Dr. John udstyrer kæmpende par med værktøjer til at reparere deres forhold

7 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Kort version: Terapeut og forfatter Dr. John Gray er ekspert i de spørgsmål, der modvirker par. Ved hjælp af sin baggrund i neurovidenskab og tilknytning teori, Dr. Gray fordriver myten om, at alle sunde par har brug for er kærlighed, når det i virkeligheden, relationer kræver en vedvarende indsats. For næsten 30 år, har han hjulpet fast-track helingsprocessen ved at være vært retreats at undervise par hvordan du kan reparere deres relationer. Disse tre dages retreats, som omfatter et lille antal af par, give dem mulighed for at arbejde tæt sammen med Dr. Gray på de problemer, de står over for i deres partnerskaber.

Forestil dig at tage en ferie til et landdistrikt kystnære Californien by, hvor du vil drikke vin, vandre gennem en redwood skov, og igen forbindes med din partner. Turen vil også have en større komponent: at lære de værktøjer til at holde forbindelsen og glad, når du vender hjem.

Det er formatet af Healing Par Retreats udviklet af Dr. John Gray næsten 30 år siden. Han tager kunder omkring en time uden for San Francisco til den lille by Sebastopol at arbejde på deres forholdet spørgsmål i løbet af en intensiv, tre-dages weekend.

load...

Hvordan kan sådan en kort periode gør sådan en dramatisk forskel i deres liv?

Dr. John Gray 's Healing Par Retreats ofte hjælpe deltagerne helbrede deres relationer hurtigere end traditionel terapi.

Dr. Gray sagde ændringerne baseret på neuroplasticitet i hjernen. I stedet for at opmuntre sine klienter til blot at tale om deres problemer, han i stedet giver dem værktøjer til at rewire deres følelser for hinanden. Bagefter de føler ofte lykkeligere at tilbringe tid sammen.

Et par, der deltog i et tilbagetog detaljeret de ændringer, der skete i deres forhold:

load...

”Dette er vores et-års jubilæum med fornyet glæde og viet bliss takket være vores tilbagetog med dig,” parret skrev i en anbefaling om Dr. Gray hjemmeside. ”Før vi kom, vi kæmpede hele tiden og havde ingen intimitet. Du lærte os at forstå hinanden og kommunikere. Vi har lært at elske og grine igen. Vi kan ikke takke dig nok.”

Men Dr. Gray, der er uddannet som forskning psykolog på Stanford, startede ikke sin karriere ved at være vært par tilbagetrækninger. Ideen kom til ham tak, til dels, at en berømt sang af The Fab Four.

”Omkring 35 år siden, havde jeg en personlig åbenbaring. Jeg indså kernen ting vi alle søger i livet, frem for alt andet, var kærlighed,”sagde han. ”Det var som om, at Beatles lyrik, 'Alt du behøver er kærlighed,' landede helt i mit hjerte. Og jeg indså også kærlighed alene var ikke nok. Ligesom en have, du har brug for at vide, hvordan at nære og vedligeholde det.”

Ved hjælp af videnskab og psykologi til ”Tendens” Forholdet

Dr. Gray videnskabelige og forskningsmæssige baggrund gør ham unik blandt par rådgivere, men han tror, ​​hans dygtighed sæt hjælper ham udføre sit job mere effektivt.

load...

”Jeg har altid haft en praktisk, evidensbaseret tilgang til at forstå folk,” sagde han. ”Jeg har altid ønsket at forstå, hvordan de opfatter tingene, hvordan sproget fungerer, og hvorfor folk tror, ​​kommunikere og interagere den måde de gør.”

Men han havde ingen bag denne interesse - eller fokus - da han gik ind i privat praksis. Han bragte en lignende resultatorienteret tilgang til sit arbejde for at give par praktiske værktøjer, de kunne bruge til at få resultater i deres relationer.

”Jeg ønskede at forstå hvordan man kan overvinde de blinde pletter, der blokerer os i at nå vores fulde potentiale i varig kærlighed. Dette indledte en dyb dyk og fokus på intime partnerskab, den største udfordring af alle,”sagde han.

I del, Dr. Gray finder, at kulturelle holdninger om romantiske relationer vildlede par. Han sagde, at mange par mener, at deres kærlighed til deres partnere burde være nok, men de har ikke de færdigheder til at arbejde på de kampe, der ligger i deres parringer.

Dr. Gray bringer par ud i naturen for at bygge værktøjer, der kan fremme en bedre kommunikation.

