Den amerikanske historiske forening forener 12.000+ medlemmer gennem årlige møder, akademiske publikationer og robuste fora

2 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Den American Historical Association fremmer en videnskabelig samfund, hvor over 12.000 historikere kan udveksle ideer, finde oplysende ressourcer, og samarbejde om projekter. Grundlagt i 1884, AHA er den største organisation for professionelle historikere både ind og ud af den akademiske verden. Uanset om du er en bachelor Søger en mentor eller en arkivar søger kolleger, kan du finde mange værdifulde netværk og karrieremuligheder gennem AHA tilskud, programmer og årlige begivenheder. AHA mangfoldige medlemmer kommer fra forskellige områder og erhverv, men de finder fælles fodslag i deres passion for historie. United i deres studier, AHA medlemmer udvide deres viden base og undersøge, hvordan fortiden kan informere og forme fremtiden.

I ottende klasse, mit sociale undersøgelser lærer vært for en historie Bee for alle sine elever. Vinderen vil få en automatisk A i hendes klasse. To uger uden lektier, ingen afsluttende eksamen, og ingen bekymringer var en forjættende udsigt, så alle gik ind i en studerer vanvid.

Tja, næsten alle. Min kæreste har ikke studere - han vidste ikke engang tage noter - så det forårsagede en mindre tumult, da han vandt Historie Bee uden at bryde en sved. Han havde ikke brug for at proppe som alle andre, fordi han var en stor historie buff. Han læste præsidentvalg biografier for sjov. Nogle af vores klassekammerater troede, han var insufferably selvtilfreds den dag, men jeg havde aldrig fundet ham mere attraktiv.

load...

Hvis du brænder for en niche emne område, nogle gange er det svært at finde andre mennesker, der deler din fascination - især hvis du er 13 år gammel. Heldigvis, professionelle historikere har et stramt sammentømret samfund dedikeret til at støtte deres interesser og forskning. Siden 1884, den amerikanske historiske forening har (AHA) bifaldt historie studerende og fagfolk til at danne et samarbejdsnetværk på tværs af mere end 5.000 akademiske institutioner i USA.

I dag, AHA er den største faglige organisation for historikere med over 12.000 medlemmer fra kyst til kyst. Foreningens netværksmuligheder, akademiske tilskud samt job ressourcer guide historikere i hele deres karriere.

load...

AHA giver historikere ressourcer til at engagere sig med hinanden fagligt og socialt.

AHA er vært for arrangementer, udgiver forskning, og kører programmer til at fremme studiet af historie og forener de personer forelsket af fortiden. Baseret i Washington, DC, AHA og dens nysgerrige 20-personers personale tjene et stærkt fællesskab af historiens studerende, fakultet, bibliotekarer og andre fagfolk. I de kommende år, holdet er ivrig efter at føje nye perspektiver til studiet af historiske begivenheder, AHA Marketing og Public Relations Manager Jane Fiegen Green fortalte os.

”Vores organisation er ved at ændre sig dramatisk,” sagde hun. ”Nu er vi en langt mere forskelligartet gruppe - vi diversificere med hensyn til køn, race og alder samt stilling og beskæftigelsesområdet. Vi søger at øge repræsentationen af ​​historikere, der ikke arbejder i akademiske stillinger.”

load...

Den American Historical Association fremmer historisk tænkning hinsides den akademiske verden - i biblioteker, føderale regering, museer, private virksomheder, almennyttige organisationer, og den brede offentlighed. Uafhængige forskere af alle typer finde en nysgerrig, påståelig, og indbydende samfund i denne mangeårige organisation.

5.000 + Historikere netværk på AHA årsmøde

I de sidste 131 år, har American Historical Association vært et årligt møde for at hjælpe historikere opbygge samarbejdsrelationer og netværk i et samfund i modsætning til alle andre. Er traditionelt afholdes det årlige møde på den første weekend i januar. ”Vores årlige begivenhed er, hvad vi mest kendt for,” siger Jane. ”Det er den største forsamling af historikere. Vi kan have op til 5.000 mennesker faldende på en by.”

