Den nationale organisation for reform af marihuana-love (norml) forener amerikanske aktivister i 150+ lokale kapitler

20 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: I 1937, USA føderale lovgivning gjort besiddelse og overførsel af marihuana ulovligt i hele USA, effektivt skabe en underjordisk og ureguleret marked, hvor pot rygere er sårbare over for pris gouging og sigtelse. NORML har kritiseret regeringens beslutning om at forbyde hash og fortalere for det kontrollerede stof er afkriminalisering i jurisdiktioner i hele nationen. Siden 1970 nonprofit har establisheda voksende netværk af tilhængere, frivillige og politikere arbejder for at skabe forandringer på et lokale, statslige og føderale niveau. Ved at øge bevidstheden om fordelene ved marihuana, NORML søger at påvirke amerikanske offentlige mening om emnet, skabe politisk pres mod legalisering, og gøre rekreative og medicinsk marihuana tilgængelig for alle. Hvis du føler passioneret om dette problem og ønsker at møde folk, der deler dine interesser, kan du gå til hjemmesidens Løsningscenter for at finde ud af, hvordan du kan blive involveret i kampagnen, og begynde at gøre ændring i dit samfund.

Stereotyper ville have os til at tro, at rygning pot er for vane at en lille delmængde af underachievers.Actually, er marihuana blevet brugt af næsten 100 millioner amerikanere , hvilket gør den til den tredje mest populære rekreative stof i USA, bag alkohol og tobak. Nogle ville saymarijuana er ikke så skadelig som disse to andre kontrollerede substancesbecause du ikke kan overdosere fra det (ligesom alkohol), og det ikke er fysisk vanedannende (ligesom tobak). Alligevel har regeringen anses marihuana ulovligt mens alkohol og tobak er tilgængelige i anycorner apotek.

load...

Snart der kan change.From kyst til kyst, en voksende flertal af amerikanere favorthe legalisering af marihuana. I 2016 aGallup meningsmåling fundet støtte var vokset til et rekordhøjt niveau på 60% - og lokale og statslige love er begyndt at afspejle denne nye trendin offentlige mening.

Gallup meningsmålinger viser en dramatisk stigning i støtten til thelegalization af marihuana siden 1969.

Siden Colorado legaliseret marihuana i 2012, har mange stater indført vælgere initiativer til at afkriminalisere medicinsk eller rekreative marihuana. I dag har en vis form for ukrudt legalisering blevet vedtaget i Colorado, Washington, Alaska, Oregon, Washington DC, Californien, Maine, Massachusetts, og Nevada.

load...

Hvis du føler stærkt for legalisering af marihuana, kan du tilmelde dig NORML , en nonprofit advocacy gruppe reform dedicatedto urimelige marihuana love - startende med legalization.According til Paul Armentano, NORML vicedirektør, ”Vores mission er at flytte den offentlige mening, og i sidste ende offentligheden politik, så den ansvarlige brug af marihuana med en voksen er ikke længere en kriminel eller civil handling.”

Under møder, arrangementer og kampagner, hundredvis af nabolaget ledere og frivillige mødes for at opretholde mere retfærdige og sundere narkotikapolitikken i US.You kan møde de lokale fortalere og opbygge stærke relationer med ligesindede i mere end 150 NORML kapitler over hele landet. De, der arbejder med NORML deler en vision om en fremtid, hvor hash er lovligt, sikker og tilgængelig for ansvarlige voksne.

NORML arrangerer græsrødder bestræbelser på at reformere marihuana love i hele USA.

load...

”I sidste ende, vil vi gerne se et reguleret kommercielt marked med hensyn til produktion og detailhandel af marihuana,” Paulus fortalte os. ”Vi mener, en over jorden reguleret marked er at foretrække frem for en underjordisk sorte marked.”

”Alt for længe marihuana forbrugerne er blevet tvunget til at leve et liv i hemmelighed for at undgå diskrimination og chikane fra deres naboer, potentielle arbejdsgivere, og retshåndhævelse,” sagde Kevin Mahmalji, Outreach direktør for NORML. ”Hvert år milliarder af dollars er brugt på den uretfærdige arrestation og fængsling af tusindvis af amerikanere. Det er derfor, jeg er utrolig taknemmelig for muligheden for at arbejde med NORML at fremme rettighederne for marihuana forbrugerne.”

Grundlagt i 1970 at reformere vilkårlige kriminalisering Laws

I 1970, Keith Stroup, en offentlig interesse advokat, der havde arbejdet for Ralph Nader, så et behov for forandring i retssystemet og besluttede at arbejde hen imod afkriminalisering af hash fra jorden op. Han grundlagde NORML at engagere sig i den offentlige fortalervirksomhed for legalisering af marihuana. Hans hensigt at effekt forandring tog fat og voksede til et netværk af entusiastiske fortalere i alle 50 states.Today, Keith tjener på bestyrelsen, der tilbyder juridisk rådgivning, mens nye ledere dirigere løbet af den politiske og juridiske kamp.

