Det internationale gemologiske institut (igi) uddanner par om kvaliteten af deres forlovelsesringe og diamantsmykker

8 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Valg af engagementring til din elskede kan være en skræmmende opgave. Når du browser lignende mousserende valg, det hjælper at vide, hvad der gør en diamant mere end en anden værd. Den internationale Gemological Institute (IGI) giver opdragende lab rapporter, som sammenfatter de bemærkelsesværdige karakteristika for diamanter, ædelstene, perler og andre smykker. Siden 1975 har instituttet levet op til strenge internationale standarder for kvaliteten af diamanter, der tilbyder en uafhængig vurdering kvalitet for forbrugerne. Den IGI certifikater låne dagligdags shoppere større tillid, når de køber smykker. Før du får ned på knæ, kan IGI give dig ressourcer og viden til at sikre, at du har en forlovelsesring, der vil tage hans eller hendes ånde væk.

Picking en forlovelsesring er en følelsesmæssig oplevelse. Det er nemt at blive overvældet ved juvelerer af alle de funklende og dyre ringe. Alt er så smukt, og det er ofte svært for en lægmand at skelne en diamant fra en anden.

Når du vælger en forlovelsesring, du gør en livslang forpligtelse, og ikke hver kæreste eller veninde er kvalificeret til at foretage en sådan vægtig beslutning på egen hånd.

load...

Den internationale Gemological Institute (IGI) bruger en universel indplaceringsstruktur at klassificere diamanter fra en objektiv synsvinkel. IGI lab rapporter nedbryde de vigtige kendetegn ved den diamant - herunder de fire C'er af karat, farve, klarhed, og skær - at hjælpe forbrugerne med at træffe en informeret beslutning, når plukke ud smykker beregnet forsomeone særligt.

I drift siden 1975, den internationale Gemological Institute har flere lab steder i verden end nogen anden diamant laboratorium og er en betroet navn i Gemological verden. Disse certifieddiamond eksperter offerindependent information om makeup af diamanter, ædelstene og smykker. Instituttets lab rapporter give kunderne at vurdere kvaliteten af ​​deres smykker, sammenligne priser, og udvælge en diamant, der er perfekt for dem.

load...

Når du køber en forlovelsesring, hjælper det at have en uvildig gruppe af expertsexplaining hvad hver diamant er værd i forhold til objektive karakteristika snarere end sentimentality.Plus, kan en troværdig lab rapport kommer i handy ned linjen, hvis du har at videresælge eller gøre et forsikringskrav på et smykke element.

IGI udmærker sig ved at definere værdien af ​​diamanter, ædelsten, arvestykker, og andre smykker. ”Forbrugerne har ret til at vide præcis, hvad de køber,” siger Jerry Ehrenwald, CEO og formand for IGI, ”Med udviklingen teknologi, vi har set stor efterspørgsel efter vores arbejde som en uafhængig part af gemologists.”

Forudsat Uafhængig Lab Rapporter om tre typer af smykker

Mange smykker shoppere kan drage fordel af den velrenommerede vejledning, som IGI.The Instituttet tilbyder forbrugervenlige tips om alt fra at købe en diamant med tillid til omsorgen for dine smykker. Laboratoriet rapporter beskriver præcist de bemærkelsesværdige egenskaber ved de enkelte diamanter, farvede sten, og andre smykker.

load...

IGI teamet kan også laserscribe din diamant med en rapport nummer eller personlig besked, så du kan alwaysidentify det som din.

IGI laboratorium rapporter oplyse forbrugerne om thecharacteristics af et smykke.

Arbejdet i IGI er især vigtigt med den stigende availabilityof syntetiske diamanter skabt i laboratorier i stedet taget fra jorden. ”I et laboratorium, kan du gøre så mange diamanter som du ønsker,” Jerry forklarede, ”og guldsmede kan ikke se forskel bare ved at se på dem. Vi arbejder på udstyr til definitivt at skelne mellem naturlige og syntetiske diamanter.”

Ekspert lab arbejdere bruger state-of-the-art teknologi til at identificere egenskaber diamanter og ædelstene.

Adetailed rapport beskriver præcis, hvad du kigger på - selv identificere syntetiske diamanter.

”Hvad gør en diamant værdifuld er dens skønhed, dens sjældenhed, og dens holdbarhed,” Jerry fortalt os. ”Alle diamanter er smukke og holdbare, men med syntetiske diamanter, du mister sjældenhed. Nogle købere siger en diamant er en diamant, og andre ønsker at merværdien af ​​en naturlig diamant.”

1. Diamond Rapporter: Vurdering Carat, farve, klarhed & Cut

Den internationale Gemological Institute kender diamanter. I autoritative Diamond Reports , lab reportere bruge almindeligt sprog til at bedømme diamanter i henhold til universelle diamant kvalitet (i daglig tale kendt som de fire C'er). Ved præcist klassificering en diamant karat, farve, klarhed, og snit, IGI søger at tilføje en femte C til diamant køber - tillid.

