Den episke browser til beskyttelse af personlige oplysninger hjælper folk med at bevare deres privatliv, mens de søger efter følsomme datingemner

18 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Siden 2013 Epic privatliv browseren har tilbudt en omfattende løsning til privatlivets fred-bevidste mennesker i verden. Denne sikker webbrowser blokerer annoncer, sletter browsing historier, og beskytter brugere mod sofistikerede dataindsamling processer, herunder ultralyd signalering og fingeraftryk. Hvis du har en følsom spørgsmål om sex, dating, eller relationer, kan du bruge Epic at få de svar, du har brug for uden at ofre din personlige personlige oplysninger online.

Epic , en Chrom-baserede web-browser, der blev lanceret i august 2013 til opretholde retten til online privatliv ved at blokere annoncer og data trackers. På det tidspunkt havde en masse mennesker ikke rigtig forstå, hvorfor det var vigtigt. Online privatliv simpelthen var ikke på deres radar, og det bestemt ikke virke som et stort problem.

load...

Selv hvis de vidste, at hjemmesider var at spore dem online, de fleste forbrugere tænkt på det som et overvågningskamera i en butik. Sure, det holder øje med dig, men det er kun et problem, hvis du planlægger at stjæle noget.

Tech iværksætter Alok Bhardwaj grundlagt Epic, et privatliv-centreret webbrowser, i 2013.

Epics grundlægger, Alok Bhardwaj, sagde de fleste mennesker ville grine, når han fortalte dem, at han ønskede at beskytte forbrugernes privatliv på nettet. ”Jeg har intet at skjule,” de ville sige, ”så hvad betyder det noget?”

Så i 2013, Edward Snowden blæste i fløjten på NSA spionage på e-mails, videochat, og andre online kommunikation. Senere i 2015, hackere udsat navne og adresser på 39 millioner Ashley Madison brugere. Endelig i 2016, lærte vi, at Facebook havde delt de personlige data på 50 millioner brugere med Cambridge Analytica, en politisk data firma arbejder for Trump 2016 valgkampen. Pludselig folk holdt op med at le og begyndte at betale mere opmærksomhed.

load...

Ifølge Pew Research Center, 91% af amerikanerne er enige om, at folk har mistet kontrollen over, hvordan online virksomheder bruger deres personoplysninger. Kun 9% af de sociale medier brugere sagde, at de følte sig meget sikker på, at sociale medier selskaber ville beskytte deres data. Omkring 61% af amerikanerne sagde, at de gerne vil gøre mere for at beskytte deres online privatliv.

Som en af ​​verdens første private og sikre web-browsere, Epic hilser denne nye bevidsthed blandt online brugere. Webbrowseren krypterer brugerdata, blokke annoncer og trackere, og sletter alle søgning og browsing historie ved slutningen af ​​hver session. På den måde kan brugerne holde deres personlige liv for sig selv.

”For nylig har der været en hel del mere interesse i online privatlivets fred,” sagde Alok. ”Folk synes at få det nu, og det har været fantastisk for os.”

Der er ingen Browserdata & Ingen måde at spore dine bevægelser

Sommetider singler og par har følsomme interesser, spørgsmål eller bekymringer, at de ikke ønsker at følge dem, efter at de har fået de svar, de søger. Måske nogen er nysgerrig BDSM, for eksempel, men dreads de målrettede annoncer, der kunne komme op senere. Måske en closeted homoseksuel mand ønsker at finde en dato, men han ønsker ikke at ud selv på en delt computer.

load...

Epic blokke 600 sporing forsøg på i løbet af gennemsnitlige browsersession.

Epic private funktioner kan hjælpe folk foretage deres søgninger til dating-, køns-, og forholdet emner i alt privatlivets fred. Webbrowseren sletter automatisk alle browserdata ved slutningen af hver session, og det stopper også hjemmesider og dataindsamlere spore brugerne, da de springer fra sted til sted. Epic stopper over 600 sporing forsøg i løbet af gennemsnitlige browsersession.

”Når du lukker browseren, vi sletter alle dine data og alle cookies,” sagde Alok. ”På den måde alle, der leder vil ikke have nogen idé om, hvad du var op til.”

Takket være Epic, kan brugerne udforske feticher, informationer om kønssygdomme, og deltag dating sites uden deres online aktivitet bliver offentligt kendt.

Epic holdet beskæftiger et meget avanceret system af blokke for at holde hundredvis af dataindsamlere, offentlige institutioner, og online virksomheder fra snagen på sine brugere. Webbrowseren kan beskytte brugere mod ultralyd signalering, cryptomining, fingeraftryk, og andre avancerede tracking-metoder.

Epic opgave er at være et skridt foran de dataindsamlere, og det er noget holdet tager meget alvorligt. ”Dataindsamlere kommer op med stadig mere smarte måder at spore folk på tværs af browsere,” Alok forklarede, ”og vi finde smarte måder at blokere dem.”

