Den amerikanske kogebogforfatter Mollie Katzen anbefaler enkle opskrifter på par, der har en middagsdato derhjemme

19 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Ingredienserne til en top-notch dato er forholdsvis enkel. Alt du behøver, er dig selv, din date, og noget at tale om eller nyde sammen. Middag datoer tilbyder den perfekte kombination af samtale og overbærenhed, og du kan op intimitet ved at forberede og nyde måltid i hjemmet. Amerikanske kogebog forfatter Mollie Katzen anbefaler at starte dine datoer på en høj tone ved at vælge enkle, stress-fri opskrifter , der ikke vil bryde bank. I de seneste 40 år, har hun skrevet 12 Bestselling kogebøger for at fremhæve nybegynder-venlige vegetarretter. Hendes ned-til-jord instruktioner hjælpe hjem kokke bringe ud smag i frisk frugt og grøntsager. Alle kan piske op en lækker og sund måltid derhjemme ved at dreje til Mollie opskrifter til inspiration og vejledning.

Dating kan blive dyrt, når du går ud for at spise på restauranter hver anden nat. Selv hvis du springe forretter og vælg happy hour drikkevarer, kan du ende med afskalning ud hundredvis af dollars om måneden på middag datoer. Hvilket måske eller måske ikke være det værd for dig.

Mollie Katzen håndskrev og illustreret hendes første kogebog i 1974.

load...

Hvis du leder efter et budget-venlige alternativ til et madsted, bør du overveje at lave mad derhjemme. Det er sjovt, let og vil ikke bryde bank. Behov nogle ideer til dato-værdig opskrifter? Mollie Katzen er du dækket.

Gennem hele sin karriere har Mollie skrevet 12 kogebøger propfyldt med hjertelig opskrifter udviklet over årtier af praksis i sit eget køkken. Denne selvlært kok forenkler måltiderne med sine enkle tips.

Du kan lave alt fra vegetabilske gryderetter til dekadent desserter hjælp hendes bibliotek med opskrifter. Mollie har brugt år på at skrive vegetariske opskrifter designet til at tage stress ud af måltiderne prep.

I 2007 blev Mollie optaget i James Beard Award for Kogebog Hall of Fame. I dag er hun har over 6 millioner bøger i print og er opført som en af ​​The New York Times' all-time bestseller kogebog forfattere. Daters kan stole på hendes opskrifter til at hjælpe dem med at skabe mindeværdige og overkommelige måltider i intimitet i deres eget hjem.

load...

”Du kan fortælle en masse om en person ved kogning med hinanden,” fortalte hun os. ”Det er virkelig sjovt at have en opgave at gøre med nogen på en dato. Der er noget om at lave aftensmad ved siden af ​​hinanden, der hjælper dig med at få at vide nogen på en naturlig måde.”

Voksende Organisk som en professionel kok

Mollie ikke planer om at blive en Kok. Hun begyndte at arbejde på en restaurant i New York City for at betale regningerne, mens hun gennemførte en karriere som maler. Hun ønskede at være i kunstverdenen, men hun vidste, at hun var nødt til at have et andet job for at hjælpe med at gøre ender meet.She havde altid nydt bagning og madlavning som barn, så hun tænkte at arbejde tæt på et køkken ville være et godt match for hende.

Hun begyndte shadowing kokkene i restauranten og stille dem spørgsmål om, hvad de gjorde. Hun ønskede at lære om madlavning fra fagfolk. Det lyst ikke arbejde for hende.

”Moosewood Kogebog” er fuld af klassiske, nybegynder-venlige opskrifter.

load...

”Jeg dybest set lære mig selv,” sagde hun. ”Jeg lærte ved at se. Jeg elskede, at jeg lærte disse færdigheder uden at gå i skole.”

Til sidst, Mollie arbejdede sig op ad stigen og blev en opskrift udvikler, hvilket betyder, at hun var ansvarlig for at skabe opskrifter til at gå på menu.While hun arbejdede i restauranten, hun holdt et tidsskrift, der dokumenterer hendes madlavning indsigter og eksperimenter. Når folk begyndte at spørge hende for hendes opskrifter, besluttede hun at kopiere dem ud i opskrift hæfter. Hun skrev ned ad hendes yndlingsopskrifter, trak illustrationer, og begyndte at sælge sine håndskrevne bøger til venner og familiemedlemmer.

Ord Mollie opskrifter spredes fra person til person, og hun blev hurtigt en fremtrædende kogebog forfatter kendt for sin vægt på vegetariske opskrifter.