Hvert år AHA arrangement giver akademikere mulighed for at præsentere deres forskning og engagere sig i uformelle diskussioner om studiet af historien. Deltagere opbygge obligationer, forny venskaber, og forbinde med kolleger i lignende studieretninger. Mens hun gik workshops, seminarer og karrieremesser, historikerne opretholde en aktiv dialog i en venlig atmosfære.

”Vi synes generelt af os selv som en sjov gruppe,” siger Jane. ”Evnen til at sætte et ansigt på det online netværk af historikere er virkelig stor. Hvis du samarbejder med en kollega over hele landet, har du denne mulighed for at mødes ansigt til ansigt på det årlige møde. Alle ser frem til det.”

Den 2017 AHA årlige begivenhed i Denver featured næsten 400 undervisningsforløb for historikere.

”Det er et punkt af stolthed at vise dit arbejde til en så forskelligartet publikum af historikere,” siger Jane. ”Mange af vores paneler samle historikere, der arbejder på forskellige bud på det samme emne, så du virkelig får at se dit arbejde i nyt lys.”

AHA showcases arbejdet med nye og etablerede historikere på alle områder for at give et fuldstændigt overblik over den disciplin. Graduate studerende, videnskabelige medarbejdere, arkivarer, forfattere og andre historikere bygge deres kontaktlister på aktuelle paneler og workshops, som ledere på området.

Uanset om du ønsker at finde en forskning partner eller røre base med gamle klassekammerater fra ph.d.-skolen, AHA giver plads til at netværke i det virkelige liv med historikere i alle discipliner. Den 2018 årsmøde vil blive afholdt i Washington, DC, hvor AHA hovedkvarter er placeret.

Ud over det årlige møde, AHA vært mindre arrangementer i løbet af året. Organisationen opfordrer til netværk og stipendium i målrettede foredrag for historikere af historikere. En mangfoldighed af perspektiver er repræsenteret på disse meetups. Du kan tjekke AHA begivenheder kalender for at finde interessante konferencer, udstillinger og konkurrencer afholdt rundt om i verden.

Afsat til at fremme Works & Idéer til fagfolk

Den American Historical Association er en paraplyorganisation for en hel profession, så det dækker meget af jorden i form af tilskud, publikationer, fortalervirksomhed og andre ressourcer karriere skræddersyet til historikere af alle slags. ”Vores medlemmer er overalt,” Jane sagde, ”at gøre alle former for arbejde i alle typer af institutioner, og vi laver et bedre stykke arbejde for at vise det.”

Siden 1895 har AHA udgivet et peer review tidsskrift kaldet The American Historical Review at fremme bemærkelsesværdig nutidig historisk stipendium. Hvert år tidsskriftet modtager omkring 300 artiklen indlæg og 3.000 bøger til revision i alle fag og marker. Fra den brede pulje, redaktionen baseret i Indiana vælge den mest fremtrædende og tankevækkende materiale.

En anden publikation, Perspectives on Historie , fremhæver de aktuelle problemer, som historikere, herunder hvad jobbet markedet er, og hvilken type studerende med hovedfag i historie. Magasinet berører også politiske nyheder og AHA fortalervirksomhed. Disse artikler tendens til at inspirere animerede samtaler blandt sine 15,500+ læsere.

Historie professorer og studerende finder støtte gennem AHA programmer og workshops.

Siden 2012 har AHA koordineret en landsdækkende projekt kaldet Tuning historie Disciplin i USA. Sideløbende 150 videnskabelige medarbejdere, historikerne søger at studere pensum, kompetencer og resultater studerendes læring i bachelor historie uddannelse. ”Vi virkelig forsøger at definere de færdigheder, som universitetsstuderende lærer, når de tager history kurser,” Jane forklarede: ”at vise relevansen en historie uddannelse har.”

National Endowment for humaniora og AHA sponsoreret de Bridging Cultures på Community Colleges projekt at undersøge mulighederne for at bringe globale perspektiver til American History kurser undervises på toårige institutioner. To videnskabelige medarbejdere fra 12 community colleges deltaget i seminarer fremhæver en bred geografisk og kronologisk sammenhæng for USA.

