Den glade par-ekspert robyn d’angelo tilbyder folk værktøjer til at være empatiske med deres partnere

17 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Kort version: Terapeut Robyn D'Angelo fokuserer på én ting i hendes praksis: at hjælpe par opbygge bedre relationer. Robyn, også kendt som The Happy Couple Expert , tilbyder forskningsbaseret rådgivning til at undervise kunder til at omformulere deres relationer og udvikle mere akut empati for deres partnere. Samtidig, hun hjælper par bevæge sig væk fra umulige romantiske forventninger og bedre adresse de virkelige problemer, der kan opstå. I sidste ende, Robyn arme klienter med konkrete værktøjer - snarere end generel vejledning - som tillader dem at arbejde gennem deres problemer.

I 2018 terapeut Robyn D'Angelos mantra for hendes klienter var ”Slow den f *** ned.” Hun var så engageret i dette budskab, som hun selv gjort visitkort, som hun distribueres som påmindelser.

”Hvis du tager intet andet ud af vores arbejde, bare husk at sætte farten ned,” Robyn, professionelt kendt som The Happy Couple Expert, sagde. ”Det er, hvor forbindelsen sker.”

load...

Robyn D'Angelo, alias The Happy Couple Expert, lærer hendes klienter til at bremse og tilslut.

Hun har også hørt hendes egen rådgivning. Altid en til at påtage sig nye projekter, er Robyn træde tilbage for at overveje, hvordan hun kan være mere til stede i hendes ægteskab.

”Jeg forsøger at beslutte, hvordan kan jeg udvikle denne forretning og hjælpe så mange mennesker som muligt, mens du stadig at fokusere på mig selv og mit forhold,” sagde hun. ”Nogle terapeuter vil lide af medfølelse træthed. Når vi blive integreret i vores egen familie, har vi ikke noget mere at give. Hvordan kan jeg møder op til flere mennesker, så det ikke suger alt ud af mig, og jeg har intet tilbage til min egen familie?”

load...

Måske Robyn ved, at hendes klienter bliver inspireret til at se hende praktisere hvad hun prædiker. Konkret hun forstår at bremse er den eneste måde at skabe sig tid til at forbedre et forhold med en ægtefælle eller partner.

”Jeg er menneske først, hvilket betyder, at selv 'The Happy Couple Expert' suger over at blive gift til tider,” sagde hun. ”At arbejde gennem spørgsmål er ikke altid let, men det er så det værd.”

Mange af de par, hun arbejder med at tage hendes råd. Kunderne har fortalt Robyn, at hendes terapi sessioner er mere dybdegående - og effektivt - end andre sessioner, hvor de har deltaget.

”Vi vil dykke dybt ind i, hvordan de har lært at reagere og opføre sig som de gør,” sagde hun. ”Vi ser på alle vigtige tal i deres liv, og hvordan de dukkede op for dem eller lade dem ned.”

Med denne form for terapi, Robyn hjælper mange partnere genoprette forbindelsen på måder, de ikke forudse.

”Det er den mest magtfulde individuel terapi - med deres partner i rummet,” siger Robyn. ”Når deres partner ser dem græde, kan de begynde at dyrke empati og medfølelse på måder, de aldrig gjorde før. Det er her det magiske sker.”

load...

Flytning kunder fra Fairytale Romance Into Real Life

Robyn har oplevet på første hånd, hvordan mediernes fremstilling af kærlighed kan gøre par uvillige til at arbejde gennem deres problemer.

”Jeg har altid var, at håbefulde romantisk. Jeg søger efter en fyr, der ville feje mig fra mine fødder. Mine søskende altid drillede mig og sagde, 'du er på udkig efter den film kæreste.' Jeg var altid kendt for min kærlighed til kærlighed,”sagde hun.

Men dette perspektiv hjalp ikke Robyn når det kom til at arbejde gennem spørgsmål i sit eget ægteskab.

”I løbet af de år, jeg har ændret min idé om, hvad der var muligt og realistisk i relationer,” sagde hun. ”Jeg har været med min mand i 12 år. Med alderen og følelsesmæssig modenhed, der er en masse af læring og voksende, der går imod det, vi ser i film.”

Med det mål at dele, hvad hun havde lært i sit ægteskab, Robyn indledte sin anden karriere som et ægteskab og familie terapeut.

”Jeg ønskede at hjælpe andre par lære om det komplicerede relationer,” sagde hun. ”Når vi kommer til et sted, hvor vi kan forstå, at kvaliteten af ​​vores relationer påvirker kvaliteten af ​​vores liv. Jeg hjælper folk gør det.”

