Den udgivne forfatter tom blake deler årtier med datingvisdom med modne singler på findingloveafter50.com

20 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: I 1990'erne, Tom Blake gjorde et plask i senior dating scene ved at beskrive hans perspektiv som en enkelt mand over 50 år har han nu skrevet over 3.800 søjler, artikler og nyhedsbreve om de udfordringer, som daters står over 50 og de muligheder til rådighed for dem at finde kærligheden. I dag, FindingLoveAfter50.comshares Toms indsigt i en ugentlig e-nyhedsbrev rettet mod singler i deres 50'erne, 60'erne, 70'erne, 80'erne og 90'erne.

Tom Blake mødte Greta i juni 1998, og de har været uadskillelige lige siden. De har boet sammen i 18 år og er afsat til hinanden - men de er ikke gift. Både Tom og Greta er blevet skilt flere gange, så de har besluttet at blive sammen uden at binde knude.

For parret, 2018 var et travlt og tilfredsstillende year.For hvert af de 21 år Tom og Greta har været sammen, har parret taget mindst én sjov tur ud af country.When de trådte deres sene 70'erne, Tom og Greta besluttede at optrappe deres rejser, mens de har chancen, og de tog en 82-dages krydstogt gennem Asien i 2018. ”det var højdepunktet i vores år,” siger Tom.

load...

Tom Blake og hans partner Greta på Den Kinesiske Mur i Kina i oktober 2018.

Tom beskrevet 2018 som ”interessant, optaget og givende.” Det var et år med eventyr og vækst, og det gav ham tid til at reflektere over sine dating erfaringer, hans forfatterskab og hans mål for fremtiden.

Mens han rejser verden rundt med sin partner Greta, Tom formår at holde trit med hans bi-ugentlige avis kolonner i de ni aviser, der beskæftiger ham. Og han skriver en weeklye-nyhedsbrev for hans loyale abonnenter på FindingLoveAfter50.com. Han solgte også hjemsted i det nordlige Californien, hvor hans mor havde boet, da hun boede, og købte en erstatning hjem i Palm Springs, som ligger kun to timers kørsel fra hvor han og Greta levende. Ifølge Tom, ”2018 var meget travlt, hvilket er, hvad Greta og jeg ønsker i vores liv.”

load...

Som en offentliggjort forfatter og syndikerede klummeskribent, Tom tilbragt sin karriere skrive informative og engagerende kolonner, bøger og nyhedsbreve om de emner, der påvirker hans liv som senior dater. Han henvendte udfordringerne i møde nogen nye, da han var en 50-noget enkelt, og han har skitseret de vellykkede strategier, han har brugt til at dyrke et forhold i hans gyldne år.

FindingLoveAfter50.com tilbyder en omfattende oplysende ressource for seniorer gad at navigere en hurtigt skiftende dating scene. Tom låner sin støtte til singler over 50 og lader dem vide deres bedste dage kan stadig være foran dem.

Over 3.800 Artikler & nyhedsbreve Deliver Pragmatisk Advice

Tom begyndte at skrive om dating emner omkring 25 år siden efter sin skilsmisse. Han var 53, single, og opdage, hvor svært det var for en bachelor i den alder til at møde en moden kvinde.

Han skrev om sine håb og hans frustrationer i mange personlige kolonner, og hans oprigtighed tiltrak Skilt, Enke, og aldrig-gifte singler går igennem lignende udfordringer. Mange af hans læsere var kvinder interesseret i at høre en mands perspektiv på senior dating.

load...

”På det tidspunkt, de eneste mennesker skriver om mid-life dating var kvinder,” fortalte han os. ”Kvinder læsere ønskede at høre, hvad en mand havde at sige om situationen.”

Tom påpegede forskellene mellem, hvordan mænd og kvinder nærmer dating, og han startede en animeret diskussion om fremtrædende dating emner på ting som , hvem der skal betale for en dato og hvor længe du skal vente, før han bliver intim med en partner.

Klummeskribent Tom Blake har skrevet udførligt om senior dating emner.

Sommetider Tom har taget stilling, der forskrækkede kvinder, og hans udtalelser har udfordret dem til at genoverveje deres antagelser om dating verden. Uanset om han tilbyder forholdet rådgivning eller kritisere dating normer, har han aldrig veget tilbage fra vanskeligt - selv kontroversielle - fag.

”Mit mandlige synspunkt bygget en stor kvindelig følgende på grund af den kontrovers det skabte,” sagde han. ”Det var oplysninger, som ofte kogt deres blod, men de elskede at læse og reagere på det.”

I dag har Tom skrevet over 3.800 søjler og nyhedsbreve rettet mod singler over 50 år Hans publikum er stadig solidt kvindelige (han fortalte os, at omkring tre fjerdedele af sine læsere er kvinder), og han fortsætter arbejder på at bygge bro over kløften mellem kønnene. Hans mål er at informere senior daters, så de kan klare at være single igen.

