Den virkelige grund til, at du stadig er single

31 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Enkelte damer, vi måske ikke har nogensinde sagt ordene højt, men vi har spurgt os selv det spørgsmål igen og igen: ”Hvorfor kan jeg ikke finde (eller beholde) en mand”

Mange af os er kommet op med svaret: ”Fordi alle de gode mænd er taget.”

Er det virkelig vores undskyldning?

Hvis vi skulle være ærlig over for os selv og tog et øjeblik for at evaluere vores tidligere forhold, mange gange var det amerikanske og ikke ham, der forårsagede forhold til enden, eller i det mindste vi spillede en del i det.

load...

Så hårdt som det er at evaluateourselves, bliver det nødvendigt, når de forsøger at finde ud af, hvorfor vi ikke kan holde en mand.

Hvis vi ikke gør det, er vi dømt til at fortsætte med at gøre de samme fejl i vores forhold igen og igen.

Det kan ikke være en eneste ting, vi gør forkert. Det kan bare være den type personlighed egenskaber, vi har, der bestemmer den type kvinder, vi er i et forhold.

Her har jeg listet de mest almindelige karakteristika for kvinder, når de er i parforhold, og hvordan deres personligheder er skadelige disse relationer.

1. Folk Pleaser Woman.

Du ønsker at gøre alle omkring dig glad, især mændene i dit liv. Du bøje bagud for at hjælpe ham, selv om det betyder at ofre din egen lykke.

load...

Du er en nem at overtale og en dørmåtte. Mænd kan og sige, hvad de ønsker at du uden nogen konsekvenser.

Kvinder, der peoplepleasersare normalt misbrugt af mænd , fordi de mangler selvværd. De har en frygt for at blive abandonedand let skuffet over kritik.

De imødekomme til mændene i deres liv, og ofte sætter deres behov over deres egne. De har en frygt for mænd forlader dem, hvis de ikke gør de ting, de beder dem til.

2. Usikker Woman.

Denne type kvinde har lavt selvværd og ikke tror, ​​hun er værdig til en god mand, og dermed gør hun dårlige valg i mænd, hun beskæftiger sig med.

Hun ofte afregner for, hvad hun kan få, som normalt er en mand, der er ikke noget godt for hende. Hun har brug for at blive valideret og hele tiden at vide at hun er smuk, fordi hun ikke synes, hun er.

Hun er meget jaloux. På grund af denne jalousi, hun er meget mistænksomme over sin mage og mænd i almindelighed. Ofte, hun springer til konklusioner baseret på, at jalousi.

load...

Disse typer af kvinder er opmærksomhed-seekers og er ofte pigerne, du ser i klubben twerkingin forsiden af ​​mænd til at få opmærksomhed.

Ved at opsøge opmærksomhed, de tiltrækker de forkerte typer af mænd - dem, der kun er interesseret i én ting.

3. Cow Woman.

Før du begynde at sende mig kommentarer til at kalde en kvinde en ko, jeg henvise til at sige, ”Hvorfor købe koen, når du kan få mælken gratis?”

Lad mig fortsætte... Dette er den kvinde, der gør det muligt for mænd at få al mælken gratis. Hun spiller rollen som en hustru, gør alt en kone ville gøre uden de fordele og titel.

Denne type kvinde kan enten bo sammen med sin mand eller have sin egen plads.

Hun gør sit vasketøj, laver mad til ham, renser op efter ham, tager sig af sine børn, butikker for ham og (selvfølgelig) har sex med ham, når han ønsker det.

Denne type kvinde har i hendes sind, at hvis hun gør alle disse ting for en mand, hun viser ham, hvad hun kan gøre som en kone.

Desværre, hun sjældent getswife'dup.

4. Got Mine ting sammen Woman.

Dette er den kvinde, som på ”udenfor” har det hele sammen. Hun vil fortælle dig, ”Jeg har ikke brug for en mand til noget,” fordi hun har et godt job, hendes eget hus og en flot bil.

Hun betaler alle sine regninger og holder den nede selv. Hun tiltrækker ofte den mand, der er under hendes niveau og hun har brug for en mand med alle de ting, hun har, fordi han har lidt at ingen af ​​dem.

Hun kan ende med at blive med en mand, der gør det muligt for hende at bære bukserne i forholdet, men det sandsynligvis ikke vil arbejde for længe, ​​fordi hun vil føle, at han ikke har nogen rygrad.

”Før du peger fingre ad mænd, identificere

din personlighed og gøre en forandring.”

5. Alpha Dominans Woman.

Hun er meget aggressiv og kører showet. Hun er vant til at styre alt, også de mænd, hun er med. Hun er konkurrencedygtig og mener, at der ikke er en badder tæve end hende selv.

Hun er vedholdende, beslutsom og går efter, hvad hun ønsker, herunder mænd. Hun har svært ved at finde en mand og vil fortælle folk, når de bliver spurgt, at hun ikke har fundet en mand ”værdig” af hende.

Når du er i et forhold, hun gør de beslutninger og sjældent lytter til de mænd, hun går, fordi hun ”ved det hele”, og deres meninger ikke noget for hende alligevel.

