Den udendørs diva lauren homoseksuel hjælper par, der elsker naturen - men ikke bugs - med at planlægge perfekte eventyr

6 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Den friluftsmenneske Diva blog er designet til alle, der elsker at udforske udendørs, men kunne gøre uden bugs og snavs. Skaberen Lauren Gay opdaterer sitet med innovative rejse ideer, tips og anmeldelser for at hjælpe læserne med at planlægge deres egne spændende eventyr. Den friluftsmenneske Diva opfordrer også par til at træde uden for deres komfort zoner og prøve nye aktiviteter. Fra kajaksejlads til paddleboarding til solo internationale rejser, webstedet har det hele - ingen tiara nødvendig.

Jeg betragter mig selv en friluftsmenneske person. Jeg har undervist i yoga på paddleboards, gået backcountry kajak camping, og hiked i kampesten til fjerntliggende campingpladser. Jeg har også badet i iskolde vandløb og brugte timer efter timer på stranden, lade mit hår bliver filtret som jeg surfet. Jeg har også haft min andel af personlige møder med dyrelivet, herunder djævlerokker, elefanter, delfiner og skaldet ørne.

load...

Men mange af mine veninder synes jeg er lidt skør. Mens de fleste af mine venner nyder at tilbringe tid i naturen og se dyreliv - de også gerne et par mere væsen bekvemmeligheder. Som et resultat, de og deres betydelige andre ikke gå på så mange eventyr, som jeg har tendens til at. Mange gange, de er ikke sikker på, hvordan at blande udendørs sjov med deres behov for bekvemmelighed.

Lauren Gay, skaberen af ​​OutdoorsyDiva.com, kan relatere. Hun kom fra en familie, der sjældent gik på udendørs eventyr. Men et par år siden, begyndte hun at rejse og fandt ud af at hun havde en ægte passion for naturen. Nu deler hun en bred vifte af rejse tips, forslag til udendørs getaways, og meget mere for at tilskynde kvinder og deres partnere til at blive fortrolig med eventyr, som ikke behøver at involvere at blive beskidt.

load...

Lauren Gay skabte friluftsmenneske Diva som en måde at krønike hendes eventyr.

”Jeg startede bloggen for at forbinde med folk der kan lide at sprede ordet om disse aktiviteter, der ikke er udbredt blandt minoriteter og inden for det sorte samfund,” siger Lauren. ”Vi vokser ikke med at gøre den slags ting: kajak, paddleboarding, eller gå til state park. Det er ikke den måde, jeg voksede op. Men at forbinde med naturen og få udenfor, er det vigtigt for din mentale og åndelige sundhed.”

Lauren ønsker hendes læsere til at lære om de følelsesmæssige og sundhedsmæssige fordele ved at komme udendørs. Og som en enkelt mor, hun fører med et godt eksempel.

”Jeg følte, hvis folk så mig gøre det, som en enkelt mor, måske de ville synes, de kunne prøve det, også,” sagde Lauren.

En populær blog, der startede som en måde at prøve nye aktiviteter

Lauren sagde hun startede bloggen omkring fem år siden som en måde at finde ting, hun nød gør og dele dem med sine venner og familie.

load...

”Jeg indså, at jeg ikke vidste, hvem jeg var udenfor for at være en mor. Jeg havde alle disse forskellige ting, jeg ønskede at forsøge. Jeg har altid ønsket at prøve kajak eller rider på en hest, så jeg begyndte bare at gøre disse ting,”sagde hun. ”Nogle jeg gjorde ved mig selv, fordi mine venner ikke var interesserede. Så, jeg dateret en fyr, der var friluftsmenneske, så vi gjorde nogle aktiviteter sammen, og jeg begyndte at dele dem på sociale medier.”

Lauren skriver om alle sine oplevelser, hvad enten det er kajak eller ridning.

Fremhævet af Laurens sjov, ærlig og nede-på-jorden skrivestil, bloggen tog hurtigt slukket. Sitet indeholder masser af sort, fra oplysninger om foodie eventyr omkring Florida - hvor Lauren bor - til solo internationale erfaringer som en tur til Azorerne.

