Den eneste sociale klub bringer en avanceret, personlig datingoplevelse til elite-singler i Sydafrika

11 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: dating sites og apps ofte gør det hurtigt og nemt at finde øjeblikkelig tilfredsstillelse, men dem, der søger en dyb forbindelse, eller high-end fagfolk, der ikke ønsker at blive genkendt på sådanne steder, kan stå over for udfordringer i at finde elsker online. For at løse dette problem, Theo Malherbe skabte The Only Social Club , en elite dating og matchmaking service for sydafrikanerne. Han personligt interviews og dyrlæger hver potentiel medlems samtidig tilbyde fuld fortrolighed, og han forbinder singler, der har potentiale til varige relationer. Selv om han er klar over, at mange fokus på udseende, The Only Social Club fokuserer på forskellige fælles kvaliteter. Hans teknikker har ført til talrige succeshistorier og ægteskaber.

Da han var yngre, Theo Malherbe brugt online dating sider for at finde øjeblikkelig tilfredsstillelse. Men, efter at gøre en masse arbejde på sig selv, begyndte han på udkig efter mere autentisk, varige relationer, og han kæmpede for at finde dem.

Han sagde, at han følte sig som den dating scene var et kvæg marked, der baserede kampe om overfladiske faktorer, og trods at være en succesfuld og attraktiv mand, kunne han ikke finde en kvalitet forhold. Så i 2005 han lancerede The Only Social Club, en eksklusiv dating service for professionelle singler i Johannesburg, Cape Town, og Durban, Sydafrika. Han skabte den tjeneste at udfylde et tomrum og ikke bare matche folk baseret på udseende eller øjeblikkelig tilfredsstillelse.

load...

Theo Malherbe grundlagde Den eneste Social Club til at hjælpe daters i Sydafrika finde dybere forbindelser.

Hans fokus var på at finde kompatible langsigtede relationer, og, for at sikre integriteten af ​​processen, personligt screener han hver potentielle medlem.

”Når Den eneste Social Club blev lanceret, var det noget helt andet fra online dating. Jeg fandt dating lavet for mange samlede uoverensstemmelser eller destillerede folk ind bare tal og navne,”sagde Theo. ”Det eneste Social Club har fokus på kvalitet kampe og giver flere detaljer. Det handler om at kigge på alle de variabler, ikke bare ser ud.”

load...

Theo sagt mange daters gå fra forhold til forhold uden at stoppe for at arbejde på sig selv. Så ud over at hjælpe folk forbinde med ligesindede singler, hjælper han medlemmer forbedre sig, så de er mere tilbøjelige til at finde dating succes. Han fastholder et netværk af forholdet trænere, rådgivere, personlige trænere, diætister og andre eksperter til hvem han kan henvise klienter.

Den eneste Social Club har kunder i alderen fra 23 til at 81, og Theo sagde, at han elsker at hjælpe folk i hele Sydafrika, der ikke finde succes med typiske dating sites.

”Jeg giver en platform, og jeg er meget taknemmelig for, hvad jeg har opnået med det antal mennesker, jeg har fået i relationer,” sagde han.

Lovende Fortrolighed til travle professionelle

Arbejder fagfolk, især dem, der har højere profiler, ofte ikke ønsker at blive set på dating websites og apps. Theo er godt klar over, at bekymring, hvilket er grunden til hans tjeneste er strengt fortrolig.

load...

Theo interviews hver klient, der slutter sig til den eneste Social Club.

"En masse gange, jeg beskæftiger sig med high-end fagfolk, der ikke ønsker at sætte en profil på internettet, fordi de ikke ønsker deres kunder at se dem," sagde Theo. ”Så det er fortroligt. Jeg har selv haft klienter i succesfulde relationer, der har sendt henvisninger til mig. Ofte har de ikke engang ved, at den eneste Social Club introducerede par, der henviste dem, eller at de blev gift på grund af mine tjenester -. Det er sådan streng er jeg”

Theo sagde 99% af hans klienter er ikke den type, der vises i glødende Begejstring på forsiden af ​​hans hjemmeside, fordi de er så alvorlige om fortrolighed. Men så er Theo, og det ikke generer ham, fordi han sagde, at han føler sig belønnet at så mange af hans kampe producere lykkelige slutninger, herunder mange bryllupper - hvoraf nogle han personligt har været vidne til.

En fuldstændig kontrol Proces sikrer stor Datoer

På de fleste dating websites eller apps, alle kan tilmelde sig, så daters skal gå igennem medlem profiler for at finde ud af, hvem er værd at deres tid. Den eneste Social Club tager den modsatte tilgang. Theo personligt dyrlæger hver ansøger at sikre medlemmer og tændstikker kvalitet.

