De 9 største forholdsfejl, kvinder laver

1 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Jeg får en masse e-mails fra mine læsere, desværre mere end jeg rent faktisk kan svare på.

I alle de e-mails, der er et mønster. Det synes mange kvinder gør de samme fejl igen og igen, uanset den fase af deres relationer.

For at hjælpe dig med at rette disse fejl og skiller sig ud fra alle de andre kvinder, har jeg identificeret de ni store fejl de fleste af jer gør.

Hvis du i det mindste kan forstå disse fejl og forsøge at rette dem, vil dit forhold ændre sig til det bedre.

load...

1. Du handle jaloux når han ser eller taler med andre kvinder.

Som en mand, kan jeg trygt sige det er i vores natur at se. Hvis du handler jaloux og flip ud når vi gør, det viser os, at du er usikker.

At være usikker er en meget stor turn-off for os fyre. Hvis du finder du er konstant jaloux, når han er omkring andre kvinder, du har brug for at revurdere nogle problemer i dette forhold.

Først skal du opbygge dit selvværd. Ingen mand vil ønske at snyde på en kvinde, der er trygge og sikre om hendes position i et forhold.

For det andet, er du nødt til at evaluere tillid spørgsmål findes i dette forhold. Har du tillid til ham eller ej?

load...

Endelig er du nødt til at se, om han forsøger at gøre dig jaloux på formålet. Hvis en mand forsøger at snyde, vil han aldrig forsøge at gøre det foran you.If han taler til en kvinde foran dig, ved, at han sandsynligvis er bare taler.

Jalousi er en unødvendig følelser og en unødig belastning folk sat på deres sind. I slutningen af ​​dagen, hvis en fyr ønsker at snyde, vil han snyde uanset det faktum, at du er jaloux eller ej.

Fungerende jaloux vil kun ødelægge et forhold, uanset hvad den anden person gør.

Med det i tankerne, hvad er pointen med at spilde dyrebar energi på noget som jalousi, når du kunne gøre mere produktive ting i denne tid?

Du skal tro på dig selv, og du skal være sikker på den person, du er med har absolut ingen grund til at snyde på dig. Hvis han gør snyde, så er han den eneste tabere.

Hvis nogen fyr snyder på dig, har du lige fundet ud af dit forhold var dømt til at mislykkes alligevel.

Den første ting på dit sind skal være, ”Gudskelov dette skete nu!”

load...

2. Du er ikke at give ham plads.

Hvis en mand er i dårligt humør eller ikke lyst til at tale, er det bedst at lade ham være. Mænd er ikke kvinder, og på grund af det, de ofte ikke lide at tale om deres problemer på samme måde kvinder gør.

De ville meget hellere holde det i, og sortere det ud internt. Forsøger at få ham til at åbne op , når han bare ønsker at beskæftige sig med sine spørgsmål kunne give bagslag. Dette kan medføre alvorlige slagsmål til at bryde ud.

3. Du lader dig gå.

Jeg vil sige dette er den øverste grunden til, at mænd forlader et forhold. Det er også derfor mange mænd lyst til at snyde i et forhold.

Det er en skam at se den utrolige mængde af kvinder, der tror, ​​at når de er i et forhold, det er OK at give slip og stoppe barbering deres ben eller fastsættelse deres hår.

Hvis der er noget, bør disse kvinder føler sig mere motiverede til at gøre en indsats for at se sexet og attraktiv for deres mand for at holde den seksuelle energi summende. Hvis du var nogensinde i et forhold og følte dit sexliv døde, det er nok grunden.

4. Du har ingen liv uden for forholdet.

Gør dit bedste for at undgå at blive en af ​​de kvinder, der fokuserer hele sit liv på forholdet.

Må ikke være en af ​​de kvinder, der glemmer sine venner og husker om dem kun, når der er problemer i forholdet.

Det kvæler ikke kun manden, men det gør også du ser trængende, som er en anden stor turn-off for enhver mand.

”Når du ved, hvad han vil,

holde gør det så ofte du kan.”

5. Du er ved at blive passiv aggressiv.

Dette er sandsynligvis den vigtigste færdighed kvinder har, men det gør også mænd skør. Hvis han spørger dig, hvad der er galt, og du siger ingenting, men stadig kukkelure og vente på ham til at presse dig videre, vil du blot medføre vrede og bitterhed til at opbygge.

