Det er tid til at stoppe med at bekymre sig om din mand

21 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

En dag på arbejde mødte jeg en mand, som så ud til at være omkring 60. Da jeg kom ind i hans navn i computeren, jeg satte mig ned ved siden af ​​ham for at bede ham hans fødselsdag, fordi jeg troede det år var en tastefejl.

”Nej, det er rigtigt,” sagde han. ”Jeg vendte 98 år!”

”Wow! Du ser årtier yngre. Hvilken slags anti-aging skønhed creme bruger du?”

Han grinte. ”Jeg kan stadig køre. Jeg spiller stadig bochi bold. Jeg er stadig meget aktiv.”

”Så ved 98 års alderen, hvad er din hemmelighed til lang levetid?” Spurgte jeg.

load...

”Nå, jeg lærte for lang tid siden ikke at bekymre sig om ting jeg ikke kan ændre, så jeg holde op bekymrende. Folk bekymre sig ihjel, ya know.”

Møde denne herre var ikke nok til at undertrykke min angst.

Efter en lang dag, jeg var i bad forsøger at vaske alt væk, men tanker og bekymringer drønede gennem mit sind som en bil sløring fortid på Indy 500.

Det føltes fjollet, men der blev jeg bekymrende over en fyr, jeg havde været sammen. Er han ser en anden? Hvorfor får jeg så nervøs med ham? Er han selv kan lide mig ?

Jeg afspilles en akavet scene i mit hoved fra en af ​​vores datoer. Hvorfor blev jeg tilknyttet disse tanker?

load...

Jeg følte følelsen af ​​vand hoppe på min hud og tog en dyb indånding, lettet over at være i nuet og tilbage i min krop stående i brusebadet.

Jeg tænkte ved mig selv, ”Oh shit, jeg selv shampoo mit hår?” Jeg kunne ikke huske, hvor længe jeg havde været derinde!

Disse tvangstanker havde forhindret mig i at slappe af. Jeg havde savnet at føle det varme vand, den blide massage af vaske mig selv, den rolige effekt af at være under de beroligende sprøjt.

Dammit, hvorfor bekymre har så meget kontrol over mig nogle gange? Hvordan kan jeg skifte til at leve i nuet, er virkeligheden jeg ønsker at leve i?

Stille disse spørgsmål er det første skridt til at stilne neurotiske tanker. Når du er klar over, at din bekymring er ved at blive altfortærende, kan disse fem værktøjer hjælper dig stoppe dig fra at understrege over den eneste ene i dit liv.

1. vejret dybt.

Tag en dyb indånding og tælle til fire sekunder på din inhalerer. Hold den i to sekunder og tæller i fem sekunder på din udånder.

load...

Dette vil mætte din hjerne med ilt og bringe dig tilbage i din krop. Det kan gøre dig lidt svimmel i starten, men du vil føle øjeblikkelig lindring.

Dine bekymrende tanker forsvinder, når du begynder at trække vejret dybt, og du vil blive mere i kontakt med din indre følelse af selvet.

Når du praktiserer denne gentagne og konsekvent, vil du begynde at sædvanligvis falder i mønstret af dyb vejrtrækning som reaktion på stressfaktorer.

To midler, der har hjulpet mig til at forstå betydningen af ​​dyb vejrtrækning er Judith Kravitz, forfatter til ”Transformational Breathing”, og Michael Brown, forfatter til ”The Presence processen.”

2. Giv slip på vedhæftet fil.

Hvad ville være så forkert, hvis tingene ikke fungerede med din mand? Eller hvis han ikke kunne lide dig? Kunne du eventuelt være at få dit værd fra ham?

Husk, at du er nødt til at lide dig først! At slippe et sind-made tilknytning til ham (eller noget andet altopslugende i livet) vil være den største velsignelse, du kan give dig selv.

Hvis du behandler dine interaktioner med ham, som om du har intet at tabe, vil du være mere afslappet og din tid sammen vil flyde ubesværet og behageligt.

Han vil nyde dig meget mere, når du er at være sig selv i øjeblikket med ham.

3. Bliv opmærksom på dine omgivelser.

Mindfulness er et resultat af begynder at trække vejret konsekvent. Du vil være i stand til at observere dine tanker og flytte din opfattelse til dine omgivelser. Den tomgang snak af dit sind vil være i baggrunden af ​​din bevidsthed.

Hvis du er i bilen, se bilerne omkring dig. Hvis du er i bad, føler det varme vand. Hvis du er ude og omkring, bemærker andre mennesker og smil på dem.

Disse interaktioner vil aflaste dig fra de unødvendige bekymringer af dit sind.

”Med tiden, dit behov for

en fyr vil forsvinde.”

4. Interne mantraer

Hvis dit sind er genspille en negativ tanke som en slidt sang og du ønsker at ændre stationen til groove til mere positive vibes, øve et internt mantra.

Et mantra er et helligt verbal formel gentaget i bøn, meditation eller besværgelse.

Det er mere effektivt, når det følte inde i dit hjerte, og det er fantastisk til at overdøve den negative selv-snak, især hvis du har brug for at slette din stress over en fyr.

Et par af mine yndlings interne mantraer er:

5. Stop tom snak.

Dette omfatter taler for at få godkendelse fra andre og selv sms'e at fordrive tiden. At tale om noget, som hvis du bor inde i en ”Seinfeld” episode er en måde udadtil afskedige dine tanker.

Hvis du chatter hele tiden, er du ikke klar over, hvad der er foran dig. Når du bliver stille både internt og eksternt, er bekymring ikke gribende dit sind.

Når du ikke fylde rummet med tom snak eller bekymring over en relation, er du udforske dybden inde i dig selv, den understrøm under alle de mind-made distraktioner.

Øjeblikke brugt bekymrende er øjeblikke tabt. Ofte når indtages med bekymring, især over en anden person, vi drevet af en følelsesmæssig ekstern behov og gå glip af en fredelig intern liv.

Når du trækker vejret dybt, bliver stille og opmærksomme på dine omgivelser, har du mulighed for at sætte plads omkring din bekymring og vil indse styrken inde i dig selv.

Langsomt, med tiden, vil dit behov for en fyr forsvinde og din drøm dato vil være mere af en tilføjelse og ikke den endelige alt være-alt.

Foto kilde: huffpost.com