Det arktiske kongerigs ekspeditioner tager feriepar til fjerntliggende og betagende dyrelivsarter i det canadiske arktisk område

24 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Arctic Kingdom arrangerer bemærkelsesværdige ekspeditioner til det canadiske Arktis for folk, der ønsker at komme ud af deres komfort zoner og se sjældne seværdigheder i North.From kajaksejlads med narhval at se isbjørne strejfe havisen, kan par deler mange hjertevarmende øjeblikke, mens du besøger en fjern destination sammen erfarne guides.For næsten 20 år har Arctic Kingdom taget hundredvis af mennesker til iskolde vidder, hvor isbjørne og andre dyr strejfer frit. Du kan tage en slæde ride at få et close-up kig på den overflod af dyreliv på floe kant, eller du kan kajak på vandet for at se, om du kan få øje på den undvigende narhval. Arctic Kongeriges expeditionleaders og lokale inuit guider gøre alt, hvad de kan for at gøre din rejse behagelig, sikker og fornøjelig. Ved at tage et arktisk Kongerige ekspedition, par nyde en once-in-a-lifetime oplevelse omgivet af betagende skønhed i Nord.

Ikke mange mennesker kan sige, at de har stået på isen i den canadiske Arktis og set en isbjørn gåtur ved eller en narhval glide gennem vandet. Denne utæmmet indstilling er ikke den typiske ferie stedet, og det gør hvert øjeblik mere mindeværdige for dem, der gør en trek op nord.

For nylig, en sydafrikansk fotografering entusiast ved navn Danie F. Gik på en isbjørn safari arrangeret af Arctic Kingdom. Under den ugelange tur, blev han henrykkede ved hvor tæt de var på vilde isbjørne. ”Det blæste vores sind,” sagde han i et vidnesbyrd. ”Hele tilgang af ikke at forfølge dyreliv, men venter på dyrelivet at passere er virkelig speciel.”

load...

Par, der rejser med Arctic Kingdom finde sig omgivet af smukke og sjældne seværdigheder. Foto kredit: Dave Briggs / Arctic Kingdom

Arctic Kingdom letter øjeblikke af undren og skønhed for rejsende fra hele verden. Den dygtige hold guider folk til det canadiske Arktis og giver dem komfortable indgivelse, gourmetmad og et close-up kig på gletsjere, isbjerge, isbjørne, narhvaler, og andre uforglemmelige seværdigheder.

Disse one-of-a-kind ture tjene omkring 300 mennesker hvert år. Mænd og kvinder i alle aldre kommer fra alle hjørner af verden for at se det canadiske Arktis.

load...

”Arctic Kongerige er den globale leder i landbaserede ture til det canadiske Arktis,” siger Liz Carino, Marketing Manager for Arktisk Kongerige. ”Vi går til nogle af de mest afsidesliggende steder i verden for nogle af de mest fantastiske dyreliv visning muligheder.”

Spot en Narhval eller en Isbjørn på isen

Når du rejser med Arctic Kingdom, har du chancen for at udforske en rolig og uspoleret del af verden.den landskab og Icescape er betagende, men dyrelivet er, hvad der trækker mange rejsende til Arktis. Muligheder for at se arktiske dyr i ikke kommer rundt hver dag vild, så du kan oprette særlige minder med en elsket under dit rejse.

Narhvalen og Polar Bear Safari tilbyder en eksklusiv chance for at se den undvigende narhval - alias enhjørningen af havet. Denne forår udflugt er fantastisk til første gang besøgende til Arktis, fordi alt er forudsat - fra campingpladsen på havisen mellem Baffin Island og Bylot Island til de Inuit-ledede rejser til floe kant hvor narhvaler er kendt for at strejfe. Du kan også opleve 24 timers dagslys, hvilket betyder masser af chancer for at tage et veloplyst foto.

load...

”Den floe kant er hvor jorden-fastis møder det åbne vand i Ishavet. I sprint, det bliver en utrolig dynamisk økosystem, hvor arktiske dyreliv kommer til at samles”Liz forklaret. ”De vilde dyr muligheder er forbløffende - fra narhval og isbjørne til tusindvis af havfugle.”

Isbjørne og Gletsjere af Baffin Island er en anden tur, der tilbyder en up-close kig på isbjørne. Liz kaldte denne tur ”vores mest velafrundet oplevelse i det højarktiske”, fordi det gør det muligt for folk at udforske Arktis til lands og til søs med aktiviteter, herunder vandreture Auyuittuq National Park og kajaksejlads mellem isbjerge. De milde vejr betyder par behøver ikke at bundte op for meget at få øje på isbjørne og grønlandshvaler i naturen.

Den store vandringer Nordvestpassagen er en populær tour pakke, fordi det tager rejsende til Arktis under den sæsonmæssige migrering af hvidhval og narhval til deres sommer fodring grunde. Den otte-dages tur transporterer folk til en yurt-stil lejr på 2,5 meter af fast is. Ligesom alle Arctic Kongeriges udflugter, denne safari inkluderer gourmet-måltider med lokale ingredienser såsom rensdyr.