Vicedirektør Paul Armentano har været med NORML i over 20 år.

Fra en baggrund i statskundskab, Paul blev en ekspert i marihuana love, sundhed og farmakologi. Han har delt hans indsigt om emnet på mange talende arrangementer og i mere end 1.000 publikationer.

”Jeg kom til dette spørgsmål ud af den tro, at voksne i et frit samfund burde have autonomi med hensyn til de stoffer, de lagt i deres krop,” forklarede han. ”Jeg tror ikke, det er hensigtsmæssigt for regeringen at tegne en vilkårlig linje på indtagelse af visse stoffer.” Paulus hævdede, at med ansvarlig brug og regulering, marihuana udgør nogen større trussel end alcohol.Both alkohol og marihuana kan ændre en persons stemninger og forbedre deres bevidsthed, og alligevel kun en af ​​disse kontrollerede stoffer er lovligt i hele USA.

”Jeg tror, ​​ingen steder er at vilkårlige skelnen mere ekstreme end i tilfældet med marihuana,” sagde Paulus, ”som er et stof, der er objektivt sikrere end alkohol eller tobak og velsagtens kunne erstatte en række konventionelle receptpligtig medicin så godt.”

NORML s hårdtarbejdende fortalere øge bevidstheden om disse spørgsmål ved at uddanne lovgivere, vælgerne, og medierne om marihuana legalization.Many teammedlemmer, ligesom Paulus, sluttede sig til årsagen ud af en passion for social retfærdighed og individuel frihed. De har tendens til at være politisk aktive personer med en baggrund i den offentlige orden eller rådgivningsarbejde.

”Det er generelt i verden, der tiltrækker en masse af de medarbejdere, vi har,” Paulus fortalte os. ”Folk, der arbejder på NORML tendens til at komme ud af kulturen i politisk aktivisme i højere grad end den stereotype marihuana eller hash kultur.”

Mød Fortalere & Frivillige på konferencer, seminarer og fordele

NORML organiserer mange arrangementer for at øge bevidstheden om legalisering af marihuana. Organisationens officielle konferencer er kendt som hotspots for politikere og naboskab ledere. Siden 1972 har disse konferencer samlet ligesindede venner, familie og kolleger opsat på at afslutte marihuana forbud i USA.

Med øverste udøvende kunstnere, som Bob Marley og Willie Nelson, NORML Benefit Koncerter give en sjov atmosfære til at tage en dato og bidrage til at hæve penge til en god cause.Or, hvis du leder efter en mere seriøse begivenhed, NORML juridiske seminarer tiltrække en venlig gruppe af advokater og fortalere, der finder solidaritet i deres fælles værdier.

I 2015 lidenskabelige fortalere i netværk Efterfyld Virginia Cannabis konference arrangeret af NORML.

NORML arbejde går ud over den årlige eller sæsonbetinget events.It s almindelige mennesker på jorden, indsamle andragender og cirkulerende oplysninger, der har magt til virkelig at ændre folks sind og lovgivning effekt. På lokalt plan, NORML-tilknyttede grupper holder møder, host begivenheder, lobby lokale og statslige ledere, og engagere sig i medier opsøgende at presse på for marihuana afkriminalisering gennem græsrods indsats.

”Som vi fortsætter med at gøre fremskridt på dette område, og emnet for marihuana bliver mere populært, er det bydende nødvendigt, at vi har en solid ramme på plads,” siger Kevin. ”Fra at udvikle nyttige samtaleemner og strategisk messaging, til at arbejde med NORML kapitler til at organisere statsligt niveau lobby dage og vælgerregistrering drev, min primære fokus er at give græsrodsaktivister.”

Du kan tilmelde dig som frivillig her eller finde alocal NORML kapitel at blive involveret i årsagen i dit område. Hyppige møder forener mennesker, der deler lignende overbevisninger og ønsker at arbejde sammen mod et fælles mål.

”Vi er i høj grad afhængige af det gode arbejde af frivillige,” Paulus fortalte os. ”På mange måder det er de græsrødder livsnerven i organisationen.”

”Jeg er ikke længere i det bare for mig, men også for alle de taknemmelige mennesker skriger efter nødhjælp og takke mig bare for at tale op på deres vegne.” - Bennett Sondeno, kasserer, Wyoming NORML

For nylig, NORML s kapitel i Kansas City, Missouri , tog skridt til at mindske straffen for folk anholdt for besiddelse af marihuana. I stedet for $ 500 eller 180 dage i fængsel, disse aktivister rakte et initiativ sænke fint til $ 25 og eliminere fængsel tid helt. Byrådet afviste foranstaltning, så aktivisterne samlet nok underskrifter til at sætte spørgsmålet på stemmesedlen, og lad vælgerne afgøre.

