Dr. Kirschner giver kvinder mulighed for at elske sig selv nok til at begynde at opbygge sunde forhold

6 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Forholdet ekspert Dr. Diana Kirschner mener enhver kvinde kan finde den kærlighed, hun søger, selv om hun ikke tror, hun kan. Dr. Diana og hendes uddannede Kærlighed MentorВ® trænere tilskynde kvinder til at praktisere selvaccept, som så hjælper dem til at forstå, at de fortjener sunde relationer. Som en hyppig bidragyder til medier, herunder The New York Times og NPR, Dr. Diana giver kvinder til at overvinde personlige udfordringer, og hendes ”Love i 90 dage” kursus lærer teknikker til at vedtage disse ændringer hurtigt. Ved at løse de problemer, der gør dem til at føle fortjener kærlighed, Dr. Dianas kunder er i stand til at finde kærligheden i deres liv.

Dr. Diana Kirschner har delt hendes forhold strategier og rådgivning i nationale publikationer og på tv-tilbud, men hun havde ikke altid har så meget tillid. I virkeligheden, som et barn, hun følte uelsket af sine forældre, der længtes efter at have drenge, men endte med fem døtre. Denne skuffelse gjort hende føler fortjener kærlighed.

load...

”Min tidlige identitet var, at for at være uønsket, værdiløs, en god-til-intet, og socialt genert til det punkt at være stum,” sagde hun.

Hendes tro på, at hun ikke var værdifuld påvirket hendes romantiske forhold senere i livet. Fordi hendes forældre ikke elskede hende, Dr. Diana sagde hun ikke udvikle en kærlighed til sig selv. Til gengæld forsøgte hun alt for hårdt med mænd, der ikke ønsker hende og afregnes til fyre, der ikke behandler hende godt.

Dr. Diana Kirschner lærer kunderne hvordan praksis egenkærlighed, før udkig efter et forhold.

”Jeg befandt mig fanget i et net af hvad jeg kalder," Deadly Dating Mønstre,”sagde hun.

load...

I modsætning til nogle mennesker, der ikke forstår deres problemer, Dr. Diana vidste hendes mønstre ikke var sunde, og hun erkendte, at de ikke behøver at være permanent. Efter at tjene en doktorgrad i klinisk psykologi, opdagede hun adfærdsmæssige strategier ved at observere mennesker i stabile relationer.

Ikke alene har Dr. Diana erkende, at disse metoder kunne forvandle sit eget dating liv, men hun også vidste, at de kunne hjælpe andre danner sundere mønstre. Da hun begyndte at implementere i sit eget liv, hvad hun havde lært, fandt hun den kærlige, sympatiske partner hun ønskede.

”Jeg kom ud af mine egne Deadly Dating Mønstre og gift Sam; min klippe, min kærlighed,”siger Dr. Diana. ”Jeg kalder ham min partner i sublim. Hele min mission vokser ud af et ønske om at betale det fremad -. At bringe fantastisk soulmate kærlighed til singler i hele verden”

Den ”Love i 90 dage” Program Tilbud Strategier for finde kærligheden hurtigt og effektivt

I hendes tidlige år som kliniker, Dr. Diana sætte de erfaringer, hun havde lært af dating og arbejder med lykkelige par i et program kaldet ”Love i 90 dage.” Disse værktøjer danner grundlaget for hendes coaching praksis, og hendes bog samme navn. Programmet fokuserer på emner som at finde en kærlig partner, at opbygge et fast forhold, og forstå psykologi af kærlighed.

load...

Efter programmet blev præsenteret i landsdækkende aviser og TV-programmer, dr Dianas metoder blev meget mere populær hos daters. Hun sagde, at hun ikke kunne håndtere alle disse kunder selv. Så hun udvidet sin forretning.

Nu, Dr. Diana har Kærlighed MentorВ® trænere, der underviser kunder gennemprøvede metoder til at finde de partnere, de søger. Disse trænere er uddannet i de strategier, Dr. Diana har udviklet gennem tusindvis af timers kliniske observationer og forskning.

Coaches arbejde en-til-en med kæmper daters at oprette en plan skræddersyet til deres behov. Typisk Programmet fokuserer på både internt og eksternt arbejde. I det ydre arbejde, daters implementere strategier for interaktion - online og offline. Men det indre arbejde kan producere endnu flere væsentlige ændringer.

”Den indre arbejde bliver brugt til at slippe af med selv-sabotage og skabe høj værdi deservedness og selvtillid,” siger Dr. Diana.

Hun kalder denne indre empowerment proces The Diamond Selv. Som en del af processen, kvinder giver sig selv øgenavne, der gør dem føler sig værdsat, såsom ”Beloved Mighty Isis”, ”Livlig” eller ”Irresistible Vixen.” Mens disse øgenavne kan lyde over toppen, kan de hjælpe kvinder ændre deres følelser af værdiløshed.

