Dr. Jane Greers indsigtsfulde terapisessioner, radioshows og selvhjælpsbøger lærer vigtige relationsevner

15 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Ægteskab og familie terapeut Dr. Jane Greer låner hendes uvurderlige ekspertise på kærlighed og intimitet til singler og par i alle aldre. Med en hands-on tilgang til terapi, Jane giver sine patienter mulighed for at erkende deres fejl, tage kontrol over deres relationer, og løse eventuelle unhealthyissues på længere sigt. Ud over hendes private praksis, Jane formidler proactiverelationship rådgivning via live-radio shows og motiverende bøger. Hendes positiv opmuntring sætter folk på en sti til strongerrelationships og mere tilfredsstillende liv. Uanset om du er single eller i et forhold, kan Janes vejledning hjælpe dig med bedre at forstå de indre funktioner af køn, kærlighed og ægteskab, bemyndigelse dig til at skabe mere lige, tilfredsstillende, og varige obligationer med den person, du elsker.

Dr. Jane Greer har altid været fascineret af menneskelig relationships.In junior high, hun fungerede som en fortrolig og støtteordning for hendes venner, da de faldt ind og ud af kærlighed - hun selv hjulpet nogle af dem i at skrive breakup bogstaver.

load...

Forholdet ekspert Dr. Jane Greer kører en privat terapi praksis for singler og par.

”Fra en tidlig alder, var jeg hjælpe venner lære at starte og slutte deres forhold,” sagde hun til os. ”Jeg har en naturlig affinitet til at ønske de mennesker omkring mig at være glad, så det blev klart for mig, at blive en terapeut gav mening.”

Som kandidatstuderende, Jane gjorde hendes ph.d.-arbejde på tvillinger, som hjalp hende til at forstå forholdet dynamikken mellem par af mennesker af alle slags. I dag, Jane er en førende ekspert i sex, kærlighed, ægteskab, og relationer. Hun deler hendes råd og indsigt gennem en række medier, herunder en-til-en terapi sessioner, live radio shows, og faglitterære bøger.

load...

I sit arbejde som et ægteskab og familie terapeut, Jane guider enkeltpersoner og par i interaktive Consults personligt over Skype, eller på telefonen. Herastute tilgang til relationer giver folk til at forbedre deres kærlighedsliv ved at kende sig selv og deres partnere på et dybere plan. For at komme i gang, kan du tage dette online personlighed quiz for at finde ud af dit forhold stil (Controller, Giveren, Taker, eller martyr) baseret onJane ekspert vurdering.

Uanset om workingon deres kommunikationsevner eller intimitet mønstre, Dr. Jane Greer råd ofte hasa profoundimpact på hendes patients lange-termrelationships og daglig glæde.

”At hjælpe folk bringer mig enorm glæde,” sagde hun. ”Det er glædeligt at kende folk oplever lindring fra deres smerte, stress og angst på grund af, hvad jeg har været i stand til at hjælpe dem med at lære.”

Tager på Snesevis af Patienterne i Hands-On Terapi Høringer

I hendes terapi praksis, Jane ser et sted mellem 18 til 22 patienter hver uge. Omkring en tredjedel af de mennesker, der kommer til hende for helpare couples.Men og kvinder i alle aldre kommer til hende for indsigt-orienteret psykoterapi, kortsigtede indgreb, konfliktløsning, og generel rådgivning.

load...

Med konstruktiv rådgivning, Jane assistspeople håndtere arbejdsrelaterede emner, familie stridigheder, og andre personlige anliggender. ”Mit stil af terapi er meget hands-on,” sagde hun. ”Jeg finder ud af, hvor problemet er, og derefter udstyre patienter med de nødvendige værktøjer til at tackle det.

Dr. Jane Greer giver sine patienter værktøjer til at overvinde forholdet spørgsmål på egen hånd.

Jane underviser nødvendige forholdet færdigheder og tilbyder dybe indsigt i interpersonel adfærd, så hendes patienter kan forstå og afhjælpe ethvert problem. Hendes terapi giver varige løsninger for at styrke enhver og alle fremtidige relationer. Jane taler gennem problemer med patienter, påpege blinde pletter og usikkerhed, så de kan rette fejl, før de sker.

Gennem hele sin karriere har Jane set mange af hendes patienter forbedre deres relationer, bryde negative mønstre, andlead mere opfyldt liv takket være hendes terapi. ”Jeg er stolt af alle mine patienter, og hvordan de har udviklet sig,” sagde hun. ”Det er så rørende at høre deres udsagn.”