Rapporten opsummerer alt forbrugerne har brug for at vide om en diamant, fra ufuldkommenheder til farvegraduering, så kunderne kan bruge deres hoveder og deres hjerter at gå efter bedøvelse og overkommelige diamant smykker.

IGI vurderer symmetri, polish, og værdien af ​​naturlige og lab-dyrket diamanter.

”Vi prøver ikke at sælge noget,” Jerry forklaret. ”The IGI ikke købe, sælge, eller mægler eventuelle perler eller smykker. Vi giver vores bestreports baseret på vores viden og erfaring i branchen.”

2. Smykker Rapporter: Førende teknikker til at analysere arvegods

Måske er det ikke dit engagement. Måske er det bare en tirsdag. Uanset anledning, at købe smykker til en elsket en er aldrig en dårlig idé, og IGI kan hjælpe dig med at plukke ud smykker med fremragende håndværk.

Shoppere nyder større tillid, når picking ud et smykke certificeret af IGI.

IGI var den første laboratorium til at udvikle smykker identifikation rapporter for forbrugere over hele verden. I dag er de smykker Rapporter giver uovertruffen og uvildig analyse af et smykke elementets ædelstene. Dokumentation vil beskrive farven, naturlig oprindelse, detalje af montering, total karat vægt, og andre bemærkelsesværdige egenskaber af ringe, øreringe, vedhæng, arvestykker og andre komplekse stykker af smykker.

Disse rapporter autentificere værdien af ​​et stykke jewelry.As Jerry sagde, ”Den sælger altid vil sige, det er fantastisk. Du har brug for en fordomsfri ekspert til at skelne de øverste kvaliteter af et smykke.”

3. Farvet Stone Rapporter: Identifikation Arter & Sorter af Gemstones

IGI vejer også i på kvaliteten af farvede sten såsom rubiner, safirer og smaragder. IGI Farvet Stone Rapport analyserer formen, klippe, vægt, mål, farve, gennemsigtighed og andre optiske egenskaber af stenen, så forbrugerne kan føle sig sikre i kvaliteten af deres indkøbte smykkesten.

De leveres af IGI certifikater tilføje et lag af tillid til den Gemological verden og sikre rimelige transaktioner mellem guldsmede og forbrugere. Hvis du ønsker at få din betydelige andre noget sprudlende, kan den internationale Gemological Institute give dig meget tiltrængt vejledning i dit valg.

Pædagogisk Træning ved 12-placering School of gemology

Siden 1975 har IGI godkendt internationale klassificering standarder og øget bevidstheden om, hvad der gør en diamant så meget værd. Instituttets uddannelsesmæssige ressourcer er en stor velsignelse for par at vælge stykker af smykker til minde træfninger, jubilæer eller andre særlige begivenheder.

Hvis du ønsker at tage det et skridt videre og rent faktisk blive certificeret diamant ekspert, kan du drage fordel af uddannelse på IGI School of gemology. Skolen opererer ud af 12 steder i verden, herunder Antwerpen, Mumbai, Shanghai og New Delhi. Den IGI er hands-on kurser typisk vare en tre-måneders sigt.

Studerende kan tilmelde sig graduate gemologist eller diamant kandidatuddannelser for at få en arbejdsgruppe viden om smykker design, detail støtte, perler, farvede sten, polerede diamanter, og andre Gemological fag.

Over tid, IGIhas udviklet banebrydende teknikker til sortering diamanter og ædelstene.

”Vi som institution underviser gemology, herunder diamant klassificering og farvede sten identifikation,” sagde Jerry. ”En sådan uddannelse er vigtig for både købere og sælgere.”

IGI s one-of-a-kind curriculumcaters til professionelle guldsmede, der ønsker at lære at identificere, vurdere og pris stykker af smykker. IGI School'senrollment blanket kan findes online.

IGI - En Trusted ressource for ConsumersBuying en Sparkly tilbehør

Hver detalje af et ægteskab forslag er vigtigt, fordi det bliver en del af din historie som et par. Hvor skete det? Hvordan skete det? Hvad gjorde ringen ud? Velsagtens, ringen er den vigtigste del af forslaget, fordi det vil være symbolet på dit ægteskab for resten af ​​jeres liv. Noget du kan endda give videre til dine børn eller børnebørn en dag.

Ved at forlade sig på IGI ekspertise, kan forbrugerne gå ind i en smykke butik med tillid og ved præcis, hvad de køber. I ét ark papir, vil du se alt, hvad du behøver at vide om kvaliteten af ​​engagement ring.The instituttets uafhængige lab rapporter klart og præcist bedømme de vigtige aspekter af en bestemt diamant, farvede sten, eller andet smykke. Med deres hjælp, kan du udvælge den perfekte diamant ring til din elskede.

”Diamanter er en gave fra naturen,” sagde Jerry. ”Forbrugeren har brug for at vide, hvilken kvalitet af diamanter, fordi med den information, de kan sammenligne priser på smukke forlovelsesringe og få det bedste tilbud.”