Den 1 sekund daglige app opfordrer par til at oprette en videodagbog om deres liv sammen

30 januar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Inspirationen til den 1 Anden Everyday app kom mens Cesar Kuriyama nyder en hvirvelvind år fri fra arbejde. På sin 30-års fødselsdag, Cesar begyndte indspilningen daglig ét sekund videoer af sine oplevelser rejser, læsning, bar hopping, og tilbringe tid sammen med familie og venner. I 2013 skabte han en innovativ app til at hjælpe singler, par og familier til at dokumentere deres eget liv og indkapsle glæderne ved dagligdags erfaringer.

På 28 år, Cesar Kuriyama arbejdede 100 timer om ugen i gennemsnit for sit reklame job. Men han var ikke i orden de lange timer, fordi han elskede hvad han gjorde. Hans job forbruges sin tid og havde ingen ham med en følelse af tilfredsstillelse.

load...

I 2011 Cesar Kuriyama forlod sit reklame job, så han kunne bruge tid på at gøre, hvad han elskede, og han har aldrig set sig tilbage.

Han var på udkig efter en exit-strategi, når AVIDEO kaldet ” The Power of Time Off ” ændrede hans liv. ”Efter at have set, indså jeg, at jeg ikke ville finde ud af mit formål, mens al min tid og energi var fokuseret på arbejde,” sagde han. ”Jeg havde brug for at købe mig lidt fri.”

Så Cesar kværnet tallene og begyndte at spare op penge nok til at tage et år fri start på sin 30 års fødselsdag. To års sparsommelig levende betalt ud, og i februar 2011 Cesar var i stand til at forlade sit job og forfølge sine lidenskaber.

load...

Cesar ønskede at dokumentere, at utrolige år, så han ville altid huske det, men han vidste, at han ikke har disciplin til at holde en traditionel dagbog (han havde forsøgt og undlod at gøre det før) - så han holdt en ikke-traditionel video diary.Every dag, ville Cesar hurtigt optage et sekund af latter, mad, venskab, skønhed, eller hvad slog sin lyst.

Den endelige seks minutters kompilering video kondenseret hans år i øjeblikke værd at gemme og gav ham en mulighed for at reflektere over, hvordan han tilbragte sine dage, og hvad der betød noget for ham.

Cesar ændrede hans liv ved at tage tid til at nyde hver eneste dag med de mennesker, han elsker.

Skæbnen ville det, TED lancerede sin første nogensinde TED talk auditions i løbet af sit liv skiftende år, og Cesar greb øjeblikket og anvendt. Han indgav sin audition video kun få minutter før deadline. Hans oprindelige og inspirerende budskab indbragte ham en eftertragtet plads blandt talerne på TED 2012 i Long Beach, Californien.

load...

Den næste fase af hans rejse var om deling, hvad han havde lært og styrke andre til at følge i hans fodspor. I 2013 Cesargathered et team af fantasifulde udviklere til at vende sin vision i en app. De begyndte at arbejde på en anden Everyday app til at understøtte videodagbøger fra mennesker over hele verden.

De skabte en Kickstarter kampagne for at finansiere projektet, og det viste hoveder ved at få flest bagmænd nogensinde for en app. Over 11.000 mennesker støttede kampagnen og gjort en anden Everyday en realitet.

Videoer Vis dine relationer, Familier & Oplevelser

Cesar gik tilbage til en corporate reklame job for en dag før pakning op og beslutter at leve livet mere adventurously og ambitiøst. Han har tilbragt næsten otte år af sit liv optager en video hver dag, og han sagde, at erfaring har ændret sig, hvordan han ser sit liv og træffer beslutninger for fremtiden.

Når du ser dit liv pakket i små øjeblikke, du indse vigtigheden af ​​at gøre hvert øjeblik tæller. Og det er Cesar endelige mål både personligt og professionelt.

Den 1 Second Everyday app understøtter denne vision ved at gøre det nemt at registrere, gemme, se og rewatch ét sekund videoer af dit liv. Den app arrangerer videoer på en kalender og automatisk samler dem i en år-i-review-video for brugerne.

Den app appellerer til brugere i alle aldre - fra teenagere til bedsteforældre - og kan spare hundredvis af mindeværdige oplevelser i en bekvem, højteknologisk måde.

