Denver katolske hastighedsdating - ansigt til ansigt begivenheder fremmer dybe forbindelser mellem troens mænd og kvinder

10 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: I dagens teknologiske tidsalder, nogle gange singler bliver fanget aflæse gennem endeløse udsigter på dating sites. Overfladiske og upersonlige kommunikationsværktøjer ikke opfylder ægteskab-orienterede singler, dog, og det er derfor, Anna Maria Basquez begyndte at løbe hastighed dating arrangementer i hjertet af Colorado. Denver katolske Speed Dating inviterer mænd og kvinder af tro at møde hinanden ansigt til ansigt og gøre langvarige forbindelser baseret på fælles værdier og erfaringer. Begivenhederne, der blev afholdt en gang om måneden, giver snesevis af enlige mulighed for at samles på en restaurant og møde hinanden i stress-fri mini datoer. Hvis du er træt af messaging dato udsigter du aldrig mødes, kan du deltage i en Denver katolsk Speed Dating begivenhed eller Denver Christian Speed Dating begivenhed at introducere dig til en venlig fællesskab af tro-drevne daters.

Denver indfødte Anna Maria Basquez fandt hende kalde som en speed dating organisator i begyndelsen af ​​2011 på et afgørende tidspunkt i hendes life.She hadbeensaying daglige hengivne bønner til St. Birgitta af Sverige i over et år, tager omkring 20 minutter ud af sin dag at huske Kristi lidelse og styrke hendes tro på Gud.

load...

”Det er en meget involveret og penitential bøn,” fortalte hun os. ”Det er en af ​​de mest vanskelige katolske andagt.”

En dag, efter hendes bøn, begyndte hun at skrive invitationer til en Valentinsdag begivenhed hun hosting for hendes regelmæssige efter-Mass middag klub. Jo mere hun tænkte over det, jo mere hun indså, at hun ikke ønsker at gøre en run-of-the-mill møde-og hilse hvor singler knapt talte til hinanden - hun ønskede at gøre noget for at hjælpe folk faktisk forbinde med hinanden.

Anna Maria Basquez (billedet til højre) grundlagde Denver katolske Speed ​​Dating i 2011 efter hendes første arrangement var en inciterende succes.

load...

Så Anna besluttede at være vært for et katolsk orienterede speed dating arrangement på en lokal restaurant. Når Valentinsdag kom rundt, viste over 70 enlige mænd og kvinder op ivrige efter at møde hinanden.

Denver katolske Speed Dating tog fart,” sagde hun. ”Derfra blev ideen plantet, ikke at arrangere ægteskaber, men at give folk flere muligheder for dating metoder.”

Anna fortalte os, at inden for tre uger efter hendes første speed dating begivenhed, otte af deltagerne havde begyndte at date deres fremtidige ægtefæller. Ikke alle disse par mødtes i selve begivenheden, men Anna sagde den samlede oplevelse hjulpet deltagerne fokusere på, hvad de ønsker i livet, hvilket fik dem til at søge efter og finde deres betydelige andre.

”Når folk begyndte at blive gift på grund af mine begivenheder, jeg vidste, jeg var nødt til at holde gør det,” sagde hun. ”Jeg tror, ​​det var Guds tegn til mig, at dette ville være mere en del af mit liv end bare en forbigående ting.”

load...

Gennem årene har Denver katolske Speed ​​Dating vist sig en effektiv måde at netværke med kvalificeret, værdier-drevet singles.The gennemsnit deltager er en arbejdsgruppe professionel, der ønsker at slå sig ned med en person inden for den katolske tro. Hendes begivenheder har tiltrukket mange høj kaliber singler, herunder pro golfspillere og underholdning journalister.

I dag, Anna arrangerer speed dating arrangementer i Denver samt i de større amerikanske byer, der anmoder hendes arrangementer, herunder Seattle, Philadelphia, Las Vegas, og Dallas. Hun faktisk var vært for et Philadelphia speed dating arrangement i 2015 aftenen før Pave Frans fløj ind i byen fra New York. ”Man kunne mærke intensiteten i luften,” siger hun. ”Det tog følelsen om vigtigheden af, hvad jeg gjorde op flere hak. Det var sådan et chok.”

Giving Snesevis af lokale singler mere kvalitet Dating Valgmuligheder

Anna fik sin bachelorgrad i regnskab og journalistik og sagde hendes kombineret business kyndige og folk færdigheder hjalp hende lykkes som en speed dating begivenhed planner. Selv om hun havde engang drømme om at arbejde for FBI, en iturevet ACL førte hende ned en anden vej, og hun har fundet opfyldelse bringe folk sammen på mini datoer.

”En ting jeg var ikke planer om at gøre, var at blive iværksætter,” sagde hun, ”men det har været rigtig sjovt og interessant, og jeg er sikker på det vil udholde.”

Ved at anvende speed dating format til katolske begivenheder, har Anna indført utallige singler i Denver og i hele landet.