Mens Arctic Kongeriges ture tager dig uden for din komfort zone, er de ikke meget anstrengende. Hvis du kan gå distancen på en fodboldbane, bør du være i stand til at holde op på disse udflugter. Folk som gammel som 80 har gået på en tur til Arktis. Mange har ønsket at se denne del af verden hele deres liv, men de har kun de midler og tid til at gøre turen i pension.

”Rejsende til Arktis er på udkig efter det næste store eventyr,” siger Liz. ”De ønsker at opleve noget særligt, og vores små tour grupper giver en intim og autentisk oplevelse i nord.”

En frygtløs Team of Global Explorers & Lokale guider

I 1999 Graham Dickson rejste nordpå til dykke ned i det Arktiske Ocean. Han følte sig betaget af skønheden i det canadiske Arktis og besluttede at gøre det til sin mission at hjælpe andre rejse nord og se dette store og spektakulære vildmark. Han startede Arctic Kongerige til at give folk en chance for at opleve den arktiske levesteder og forelske sig i sin udsøgte natur.

I løbet af de årtier, har Arctic Kongeriges hold opbygget stærke relationer til lokalsamfundene og støttet en voksende turistindustri i området. Mange kyndige inuitter tilbyde deres vejledning til ekspeditionerne. Inuitterne har levet i Arktis i tusinder af år, så de bringer en masse værdi til rejserne.

”De lokale guider er en stor del af vore ekspeditioner,” Liz fortalte os. ”Det er deres baghave. De tager deres traditionelle viden og anvende den til at hjælpe os med at skabe en sikker og behagelig oplevelse.”

Arctic Kongeriges ekspeditioner tager typisk små grupper af en halv snes mennesker til fjerntliggende steder. Foto kredit: FranГ§oise Gervais / Arctic Kingdom

Hvad enten du tager folk til at se nordlys eller at dykke under isbjerge, Arctic Kingdom bestræber sig på at gøre utrolige arktiske erfaringer mere tilgængelige for eventyrlystne singler, par og familier rundt om i verden. Ved at efterlade en lille rejse fodaftryk og arbejder tæt sammen med de lokale inuitter, Arctic Kingdom lidenskabelige hold håber at gøre en positiv forskel i mange rejsendes liv i mange år fremover.

”Vi bringer arktiske drømme til livet,” Liz fortalte os. ”Vores mål er at være i stand til at hjælpe rejsende over hele verden krydse denne erfaring fra deres spand lister.”

Rejsendes Stories Fortæl of Adventure & Romance

Arctic Kongeriges ekspeditioner udvide din horisont ved at tage dig til steder langt uden for normen. Det er en foryngende oplevelse du ikke kan finde netop anywhere.Many folk kommer væk fuld af unikke historier om at se isbjørne, der rejser med slæde, lære af lokale guider, og oplever en naturlig vinter wonderland.A masse Arctic Kongeriges rejsende af afslutte turen følelse ivrige efter at gå på en anden eventyr.

”Op der som en af ​​de bedste oplevelser i mit liv,” siger Judith Conning i en Facebook-gennemgang. ”Tak, Arctic Kongerige, for din ansvarlig turisme og fabelagtige eventyr!”

”Hvad en fantastisk oplevelse! Det var virkelig tur af en levetid!”Sagde Gabriela Michanie. ”At være i stand til at se på en mamma bjørn og unger lige i øjnene var bare en meget følelsesladet øjeblik.”

Du kan læse snesevis oftraveler historier om Arctic Kingdom hjemmeside. Folk elsker at vælde frem om deres usædvanlige oplevelser i naturen og opmuntre kolleger eventyrere at reservere en tur til den arktiske tundra.

”Har aldrig været til Arktis før, jeg virkelig ikke ved, hvad de skal forvente,” siger NC, en britisk statsborger, der gik på Narhvalen og Isbjørn Safari. ”Efter blot et par dage, jeg var helt hooked på det sted, ikke kun på grund af den utrolige skønhed af landskabet, men også på grund af den venlige mennesker.”

Arctic Kingdom Tilbyder Par den oplevelse for livet

En arktisk Kingdom ekspedition tilbyder en enestående oplevelse i naturen. Du kan ride over isen på en traditionel slæde, få øje på en isbjørn eller en hval i sin naturlige habitat, sove i en campingplads på isen, og tilbringe dage af sollys i en uberørt iskolde landskab. Den lokalt producerede retter og Inuit guider føje til ægtheden af ​​rejseoplevelse. Det er en unik mulighed for at fordybe dig i den Inuit kultur og tage en ferie, der langt overstiger den typiske romantiske flugt.

Du kan putte op med en elsket i Arktis og værdsætter sjældne seværdigheder, herunder nærbilleder møder med dyrelivet. Dette er en once-in-a-lifetime type erfaring, hvilket gør det endnu mere speciel for par. Minder om at være sammen i det nordlige kan varme folks hjerter gennem hele livet.

”Det er sådan en transformativ oplevelse,” siger Liz. ”Du får et unikt perspektiv på verden og mange rejsende forlade vores ture som ambassadør for Arktis. Du får en oplevelse ikke mange mennesker i verden komme til at have. Det er noget utroligt særligt for par at gøre sammen.”