Du kan nyde de små øjeblikke, der betyder mest ved at optage og se korte videoer på en anden Everyday. Det er en chance for at tage et skridt tilbage fra kaos af familielivet, kravene fra arbejde, og den generelle stress, der kan formørke vores syn på det store billede.

Disse sekunder af refleksion tillader par at værdsætte deres forhold og alt den lykke, der kommer med den. Mange forældre bruger det til at holde styr på deres konstant voksende børn og deres milepæle. Du kan bruge den app til at gemme de dyrebare øjeblikke med din betydelige andre, og oprette en video, der vil betyde noget for jer begge.

Om ikke andet, den app giver dig en grund til at tage et øjeblik mindst en gang hver eneste dag for at sætte pris på den verden og de mennesker omkring dig.

”Jeg har altid sidestille bruger en anden Everyday at gå til gymnastik,” siger Cesar. ”Du må ikke se resultater tidligt. Du er nødt til at forpligte sig til den vane, men når du ser et par måneder af dit liv afspille i et par minutter, det ændrer hvordan du ser livet.”

Gør tid til at værdsætte og huske, hvad Matters

1 Second Everyday kalender for personlige videoer prompt folk til at tænke over, hvordan de bruger deres minutter, timer og dage. Den app giver en sjælden mulighed for refleksion midt i et hektisk liv uden at være for påtrængende eller tidskrævende. Det tager kun et sekund om dagen for at gøre videoerne, og den endelige opgørelse af et år vil køre lidt over seks minutter (365 sekunder) lang.

Slutresultatet kan være virkelig kraftfuld. Du får en overordnet udseendet af dit liv, og du kan genopleve de store og små øjeblikke, der formede din oplevelse. Du kan se et barn vokse op foran dine øjne eller tage i et års forbrug af solnedgange i løbet af få minutter. Du kan lave videoen i noget, du ønsker, noget, der betyder noget for dig, og den endelige video er unikt personligt på grund af det.

”Kun kan du fuldt ud at forstå, hvad hvert skud betyder for dig,” sagde Cesar. ”Nogle gange den mest kedelige, intet udseende dag kan betyde mest for dig, fordi det minder dig om en stor samtale eller et øjeblik, du ikke ønsker at glemme.”

1 Second Everyday giver folk til at registrere og huske de vigtige øjeblikke i livet.

Uanset om du optager en betagende udsigt, en familiesammenkomst, eller et plaster på tapet, kan du fange de følelser bag din experiencesin en video og bevare dem i en tidskapsel kaldet en Second Everyday.

Den app kan prale en imponerende 4,9-stjernet rating på iTunes. App Store redaktører kaldet app ”tryllebindende” og roste sin ”smukke design.” Titusinder af brugere har taget sig tid til at skrive en positiv anmeldelse af en anden hverdag og takke holdet for at skabe et unikt og brugervenligt værktøj.

”Jeg elsker denne app,” sagde Thomas i en fire-stjernet anmeldelse på Google Play. ”Jeg har brugt det hver dag i det første år af mine døtres liv og virkelig nyde det.”

1 sekund Everyday Records Din personlige historie

Cesar ikke sat sig for at skabe en app eller ændre verden. Han ville bare en flugt fra reklamebranchen, men hans erfaring blev om meget mere end at komme væk fra work.Creating en video dagbog hjalp ham reflektere over hans valg, styrke sine personlige relationer, og gøre hver dag mere mindeværdig.

Efter en livsændrende år, Cesar indså sådant projekt kunne gøre en verden af ​​godt for andre, så han begyndte at sprede ordet, først i sin TED Talk og i dag via en hurtigt voksende app.

1 Second Everyday tillader folk at fange de ordinære og ekstraordinære øjeblikke, der udgør et fuldt liv. Par kan bruge dette værktøj til at holde på de romantiske gestus og små vittigheder, der gør deres forhold stor. Du kan gemme påmindelser om de ting, der er vigtige for dig ved at holde en video dagbog på din telefon eller tablet.

”Det hjælper virkelig at du får perspektiv på din dag-til-dag liv,” siger Cesar. ”Jeg er så glad for at se folk bruger en anden Everyday og kærlige det, men jeg ønsker at fortsætte med at udvikle den app til at gøre det endnu bedre og give værdi for folk på en meningsfuld måde at reflektere over deres liv.”