Gennem årene har Tom fulgt dating tendenser og forudsat indsigt til at hjælpe læsere, især kvindelige læsere, bedre forstå, hvad personen i den anden side af samtalen tænker og føler. Hans no-cost e-nyhedsbrev udkommer hver uge; Han har over 2.500 e-nyhedsbrev abonnenter, der læser hans kolonner og e-mail ham med spørgsmål.

Tom sagde de fleste af spørgsmålene kredser omkring hvor skal opfylde romantiske partnere og hvordan du bruger online dating som senior, men nogle gange hører han fra en person i en mere kompliceret og smertefuld dating situation. I de situationer, Tom er til rådighed for betalt rådgivning til 30 minutter og en-timers sessioner via hans hjemmeside. Han har hørt fra singler, der er bange for at sætte sig selv derude, og han har hørt fra gifte par, der er på randen af ​​skilsmisse.

”Muligheder sjældent kommer alene. Når de gør det, singler har brug for at gribe dem, selv om de er genert ”. - Tom Blake

Tom besvarer alle e-mails, han modtager fra læserne og giver skræddersyet råd til at hjælpe dem helbrede deres hjerter og komme videre. Sommetider Tom beder om tilladelse til at dele essensen af ​​disse e-mail-samtaler i en ny kolonne eller nyhedsbrev, så han kan nå ud til andre, der beskæftiger sig med lignende spørgsmål.

”På den måde vil de modtage gavn for input fra avislæsere og 2.500 e-nyhedsbrev abonnenter,” sagde han. ”Selvfølgelig, hvis de ønsker at være anonym eller ikke afsløre i hvilken by eller stat de bor, jeg ærer det.”

At bringe håb til seniorer Navigering dating scene

Den højtstående befolkning er steget markant i USA som i de store årgange nå deres sene 50'erne og 60'erne. Den aldrende befolkning har skabt en bølgeeffekt i arbejdsstyrken, i familiestrukturer, og i dating scene.

Folk lever længere nu, og de er skilt ved en højere hastighed, når de når deres 50'erne, 60'erne og 70'erne. Den skilsmisser blandt voksne over 50 er næsten fordoblet i de sidste 25 år, et fænomen kendt som grå Skilsmisse.

Som følge heraf har dating scene bliver oversvømmet med højtstående singler, der ikke har dateret i en alder af teknologi og ikke ved, hvor man kan få started.Fortunately, Tom Blake'sinformation-rige søjler udstyre seniorer til at starte forfra og tiltrække partnere online og offline.

Tom kan forstå, hvad det er ligesom for senior singler, fordi han har været i deres sko. Efter sin skilsmisse, han var nødt til at tilpasse sig en ny måde at være single og søger efter en partner. Han fandt sin chance på varig kærlighed ved en deli i Dana Point, Californien, og nu er han hjælper andre skabe deres egne kærlighedshistorier.

”Jeg vil gerne se senior dating bliver mere tilgængelige for seniorer,” sagde han. ”Med hvert år der går, senior dating bliver endnu mere udbredt - bliver det også sværere, fordi effektiv dating tager tid og penge.”

п »ї

Tom tilbyder gratis senior dating rådgivning i sin gratis e-nyhedsbrev for at få enlige mænd og kvinder i gang på højre fod. Han forstår de vanskeligheder, som modne daters står over for, og han tilbyder positive løsninger og opmuntring til at motivere dem til at skabe dating profiler, gå ud på datoer, og finde kærlighed igen.

”Mit største mål i 2019 er at stræbe efter at give enlige seniorer med håb og opmuntring til at komme op af sofaen og ud af huset og involveret i aktiviteter, de nyder,” sagde Tom. ”Forhåbentlig vil 2019 være en anden velsignet år.”

Tom Blake har store planer på Horizons

Som singler bliver ældre, de ofte står over for forskellige dating udfordringer, end de gjorde, da de var yngre. Måske de har børn. Måske er de sørgende tabet af en anden betydelig. Eller måske er de bare ikke så sikker i deres flirte færdigheder som de engang var. Klummeskribent Tom Blake har brugt årtier løsning af disse problemer og skinnende lys på en ofte marginaliserede dating demografisk: senior singler.

Tom skriver finde kærligheden Efter 50 nyhedsbrev for at inspirere sine læsere til at omdefinere, hvad det betyder at være i deres gyldne år. Hans praktisk vejledning og fyndige indsigt har gjort en forskel i, hvordan læserne nærmer senior dating.

I 2019, Tom sagde, at han forventer, at hans læsere til at vokse, efterhånden som flere årgange ind i dating scene, og han har også planer om at tage en romantisk krydstogt med Greta at besøge Irland, Island, og Grønland.

”Konsekvenserne jeg ønsker at have på senior dating er at bringe seniorer sammen til romantiske forbindelser,” siger Tom. ”Der er intet mere givende for mig, end at se et par holde hænder gå i vores lokale havn, eller på Costco, eller i biografen, eller hvor som helst, og få dem sige, 'Du er årsagen til at vi er sammen.' At høre disse ord er rimdannelse på kagen for mig.”