Dr. Dorree Lynn giver salvievejledning til daters, der står overfor udfordringer i kærlighed, sex og forhold

1 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Dr. Dorree Lynn er en sammenhæng ekspert og uddannet psykoterapeut med en dyb forståelse af, hvad det tager at gøre en romance sidste. Hun har brugt årtier skriver om forholdet spørgsmål, rådgivning om dating spørgsmål, og at tale om sex spørgsmål fra en moden perspektiv. Dorree tilbyder en-til-en konsultationer for singler og par der ønsker at tilføje nogle gejst til deres kærlighedsliv. Hun giver medfølende og ned-på-jorden vejledning om alt fra dating til ægteskabelig sex. Dorree har inspireret utallige individer til at gå efter den slags liv, de ønsker uden at lade deres alder eller usikkerhed står i vejen. ”Jeg ønsker blot at leve mit liv med formål,” sagde hun, ”og bruge mine evner til at hjælpe andre.”

Dr. Dorree Lynn har levet et liv i overflod eventyr. I næsten 77 år har hun rejst meget, adopterede børn i Indien og Asien, tjente en doktorgrad i psykologi, udgivet tre bøger, og etablerede sin ekspertise på en række emner, herunder seksualitet, forældreadfærd, holistisk sundhed, og pensionering.

load...

Dr. Dorree Lynn indgreb med folk til at hjælpe dem med at forstå den sande natur af kærlighed og sex.

I 1990'erne shefounded og offentliggjorde en e-magasin til at give ned-på-jorden råd til folk over 50 år i 2010, hun optrådte som en sexpert på AARP s tv-show ”My Generation”.

Nu Dorree tilbyder hende ekstraordinær livserfaring til singler og par i én-mod-én konsultationer. Hun er en professionel psykoterapeut og sammenhæng ekspert med mange nyttige indsigter til at dele. ”Du er nødt til at leve godt på Sage godt,” fortalte hun os, ”og jeg har boet i hele verden.”

load...

Baseret i Charleston, South Carolina, Dorree tilbyder personlig coaching og vejledning til folk i alle aldre, selv om hun har en særlig affinitet til at hjælpe seniorer. Hendes primære mål er at opmuntre folk til dato uden frygt og omfavne hvad fase af livet, de er i. Hun kan give bemyndigelse råd til nogen står over for udfordringer i deres kærlighedsliv.

”Dating kan være lærerigt og sjovt, ikke en prøvelse,” sagde hun. ”Det betyder bare at lære at fjerne de frøer, før du får skadelige vorter. Jeg kan lide at fokusere på at hjælpe folk til at nyde processen. Målet vil ske.”

Deling Årtiers livserfaring som en Coach & Mentor

Gennem hele sin karriere har Dorree arbejdet med singler og par på en række personlige problemer. Hun har tilbudt realistiske tips til ældre par i håb om at vække deres romance, og hun har givet detaljerede dating profil redigeringer til 20-noget daters i håb om at møde nogen online. Hun nyder at være en mentor til mænd og kvinder i den moderne dating verden. Gennem årene har hun rådede mange movers og shakers i USA.

load...

Dorree lytter meget nøje til hendes klienter, som de taler om deres problemer, og hun spørger indsigtsfulde spørgsmål om deres tidligere forhold, frygt og mål. ”Jeg prøver at omformulere, reform, og omdirigere,” sagde hun, ”mens på samme tid tendens til deres centrale spørgsmål.”

Hendes råd til nutidens singler er at være ærlig om, hvem de er, og at indse, at alle vil have fejl. Dorree mener, at alle har noget værdifuldt at tilbyde i et forhold, og hun har et talent for at gøre singler se, at deres alder, vægt, eller stillingsbetegnelse ikke gør dem undateable. Det er normalt at have bagage, men du kan stadig tilbyde noget værdifuldt at en person, hvis bagagen supplerer din.

Dorreetries at undervise hendes klienter, hvordan man forvente det uventede og holde et åbent sind gennem hele dating-processen.

”Min mission er at hjælpe folk ikke bare komme over deres frygt, men at se på sig selv, hvad jeg ser i dem,” sagde hun. ”Dating er kun en del af, hvad jeg gør. Jeg steward hjælpe ændre folks liv.”

