Dr. Karen ruskin og medarbejdere hjælper med at løse personlige udfordringer og redde ægteskaber gennem indsigtsfulde konsultationer

15 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Siden 1993 relationshipspecialist og terapeut Dr. Karen Ruskin har hjulpet tusindvis af singler og par løse konflikter, fremme partnerskaber og ægteskaber, og gøre betydelige gevinster i samlet deres liv. Med lidenskab, professionalisme, humor og et stærkt team af eksperter, Karen bruger sin private rådgivning praksis, blogindlæg, og workshops for at vise folk, hvordan man kan udvikle reelle løsninger på virkelige problemer.

For så langt tilbage som hun kan huske, at hjælpe andre har været en integreret del af livet for Dr. Karen Ruskin. Selv i en ung alder, havde hun en færdighed for at levere forholdet rådgivning og visdom til venner og familiemedlemmer.

load...

”Som barn, jeg altid elsket at analysere forholdet dynamik mellem mennesker,” sagde Karen. ”Jeg har altid fundet andres udfordringer interessant, og jeg havde altid noget at sige.”

Hendes fascination af mennesker og deres interpersonelle relationer førte hende til at forfølge en doktorgrad i psykologi og en kandidatgrad i ægteskab og familie terapi. Denne omfattende akademisk baggrund, kombineret med hendes intuitiv viden om menneskelige interaktioner og adfærd, har resulteret i en succesfuld professionel praksis 25 år undervejs.

Dr. Karen Ruskin direkte tilgang til forholdet rådgivning giver kunder til at danne stærke bindinger.

load...

Siden 1993 har Karen hjulpet mænd, kvinder, par og familier udforske relationer i dybere, mere meningsfuld måde og dyrke sundere, stærkere bånd. Hendes indgriben ofte hjælper folk med at finde styrker de ikke vidste, de havde.

”Min største succeshistorier er dem, der kommer ind og føler, at dette er det for dem. De kan ikke engang forestille mig, hvordan de kommer til at komme til et bedre sted,”sagde Karen.

Karens ry som en fortælle-det-lignende-det-er terapeut strækninger langt ud over hendes kontor døre i Massachusetts. Hun er efterspurgt af en meget forskelligartet sæt klienter - fra husmødre til højt profilerede atleter. Men disse klienter deler alle én ting til fælles - de føler sig hjemme med hende. Uanset hvem du er, eller hvad du gør, hun går aldrig på kompromis bliver hendes ægte selv.

”Hvis nogen ønsker at hjælpe, jeg er interesseret i at hjælpe dem,” sagde Karen.

Blogs, radio, tv, workshops - Karen ved, hvordan man kan nå masserne. Ugentlige klienter eller første-timere kan opleve hendes dybde, kreativitet og viden til at berige deres levebrød i et væld af måder.

load...

”Der er en nøgle til den rigtige løsning for hvert problem,” sagde hun. ”Jeg hjælper folk hjælpe sig selv at opdage, at nøglen og komme til et bedre sted.”

Coaching folk gennem Hard Times & lægges vægt Partnerskaber

Som psykoterapeut og coach, Karen bruger en strategisk tilgang til at vejlede kunderne i at udvide deres bevidsthed om, hvad der kan hindre dem i at sunde forbindelser.

”Nogle gange folks døre er låst, og de ved ikke, hvor det vigtigste er,” Karen forklaret. ”Vi får ind i disse mønstre i vores egne måder, og hvad jeg gør, er at hjælpe kunder med at skabe nye mønstre. Par, familier, enkeltpersoner... Alle tager det er en person i rummet for at skabe konkrete forandringer.”

Undersøgelser har vist, at relationer er afgørende for mentale og følelsesmæssige trivsel. Det er kogt ind i vores DNA. Men et positivt forhold behøver ikke nødvendigvis at være en romantisk én; det kan være en obligation deles mellem dig og enhver, der støtter og opmuntrer dig.

Aktiv lytning, åben kommunikation, gensidig tillid og respekt, konsistens, og engagement skaber kernen grundlaget for en ubrydelig sammenhæng - og Karen udmærker sig ved at hjælpe sine klienter forstår disse principper og implementere strategier, der fungerer i retning af at udføre deres mål.

A Team dedikeret til at hjælpe klienter vejen frem

Karens kunder med at finde, at en af ​​de største fordele ved at arbejde med hende, er adgangen til hendes team af kvalificerede sundhedsprofessionelle. Hun forbinder mennesker med nogle af de øverste eksperter på rådgivning feltet for at hjælpe dem tage det næste bedste skridt i deres liv og relationer.

Karens team består af dygtige specialister, som er fokuseret på kundernes individuelle behov.

”Hele ideen er at have en holistisk praksis, der passer til forskellige behov,” siger Karen. ”Dette giver mulighed for yderligere udfordringer uden for relationer, der skal behandles. Jeg ønsker at give et sikkert miljø for kunderne at tale om deres følelser, men også give strategier for dem at komme videre i deres liv.”

Sikkerhed og funktionalitet er to nøgler, der låser op for hemmelighederne af succes i Karens praksis. Uanset om du er ny til rådgivning verden eller en garvet veteran, er hendes team rustet til at hjælpe dig med at administrere de områder af dit liv, der betyder mest.

Den blog Tilbud Straight Talk & problemløsning Tips

Karen har skrevet en lang række artikler om hendes forhold blog , der dækker alle de emner fra hendes coaching sessioner til at give flere mennesker fri og nem adgang til hendes råd.