Omkring 77% af hendes læsere er kvinder, og 64% er mellem 25 og 44. De fleste er fra USA, men omkring en fjerdedel af hendes trofaste læsere er fra andre steder rundt omkring på kloden. Uanset hvorfra hendes læsere logge på hendes hjemmeside, Lauren gør det nemt at smile sammen med hende, da hun fortæller hendes eventyrlige oplevelser.

Lauren miks Adventure Med Glamour

Ligesom så mange af mine venner, Lauren kan lide at nyde det bedste fra begge verdener.

”Jeg elsker naturen, og jeg elsker at være udenfor, men jeg kan ikke lide de ting, der kommer med naturen, ligesom insekter og bliver varm,” sagde hun. ”Jeg nyder ikke de ubehagelige dele af camping som at sove på jorden eller ikke at have en masse af faciliteter.”

Det er derfor, Lauren stærkt anbefaler Glamping , en mere glamourøs version af camping. Den er perfekt til folk, der ønsker at forbinde med naturen, men uden skrub det.

Læsere er kommet til at afhænge af Lauren for hendes ekspertise på glamping - eller camping glamourøs.

OutdoorsyDiva.com indeholder mange af Laurens erfaringer med glamping. Læsere kan tjekke hendes indlæg om sine eventyr på Cayo Costa State Park i Florida, glamping i Texas Hill land, i Utah, og mange flere. Læsere er kommet til at stole på hendes tips til planlægning af ture på egen hånd.

”Jeg er blevet den glamping guru, hvis du vil, for mine læsere,” siger Lauren. ”Folk ser noget om glamping, og de sender det til mig. Jeg har gjort det ganske lidt.”

Inspirerende Par at gå på Nature-Centered Trips Sammen

Sammen med oplysninger om familie sjove aktiviteter og produkt anmeldelser på ting som de fedeste biler til leje for en flugt sammen, Lauren har også et væld af tips for par at have den bedste ferie nogensinde.

”Du er nødt til at være ærlige over for hinanden om typen af ​​rejsende du er,” sagde hun. ”Hvis du ikke er en person, der kan lide at have en stiv rejseplan og du er med en person, der gør, bør du vide, at gå ind i turen. Og du skal komme op med en slags kompromis.”

Den friluftsmenneske Diva hjælper læserne træder ud af deres komfort zoner og planlægge et eventyr.

Det er også OK ikke at være knyttet ved hoften for hele turen, sagde hun. Da Lauren rejste med sin ekskæreste, havde han altid at spille et spil golf, hvor de kom. Det var fint med hende - hun nød en eftermiddag besøger et museum eller et akvarium og tilbringe lidt kvalitetstid med sig selv.

En ferie hun anbefaler for par er Bali, der er rangeret en af de øverste bryllupsrejse destinationer i verden. Men Lauren siger, at der er ingen grund til at vente til den store dag; par kan gå til Bali for at oprette forbindelse samtidig tage en madlavning klasse, besøger rismarker, eller tilbringe natten i en safari lodge.

En tom Nest betyder endnu flere historier til at dele med andre friluftsmenneske Divas

Som enlig mor til en teenagesøn, har Lauren været temmelig travlt på det sidste. Dog vil hendes søn snart afværge på college, hvilket betyder, at hun vil have mere tid til at rejse og producere indhold og rejse tips til hendes hjemmeside. Men hun har ikke hendes ture planlagt ud endnu.

”Min rejse stil er absolut eventyrlysten, for sikker. Og spontan. Folk tror jeg tilbringer mange måneder at planlægge en masse af de ture jeg har gjort, men jeg gør ikke,”sagde Lauren. ”I stedet, hvis jeg ser et sted eller en aktivitet, som jeg virkelig ønsker at prøve, siger jeg: 'Lad os gøre det, lad os planlægge det.'”

Alligevel har hun nogle konkrete planer for fremtiden. Hun er i gang med at lancere en månedlig friluftsmenneske Diva podcast og tilføje endnu flere anmeldelser til hendes hjemmeside.

”Jeg ønsker at gennemgå produkter for nybegyndere som mig, der er snublende og lære at bruge nogle af disse ting,” sagde hun.

Hun forsøger også noget vovet for en enkelt mor: En blind date ferie. Hun mødte en mand online i en Facebook-gruppe, der bor i New York, og deres første date vil være i Jamaica. Og hvis du spekulerer hvordan det vil vise sig, Lauren er sikker på at fortælle historien om friluftsmenneske Diva.