Forfatter af ”Sex for voksne” og andre Stærke værker

Selvom Dorree ikke sat sig for at være en offentliggjort forfatter, når muligheden bød sig, hun hoppede på den. I 2000 udgav hun ” Kom Sane Uden Going Crazy ”, en faglitterære bog om, hvordan man kan helbrede dig selv gennem psykoterapi og åndelig omsorg. Hun beskæftiger sig med tabubelagte emner med en ligefrem og vidende tone og afslører myter og anbefale en sti til langvarig følelsesmæssige og mentale velvære.

Hendes næste bog, ” Når den mand, du elsker er syg ,” tackler endnu et vanskeligt emne: hvad man skal gøre, når en romantisk partner står over for en medicinsk krise eller kronisk sygdom. Bogen beskriver, hvordan det er at være en vicevært for en elsket partner og fungerer som en inspirerende vejledning for mange læsere. ”Denne bog har hjulpet mig til at se et andet perspektiv,” skrev DreamerNorth i en bedømmelse på Amazon. ”Hvis du er en vicevært, dette er en af de bedste bøger, der fortæller det som det er.”

”Du vil ikke føle gammel, når du læser denne bog. Snarere vil du føler dig godt om dig selv.” - Dr. Barbara Becker Holstein i en bedømmelse af’Sex for voksne’

Endelig hendes seneste værk, ” Sex for voksne ,” taler til noget par virkelig tale ærligt om i popkulturen - ældres lyst til sex. Hun dykker ned i misforståelser om sex efter 50 og afslører den sande natur af voksne intimitet. ”Det hjælper folk genoverveje, hvem de er, og hvad de vil,” sagde Dorree.

Verden har ændret sig dramatisk i de seneste årtier, og Dorree anser årgange pionererne inden for en ny tidsalder tilslutning og kommunikation. Hun ønsker at hjælpe nutidens seniorer navigere dating og forholdet udfordringer, herunder online-dating, ved at skrive med medfølelse og ærlighed.

I de kommende år, Dorree planer om at udgive en ny bog om relationer og opbygge hendes tilstedeværelse på YouTube, så hun kan få ordet ud og dele sin dating visdom med så mange mennesker som muligt.

Ændring Hearts & Minds ved Reframing af dating oplevelse

Dorree har gjort en indvirkning på folks liv ved at hjælpe dem med at se, hvad der er vigtigt i deres liv. Hun nærmer dating, sex, og forholdet spørgsmål med en positiv, kan-do holdning. Hun har rådet ægtepar om, hvordan man holder romance går som de bliver ældre. Hun har hjulpet 20-somethings gøre et godt første indtryk på en dato. Og hun har inspireret utallige individer til at give kærlighed en ny chance.

I midten af ​​1990'erne, Dorree selv hjalp hende ældste datter skriver en attraktiv dating profil. Datteren anvendt denne dating profil for at møde sin kommende mand, som var hendes første og eneste online dato, og de har nu været gift i over 25 år. Til denne dag, Dorree mener, at hendes største succeshistorie.

”Dating er ligesom jobsøgning med dit hjerte på ærmet,” fortalte hun os. ”Det er skræmmende, men folk er nødt til at komme derud.”

Dorree er overbevist om der er nogen til alle derude, og det er hendes job at bringe det bedste frem i hendes klienter og tilbyde dem støtte, som de navigerer den moderne dating scene og finde ud af, hvad de ønsker.

”Jeg tænker på dating som en uddannelse, ikke et mål mål,” sagde hun. ”Du lærer om dig selv og en anden person. Det er en vidunderlig oplevelse, hvis du tænker på det på den måde.”

Dorree er en dynamisk, positiv indflydelse på singler og par

Fra at leve på stranden med beduinerne at tale om sex på tv, har Dr. Dorree Lynn haft mange bemærkelsesværdige oplevelser, som har lært hende en masse om livets natur og menneskelige relationer. Nu bestræber hun at dele, hvad hun kender med folk i alle aldre. Uanset om du søger råd om, hvordan man besked en Tinder crush eller hvordan man romance partner på 40 år, vil du finde Dorree ivrig efter at bistå med enhver dating dilemma ved at tilbyde dygtige og sjælfuld råd.

Som bemærket psykoterapeut, dating coach, og sexpert, Dorree deler hendes indsigt i, hvordan til at leve livet fuldt ud uanset hvilken alder du er.

”Jeg prøver at virke som en forandringsagent for så mange menneskers liv, som jeg kan,” sagde hun. ”Vi arbejder sammen for deres gavn, én person, gruppe eller daglig interaktion ad gangen. Elsker virkelig gør verden gå rundt. Det holder folk sunde såvel som glade.”