Den internationale katteforening (tica): hvor katteelskere søger sjov og venskab ved verdensomspændende begivenheder

22 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Cat opdrættere forene via The International Cat Association (TICA ) at fremme og fejre alt, der er kattedyr. Over 6.000 medlemmer browsethe webstedets kalender efter muligheder for at blande sig i lokale katteudstillinger, konferencer og agility turneringer. Hvis du er en enkelt kat elsker, youcan deltage TICA shows for at finde dating udsigter, der allerede har noget til fælles med dig: en kærlighed til katte. Organisationen licenser hundredvis af events, der afholdes af klubber i mere end 104 lande, så som deres motto siger, ”uanset hvor du er, du er i TICA verden.” For at møde nye mennesker, der deler en fælles passion, kan husstand katteejere blive respekterede kat udstillere på TICA kat viser rundt omkring i verden.

Når singler vurdere dato-evne et nyt bekendtskab, det canfeellike går gennem en tjekliste. Samme religion. Kontrollere. Godt arbejde. Kontrollere. Humoristisk sans. Kontrollere. Uanset om det er fysisk, praktisk, eller personlige, vi alle har visse markører vi ser i et dato. Højt på min prioriteringsliste, for eksempel, er spørgsmålet: ”Er du en kat person eller en hund person” Hvis du svarer forkert på, at en, kan du ende i hundehus.

load...

For kat folk kan finde nogen med den samme begejstring for katte være som at forsøge at fange en laser - lige når du tror, ​​du har anholdt en målmand, de viser sig at have en kat allergi og smutte.

Liz Hansen, en TICA medlem og kat udstiller fra Chicago, mødte sin mand på en kat show.

For at udvide hendes kat-venlige sociale netværk, katteejer Liz Hansen begyndte at vise herMaine Coons på katten viser over hele landet. I et show ring i Californien, mødte hun en fyr udstiller og udviklet et venskabeligt forhold til ham, at holde kontakten, selvom de levede tusinder af miles fra hinanden.

load...

Deres kat-centreret hobby bundet dem som et par, og efter at konkurrere mod hinanden i årevis, han rykket op med rode hans liv (og hans katte) til at leve i den indenlandske lyksalighed med Liz i Chicago.

Siden organisationens grundlæggelse i 1979, The International Cat Association , eller TICA for korte, har fungeret som et samlingspunkt wherecat opdrættere (og deres kæledyr) kommer together.Today, foreningen har titlen af de hurtigst voksende og største genetiske register over racekatte i verden.

TICA lover medlemmerne et community dedikeret til ”fabelagtig kattefamilien, sjov, og venskaber.” Uanset hvor du arein verden, kan du oprette forbindelse med lokale katteelskere ved at bruge TICA ressourcer. Den association'scalendar ofte retter op katteagtige venlige begivenheder lige fra kæledyr husly konferencer til kat agility turneringer.

Hvis du er single og leder til dato nogen, der adorescats så meget som du gør det, vil TICA begivenheder være som katteurt til dig. Disse venlige sammenkomster giver katteejere et sted at netværke, obligation, og opbygge varige relationer. Giver dig både masser at tale om, TICA gør forbinder med katteelskere i dit område så meget lettere, withyour kat som din Wingman!

load...

”Flere TICA aktiviteter kan involvere almindelige mennesker, der elsker katte,” siger Roeann Fulkerson, TICA direktør for Marketing og Business Development. ”Vi tror alle vores katte er smukke - fordi de er - og på TICA viser din husstand kæledyr vil blive respekteret og beundret på samme niveau som de racekatte.”

Mere end6.000 TICA medlemmer mødes ViaShared Passion

Folk fra alle samfundslag mødes ved TICA arrangementer withone vigtig ting til fælles: en kærlighed til katte. Fra alle hjørner af landet, katteejere flok til organisationens sociale sammenkomster for at fejre alt, der er katte og fabelagtig. Alle kan deltage TICA verdensomspændende netværk simpelthen ved at indtaste hans eller hendes navn, e-mail og adgangskode.

TICA indsamler årligt medlemskab afgifter den 1. Maj til at forny et medlems fordele.

TICA medlemskab er i øjeblikket mere end 6.000 stærk og vokser hele tiden. De vidtrækkende organizationprovides mange muligheder Forcat elskere til at dele deres begejstring med ligesindede mennesker over hele kloden.

Frivillige, udstillere og begivenhed deltagere kan mødes toenjoy en kat-centreret atmosfære. Disse omsorgsfulde kattevenner elsker at diskutere, klapper, og hjælpe katte, og TICA fører waywith en fuld kalender for at engagere begivenheder.

TICA handler om kærlighed til deres pelsklædte venner. ”Katte er min grund til at komme op om morgenen,” Roeann fortalt os. ”Jeg elsker det, jeg laver. Det er virkelig ikke et job - det er en lidenskab ”.

De staffsends ud et månedligt nyhedsbrev for at holde medlemmerne abreastof kommende begivenheder, nye sundhedsmæssige udvikling, og alle TICA gør på vegne af katte overalt.