”Det var et sjovt projekt, der er stadig sælger,” sagde hun. ”At tale om plante-baserede retter var undergravende på det tidspunkt, men jeg er ikke imod kød -. Jeg ved bare ikke lave mad med det”

Du behøver ikke mange ingredienser til at gøre et særligt måltid

Uanset om du madlavning med din date eller lave mad til din date, er det bedst at holde sig til enkle, idiotsikker opskrifter, der ikke vil understrege dig ud for meget. Heldigvis, enkle opskrifter er Mollie speciale. Gennem årene har hun finpudset hendes opskrifter til at fremvise et par kvalitet ingredienser og ikke tilrane sig meget af kokkens tid i køkkenet.

”Selve madlavning kan være enkle, fordi de ingredienser, du bruger er så gode til at begynde med. Du ønsker ikke at dække det gode i disse ingredienser,”sagde hun.

Mollie ofte afhængig af friske råvarer til at lysne meatless retter. Hendes blomkål og ost pie er en særlig favorit blandt læserne. Denne påfyldning tærte kombinerer æg, revet ost, kartofler, blomkål og løg i en ni-tommers bagning parabol. Du kan finde den originale opskrift i den 40. Udgave af hendes berømte Moosewood Coobook , som hun skrev i hånden i 1974.

”Det er en rigtig flot forret opskrift på et par,” sagde hun. ”Du kan tilføje en salat eller en dessert, og du er færdig. Det er en nem romantisk måltid, der ikke er alt for stressende, fordi du ikke behøver at bekymre sig om, hvordan det vil komme ud.”

Mollie opskrift arkiver liste snesevis af forslag til at gøre dine hjemmelavede retter mere specielle.

Du kan nemt smide sammen en salat og top det med Mollie hjemmelavede vinaigretteto imponere en dato med en lys og velsmagende første course.To top natten slukket, du kan dele en bid af dekadent chokolade Eclipse, en chokoladekage svømning i en budding-lignende fudge sauce.

Mollie tilskynder begynder kokke og hjem kokke til at få tillid til køkkenet ved at lave nemme opskrifter, der bringer en masse smag til bordet. Du kan bladre hendes kogebøger for at finde kulinarisk inspiration til din næste dato nat.

Forsyninger solide måltider for generationer af amerikanere

Mollie har været på dette i lang tid, og hun har fået fem-stjernede anmeldelser fra hjem kokke på tværs af generationer. Folk har sendt hendes breve siger de voksede op at gøre hendes opskrifter og nu overlader dem ned til deres egne børn.

MissK kaldte Mollie hende all-time favorit kogebog forfatter , siger hun havde været afhængige disse opskrifter siden 1980'erne. ”Disse retter er enkel, sund og lækker,” sagde hun. ”Uden umulige-at-finde eller super-dyre ingredienser.”

En Amazon kunde roste ”The Heart of the Plate” for at give kokke frihed til at forbedre opskrifter og lære, hvordan ingredienserne ændrer smag af fadet.

”Jeg er i stand til at være mere kreative og forstå, hvad der betyder noget for en bestemt opskrift,” den korrekturlæseren sagde. ”Mange gæster har forladt med henvisning til denne bog.”

"Frk. Katzen er forbillede for en sund madlavning stil, der ikke har nogen dogmer og tilbyder ingen undskyldninger ”. - The New York Times

Mollie omdømme forud hende ofte, og hjem kokke fra alle samfundslag henvende sig til hende, når de ønsker at tilføje flere grøntsager til deres kost. Som SL Pieper sagde i en fem-stjernet anmeldelse, ”Jeg købte denne bog, fordi jeg har brug for at begynde at spise mere grønt ting, og Mollie bøger er berømte.”

”Denne bog er smuk, opskriftens instruktioner er klare nok til selv mig at følge, og resultaterne er gode til store fra hver opskrift vi har prøvet,” sagde Joseph S. ”Min kone er tilfreds med 'The Heart of the Plate.' Det er stor ros.”

Mollie Katzen Tilbyder en nybegynders guide til Home Cooking

Du behøver ikke at gå ud for at have en utrolig dato. Madlavning et måltid for eller sammen med din romantiske partner kan være en fantastisk måde at krydre din aftener sammen. Ved ophold i og undgå de overfyldte restaurant scene, kan du bruge timer taler og griner sammen i en hyggelig, privat indstilling.

Hvis du leder efter nogle opskrifter til at få din dato nætter madlavning, kan du stole på Mollie Katzen at give dig ingredienserne til en solid meal.Mollie har brugt årtier kuraterings opskrifter og skrive enkle instruktioner for at hjælpe hjem kokke i alle aldre forberede velsmagende retter. Hun sagde, at hun føler sig utrolig heldig at være i stand til at dele hendes madlavning viden med folk, der elsker plante-baserede fødevarer så meget som hun gør.

”Det er utroligt. Jeg kan stadig ikke tage det for givet,”sagde hun. ”Det føles meget glædeligt - også selvom jeg kun nåede én person med mine bøger - det ville være det værd for mig.”