Denne kombination af information er effektiv, og Dr. Diana program har arbejdet for tusinder af dedikerede tilhængere. Mange af dem har endda fundet ægtefæller i processen.

”Vi har fået fænomenale resultater hjælpe vores kunder til at have øget selvværd, deservedness, og succes med at finde kærligheden,” siger Dr. Diana.

Lære dig hvordan man elske & Be Loved

Mange af hendes klienter mener, at de ikke er værd at elske. Uanset om deres lave selvværd kommer fra barndommen traumer eller dårlige relationer, Dr. Diana budskab er, at disse kvinder ikke behøver at fortsætte devaluering sig i romantiske relationer.

De fleste af de kvinder, der arbejder med Dr. Diana og hendes team af trænere er singler mellem 30 og 60 år. Mens de er generelt en succes i mange aspekter af deres liv, har de ikke fundet succes i dating-afdelingen.

Efter at have arbejdet med en kærlighed MentorВ®, mange af kvinderne finde kvalitet romantiske partnere, som er bedre egnet til deres behov. Hvad mere er, mange har også hvad Dr. Diana beskriver som ”enorme gennembrud i selv-kærlighed.”

Hun fortæller en højt profileret tilfælde, hvor hun hjalp nogen finde ægte kærlighed - uventet.

PBS vært Midge Woolsey bedt om at prøve Dr. Dianas program, før hun talte om det i luften. Midge, en aldrig gift 50-noget, dokumenteret sin rejse mod kærligheden - med Dr. Dianas hjælp - i en artikel i The New York Times.

Dr. Diana hjalp PBS vært Midge Woolsey finde kærligheden i hendes liv på blot tre måneder.

”Inden for 60 dage, hun mødte den store kærlighed i hendes liv, hendes kæreste soulmate,” siger Dr. Diana. ”Jeg fik at deltage i deres herlige bryllup fest, og den var fyldt med musik, sang, og så meget kærlighed.”

Midge kreditter Dr. Diana med at hjælpe hende med at finde manden - og ægteskabet - hun ikke havde forventet. Af sin fagforening, Midge sagde: ”Som min kærlighed mentor, Diana hjalp mig til at forstå, at jeg ikke kun fortjente at have, men kunne have en stærk, kærlig liv partner, der altid ville være der for mig.”

For dem, der ønsker at både lære og undervise andre om kærlighed strategier, Dr. Diana planer om at tilbyde en ny certificering kursus for Kærlighed mentorer. Gratis uddannelse videoer og ”Kærlighed i 90 dage” Online Certificering kursus er i værkerne, så godt.

Dr. Diana Kirschner mission er for folk at værdsætte sig selv, og derefter relationer vil falde på plads

Dr. Diana giver folk til at føle den måde, hun ikke gjorde, da hun voksede op - elsket og ønsket. Den kærlighed starter med sig selv og kan manifestere sig i deres dating liv og relationer, også.

De, der ønsker at forstå, hvad hun handler om før de går videre kan læse hendes bøger, herunder ” The Diamond Self Secret ”, ” Find din soulmate online ,” ” Forsegling Deal ”, og, selvfølgelig, ” Kærlighed i 90 dage.” hver af hendes bøger giver en effektiv måde at forstå hendes coaching stil og metoder. Nogle af de emner, hun diskuterer omfatter blindgyde dating mønstre, teknikker til at skabe en eventyrlig dating liv, og strategier for online dating.

”Kærlighed i 90 dage” kan hjælpe daters kickstarte deres kærlighedsliv.

I en udvidet version af bogen sat til udgivelse i januar 2019 omfatter hun en bonus kapitlet: ”et enkelt Secret til Irresistible selvtillid og få den kærlighed du fortjener”

En anden måde at forstå hendes metoder er gennem en gratis 40-minutters coaching session på Skype. Nogle gange, selv disse korte sessioner er nok for kunderne at gøre gennembrud i deres dating liv.

”En kvinde blev forlovet med sin kæreste lige efter at være blevet coachet på, hvordan man håndterer situationen i hende fri session,” siger Dr. Diana.

Andre tilmelde dig hendes nyhedsbrev for at få dating tips leveret til deres indbakke. Eller de kan lytte til andres dating dilemmaer på Dr. Dianas Facebook Levende begivenheder på torsdage.

Dr. Diana ønsker at bringe sine prøvet og sande strategier for at finde kærligheden til så mange mennesker som muligt, fordi hun kender deres værdi.

”Et sundt forhold er, hvad jeg ønsker for dig - og det er, hvad du fortjener,” sagde hun.