Hendes relevante og relatable ord er en ideel pasform til enhver læser, der ønsker at lære bedste praksis om dating, fremme relationer og kommunikere effektivt. Bloggen leverer den samme ligefremhed, medfølelse og visdom, at par og familier modtager fra Karen personligt eller over telefonen.

”Jeg ønskede at skabe en blog, der indlæg informative og spændende tips, artikler og meninger om rettidige nyheder og varme emner,” sagde hun.

Du kan modtage flere råd og meddelelser fra Karen ved at tilmelde dig hendes nyhedsbrev og følge hende på Facebook og Twitter.

Cutting-Edge Parenting filosofier Afdække Key børneopdragelse Solutions

Karens forældre filosofi drejer sig om at behandle børn som lige værdsatte medlemmer af familien. I hendes banebrydende bog ” De 9 Key Teknikker til Raising respektfuld Børn ,” hun leverer de nødvendige redskaber til at hjælpe forældre løse adfærdsproblemer eller styrke god opførsel. Hun beskriver sandheden om forældrerollen på almindeligt dansk, så man undgår tekniske jargon, så hendes teknikker er let at forstå og let at omsætte til praksis derhjemme.

Karen giver forældre konkrete strategier til, hvordan man bageste følelsesmæssigt raske børn.

Julie Higgins, en særlig uddannelse assistent, delte en række måder denne bog har forvandlet forældre principper i sit eget hjem.

”Denne bog vil gribe din opmærksomhed det øjeblik du begynder at læse på grund af forfatterens klare og konkrete sprogbrug med en stor sans for humor,” Julie skrev. ”At være en tidligere børnehave lærer og en forælder til to små børn, er jeg altid ivrig efter at lære nye teknikker om forældrerollen, der kunne gavne min familie på daglig basis.”

Som mange andre læsere, Julie skrev, at hun finder Karens skriftligt og coaching stil at være meget tilgængelig og effektiv, og hendes forældre tips til at være pragmatisk, realistisk og ligetil.

Fortæl-det-Like-det-Is Publikationer har forvandlet tusindvis af liv

Denne berømte forfatter har endnu mere succesrige bøger under hendes bælte, herunder ” Dr. Karens Ægteskab Manual ” og ” 10 Seconds til mental sundhed.” Hendes skriftligt giver væsentlige værktøjer, tips og teknikker, der giver mennesker praktiske skridt til at dyrke sunde sind og relationer.

Karens ægteskab håndbog fremhæver fælles udfordringer folk står i at vælge en mage og skærer gennem misforståelser om, hvad det tager at få en vellykket partnerskab.

”Dr. Ruskin er en juvel af klarhed og integritet,”forhold terapeut Betty Matz skrev i en anbefaling. ”Gennem hendes no-nonsense og trøstende vejledning, hun inspirerer opnåeligt og transformativ forandring.”

Karen har til formål at levere realistiske løsninger på fælles problemer i livet, og kunderne siger hun hits mærket.

Karen sagde at skrive hendes bøger er en proces, der trækker fra hendes personlige, akademiske, og faglige baggrunde - og at alle tre mødes for at lade hende at formulere realistiske løsninger på livets dagligdags problemer og de store spørgsmål, der påvirker hendes klienter. Hendes bog om mental sundhed er ingen undtagelse.

”Jeg begyndte at lede tilbage på mine gamle tips og skabe nye,” sagde hun. ”Du læser spidsen og allerede du er på farten mod mental sundhed.”

Med mere end 200 inspirerende og motiverende beskeder, der er en side stort set alle kan henvende sig til for ekstra støtte til deres mentale og følelsesmæssige trivsel.

Dr. Karen: En anerkendt ekspert med en mission til Inspire & Uplift

Karen er på en mission for at bringe hende visdom til verden gennem en række forskellige platforme. Hun har gjort optrædener på Fox News, ABC ”Good Morning America”, ”The Steve Harvey Show”, ”Dr. Oz Show”, og snesevis af lokale stationer i hele Boston-området. Hun gør jævnligt interviews om radioprogrammer og er producenten af ​​hendes eget show, rammende navn ”Dr. Karen Show.”

”Jeg nyder rørende menneskers liv i hygge i kontoret, men også i masserne,” sagde Karen. ”Jeg har fundet tv har givet mig et fartøj til at gøre, hvad jeg elsker. Det er et øjebliksbillede for folk at tage ingredienserne til en ny opskrift til at implementere i deres liv.”

Ud over tv-spots og coaching sessioner, kan folk forbinde med Karen gennem relationer, forældre, eller sund aldring værksteder. Disse er skræddersyede tjenester, hun giver for skoler, kirker, biblioteker og organisationer offentlig tjeneste landsdækkende.

Som altid, Karen mål er at vise folk, at de aldrig skal gå alene på deres rejser i transformation.

”At gøre sunde skift behøver ikke at tage år, hvis du har de rigtige værktøjer og den rette linse til at undersøge mulighederne for, hvordan du ændrer dit liv,” sagde Karen.

Hvis du er interesseret i at arbejde direkte med Karen og hendes team for at forbedre dit forhold-building eller livsfærdigheder, skal du blot sende hende en besked , og en af hendes pleje hold specialister vil svare inden for to arbejdsdage. Beboere lokale til Boston-området kan vælge mellem to bekvemme steder i Sharon, Massachusetts, at mødes personligt. Hvis du bor et andet sted, Karen er tilgængelig til at tale via telefon eller videochat.