Dr. Welch tager en faktabaseret tilgang til at hjælpe folk med at finde kærlighed i dagens digitale verden

18 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Når folk henvender sig til venner og familiemedlemmer til dating og forholdet rådgivning, kan de modtage vejledning forplumret med opfattelser. Dating Coach, Forfatter, og samfundsforsker Dr. Duana Welch mener videnskabelige undersøgelser tilbyde mere troværdig information til at hjælpe singler og par lykkes. Hendes datastyret tilgang viser klienter hvordan du navigerer den digitale landskab, og hun opfordrer dem til at blive deres egen personlige dating service for at opbygge sunde relationer.

I den post-Tinder dating verden, har de seneste tendenser centreret om en generel forvirring om teknologi og kommunikation samt en uro om dating apps. Det er i henhold til Dating Coach, Forfatter, og samfundsforsker Dr. Duana Welch.

load...

I sin praksis, har Dr. Welch bemærket, at kunderne synes mere forvirret end nogensinde om, hvad hun kalder sms'e fælde - når den ene part er uklar i hans eller hendes kommunikation, foretrækker at chatte, og aldrig ønsker at forbinde i det virkelige liv.

Dr. Duana Welch understreger vigtigheden af ​​at bringe dating offline og i den virkelige verden.

Så er der dating apps, der kan være stærkt udseende-drevet og kaste lidt lys over den personlighed og karakter af andre singler. Det også hjælper ikke, at undersøgelser viser, at både mænd og kvinder forsøger at dato en person, der er ca. 25% bedre udseende end de er.

load...

”Dating apps har eksisteret i et stykke tid, og sms'e har eksisteret endnu længere, men målene er stærkere, fordi folk har efterladt mange andre måder at møde potentielle kampe bag,” siger Dr. Welch. ”Men jeg hører en masse ønsket om at møde flere mennesker økologisk. Selv unge mennesker er trætte af at høre online er den eneste vej. En masse af mine klienter siger, at de vil have mig til at lære dem at forlade dating bag og blive deres egne dating-tjenester.”

Skæve på begge videnskabelige undersøgelser og sin egen personlige erfaring, Dr. Welch skabte Kærlighed Science Media, en dating og forholdet coaching praksis, der formidler de nødvendige færdigheder til at hjælpe folk med at finde partnere, der gør dem glade. Enlige forældre, yngre daters, og dem, der har været ude af scenen i årevis søge Dr. Welch råd til bedre at forstå dataene bag dating og hvad hun kalder den ”menneskelige parring ritual.”

”Jeg underviser mine klienter, hvordan du sender de signaler, vi kender tiltrække langsigtede partnere,” sagde hun. ”Nogle signaler er rettet mod at finde en partner, men andre er universelle. Jeg hjælper folk til at forstå forskellen og sende dem, der fungerer.”

load...

Mens du måske tror dine venner og familie kan styre dig i den rigtige retning i dating, de ofte ikke har beviser på deres side, at Dr. Welch gør.

”En masse råd lyder godt, men videnskaben viser det er slet ikke godt,” sagde hun.

Bliv din egen dating service: En gennemprøvet måde at møde en langsigtet partner

En undersøgelse viste, at folk, der mødtes online mellem 2005 og 2012 havde gladere ægteskaber end dem, der mødte offline , men stigningen af mobile apps og nye steder har ændret sig, at dynamisk. Dr. Welch sagde i de tidlige år, dating platforme fokuseret på de værdier og interesser singler havde til fælles, i stedet for at skubbe fysiske udseende som en prioritet.

”Apps behandler folk som den menneskelige kødmarked, og der er mindre personlige oplysninger at basere en beslutning,” sagde hun. ”Mange mennesker har skiftet til apps, fordi de har lyst til det er belejligt, eller de kan lide at sortere i alle disse mennesker, fordi der er en opfattelse af overflod. Men kvaliteten af ​​kampe er ikke så god som en hjemmeside, hvor du får en masse oplysninger -. Ligesom eHarmony”

Gennem hendes coaching praksis Kærlighed Science Media, Dr. Welch tager en faktabaseret tilgang til at hjælpe singler finde kompatible partnere.

Løsningen på dette problem, sagde hun, er at blive din egen dating service. Hun kom op med idéen, da hun studerede arrangerede ægteskaber og opdagede, at ægtefællerne var typisk glad.

”Mødre og fædre, eller professionelle matchmakere, afhængigt af kulturen, vil engagere hele deres netværk, til tider globalt, for at finde nogen kompatible med den enkelt person,” sagde hun. ”Egnet kan betyde tilsvarende social klasse, etnicitet, religion, familie struktur, eller sociale værdier. Og vi ved, at ligheder i kerneværdier og livsstil kan hjælpe ægteskaber lykkes.”

Hun interviewede en kvinde, der accepterede sine forældres hjælp til at finde en ægtemand, mens hun deltog i dental skole. De indsnævret det ned til tre, og hun var tiltrukket af én. Han havde det på samme måde, og de har nu været gift i 20 år.

”Den måde, hun satte det for mig var, 'Hvorfor ville du ikke ønsker at have nogen gøre det for dig?'” Siger Dr. Welch.

Det første skridt er at skrive downall de kvaliteter, du leder efter i en partner. Så find et par mennesker i dit liv, der er investeret i din lykke og tage dem ud til kaffe. Fortæl dem du respekterer dem, og ved, at de har fået nogen i deres sociale netværk perfekt for dig.

