Det internationale ocd-fundament hjælper enkeltpersoner med at føre produktive liv og have frugtbare forhold

26 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Dating når man bor med obsessiv-kompulsiv tilstand (OCD) kan være en udfordring, men du kan gøre oplevelsen mere overskueligt ved opholder informeret og få støtte fra fagfolk i den mentale sundhed samfund. Den internationale OCD Foundation giver singler og par med en overflod af ressourcer - fra faktablade at støtte grupper - for at hjælpe dem med at overvinde deres neurotiske adfærd og føre mere produktivt liv. Hvis du oplever social angst, eller hvis din betydelige andre har tvangshandlinger, kan du slå til IOCDF for at få vejledning og bistand. Denne nonprofit organisation har tilbragt de sidste 30 + år at opbygge et globalt fællesskab af sundhedspersonale, forskere, familiemedlemmer og personer med OCD-relaterede lidelser. Uanset personlige udfordringer du står, kan du stole på IOCDF at støtte dig på din rejse mod sundhed og lykke.

Da jeg voksede op, jeg elskede svømning i vores pulje, men jeg var bange stiv af dykning fra vippe. Hver gang jeg stod deroppe, ville mit hjerte springe ind i min hals. Jeg kunne bare ikke tilkalde modet til at tippe mig fremad. Jeg ville stirre ned på vand i flere minutter, og så ville jeg træde tilbage, skam-faced.

load...

En dag, min far fortalte mig, ”Hvis du venter, indtil du føler 100% klar, kan du aldrig flytte fra det sted. Du skal bare nødt til at gøre det.”Han havde ret. Jeg ventede på min frygt for at gå væk, men det ville ikke ske, før jeg viste mig selv jeg kunne gøre det. Så jeg lukkede mine øjne og due i, og jeg har ikke været bange for vippe siden.

Ideelt set bør du starte dating, når du føler helt tilfreds med dig selv og dit liv. Realistisk set kan du ikke vente, indtil du når selvrealisering at have en kop kaffe med someone.Singles nødt til at kigge inde i sig selv at beslutte, hvornår de føler sig så klar, som de kan være at tage springet.

Den internationale OCD Foundation tilbyder omfattende online ressourcer og samfund støtte til mennesker med OCD og deres kære.

load...

For singler med OCD, kan dating synes utroligt skræmmende, men gør en indsats for at opbygge relationer er en afgørende del af at lede en tilfredsstillende og funktionel levende.

”Virkeligheden er der ingen kur mod OCD, så hvis nogen forsøger at vente til dato indtil deres OCD er væk, de kan aldrig dato eller blive gift,” sagde Michelle Massi, en licenseret ægteskab og familie terapeut (LMFT), som har været til behandling OCD og angst siden 2004.

Hun sagde, at mens det er usundt at forvente en sammenhæng til at løse alle vores problemer, kan en anden betydelig være en positiv indflydelse på en eller andens langsigtede sundhed og lykke. ”At være i et forhold kan undertiden gøre en person føler sig mere støttet,” sagde hun ”og som kan hjælpe dem kæmpe deres OCD.”

Hvis du spekulerer på, hvordan en diagnose af OCD vil påvirke dit kærlighedsliv og parforhold, kan du uddanne dig selv ved at arbejde med en terapeut eller laver din egen forskning på respekterede online ressourcer.

load...

Baseret i Boston, har den internationale OCD Foundation (IOCDF) etableret en voksende internationalt netværk af mental sundhed fagfolk, ligesom Michelle, der specialiserer sig i behandling af OCD og hjælpe mennesker lever deres liv til fullest.The nonprofit skaber opmærksomhed om OCD og bekæmper stigmatisering omgivende psykiske problemer. I de sidste 30 + år har IOCDF øget adgang til effektive behandlinger for OCD ved at finansiere forskning og tilbyde oplysende ressourcer til patienter rundt om i verden.

”The IOCDF er den største organisation udelukkende dedikeret til at hjælpe personer med obsessiv-kompulsiv sygdom (OCD) og beslægtede lidelser til at leve fuldt og produktivt liv,” saidMeghan Buco, kommunikationschef for International OCD Foundation. ”Vores mål er at skabe en håbefuld og støttende fællesskab for dem, der berøres af OCD og de professionelle, der behandler dem.”

En medlemsbaseret organisation stiftet i 1986

Den IOCDF blev startet i 1986 af en gruppe af personer, der havde OCD og vidste, hvor svært det kan være at forstå det psykisk lidelse. Oprindeligt ønskede de at starte en lille selvhjælpsgruppe for folk med OCD, men de indså hurtigt, at det er nødvendigt for at støtte i dette samfund kræves meget mere end et par ugentlige sessioner. De begyndte at arbejde for at øge bevidstheden om OCD, og ​​i marts 1987 ABC 20/20 luftet en historie om OCD og fremhævede en af ​​IOCDF grundlæggere.

Inden for få dage, organisationen modtog 20.000 henvendelser fra folk ivrige efter oplysninger om symptomer på OCD og måder at behandle det.

I dag har IOCDF udvidet til en global organisation med tusindvis af medlemmer. Organisationen omfatter personer, der lider af OCD-relaterede lidelser samt et fællesskab af familiemedlemmer, kære og psykiske fagfolk, der ønsker at hjælpe folk står over for psykiske udfordringer.

