Den glemte sjov ved at slå sig ud

25 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Tilbage i dag, teenagere plejede at gå til drive-in biografer til ”park”, som gav den perfekte mulighed for at engagere sig i en lidenskabelig make-out session. En sådan møde omfattede lidt mere end timevis af kysse , og hvis den fyr var heldig, en tur til anden base.

Generelt, drive-ins har næsten helt forsvundet, og det synes make-out session gik med dem. Hvorfor mon? Gør ud er hot! Faktisk tror jeg udfærdiger kan være langt mere sexet end selve sex. Så jeg bringin' sexet ryg. Det er tid par af årtusindet bliver reacquainted med sjov og fantasi for at gøre ud, også kendt som forspil, necking eller fjoller rundt.

load...

1. Det er ikke kun for teenagere.

Gør ud er for voksne også, herunder par, der har været sammen et stykke tid. Faktisk udfærdigelse kan genoplive den gnist mellem to mennesker i et langvarigt forhold , der oplever en pause i soveværelset. Hvis henrettet korrekt, kan en sydende hot make-out session være ganske glædeligt og give par med en pause fra den sædvanlige rutine.

På den anden side, hvis du er med nogen nye, og du ikke har haft sex endnu, har du den sjældne mulighed for at nyde spændingen ved at gøre ud. Det faktum, at jeres kroppe er stadig relativt ukendte for hinanden, vil spille en stor rolle i den glæde og spænding du føler under dit intime tid sammen.

load...

2. At gøre ud kan faktisk være bedre end sex.

Sex er beregnet til at være et udtryk for den intimitet følte mellem to mennesker, en gave af sig selv til en anden. Det er ikke noget, der bør være forhastet. Hvis du og din partner ikke har haft sex endnu, udfærdigelse giver dig mulighed for at nyde fysisk nærhed og kommunikere dine intense følelser for hinanden uden de komplikationer sex kan bringe. Hvis du er gift eller i et langvarigt forhold, der udfærdiger giver dig mulighed for at glæde din partner i unikke og interessante måder.

”Realiseringen ud tantalizes den mest betydningsfulde

seksuelle organ i den menneskelige krop.”

3. Gør ud er sikkert.

Der er noget, der taler for glæden ved uskyld. Fjernelse af risikoen for sundhedsmæssige forskrækkelser og andre konsekvenser kan øge nydelsen mærkes af både mennesker, mens kysse og kæle. Ved ikke længere at bekymre sig om konsekvenserne af køn, kan du virkelig få tabt i øjeblikket.

load...

4. Gør ud er ikke et middel til ophør.

Sex handler om at nå frem til den store finale, og når det kommer, ingen ordspil bestemt, det som regel ender. En varm og tung make-out session er om noget mere end at blive gav den store mulighed for helt at miste dig selv i lyksalighed af en anden persons omfavnelse.

Plus, kan udfærdigelse ske når som helst, hvor som helst. Du kan gøre det stående, siddende eller liggende. Det kan være så kort eller så længe du ønsker det. Denne form for frihed giver mulighed for spontanitet og tilføjer en spændende aspekt til de særlige øjeblikke, du deler med din partner.

5. Gør ud skaber seksuel spænding.

Når du finder din partner til at være utroligt henrivende og vælger ikke at godt, voldtage dem, vil dine følelser af ophidselse blevet markant mere intens. Tænk på det på denne måde - jo mere vi ikke kan få noget, vi ønsker, jo mere vi ønsker det, og det er varmt.

6. Gør ud vækker dine erogene zoner.

Faktisk udfærdigelse tantalizes den mest betydningsfulde seksuelle organ i det menneskelige legeme - hjernen. Mens nogle kan lide det rå, en make-out session er normalt omkring bløde, langsomme, sensuelle bevægelser, som er meget ophidsende og erotisk.

Visuel stimulering og fysiske fornemmelser vække sanserne, fordi nakken af ​​din hals, den lille af din ryg, øreflipper, brystvorter og læber får ekstra særlig opmærksomhed.

Hvornår er sidste gang du deltager i et fuldgyldigt make-out session? Hvis det har været et stykke tid, er det tid til at få din sexet på.