AHA skubber den virkelige verden handling så godt. Organisationen er tilknyttet National History Center, hvilket letter historikere deler deres ekspertise i Kongressen briefinger. Lærde enkeltpersoner kan informere offentligt ansatte om historien af ​​masse indespærring, bekendtgørelser, narkotika epidemier, uddannelsessystemet, og andre relevante emner for at give nogle tiltrængte sammenhæng til de spørgsmål af dagen. Valgte ledere kan bider sig fast i kortsigtede bekymringer, så de nyder godt af det langsigtede perspektiv af historikere.

En stærk online community Engaging Over nicheinteresser

Medlemmer af AHA ikke kun har adgang til akademiske ressourcer, de slutte sig til en aktiv online community rettet mod at hjælpe hinanden. Medlemmerne Forum giver nyankomne et sted at stille spørgsmål, deltage i en diskussion, og blive en del af et landsdækkende netværk af historiens fagfolk.

”Generelt har historikere været skubbe digitale humaniora at fremme vores forskning,” siger Jane. ”Digital kommunikation har ført til bedre måder at dele information og få at vide, kollegaer, når du ikke har mulighed for at mødes personligt.”

På forummet, vil du finde meddelelser om akademiske udmærkelser samt spørgsmål om institutionelle politiske ændringer. Diskussionen spænder på tværs af mange specifikke interesser i studiet af historien. Forummet er åbent for alle medlemmer, fra de studerende beder om bogen anbefalinger om deres fag til historien professorer på udkig efter nye ideer til deres pensum.

”Vi giver dem mulighed for at skabe deres eget samfund,” Jane forklaret. ”For eksempel er der en gruppe, der har en grundig samtale om kompleksitet historie. Jeg ved ikke specifikt, hvad det betyder, men de er meget passionerede omkring det, og de har startet deres egen gruppe med fokus på det.”

Nogle AHA medlemmer sende oplysninger om kommende arrangementer på online forum.

Private fora for afdelingens stole er endnu mere specialiserede, med fokus på de administrative politikker og praksis i historie afdelinger over hele landet. ”Det har været en god måde for folk i disse lederstillinger til at kontakte kolleger, der beskæftiger sig med lignende spørgsmål,” siger Jane.

Medlemmer af AHA elsker at Gab online. Jane sagde historikere er overraskende aktiv på Twitter. De bruger hashtag ”Twitterstorian” for at finde hinanden og diskutere aktuelle begivenheder, historisk forskning og andre nørdede emner på sitet. Disse #Twitterstorians har hævdet deres egen niche hjørne af Twitterverse ved hjælp af en samlende moniker.

”Der er en robust samfund mellem historikere på Twitter,” siger Jane. ”AHA er en del af det. Vi kan godt lide at tage æren for populærvidenskab hashtag #everythinghasahistory.”

AHA Tilbyder Connective ressourcer for historie buffs i USA

I det sidste århundrede, har American Historical Association etableret et ry som en troværdig knudepunkt for historikere på tværs af USA. Dens tværfaglige ressourcer og samfund Hjælp medlemmer fond og yderligere forskningsprojekter. Uanset om du er en erfaren historie professor eller en amatør historie buff (ligesom min gamle kæreste), kan du deltage i AHA at møde folk i din ligesindede. Medlemskab understøtter foreningens sortiment af fortalervirksomhed, ledelse og ressourcer. AHA tilbyder rabat afgifter for studerende og tidlige karriere historikere. Vær med online er nemt.

AHA letter samtale og samarbejde mellem professionelle historikere.

Fra online-fora til offentlige seminarer, er der masser af muligheder for at blive involveret. På AHA årsmøde, kan du blande i person med professionelle historikere og tilføje dit perspektiv til de bedste metoder til at undervise historie, og hvad historien har at lære os.

Motiveret af det nuværende politiske klima har AHA begyndt at undersøge, hvordan det historiske perspektiv af deres medlemmer kan bruges til at oplyse nutidens ledere og forbedre verden.

”Vi forsøger virkelig at vise, at historien er vigtig for forståelsen af ​​verden i dag, og hvordan vi kan gøre det bedre,” siger Jane. ”Som historikere, vi undersøger den historiske kompleksitet aktuelle begivenheder og hvordan ting, der sker i dag bedre kan forstås, hvis vi ser på deres fortid.”