Lægevagt: Ugentlig Radio Timer Featuring Relationship Eksperter

Hun er vært for hyppige live radio viser tilgængelig online på HealthyLife. Hver tirsdag kl 02:00, hun er vært for en en-times show for at diskutere livet, kærlighed og relationer med særlige gæster. Disse viser, kaldet shrink wrap on Call HuffPost on Call og Lad os tale Sex, giver optimistisk vejledning bakkes op af eksperter i field.Jane inviterer skuespillere, forfattere, bloggere, journalister, forholdet eksperter og andre fagfolk til at dele theirinsights med singler og par.

På hendes radioudsendelser, Dr. Jane Greer discussesrelationship emner med dynamiske gæster.

På Lægevagt, Jane dykker ind positive praksis og ressourcer til lyttere til at bruge som et springbræt til at forbedre deres liv. Fra spise mindfully at arbejde gennem hjertesorg, hendes radioprogrammer gøre mange sunde anbefalinger.

De radioudsendelser give en blanding af uddannelsesmæssige og sjov emne at fange hendes lyttere opmærksomhed.

Janecreated shrink wrap Medier til dækning af kendis relationer og give værdifulde erfaringer fra hjertesorger og lykkeligt-nogensinde-dessert af kendte figurer. Hver første og tredje tirsdag i måneden, hun hostsShrink Wrap on Call til parabol om Hollywood newswith bemærkelsesværdige folk i underholdningsbranchen, herunder forfattere, producenter og berømtheder.

Hver tirsdag, Jane introducerer nye ideer og løsninger til sit publikum til at spekulere på. I en tankevækkende og grundig måde, hun dissekerer fremtrædende aspekter af sex, kærlighed, og livet så lytterne kan lære og vokse.

Motiverende Bøger om Sådan Stop Egoisme & Regain Trust

Gennem årene har Jane skrevet mange selvhjælpsbøger at dele sin visdom med læsere i behov for nogle opmuntring eller guidance.Her bøger dækker en række emner, lige fra at lære at stole efter forræderi at forstå arven fra barndommen.

I ” Hvad med mig? Stop Selviskhed ødelægger dit forhold ,”Jane opfordrer par til at afslutte tovtrækning af’Jeg ønsker’versus’du vil’og behandle hinanden med mere medfølende hensyn. Ved at forstå din partners behov og frygt, bogen forklarer, kan du løse konflikter hurtigt og retfærdigt. Hvis du ønsker at blive en mere omsorgsfuld og indsigtsfulde følgesvend, tjek Janes bog om nipper egoistiske tankemønstre i opløbet.

”Endelig en blot sætte endnu dybt resonating guide til at hjælpe os med at fjerne giftige budskaber, der lever i vores relationer!” -Emme, en supermodel

Udgivet i 2000, ” Gridlock: At finde modet til at komme videre i kærlighed, arbejde, og livet ” er en anden inspirerende titel for nogen føler fast i et forhold. Jane skriver klart og koncist om de mønstre, fælde par i de samme problemer, og hvad du kan gøre for at undslippe. ”Gridlock” tilbyder handlingsrettede løsninger TOSTOP selvstændige saboterer adfærd og finde mere tilfredsstillelse i kærlighed, arbejde og liv.

Dr. Jane Greer Hjælper singler & par Find Opfyldelse i deres liv

Fra coaching en ven gennem en opløsning til at rådgive en patient i et ulykkeligt ægteskab, Dr. Jane Greer har en dybtliggende passion for at støtte mennesker i deres søgen efter lykke. De ægteskab og familie terapeut tilbyder lært rådgivning via private sessioner, live radio shows, og selvhjælpsbøger. Med en positiv sindstilstand, hun underviser singler og par, hvordan man navigere relationer i en sund og konsekvent måde.

Gennem hendes engagerende terapi sessioner, Jane hjælper folk føler sig bedre om sig selv, deres relationer, og deres liv. Uanset om du ønsker at arbejde en-til-en på en bestemt personlig problem eller du gerne vil læse op på generel vejledning fra en sammenhæng ekspert, kan Jane udstyre dig med de grundlæggende værktøjer til at opbygge og vedligeholde et tilfredsstillende forhold og en vel- afrundet liv.

”Jeg vil gerne fortsætte med at spille en opdragende og oplysende rolle som et forhold ekspert gennem forskellige veje,” Jane fortalte os. ”Jeg ønsker at hjælpe folk med at vokse, lære og ændre deres liv.”