”Vender tilbage til mine videnskabelige rødder, begyndte jeg at oversætte min forskning i forholdet tilfredshed, tilknytning teori, og neurovidenskab i praktiske værktøjer for par,” sagde han. ”Jeg havde til formål at tilbyde praktiske værktøjer til at hjælpe par mødes de uundgåelige udfordringer i et længerevarende forhold.”

Denne udvikling dramatisk påvirket par med hvem Dr. Gray arbejdede. Han begyndte at se resultater i hans ugentlige sessioner, der ofte ville tage måneder eller år.

Det er, når han vidste, at han havde udviklet en enestående effektiv form for behandling.

”Resultaterne var mere dybtgående. Par, der var på randen af ​​opsplitning fundet vej sammen igen. Ægteskaber blev ikke blot gemt - de blev opgraderet i deres evne til at samarbejde som partnere i at træffe beslutninger sammen,”sagde han.

Retreats Hjælp Partnere Connect mere effektivt

Dr. Gray udviklet de intensive par retreats og workshops, der er blevet hans signatur coaching metode i 1990. Han begyndte med at eksperimentere med formatet med en par ad gangen, før du tilføjer flere par til gruppen.

I dag, Dr. Grays retreats tage tre til fem par til Sonoma County, Californien, i tre til fem dage. Han holder typisk retreats hver sjette uge i løbet af året.

De par, der deltager alle ønsker at forbedre deres relationer, men er ret forskellige. De fleste deltagere er gift, selv om nogle er ikke. Mange har været sammen i 10 til 30 år, selv om et par lige har startet ud i deres relationer. Andre har brudt op, men ønsker at komme tilbage sammen.

Dr. Gray udfører det meste af sin terapi i tilbagetog format, fordi det er så effektivt.

Disse retreats er så nyttigt, at Dr. Gray udfører det meste af sin rådgivning i dette format.

Selvom retreat par ofte tackle langvarige problemer, Dr. Gray mener, at der kan foretages væsentlige ændringer i et forhold i løbet af kort tid. Mens fuldt ud at integrere disse værktøjer kan tage tid, kan par lære de strategier over en lang weekend.

”I denne mini-workshop format, i løbet af en weekend, jeg fandt vi kunne dykke langt dybere ind hvad der egentlig sker med det par,” sagde han. ”Jeg havde tid og plads til at uddanne dem i de værktøjer, de specifikt behov for.”

I disse retreat sessioner, par lære strategier til at kommunikere, samarbejde og løse problemer. Disse værktøjer kan hjælpe par bedre forhandle problemer og opbygge fornyet tillid til hinanden.

Dr. Gray fremtid: Bringing Terapi og den digitale tidsalder

Selvom Dr. Gray karriere har afveget fra den forskning, vej, han begyndte på, han er ikke overrasket over, at hans liv arbejde fokuserer på at hjælpe par med at udvikle bedre partnerskaber.

”Det er en del af min personlighed at bringe harmoni til disharmoni og hjælpe folk kommer bedre,” sagde han. ”Man kan sige det er indbygget i min DNA, motivation og færdigheder til at hjælpe folk til at forstå hinanden bedre, udtrykke, hvad de ønsker og har brug for hinanden, og hjælpe dem til at samarbejde med succes og nå win-win-løsninger.”

”Alle har en telefon med dem i disse dage, så det er interessant at bruge teknologien til bedre relationer, da, så ofte, kan det forringe vedrører.” Dr.. John Gray, grundlægger af Healing Par Retreats

Nu, da han anser fremtiden, har Dr. Gray fundet en ny måde at opmuntre par til at forbinde - via en mobil app.

”Alle har en telefon med dem i disse dage, så det er interessant at bruge teknologien til bedre relationer, da, så ofte, kan det forringe vedrørende,” siger Dr. Gray. ”Jeg arbejder på en app, der hjælper par hurtigt reparere splid og komme tilbage til en positiv sammenhæng. Indtil videre, jeg eksperimenterer med retreat klienter, hvor det er meget vellykket.”

Ligesom den innovative tilbagetog format, han udviklede år siden, Dr. Gray ønsker at bringe sit forhold coaching til en ny platform. Han har planer om at udvikle en interaktiv hjemmeside til at formidle de principper, han tilbyder i sine tilbagetrækninger som en del af en multimedie-oplevelse. Dette websted vil også bygge på de selvhjælpsbøger, han har forfattet ved at være mere medrivende.

”Jeg ønsker at skabe kraftfulde, effektive måder at lære folk redskaber - noget langt mere effektive end de selvhjælpsbøger jeg har gjort i fortiden,” sagde han.