Den IOCDF giver folk de nødvendige ressourcer til bedre at forstå og behandle OCD. Dens søgbar database indeholder 250 støttegrupper, 1.000 behandlere, og 30 OCD behandling programmer, så alle kan få adgang til nyttige oplysninger og anden bistand.

Et sammentømret team af 13 fuldtidsansatte, en deltidsansat, og tre frivillige arbejder på IOCDF hovedkvarter i Boston. Du kan slutte sig til holdet og blive en OCDvocate ved frivilligt med organisationen.

”Vores kontor kultur er meget samarbejdsbaseret og energisk,” siger Meghan. ”Vi er alle meget passioneret omkring det arbejde, vi gør, og det samfund, som vi tjener.”

Tilbyder Støtte til singler og par Beskæftiger sig med OCD

Den IOCDF har en bred vifte af uddannelsesmæssige ressourcer, faglige anbefalinger, og lokale arrangementer for at hjælpe folk med OCD. Uanset om du er på udkig efter tips til at afbøde social angst eller måder at genkende, når nogen er en kompulsiv hoarder, kan organisationens datablade og brochurer lede dig gennem de symptomer, skilte, triggere, og behandlinger for forskellige OCD-relaterede lidelser.

IOCDF s lokale arrangementer rejse penge og bevidsthed om OCD-relaterede lidelser.

Du kan også gøre en placering-baseret søgning for at finde klinikker og programmer, der specialiserer sig i at hjælpe mennesker med OCD. ”Vi tilbyder en gratis, omfattende ressource bibliotek af mental sundhed specialister, støttegrupper, og klinikker på vores hjemmeside,” Meghan forklaret. ”Vi har også en live support specialist til at besvare opkald og e-mails.”

I gennemsnit kan det tage op til 17 år for en person med OCD at søge effektiv behandling for deres symptomer. Den IOCDF søger at ændre det statistik ved at øge bevidstheden om OCD og øget adgang til nyttige ressourcer både online og offline. Fra professionelle kurser til fundraising arrangementer, organisationen går ind på vegne af mennesker, der føler overvældet af tvangspræget adfærd eller angst.

Michelle sagde hendes primære mål er at give folk værktøjer, de kan bruge gennem hele deres liv, så de ikke behøver at være i terapi for evigt. I sidste ende, er det hendes job at sørge for, at hendes patienter kan forsørge sig selv og foretage forbedringer ved at træffe foranstaltninger på deres egen tid.

”Jeg elsker at ændre liv,” Michelle fortalte os. ”Det er en fantastisk oplevelse at se en person gå fra ikke at kunne fungere til at begynde at leve deres liv ved dating eller gå tilbage til arbejde eller hænge ud med venner -. Uanset hvad det er, der er vigtigt for dem”

Den årlige OCD konference Inkluderer paneler på dating Issues

Den årlige OCD-konferencen er en af de største samlinger af mennesker fokuserede udelukkende på OCD og OCD-relaterede emner. Den 2018 Konferencen finder sted i Washington, DC, på juli 27.During begivenheden, folk, der har været diagnosticeret med OCD kan lære af fagfolk, der værts-paneler, der beskæftiger sig med vigtige spørgsmål, herunder forskellige typer af OCD lidelser, sygesikring, diagnosticere unge, og hvordan OCD påvirker relationer.

”The Annual OCD Konferencen samler sundhedspersonale, forskere, personer med OCD, og ​​deres kære,” Meghan sagde, ”med det mål at uddanne alle deltagere om de nyeste behandlinger, forskning og praksis i OCD og beslægtede lidelser.”

Michelle har siddet på mange åbne paneler under konferencen og dækket alt fra når at opdrage, at du har OCD med en ny kærlighed interesse for, hvordan til dato uden at føle overvældet. Mange af panelerne invitere spørgsmål fra publikum, og deres svar ofte genlyd med mennesker, der står vanskelige personlige dilemmaer hver dag.

Et panel diskuterede, hvordan par kan håndtere forureningsproblemerne under sex. Nogen med OCD kan føle behov for at vaske flere gange under eller efter sex, og Michelle sagde, det er vigtigt for partnere til at respektere deres følelser uden at give efter for deres tvangshandlinger.

”Ofte betydningsfulde andre vil engagere sig i tvangshandlinger, fordi de føler, at det er nyttigt at personen,” sagde Michelle, ”men det er faktisk det værste du kan gøre.Det os ikke dit job at være deres terapeut. Du bør virkelig forsøge at støtte din partner uden at engagere tvang.”

Den IOCDF Backs Folk op med Forskning & Respekt

Når du kommer ud af din comfort zone og prøve noget nyt, er det naturligt at tøve og tænke over alt, hvad der kunne gå galt - men du kan ikke lade det stoppe dig. Fordi det skræmmende ting kun kommer til at virke mere skræmmende jo længere man tænker over det. Disse negative spiraler af frygt, bekymringer og tvivl om sig selv kan holde dig tilbage fra at leve dit liv til fulde.

Uanset om du er dykning i en pool eller spørge nogen du kan lide ud på en date, idet der hjerte-stop spring vil få nemmere jo mere du gør det. Hvis du kæmper med OCD og bekymret for, hvordan det vil påvirke dine relationer, kan du gå online til IOCDF at lære mere om den psykisk lidelse og forberede dig til at tage kontrol over dit liv.

”Nogen kan datere,” Michelle fortalte os. ”Mens OCD kunne komme i vejen og hæmmer relationer, hvis folk er klar og har de rigtige oplysninger, kan det være noget, de kan overvindes.”