Hun skræmmer ofte mænd væk, fordi hun er så kritisk, og i stedet for at forsøge at arbejde med sin mage, hun har for travlt udstede ham kommandoer.

Alfa dominerer kvinde ofte finder sig selv alene eller skilt, fordi hun ønsker at være ”manden” i forholdet.

Denne kvinde kan også være ”Got My Stuff Together” kvinde.

6. Multiple Personality Woman.

Dette er thewoman whogoes fra varmt til koldt i løbet af få minutter. Et minut hun er så forelsket i dig, og det næste hun knap nok kan lide dig.

Hun ønsker at have sex, men øjeblikke i den handling, hun ikke vil have dig til at røre hende længere. Mænd ved ikke, hvordan man skal behandle (meget mindre) reagere på denne type kvinde.

Hun er glad i det ene øjeblik og det næste hun cussing ham ud og skubbede ham ud af døren.

En mand ønsker ikke at beskæftige sig med denne type kvinde, og selv Aman whois en taber vil gå væk.

7. Jeg kan ikke stole Enhver Mand Kvinde.

Hun er blevet brændt så mange gange af mænd, som hun har mistet count. Hun ønsker at finde kærligheden, men finder det svært at tro noget mænd siger. Hun er oftere end ikke også usikker kvinde.

Det er den type kvinde, der kontrollerer sin telefon, når han sover og går på hans Facebook-side for at se, om nogen bestemt kvinde reagerer for mange gange til hans indlæg.

Hun har drevet af sit hus for at se, om han er ”virkelig” hjemme og dukkede op, når han er ude med sine venner.

Problemet med denne kvinde er hun skader hver forhold hun er i, fordi hun har tillid spørgsmål.

Hun bliver nødt til at svigtet sin vagt og indse, at ikke alle mænd forsøger at såre hende eller er op til noget godt.

8. De trængende kvinde.

Du kender hende: Hun har brug for en mand for alt. Denne kvinde er normalt alt for emotionel og skal være med hendes mand 24/7.

Når han ikke er sammen med hende, hun kalder og tekster overdrevent. Hun skal vide, hvor han er, hvad han laver, og hvem han er med.

Denne kvinde mangler normalt tillid og sammenligner sig selv til andre kvinder ofte.

Hun vil gå gennem relationer hurtigt, fordi de fleste mænd ikke vil beskæftige sig med hende, i hvert fald ikke i det lange løb.

9. Grass Kan være grønnere Woman.

Hun kunne have en stor fyr, der er helt i hende, men er bange for at begå, fordi hun mener, at der kan være en ”bedre” fyr derude.

Hun føler ligesom hvis hun forpligter sig til den fyr, hun er med, kan hun gå glip af ”næste store ting.” Hun må ikke forlade den fyr hun er med, men hun vil teste farvande med en fyr hun mener har det foregår.

Denne kvinde er ofte en cheater og holder fast i den fyr, der er god for hende. , Hun ønsker dog stadig at være ”derude.”

Hun er ikke tilfreds med en fyr, medmindre han kan holde hendes opmærksomhed... Alle af time.When hun føles som han ikke give hende den opmærksomhed hun ønsker, ”videre til den næste” er hendes motto.

Hun er stadig venner med de fleste af hendes exes fordi hun aldrig ved, hvornår hun måske ønsker at forsøge at ”komme tilbage” med dem.

Hun ødelægger hendes forhold, fordi hun altid finder noget mangler i de mænd, hun datoer og tænker en anden person skal have disse kvaliteter.

10. Gotta hjælpe ham Woman.

Dette er kvinden, der tager i de omstrejfende hunde (jeg mener, mænd). Hun tror, ​​at hun kan hjælpe mænd får på deres feet.These kvinder er tiltrukket af tabere, men vil kræve at han har potentiale.

De bevæger sig ham i, rense ham op, købe himclothesand give ham penge. De behandler mænd som ”projekter” og tage stor glæde i at hjælpe dem ud og få dem sammen.

Disse kvinder har den glæde at en mand ”har brug for” dem.

De viser ham ud til deres venner, men lidt gør de ved, de fleste mænd efter de er ”hjulpet” tage alle de ting, de gav dem i et forsøg på at ”få ham på hans fødder” og køre væk med sin ”nu sammen selv ”til den næste kvinde.

Mine damer, hvis nogen eller flere af disse karakteristika beskrive dig, da mange er indbyrdes udskiftelige, jeg vil råde dig til at revurdere dig selv i relationer og virkelig grave i at finde ud af, hvorfor du er på denne måde.

Måske du kan finde en god terapeut til at arbejde gennem dine problemer. Uanset hvad du beslutter at gøre, det første skridt er at identificere du har et problem.

Før du begynder at pege fingre ad de mænd, du har behandlet, kan du bruge denne liste til at identificere din personlighed og beslutter at gøre en forandring... I dag!

Ladies, er du stadig single? Hvorfor tror du, det er? Kan du genkende dig selv i nogen af ​​disse kvinder?

Foto kilde: attractyoursoulmatenow.com.