Hvis han ikke kan opfylde dette potentielt medlem i person, han taler til dem på en Skype-videoopkald, fordi han sagde, at han har brug for at engagere sig med den person, for at se, hvordan de kommunikerer. Mødet giver også Theo at kontrollere, at folk ikke lyver om deres udseende.

”Hvad folk sætter pris på, og hvad de betaler for, er det sikkerhed, fortrolighed, og det faktum, at jeg interviewe hver klient under behandlingen proces.” -Theo Malherbe, grundlægger af The Only Social Club

”Jeg interviewe, jeg screening, og jeg gør den nødvendige kontrol,” sagde han. ”Så når nogen møder et andet medlem, de ved, at personen er professionel, og de er enkelt, fordi en masse gifte mennesker har forsøgt at komme ind på The Only Social Club-database, og jeg nægtede dem.”

Under screeningen, Theo spørger 23 spørgsmål, som, blandt andre områder, dækker folks hensigter. Han taler også med folk om deres personlige historier og hvad de har gjort for at hjælpe sig selv - da et ønske om selvudvikling og ejerskab over en fortid er vigtige for Theo. Hvis personen virker som en god pasform, giver han dem mulighed for at slutte sig til The Only Social Club.

”Hvad folk sætter pris på, og hvad de betaler for, er det sikkerhed, fortrolighed, og det faktum, at jeg interviewe hver klient under behandlingen proces,” sagde han. ”De ved, at andre medlemmer er af en vis kaliber, når de er indført.”

Med fokus på varige relationer, Ikke Tilslutninger

Theo sagde, at det er nemt at finde nogen til at tilbringe en nat med og få øjeblikkelig tilfredsstillelse, men at finde en meningsfuld forbindelse tager større indsats.

”Man kan knalde til højre, skubbe til venstre, og du får en dato i dag,” sagde han. ”Mit fokus er på at finde det rette match for dig, fordi jeg vil have dig til at finde det rigtige resultat.”

Han fokuserer på at finde dybe, kompatible kampe, og han er lige så omhyggelig med opsætning af datoer som han er med screening medlemmer. Theo føler, at de fleste online dating apps og hjemmesider kan være misvisende, med fokus på fotos og statistik som alder og placering. Da han analyserer potentielle medlemmer og tændstikker, ser han hele pakken, herunder sympatier og antipatier, og værdier, som religion og uddannelse. Han vejer også interesser såsom en passion for udendørs aktiviteter.

Han foreslår også, at selv om nogle kan fokusere på udseende, hvis du anmoder om noget, når det kommer til udseende, så sørg for du er den person, du ønsker i dit liv.

Den eneste Social Club udelader de overfladiske detaljer tidligt i en kamp.

Når han finder to kompatible klienter, han verbalt introducerer dem og diskuterer kampen. Theo sender ikke ud fotos og statistik før du tilslutter to medlemmer, fordi han ikke vil have dem til at dømme en bog på dens omslag.

Efter en dato, Theo har hver person sende feedback skriftligt, så han kan vurdere kvaliteten af ​​kampen, og lære, hvis han kan gribe ind for at hjælpe nogen. ”Jeg siger kunderne til at prøve ikke at dømme andre folks karakter, da vi har alle fået problemer, men hvis der er ingen kemi, vil vi komme videre,” sagde han.

Han siger, at feedback hjælper ham coach daters hvordan man kan forbedre deres spil.

”Hvis der er noget konstruktivt, jeg kan lide at høre det. Måske feedback handlede om, hvordan en mand blev fokusere på sin ekskæreste hele tiden og har ikke bevæget sig på,”sagde Theo. ”Jeg kan give ham, at feedback eller give ham nogen til at ringe for at hjælpe med at pakke sin bagage.”

Den eneste Social Club har en passion for Matchmaking & masser af succeshistorier

Personligt behandlingen af hver potentielle medlem tager tid, men på trods af de udfordringer, Theo er taknemmelige for, at han får lov til at tilbringe sine dage hjælpe folk med at finde kærligheden.
Han sagde omkring halvdelen af hans klienter finde succes med The Only Social Club, og mange af disse succeshistorier er endt i ægteskabet.

”Noget jeg har lært fra Oprah, er, at en del af min rejse for at kigge inden for og voksende er at være til tjeneste og gøre en forskel,” siger han. ”Jeg er så taknemmelig for, at jeg yder en service i hvad jeg laver. Jeg er taknemmelig for, at jeg har gjort en forskel i en masse menneskers liv -. Jeg ville ønske, jeg kunne gøre det for alle”

Bevæger sig fremad, er Theo overvejer franchising sin virksomhed, så hans unik platform kan tjene endnu flere singler søger ægte forbindelser.