Hver måned, Anna begyndte ved at sætte på en speed dating begivenhed i 24 til 30 katolske daters i Denver-området. Populariteten af ​​begivenhederne har ført hende til at dyrke hendes team og øge hyppigheden af ​​hendes begivenheder i en periode. Anna sagde hun foretrækker at holde begivenhederne noget små og intime, så deltagere har tid til at tale og lære at kende hinanden, men hun er også vært store blow-out partier og pakker rummet med katolikker interesseret i at komme i et relationship.Some folk selv flyve ind fra andre stater til at deltage.

Denver katolske Speed ​​Dating strukturerede hændelser giver singler mulighed for at blande sig i det lokale katolske samfund. Mange kommer væk med nye venner og dato perspektiver i deres kontaktlister.

Ud at køre Denver katolske Speed Dating, har Anna også begyndt Tro Match at forbinde katolske singler på blind dates. Singler betale $ 75 for op til tre kampe og $ 100 for op til fem kampe. Du skal blot udfylde et spørgeskema om, hvem du er og hvad du ønsker i en partner, og Anna vil begynde parring dig op med kompatible datoer.

Anna sagde Tro Match typiske kunde er en arbejdsgruppe professionel, der er for travlt til at finde en dato i Denver. Nogle gange, de er altid rejser til arbejde og stole på Anna at sætte dem op på en dato, hvor de er i byen. Hun sagde, at hun er endda fået opkald fra lufthavnen fra singler ivrige til romantik.

Derudover har Anna køre speed dating arrangementer for store katolske konferencer i USA. Disse begivenheder kan have op til 100 deltagere, så det er meget at orkestrere men godt det værd, når hun ser snesevis af par matchende med hinanden i en begivenhedsrig nat.

”Det har virkelig været et eventyr, fordi jeg ikke forventer, at fanfare fra hele landet, så det har været spændende,” siger Anna.

Vigtige tips fra en Tro-Oriented Dating Expert

Anna har brugt år ser singler mødes og relationer blomster, så hun har en ret god idé om, hvad der virker og hvad der ikke gør. Ofte hun tilbyder sig selv som en ressource til daters i troen, så hun kan hjælpe dem med at finde en engageret partner i den katolske dating scene.

Hendes første tip er at tage tingene langsomt - dato nogle få mennesker i kyskhed - og aldrig være for hurtige til at afvise en første date. Hun anbefaler ikke at få kærlig (som i, kysse) før efter et par måneder for at se nogen, og bestemt ikke før efter eksklusivitet samtale, der er sket. Lette knus er okay. ”Vær konservativ under dating, men være liberal i at finde en person,” sagde hun. ”Kærlighed kan ikke måles ved en formel, så folk altid skal give hver mindst to andre datoer for at komme til at kende hinanden.”

Det er vigtigt ikke at udelukke nogen ud for tidligt, Anna sagde, fordi du ved aldrig, hvad der kunne ske. Din perfekte partner er ikke nødvendigvis en nøjagtig kopi af dig selv. Da hun er vært for speed dating arrangementer, Annaencourages singler at tage opgørelse over, hvad de ønsker i en partner, men at også være fleksible nok til at genkende, når en person, der ikke kan kontrollere hver boks er faktisk en perfekt pasform med deres værdier og livsmål. ”Vi er også nødt til at bruge muligheden for dating for at finde ud af, hvordan vi selv kommer til at bidrage til et livslangt forhold, sagde hun,”og arbejde på disse ting i mellemtiden, altid at gøre status over, hvad vi bringer til forholdet også. ”

”Det er alle baseret på at give nogen en chance,” Anna indgået. ”Hvis vi bruger alt for mange eksisterende karaktertræk sat sammen af ​​en maskine eller en organisation til at måle hinanden ved, kan vi glip af mærket.”

”Hvis vi størrelse folk op før selv møde, tager vi os ud af Guds vej mod nogen.” - Anna Maria Basquez, grundlægger af Denver katolske Speed Dating

Annas værdibaseret tilgang til dating har fået mange singler at finde og vedligeholde langsigtede partnerskaber. Hun fortalte os, at så længe singler er tro mod sig selv og deres værdier, kommer de til at være en succes, fordi katolske singler tørster ægthed.

”Lad samtalen flow og være autentiske,” tilråder hun fremskynde daters. ”Det vil ikke altid være en perfekt mini dato, men hvis du føler tiden givet at tale med en person var ikke nok, absolut markere ordet Dato.”

Hendes sidste råd til singler er at være åben for livets overraskelser og tillid til Gud til at vejlede dem undervejs. Hun sagde de mest succesfulde deltagere på hendes hastighed dating arrangementer ikke får på deres egen måde ved at sætte op vejspærringerne på, hvorfor det ikke vil arbejde sammen med nogen. De hilser samtale og forbindelse med en ny kærlighed interesse, og de giver ikke op, når det ikke virker perfekt.

”Hver dag er sådan en gave, og du kan ikke spilde det. Altid holde dit hjerte åbent,”sagde hun. ”I vores tro, vi skulle opsige hjertesorg. Vi skal til at forstå, at Gud kom, så vi kan få liv og have i overflod.”

