Det gode nyhedsnetværk: få din daglige dosis af positivitet og del vidunderlige historier med din date

9 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Singler ofte klare afvisning og usikkerhed i deres personlige liv, så det kan være svært for dem at holde en positiv sindsstemning. Kynisme er nemt, men det er ikke attraktivt. En tirade om smålighed af politik eller det urimelige i online dating kommer ikke til at gøre din date føle sig godt. Hvis du ønsker at give din crusha grund til at smile, vil du finde en rigelig samling af inspirerende, humoristiske, og all-around god historier om de gode nyheder Network (GNN). Siden 1997 har denne nyhed stikkontakt bestræbt sig på at ændre tonen i dine samtaler og vise verden i et positivt lys. Hjemmesiden og nyligt opdaterede app udfordring negative stereotyper med anekdoter og undersøgelser om gode mennesker at gøre gode ting. Læsning GNN historier om gavmildhed, håb og humor kan sætte dig i bedre humør, som kan gøre dig bedre selskab på en dato.

I 2000 7-årige Tyrel Wolfe pakket en skotøjsæske fuld af skolematerialer, legetøj og toiletartikler som led i Operation julen Child. Han tilføjede et billede af sig selv og sendt boksen ud til Filippinerne, uden at vide det actof velgørenhed ville ændre hans liv. Som det viser sig, at skotøjsæske var hans første julegave til sin kommende kone.

load...

Joana Marchan gik til ferie bibelskole i Quezon City i Filippinerne. Hun modtog Tyrel æske og skrev et takkebrev til at fortælle ham, hvor meget det betød for hende, men hun fik aldrig en reply.As hun blev ældre, hun undrede sig over den slags amerikansk dreng og hvad hans liv var ligesom.

I 2009 hun ledte efter ham på Facebook og fundet en person i Idaho, der syntes den rigtige alder. Hun sendte en venneanmodning, men Tyrel ignoreret det. I 2011 sendte hun en anden ven anmodning. Nu Tyrel var nysgerrig. Hvorfor blev en tilfældig pige i Filippinerne beder om at være hans ven? Han messaged hende, og hun forklarede, hvordan hun kendte ham.

The Good News Network delt Tyrel Wolfe og Joana Marchan utrolige internationale kærlighedshistorie.

load...

De begyndte at tale onlineand bundet over deres fælles tro og kærlighed til music.In maj 2013 Tyrel tooka 10-dages tur til sit hjem i Filippinerne. Da de mødtes i person, tiltrækning var ubestridelig.

På Tyrel andet besøg i november, spurgte han Joana far til hendes hånd i ægteskab. Mindre end et år senere, fik den usandsynlige par gift ved Tyrel forældres ranch. Hvert år siden, den newlywedshave doneret en skotøjsæske af gaver til at sprede kærlighed de fandt gennem Operation julen Child.

”Når vi begynder at få børn, vi ønsker at inddrage dem i pakning kasser, også,” sagde Tyrel. ”Jeg husker, da en lille dreng, jeg var så ophidset at kende legetøj og andre genstande jeg sat i kassen ville bringe glæde til et andet barn et andet sted i verden. Jeg vidste bare ikke, den glæde, det ville bringe tilbage til mig en dag.”

Den GNN hjemmeside og app samler inspirerende og humoristiske historier for deres læserskare.

load...

The Good News Network fremmer bemærkelsesværdige andheartwarming historier om gode mennesker, som Tyrel og Joana, at bringe læserne håb og komfort. Hver dag, de gratis hjemmeside og app indlæg articlesabout helte, kæledyr, børn og en positiv udvikling i verden. For daters, disse historier tilbyder en måde at holde optimistiske og dele et smil.

Hvis du føler dig undertrykte, alene, angst, eller kynisk i dit liv, læsning gennem den muntre contenton de gode nyheder Network er sikker på at helbrede dig af eventuelle dårlige vibes.

”Nogle mennesker vil bare vide, at verden er et godt sted at bo,” siger Geri Weis-Corbley, grundlægger af den gode News Network. ”Vi kan virkelig vende folks tankegang omkring.”

Begyndt i 1997 for at ændre tonen i de News & Inspire Læsere

Før Geri grundlagde Gode News Network og kæmpede en god nyhed, arbejdede hun i 10 år i tv-nyheder i Washington DC Hun så på første hånd, hvordan negative nyheder cyklus kunne være, og hvordan dækningen af ​​dårlige historier kunne slå sig publikums opfattelser til det værre.

Geri Weis-Corbley, grundlægger af de gode nyheder Network, har en baggrund i hårdtslående nyheder.

Hun forlod nyheden virksomhed til at rejse en familie, og i 1997, hun vendte sin opmærksomhed på at sprede positivitet online. I dag er hun og hendes flishugger team af forfattere opsøge gode nyheder at dele med hundredtusindvis af læsere over hele verden.

Det er ikke alle killinger reddet fromtrees, Geri understreget. Hendes hjemmeside dækker videnskabelige undersøgelser, globale nyheder og menneske-interesse historier, som udstillingsvindue de bedste i mennesker verden over. ”Det, der gør min hjemmeside unikke er jeg kommer fra en hård nyhed baggrund, og hver uge er der en masse af hårde nyhedshistorier om videnskab , sundhed, erhvervsliv og miljø,”sagde hun til os. ”For eksempel Grækenland bare kom tilbage fra en dyb depression og forventede overskud på budgettet i år.”

Med hendes hjemmeside, hun ønsker at bryde den negative stereotyper, som folk har om verden ved at tilbyde positive historier om virkelige samfund og virkelig venlige mennesker.