Mange af Robyn kunder lider i relationer, der ikke passer med de forventninger, de har internaliseret. Det ene område, hvor de føler det mest hjælpeløse? Deres romantiske partnerskaber.

”De føler afbrudt og frustreret i deres relationer. Hvad jeg vil høre mest, er, at de føler sig ensomme. Det er så hjerteskærende,”sagde hun. ”De er i et forhold med en person, de ønsker at føle sig forbundet til, men i stedet, at de føler sig alene.”

På trods af deres kampe, mange par føler behov for at skjule deres problemer fra dem tættest på dem.

”Alle i deres sociale kredse ser dem som det perfekte par, men med den tid, de kommer til mig, de er gal på sig selv for at lade det få dette dårligt,” sagde hun.

Tager Dybe dykker ned formative Partnerskaber

Robyn fremhæver værktøjer til at løse problemer og ombygning nærhed med sine par. Hun starter med at kigge på deres interaktion med hinanden.

”Vi ser på adfærd, der holder dem fast, og jeg giver dem måder at ændre disse adfærdsmønstre,” sagde hun. ”Jeg giver dem måder at vælge, hvad der er rigtigt for forholdet i stedet for, hvad der er behageligt eller praktisk.”

Et af de aspekter, som Robyn værdsætter om hendes profession er dens fokus på forskning. Hun er en selvstændig beskrevet ”hjerne nørd” og nyder at forbinde moderne psykologisk forskning til hendes arbejde.

”Mange af de teknikker jeg deler med mine klienter har rod i forskning, og jeg har en intim forståelse af, hvordan vi wired til at forbinde,” sagde hun.

Hun har også til formål at skabe et personligt forhold til hver enkelt af sine klienter. Efter alt, kan hun ikke forvente, hendes klienter til at have bedre forbindelser, hvis hun ikke forbinde med dem selv.

”Jeg dukker op i rummet med mine klienter den måde jeg gør med mine venner, familie, og ægtefælle,” sagde hun. ”Jeg har fået at vide af nogle af mine nærmeste venner, at jeg er den mest empatiske person, de nogensinde har mødt. Så jeg forbinde dybt med mine klienter gennem empati og medfølelse. Det begynder der. Jeg er et menneske først; så er jeg en terapeut.”

Robyn tilbyder individuel, par, og førægteskabelig terapi - blandt andre.

Robyn også er lidt af en anomali i hendes erhverv, når det kommer til at give råd.

”Jeg giver råd. Jeg ved, det er tabu i vores fag, men jeg husker sidder over for en terapeut og ønsker dem til at fortælle mig hvad jeg skal gøre,”sagde hun. ”Vi udforsker adfærd og relationer, og overveje, hvad der skal ændre sig for dig at få dine behov opfyldt.”

Robyn er streng, fordi hun kender sine strategier hjælpe kunder gøre virkelige forandringer i deres relationer.

”Mit motto er, hvis du ikke kan tage vare på dig selv, er der ingen måde du vil være i stand til at tage sig af dit forhold,” sagde hun.

Det lykkelige par Ekspert: Bedre relationer Opret mere tilfredsstillende liv

Robyn føler belønnet i hendes arbejde med de svar, hun modtager fra kunderne. Mange af dem føler en dyb forbindelse med hende, har overrasket dem.

”De fortæller mig, 'Dette er i modsætning til alle par terapi, vi nogensinde har gjort,” sagde hun. ”'De fortæller mig, at jeg er deres tredje, fjerde eller femte terapeut, og ingen har nogensinde taget dem denne dybe sammen. Jeg giver dem redskaber til at forstå hinanden.”

”Det er den mest tilfredsstillende del af, hvad jeg gør hver dag - for at vide, at jeg har hjulpet nogen lære at elske og blive elsket bedre.” - Robyn D'Angelo, The Happy Couple Expert

Den virkelige forskel mellem hendes praksis og traditionel parterapi er, at hun ikke understrege ideen om, at parret allerede ved, hvordan man løse deres problemer.

”Traditionelle par terapi tyder parret har svarene inden for,” sagde hun. ”Men, hvis de gjorde, ville de ikke blive ramt som de er.”

Når par kan at forpligte sig til deres partnerskaber, Robyn føler, at hendes arbejde er umagen værd.

”Det er den mest tilfredsstillende del af, hvad jeg gør hver dag - for at vide, at jeg har hjulpet nogen lære at elske og blive elsket bedre. Det er derfor, vi er på denne planet - for at oprette forbindelse,”sagde hun.