En praktisk og ren grænseflade med tonsvis af nyttige funktioner

Epic appellerer til privatlivets fred-bevidste mennesker i alle aldre og baggrunde. Webbrowseren har over 1 million brugere på tværs af 150 lande, og det er stadig voksende.

I mange tilfælde Epic kører hurtigere end andre browsere, fordi det ikke behøver at tage tid at indlæse annoncer eller køre sporingsscripts bag kulisserne. Epic højhastighedstog ydeevne og proaktiv sikkerhedsfunktioner har tjent positive anmeldelser fra Lifehacker , Techworld , og andre medier.

Epic tilbyder beskyttelse mod online indsamling og udveksling af data.

Alok sagde en af ​​de største udfordringer ved at drive en privacy-bevidste webbrowser balancerer privatliv med bekvemmelighed. Mange brugere har vænnet til de indbyggede frynsegoder af lagrede personoplysninger (dvs. Husket adgangskoder og udfyldes automatisk søgninger), og de forventer en tilsvarende strømlinet og brugervenlig oplevelse, når de gennemse Epic.

Epic hold har nogle gange at tænke ud af boksen for at skabe hensigtsmæssige løsninger for sine brugere. For eksempel browseren for nylig udgivet en lokal adresselinjen autocomplete at sikre brugerne ikke behøver at skrive ud hele web-adresse hver gang. Epic trækker fra en liste over 10.000 af de mest populære hjemmesider til Intuit hvilket websted brugeren er interesseret i at besøge.

Epic planer om at frigive en mobilbrowser i 2019 for at gøre private og sikre webbrowsing endnu mere bekvemt og tilgængelig for alle.

”Vores mål er at holde tilføje flere servere, holde voksende, og holde køre så hurtigt som muligt,” sagde Alok. ”Vi er nødt til at opbygge nye relationer til at understøtte den fremtidige vækst.”

Bakket op af en hengiven team af udviklere

Epic bygger på kernen tro på, at privatlivets fred er afgørende for personlig frihed. Dette web selskab er ikke bare sig for at opnå en fortjeneste - det er ud til at forme fremtiden for den digitale verden og styrke retten til privatlivets fred for alle overalt. Det er en stor idé, og det er bakket op af en håndfuld hårdtarbejdende individer.

Alok kører et team af engagerede udviklere, der er dygtige i C ++ og virkelig tror på vigtigheden af ​​online privatliv. Disse mennesker kommer fra eklektisk internationale baggrunde, men deler et fælles formål og vision.

”Vi holder generelt holdet temmelig magert,” sagde han til os. ”Vi ser for folk, der har en stærk vilje til vores mission at beskytte online privatliv.”

Som en hurtigt voksende online virksomhed, Epic har at udsætte smidig og tilpasse sig nye udviklinger og udfordringer i det digitale rum. Alok sagde arbejdsmiljøet kan være temmelig intens, fordi holdet er konstant for opgraderinger, styrke sikkerheden, og arbejder på at forbedre webbrowseren. Disse kodere arbejde selvstændigt og på små hold til at rette fejl og strømline produkt, hvilket gør det til et større ressource for brugere over hele verden.

Hver dag, Epic modtager positive tilbagemeldinger fra brugere, der er afhængige af browseren til at støtte deres private tilværelse på nettet, sagde Alok. Disse tak beskeder motivere holdet og minde dem om den indvirkning, de kan have på folk, der ønsker og fortjener frihed til at gøre som de vil på nettet.

Private Data Collection er praktisk umuligt på Epic

Da Epic lanceret en af ​​verdens første personlige oplysninger-centreret webbrowser i 2013, har mange mennesker endnu ikke anerkender behovet for sine proaktive, beskyttende værktøjer. Nu, efter flere års overvågning skandaler og brud på datasikkerheden, vi alle kender bedre.

Epic blev en leder i online privatliv før det blev en hot-knap problem rundt om i verden. Webbrowseren er vokset med stormskridt som online forbrugere er blevet mere samvittighedsfulde om, hvordan datastrømme på nettet og de potentielt negative konsekvenser af, at data-indsamling system.

I dag, mere end 1 million mennesker vælger Epic som deres web browser valg. De har tillid til browseren for at holde deres hemmeligheder og beskytte deres data, uanset hvor de går online. Epic fremmer en befriende, dom-frirum, hvor folk kan stille følsomme spørgsmål, udforske tabu emner, og gennemse uanset hvor de vil, i sikker forvisning om, at ingen kigger.

”Din browser er virkelig vigtigt. Det er, hvor du bruger det meste af din tid,”sagde Alok. ”Flere og flere mennesker ønsker at have mere end to eller tre valg, og de vil have privatliv på nettet, og det er det, vi leverer.”