I løbet af de seneste to årtier, Geri har attracteda trofast publikum af mennesker på udkig efter sølv foring og har behov for en nyhedskilde fortæller dem det kommer til at være i orden. The Good News Network app (tilgængelig for Android og iOS ) har mere end 10.000 installationer, og stedet kan prale tæt på 600.000 tilhængere på Facebook. For at styrke hendes budskab om positivisme, Geri lægger ud ugentlige Facebook liveshows at diskutere deres foretrukne historier fremhævede på GGN.

”Der er andre hjemmesider, der samler gode nyheder fra hele verden, men få er så aktuel, velholdt, og newsy som hendes. Hun er ude på at bevise, at gode nyheder sælger ”. - Dan Zak af The Washington Post

Nogle gange kan du ikke hjælpe, men føler kørt ned af middelværdien ligegyldighed i nyhederne, på gaden, og på dating websites. For de ned øjeblikke, kan du visitthe Good News Netværk for supportby måde feel-good historier. Alle kan føje til denne store samling ved at indsende deres egne gode nyheder til webstedet. Du kan sprede ordet om gestus af kærlighed, ligesom en dreng køber 900 roser for hver pige i sin high school eller en mand cykling over 4.000 miles at være med den kvinde, han elskede , ved at dele dem på Facebook, Twitter eller din foretrukne sociale få øje på.

Ifølge Geri idégrundlag : ”Denne hjemmeside blev oprettet for at rapportere om fremragende borger handling, innovative løsninger til verdens problemer, og at splintre negative stereotyper i offentligheden om race, regeringer, politikere, religion, virksomheder, Hollywood, offentlige skoler og indre byer.”

Lys & Berøring samtale startere lysere Enhver Dato

Første datoer er ikke stedet at give dårlige nyheder, klager over dit job, eller bum din date ud. Målet er at have det sjovt, så holde samtalen lys. I sidste ende, folk ønsker at være omkring mennesker, der gør dem til at føle sig godt. Du kan gøre det for din date ved at referere theentertaining historier på Good News Network.

Roseann Sdoia mødte sin kommende mand, da han reddede hende Duringthe Boston Marathon bombninger.

Hjemmesiden og app giver rigelig samtale startere - fra verdens nyheder til gode ideer - tokeep dig og din date følelse god. ”Man kan komme forberedt med positive ting at tale om,” sagde Geri ”eller gøre din date klukle med ideer fra siden gode grin.”

Du kan lyse op en dato ved at indføre feel-good historier om en hengiven kæreste, der gav hendes partner hendes nyre eller Boston-Marathon efterladte, der giftede sig med den brandmand, der reddede hende.

The Good News Network har masser af sjove godbidder til at underholde en dato. Ligesom, vidste du det officielle Gerber barnet, skitseret i 1927, vendte 90 i 2016 ? Du kan gennemse artiklerne efter emne eller gå til specifikke afsnit for at finde heroiske, sjove, og rørende historier perfekt til at dele med nogen speciel.

Hjemmesidens denne dag i Historie sektion tilbyder sjove fakta om tidligere gode ting, der skete på today'sdate. Fra fødselsdage berømtheder til mindeværdige sport sejre, disse hjertevarmende påmindelser give læserne en grund til at smile.

Efter at have været i flere meget deprimerende samtaler med tilsyneladende alle om den høje pris på gas, den tilstand af økonomien, og det kommende præsidentvalg, jeg tror ikke, jeg har selv smilede i et par dage - indtil jeg fandt dit websted ” skrev Stacey lang i agood News Network vidnesbyrd.

Fremhæv det positive: Medlemmer Find en grund til at blive Upbeat

Du kan støtte de gode nyheder Netværk og giv dig selv en daglig påmindelse om at forblive positiv ved at blive medlem. Du kan vælge at lave en månedlig eller årlig donation på alt fra $ 2 til $ 500. Som en tak for dit bidrag, vil du modtage gratis medlems gaver includingebooks og lydprogrammer.

GGN nylig opdateret deres app til at køre hurtigere og bedre end nogensinde.

Disse kan downloades godbidder tilskynde lever lykkeligere gennem guidet visualisering og mentorordninger. Du kan betale online via PayPal eller sende betaling med check eller postanvisning til opfølgningen adresse: The Good News Network LLC, PO Box 4303 Santa Barbara, Californien, 93140. Bare inkludere din e-mail-adresse sammen med din donation, så holdet kan sende sammen din gratis medlems gaver.

Hvis du gerne vil lysne dagen for en du holder af, kan du gave dem med medlemskab til den gode News Network. På den måde, hver gang de smiler, mens du læser om en 7-årig pige søger job hos Google , for eksempel, vil de tænke på dig.

The Good News Network Bringer Cheer til singler og par

Uanset om det er en utrolig kærlighedshistorie på tværs af lande eller en dagligdags handling kindnessin en lille by, de gode nyheder Network fremhæver godhed i world.Their opløftende historier, yndig fotos, og positive nyheder fylder læserne med en følelse af lykke og velvære. Disse artikler giver læsere withmany dato-værdig samtale startere, så du kan begina forhold på en positiv tone.

”Jeg nød at læse de positive historier... Jeg opmuntret af godhed og gavmildhed, som jeg ser i mennesker.” - Tidligere udenrigsminister, general Colin Powell

Den gode nyhed Netværkets artikler kan hjælpe dig til at føle moreoptimistic om livet og bryde isen på en dato på en underholdende måde - fordi du ikke kan lade være med at smile, når du hører om to bedstemor blomst piger walking ned ad kirkegulvet for deres børnebørn bryllup.

”GNN er endnu bedre end en daglig vitamin - det er en dosis af gode nyheder,” sagde Geri ”Jeg synes det er en rigtig god idé for daters, også.. At bringe gode nyheder til bordet er en fantastisk måde at gøre nogen smile og føle sig godt, og det kommer til at efterlade et lastingimpression.”