Household Kæledyr spankulere deres kram Mens Ejere Bond på katteudstillinger

TICA licenser konkurrencedygtig kat viser i 14 regioner i USA og 104 lande over hele verden for stambogsførte og husdyr. Hjemmesiden ofte opdaterer deres show kalender for at fremhæve begivenheder sat på af organisationer likeJazzy Katte, Londoncats, sydlige Sophisticats og Thunderkatz. Uanset hvor du er, kan du finde en gruppe og et arrangement i dit område - eller i distantlocations som Budapest, Tokyo, eller Moskva.

”Denne hobby awards os med verdensomspændende venskaber, som er en af de allerbedste fordele.” Siger Carol Lawson , en Døm TICA kat viser.

Longtime TICA medlem og kat opdrætter Anthony Hutcherson har oplevet på første hånd, hvordan en kompliment kan føre til en samtale, der fører til et varigt forhold. Han fortalte os, hvordan Susan Adler, en siameser kat entusiast, mødte sin mand Larry Johnson, en kat fotograf, gennem TICA begivenheder. ”Jeg var virkelig beæret over at udføre deres bryllup ceremoni, og det var purrfect,” siger Anthony. ”TICA katteudstillinger giver dig mulighed for at se folk - og kattene, de elsker - i ubevogtede øjeblikke, bekræfter en sammenhæng sjældent set i offentligheden.”

Mixed-racer, redninger og stambogsførte professionelle er alle velkommen til at konkurrere på TICA-licenseret katteudstillinger.

Ifølge Roeann, katten viser er særligt populære i store stater som New York, Florida, Californien, og Texas.Since 1979 mere end 20.000 katterier og over 300.000 katte og killinger er blevet registreret hos TICA, og over 63 racer er anerkendt på deres Race side.

Efter standarder fastsat af TICA, showets dommere tildeler katten med den mest imponerende udseende, tilstand, og viser tilstedeværelse. Husholdningernes katte af ukendt herkomst er tilladt tocompete sammen racekatte.

Tilgængelig for alle, den exhibitionsmaintain en åben og indbydende atmosfære whereseasoned folk ofte give en hånd til nogen nye til begivenhederne. Katteejere sammenblandes frit under viser, så singler kan stifte bekendtskab med mange katte mennesker på en eftermiddag.

”En fælles passion - ligesom en kærlighed til katte - giver peoplethe mulighed for at styrke de personlige relationer,” sagde Roeann. ”Vi forsøger ikke at have de viser i samme konflikt med hinanden, så ingen kommer udeladt.”

Begejstrede Frivillige Lav hurtigt venner på Snesevis af konferencer

TICA fremmer frivillighed at sikre katte får den omsorg og opmærksomhed, de har brug for at leve glade, sunde lives.If du ønsker at gøre en forskel i denne sag, kan du frivilligt på forskellige katte-relaterede konferencer rundt om i verden. Hidtil i år, har TICA oprette deres stand på otte pet-venlige konferencer.

Organisationens standen bliver ofte et populært socialisering plet, i Roeann erfaring, fordi ofte thevolunteersbring deres katte til at hænge rundt med dem. Konferencedeltagerne på udkig efter nogle cuddles ofte hængende omkring standen chatter med de frivillige, mens petting kattene. På nogle arrangementer, har TICA selv tema deres stand som en ”kysse Booth,” at invitere folk til at komme at give deres katte en smooch.

Katteelskere strømmer til konferencer, hvor katte er kærtegnet og adored (hvad enten de kan lide det eller ej)!

Hvis du ønsker en afslappet måde at møde dyr-elskende fagfolk, overveje udlån en hånd på en dyrlæge eller kæledyr husly konference nær you.By frivilligt arbejde med denne kat-venlige forening, kan du deltage i en god sag og meetaltruistic mennesker, der deler dine passioner og interesser.

TICA engagerer også deres medlemskab i aktiviteter som kattedyr agility turneringer. Disse tempofyldt begivenheder er lige så sjovt som de lyder. Du kan beundre den hastighed og nåde af en kat på farten og blande sig med katteelskere i løbet af de timede forsøg. ”Feline agility er bare sjov,” sagde Roeann. ”Vi er meget interesserede i at engagere offentligheden.”

Kattens Meow: TICA s Etaper er Ideel til Daters på strejftog

Uanset om du er en stereotyp kat dame eller en afslappet kat entusiast, TICA tilbyder en verdensomspændende fællesskab for alle typer af kat mennesker. Når du deltage i en TICA begivenhed, du er i godt selskab. Du kan kontrollere ”entusiastisk person kat” fra din liste af ønskede egenskaber og flirtfreely (uden hunde i syne). Foreningens medlemmer brun over katte i et støttende og velgørende netværk af katteelskere.

”Ser en person udvide blide kærtegn mod deres kat bekræfter en venlighed, at der ikke numberof emails, tekster, eller telefonopkald kan,” sagde Anthony, ”og det sker flere gange end der kan tælles på en TICA kat show.”

TICA er en international sammenslutning, der bringer mere end 6.000 katteelskere sammen.

På katteudstillinger, konferencer og andre katte-relaterede begivenheder, TICA forbinder personer, der elsker deres pelsklædte venner. Du kan engagere sig med mennesker og beundre katte på mange pet-venlige funktioner afholdt rundt om i verden. Hvis kærlighed til katte er et must-have træk inyour betydelige andre, vil du finde muligheder aplenty med hjælp fra TICA kalender.

”Tica shows er super venlige,” sagde Roeann entusiastisk. ”Vi er kendt som den mest venlige registreringsdatabasen i verden.”