Kansas City Spørgsmål 5 opfordrede til at reducere den maksimale bøde for besiddelse af marihuana til $ 25 (fra $ 500) og fjerne fængsel tid som en sætning (i stedet for et maksimum på 180 dage).Den Stem Ja den 5. Campaigngained trækkraft som NORML fortalere gjort deres sag til vælgerne og afvist modstandere.

I april 2017 viste Missouri særlige valgresultater et overvældende ønske blandt vælgerne at ændre den måde, retshåndhævelse håndterer marihuana. Over 70% af vælgerne stemte for at reducere bøder og eliminere fængsel tid i besiddelse af marihuana sager prøvet ved Kansas City Municipal Court.

”Det er et eksempel på de græsrods indsats vore kapitler engagere sig i,” siger Paul. ”Deres indsats ikke kun bringe gruppen sammen og fremme samfund, men i sidste ende resultere i at ændre den offentlige orden og ændre kulturen inden for dette lokalområde”

Vedholdende Nonprofit Arbejdet med lokale, statslige og føderale Niveauer

NORML arbejde slutter ikke efter legalisering. Efter en jurisdiktion legaliserer marihuana, organisationens eksperter bestræbe sig på at forklare de nye love, lette overgangsperioden, og sikre rimelige skattesatser holde prisen på marihuana ned. Sitet mesterligt nedbryder information fra stat , så du kan finde ud af, hvad lovene er, hvad lovgivere mener om emnet, og kontakte dine repræsentanter til at give din mening.

”Vi advocatein stater eller retskredse, hvor marihuana forbliver kriminaliseret, men lige så vigtigt er vores arbejde i jurisdiktioner, hvor den juridiske status af marihuana nylig har ændret sig,” Paulus bemærkede. ”Vore advocatesmake sikker disse nye love og regler er gennemført på en måde, der nøje afspejler hensigten med vælgerne.”

I lande, hvor marihuana er blevet legaliseret, NORMLhelps løse eventuelle heraf følgende problemer.

Når marihuana er legaliseret, kan nogle spørgsmål opstå som: Er det rimeligt at fyre en medarbejder for at ryge marihuana off-the-job? Eller skal en forælder mister forældremyndigheden over et barn, fordi lovligt købt hash er fundet i hjemmet? NORML svar både disse spørgsmål med en solid ”Nej” og taler på vegne af ansvarlige voksne, der på lovlig vis vælger at bruge marihuana.

I øjeblikket har NORML vendt sin opmærksomhed mod de politiske forskydninger på føderalt niveau til at slå ned på den kriminelle brug af marihuana, som kunne have skadelige konsekvenser på livet for millioner af amerikanere. Paulus forklarede: ”Vores indsats arefocused på at sikre den føderale regering ikke rulle tilbage nogen af ​​de fremskridt, vi har gjort på statsligt niveau.”

NORML Øget kendskab Om Ansvarlig brug af cannabis

I de senere år har amerikansk opfattelse udviklet sig i spørgsmålet om marihuana, der har lagt pres på lovgiverne til at vedtage nye policies.Change kan være langsom, men det sker i konferencer, kvarterer, og en-til-en interaktion, der finder sted på tværs af nationen. Siden 1970 har NORML været på de forreste linjer i denne kamp, ​​presser på for at fjerne den stigmatisering der omgiver marihuana ved at give fakta aboutits medicinske egenskaber og andre fordele.

”Vi går ind for en ændring i statslige og føderale marihuana love,” Paulus forklarede: ”ved at deltage i uddannelse og opsøgende indsats offentlige. Hvor marihuana forbliver kriminaliseret, at weengage i lovgivningsmæssige fortalervirksomhed ændre disse love.”

Fra lobbyisme på bakken til at indsamle underskrifter dør-til-dør, til NORML s nonprofit arbejde påvirkninger politiske og juridiske tal fremme mere retfærdige politik med hensyn til hash. Ved at tilmelde årsagen, kan du gøre en forskel, mens i selskab med en positiv, flittig, og lidenskabelig gruppe af frivillige og fortalere.

”Jeg har fornøjelsen af ​​at arbejde sammen med nogle af de mest bemærkelsesværdige mennesker i North Carolina,” siger Sonja Sutton, Secretary of NORML North Carolina kapitel. ”Jeg har lobbyet på State Capitol, afholdt fundraisers, og, netop dette tidligere April, talte jeg med formanden for House, Tim Moore. Mit liv afhænger af dette; Jeg vil for evigt være en aktivist.”