Han vil gøre dette i et stykke tid. Han vil vide, at du er faktisk ked af, men hvis du hele tiden gør dette, vil det nå et punkt, hvor han bare vil stoppe omsorgsfuld. Det er det punkt, hvor kampene begynder at ske.

Alt dette kan undgås, hvis du er ligetil med ham, når du har et problem.

6.You er nagende ham.

Ingen er perfekt, og det omfatter den fyr du er dating. Konstant fortæller ham, hvad han ikke gør forkert er aldrig en god måde at lade en mand ved, at der er noget, han kunne gøre anderledes.

Hvis du rent faktisk ønsker at se en ændring, så fortæl ham ”Jeg elsker det, når du (udfylde de tomme).”

7. Du har gnaven kæreste syndrom.

Dette er sandsynligvis den største turn-off i mit forhold. Jeg er en positiv person, og bare hader det, når personen ved siden af ​​mig er at være gnaven, bitter eller whiny.

Mænd forstår, at du har dårlige dage, men hver dag bør ikke være en dårlig day.Nobody ønsker at hænge en negativ person.

Prøv at se det gode i dit liv og dit forhold. Denne mentalitet vil ikke kun hjælpe dig i dine relationer, men det vil også hjælpe dit liv over tid.

Det eneste værre end at være gnaven 24/7 skyder skylden fyr for din opførsel. Hvis han gør en dum fejl, men du er allerede føler gnaven når han gør, hvad han gør, skal du blot retfærdiggøre at være gnaven på grund af, hvad han gjorde.

Tro mig, det er værre end at handle negativ hele tiden. Jeg har haft mandlige venner, der konstant klaget over at gøre noget forkert og deres veninder blev forstyrret i en uge.

På det tidspunkt var de i stand til at løfte deres humør op, noget nyt vil komme op, og de vil blive forstyrret igen. I sidste ende, de alle slog op med disse piger.

Jeg kan forsikre dig, hvis du gør dette, vil han til sidst slå op med dig.

8. Du forsøger at ændre ham.

Mange kvinder går ind i et forhold at se en fyrens fejl, men vel vidende, at de vil være i stand til at ændre him.That mentalitet er bare forkert, og er grunden til, at disse relationer i sidste ende mislykkes.

Når du starter et forhold, du skal tage denne person for præcis hvem han er, ikke hvem du vil have ham til at være.

Med hensyn til mindre ting, ligesom plukke de forkerte sko, kan du være blid og opmuntrende. Der er ingen grund til at kritisere ham eller gøre ham føler dum. Sig det på en måde, der vil gøre ham føle sig godt og inspirere ham til at ændre på egen hånd.

At sige noget lignende, ”Du ser virkelig sexet i at tøj, men jeg tror du ville se endnu mere sexet med disse andre sko,” vil gøre ham værdsætter din mening, ikke hader det.

9. Du elsker ham ikke på den måde, at han føler kærlighed.

Hver eneste person føler kærlighed forskelligt. Mange kvinder føler sig elsket, når deres partner er støttende eller når han bringer en buket flowers.These gestus kan betyde noget for en mand.

Fyre har deres egen måde at føle sig elsket, som ofte er meget forskellig fra den måde, du føler kærlighed.

Hvis du bare give ham den form for kærlighed, du håber at modtage, vil han næsten aldrig føle sig elsket. Du skal være opmærksom på, hvordan han reagerer på forskellige ting for at finde ud af, hvad der gør ham til at føle virkelig elskede.

Når du ved, hvad det er, holde gør det så ofte du kan.

Personligt vil jeg gerne at blive kysset og krammet en masse. Andre fyre vil gerne et varmt måltid i slutningen af ​​dagen, som jeg elsker, også. Andre foretrækker måske en kop te. De vil måske en massage, sex eller bare stikning med ham gennem de hårde tider.

Uanset hvad det er, du har brug for at finde det og kopiere det så ofte du kan.

Det er den slags ting, jeg diskuterer på min blog og i gratis e-bog, jeg giver ud. Hvis du ønsker at øge dit kærlighedsliv succes, besøg http://TheSingleWomanGuide.com - et sted, hvor den konventionelle ”dating tankegang” er smidt ud af vinduet til fordel for mere direkte og frugtbare metoder til mødet, at tiltrække og fastholde en kvalitet mand i dit liv.

Foto kilde: thegospelcoalition.org.