Fortaler Kærlighed & Indsamling Talrige Succeshistorier

Gennem årene har Denver katolske Speed Dating hjulpet mange mænd og kvinder gnist med en person på en mini dato og gå videre til dato lang sigt. Arrangementerne er ansvarlige for omkring 25 ægteskaber og en håndfuld af babyer. Anna sagde, at hun er taknemmelig for at høre så mange succeshistorier fra glade par og at være en del af så mange rørende kærlighedshistorier.

Sommetider Anna spiller selv en aktiv rolle i historien. I november 2012 fik hun fast i en uventet snestorm og skulle være for sent til sin egen hastighed dating begivenhed. Hun havde intet andet valg end at kalde en kvinde i sidste øjeblik og rekruttere hende for at hjælpe. Fra hendes bil, Anna kaldte en person, der havde sagt at hun ønskede at hjælpe på samme dag, men det var sådan en lille begivenhed Anna ikke havde troet, at hun havde behov for hjælp. Indtil sneen begyndte at falde.

Brandi B. Mødte sin kommende mand på en Denver katolsk Speed ​​Dating begivenhed, og de inviterede Anna til brylluppet.

Heldigvis kvinden boede tæt ved og blev enige om at få begivenheden i gang. Hun endte møde sin kommende mand på denne begivenhed, og de nu har et barn sammen. Det var bemærkelsesværdigt god timing. Anna sagde, at så snart hun ankom, snestorm sluttede, himlen ryddet op, og det var en smuk solskinsdag.

Anna sagde en af ​​hendes foretrukne succeshistorier kom, da en kvinde fra Virginia mødte en mand fra New York. Disse single 29-årige flyttede til Colorado inden for en måned hinanden. De var begge fra små byer, hvor det var næsten umuligt at opfylde en katolsk enkelt deres egen alder, og så de havde bosat sig i Colorado i håb om at møde potentielle ægtefæller. Selv om de kom fra separate dele af landet, fandt de hinanden takket være en Denver katolsk Speed ​​Dating begivenhed. De blev gift september 2017.

Hvad inspirerede Anna om denne historie er det engagement, som både individer viste at finde deres ægtefælle. De tog en aktiv rolle i deres dating liv og flyttede til en anden by i jagten på succes. De var ikke bange for at komme ud af deres komfort zoner og prøve noget nyt.

”Jeg tror, ​​at en masse af os er afhængige af bøn, hvis vi dater i tro,” siger Anna. ”Vi tror, ​​at Gud vil undertiden gøre alt for os - og der kan ske - men du er nødt til at møde Ham i midten, hvis du virkelig vil have ham til at hjælpe dig ud.”

Da Anna går gennem hendes ruller og fjerner singlerne, der har fået gift, sagde hun, hun kan ikke undgå at bemærke, at de, der har de længste varige relationer er dem, der sætter sig derude, tillid i processen, og tage den tid til at komme til at kende hinanden som venner, før de foretager et seriøst engagement.

I oktober 2016 Anna gik brylluppet ofSharon Bonham og Elvis Fernandes, som mødtes i 2014 på en af ​​hendes arrangementer. Den 36-årige kvinde havde aldrig været til en hastighed dating begivenhed før, men hun tog en chance og endte møde hendes liv partner på grund af det. De lever nu lykkeligt i Aurora.

”Det er en smuk ting at introducere folk til hinanden. Det er virkelig givende,”sagde hun. ”I sidste ende, jeg er bare en af ​​hjørnestenene i, hvordan de mødtes - de byggede resten.”

Denver katolske Speed ​​dating: en værdibaseret måde at møde folk

Gennem bøn, planlægning og vedholdenhed, Anna etablerede Denver katolske Speed ​​Dating som en dybfølt alternativ til online dating. I 2011 hun følte sig tvunget til at skabe en dynamisk Valentinsdag begivenhed for katolske singler. År senere, ville hun lære at St. Birgitta af Sverige var faktisk en af ​​de få gifte helgener kanoniserede af den katolske kirke. Hvor montering! Anna sagde, at hun mener, St. Birgitta hånd guidet hende til at stifte Denver katolske Speed ​​Dating.

”Hvis vi nogensinde gør bliver gift, bliver du nødt til at være en honorær gæst ved brylluppet, fordi du spillede en instrumental del i vores møde!” - Brandi B., der mødte sin forlovede ved en UVVU begivenhed

Fra hendes første speed dating arrangement, har Anna tilbudt katolske singler et sundt sted at mødes og have en samtale med snesevis af lokale dato udsigter. Hver gang hun hører tilbage fra et par, der mødtes på hendes arrangementer, hun mindet om vigtigheden af ​​hendes arbejde. I dag er hun opfordrer daters troens ikke at opgive håbet i deres lykkeligt nogensinde efterret, fordi du ved aldrig, hvad livet har i vente for dig.

”Kærlighed er et valg,” siger hun. ”Hvis du ønsker at holde Gud arbejde sammen med dig og arbejder for dig, du foretager dette valg for at ære dyd troskab.”