Ved hjælp af denne metode, kan du møde mennesker, der er virkelig kompatible før han bliver romantisk involveret.

Hvorfor du bør forstå ”The Human Parring Ritual”

Nogle af hendes klienter bruger professionelle matchmakere, og mange af dem er stadig på udkig på nettet, men dr Welch proces hjælper skærpe deres fokus på den person, de leder efter.

”Når man har folk vaskning deres netværk, er de virkelig motiveret,” sagde hun. ”Jeg kender ikke nogen, der ikke ønsker at gå til et bryllup, hvor de introducerede de to parter og får kredit for denne vidunderlige ægteskab.”

Men hvis du møder en person, hvis ven eller et familiemedlem mener ville være et godt match, du stadig nødt til at sende de rigtige signaler. Det er, hvor du nødt til at forstå den dybt rodfæstet ”menneskelige parring ritual,” ifølge Dr. Welch.

”Jeg har læst, studeret, skrevet om, og coachet om data-drevne dating teknikker i mere end 32 lande. Der er en menneskelig parring ritual, der er sket nok siden vi har haft sprog, kunst, kultur og religion - mindst 45.000 år,”sagde hun. ”Parring psykologi kommer fra, hvad der virkede for vores forfædre.”

”Kvinder, der gifter sig i deres midten af 20'erne har mere karriere succes end dem, der venter. En del af årsagen er, at kvinder, der venter længere, uanset karriere succes, forbruge mere energi på dating aktiviteter, herunder at få over breakups ”. - Dr. Duana Welch

Hun sammenlignede det med det ubevidste adfærd, løver og påfugle bruger til at tiltrække hjælpere. Ved at forstå, hvad du ønsker i en partner, og hvorfor du gør de ting du gør for at tiltrække en partner, kan du bruge din adfærd og ord til at tiltrække præcis hvem du ønsker for en langsigtet, lykkeligt forhold.

Og hvis du er en kvinde, der tænker, du har brug for at fokusere på din karriere i stedet for at finde en stabil partner, så tro om igen.

”Kvinder, der gifter sig i deres midten af ​​20'erne har mere karriere succes end dem, der venter,” sagde hun. ”En del af årsagen er, at kvinder, der venter længere, uanset karriere succes, forbruge mere energi på dating aktiviteter, herunder at komme over breakups. De kunne sætte denne energi ind i deres karriere, hvis de havde et sikkert sted, hvorfra man kan lancere deres liv. Det ville være et godt ægteskab.”

Undersøgelser understøtter også ideathat du behøver ikke at opnå lykke at være klar til et forhold. I stedet kan sunde relationer gøre folk glade, sagde hun.

Hvad ser fremtiden Hold til Dr. Welch? En ny bog fokus på enlige forældre

Dr. Welch mener, at en undersøgelse tilgang til dating kan hjælpe folk til bedre at forstå, hvordan man kan finde - og vedligeholde - tilfredsstillende relationer, end de ville gøre med dating-teknologi. Og hun forgrener sig ud for at dele sin ekspertise med andre demografi af daters - herunder enlige forældre.

Hun skrev for nylig sin anden bog, som hun sagde, at hun kunne have brugt selv. Dr. Welch giftede sig med en mand, hun havde fundet ved at være sin egen dating service, men hun fulgte ikke en af ​​hendes regler - det viste sig at han havde et problem med stoffer og alkohol.

”Jeg kæmpede med at skrive denne anden bog, fordi jeg ville have til at fortælle min historie. Jeg gjorde det, fordi, ellers ville jeg antyde, at jeg ikke gøre disse fejltagelser,”sagde hun. ”Men grunden til at jeg ved så meget om emnet, er, at jeg lavede en masse fejl, og jeg har lidt meget.”

Dr. Welch ”Love faktuelt” bøger udforske virkelige situationer og sikkerhedskopiere råd med data.

Bogen med titlen ” Kærlighed Faktuelt for enlige forældre [& Dem Dating Them] ,” fokuserer på de problemer, der opstår fra dating efter børn.

”Jeg skrev min første bog, ' Kærlighed Faktuelt: 10 Dokumenteret skridt fra I Wish til I Do ,' baseret på videnskab for dem, der søger deres liv partner,” sagde hun. ”Efter succesen med den bog for alle, nu kommer ud på fem sprog, jeg følte, at der var et reelt behov for en faktabaseret bog specielt for enlige forældre, og det er fyldt med historier, jeg har indsamlet gennem årene fra folk, der tilladt mig at dele deres historier. Det er ikke en tør akademisk tid.”

Én takeaway fra hendes nye bog er at forstå, at venlighed og respectfulness altid noget - herunder bemærke, om din date er lidt til tjeneren. Et andet godt råd er at omfavne det, når du har fundet nogen speciel, vil det ikke være let at integrere denne person i dit liv - eller dig selv ind i deres. En ny dynamik kan inkludere dig, din partner, dine børn, deres børn, tidligere svigerforældre, og exes. Du skal være tålmodig og fokusere på kærlighed.

Dr. Welch sagde hun skriver bøger og tilbyder rimelige priser på coaching til at holde hendes råd tilgængelige.

”Jeg er alt om aktivering livslange kærlighed, så det er forbløffende, når det sker,” sagde hun. ”Jeg nåede tilbage i fortiden, og selv om jeg gik igennem så meget smerte, som læsere af denne næste bog vil se, jeg er så glad, når jeg hører fra nogen, der ikke behøver at gå igennem det, fordi de lærte at sætte odds på deres side.”