.

Da Ramona hørte råbe om en brand i den tilstødende suite, hun løb ud uden at bekymre sig for at løsne den unavngivne udøvende magt. Han blev kneblet, bundet, og ude af stand til at tilkalde hjælp. Brandmænd søgte rum for rum, da de fandt ham caughtin en yderst ubehagelig position. Efter de skar ham løs, den rød-faced tycoon måtte flygte hotellet pakket ind i et ark.

Han undslap branden, men kunne ikke undslippe hån mod vidner. Stadig, det er en af ​​de historier om theDarwin Awards, der ikke slutter uhyggeligt. ”Nogle mennesker overlever,” Wendy toldus. ”Der er nogle near misses, hvor Det er ligesom 'wow, der var næsten fatalt dum.'”

7. Ring Girl

Det er en universel dating sandhed, at du ikke rode med newyorkere. I ” Call Girl ,” Darwin Awards deler historien om en 29-årig voldtægtsmand, der måtte erfare, at den hårde måde. Han angreb en kvinde, stjal $ 70 fra hendes pung, og tog hendes mobiltelefon, mens true hende i hendes egen lejlighed.

Når han forlod, hun kaldte politiet, som derefter opfordrede hende til at hjælpe med at pågribe manden. Så hun kaldte hende angriber på sin egen mobiltelefon og fortsatte med at arbejde hendes feminine kneb på ham.

”Hans offer virkelig gjorde et nummer på ham!” - et uddrag fra ”Call Girl”, en Darwin Awards historie fra 2001

Hun inviterede ham til at komme til hendes lejlighed for en date.Sure nok, fyren kom banker med en 40-ounce flaske Heineken i hånden og hendes trusser og mobiltelefon i lommen. Sikke en måde at vende tilbage til gerningsstedet!

Han blev efterfølgende anholdt af politiet, og hans bonehead historie lever i skændsel på Darwin Awards.

8. Motoriseret barstol

Sidste af alle er ”Motoriseret Bar Stool”, hvilket gjorde det til Wendys bog ” The Darwin Awards Countdown to Extinction ” på grund af sin blotte munterhed. Cheers til denne New Jersey bosiddende hvem der tydeligvis ikke dating material.The 28-årige gjort vores liste for hans inventiveand vildledte middel til at rejse til en bar. På en motoriseret barstol.

Hvis hans hensigt var at fange øjet af eventuelle damer i baren, han var mislykket. Men han formår at gå ned, mens rejser ved 20 mph ned ad vejen efter indtagelse over 15 øl. ”Selvom under fartgrænsen, han var over beruset grænse,” i henhold til historien.Denne fyr beviser der er virkelig en fin linje mellem beruset geni og bar-taburet nedbrud dummy.

”Du kan ikke foretage denne ting,” sagde Wendy med et grin. ”Det er virkelig sjovt. Selvfølgelig kunne han ikke vinde Darwin Award, fordi han overlevede.”Man antager, det er kun et spørgsmål om tid, selv om.

Den Darwin AwardsTeaches Daters Sådan Stay i Gene Pool

Sommetider folk gør dumme ting i kærlighedens navn, eller i navnet på komedie, eller bare fordi. Disse historier giver os et godt grin, men de giver også et tiltrængt advarsel - især til daters ligesom min ekskæreste - om hvordan ”Dette virker som en god idé” kan blive ”Wow, det var et åbenlyst dum og dødbringende fejltagelse. ”

Du tror måske en dødsforagtende handling er lige noget for at tjene din partners agtelse, men døden er en konkret Issue i ethvert forhold. Mange af de mennesker, fremhævede i Darwin Award historier ikke gå på at leve lykkeligt. På grund af alvorlige fejl i dom, disse ulykkelige sjæle gå glip af chancen for at videregive deres gener og enjoya fuldt liv.

”Du skal ikke lade dig vinde en Darwin Award” Wendy advaret. ”Du skal ikke gøre disse ting!”