Drikker din lesbiske kæreste for meget?

25 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Lad os indrømme det - vi nyder at drikke. Det kan betyde en aften i byen på en lesbisk bar, en eftermiddag T-dans, fange en første fredag ​​lesbisk happy hour begivenhed i din by, eller at baggård grill med din posse.

Drinking spiller en stor rolle i mange lesbiske scener.

Men lad os også erkende, at nogle gange drikker har skabt et problem eller to eller 20in vores relationer. Det var min historie i mit sidste forhold. Alkohol blev et problem. Nå, virkelig det var altid et problem. Det tog mig kun et stykke tid for at se den.

load...

Så vores eget liv fortæller os, at lesbiske kan lide at feste. Lige, du ved det, men forskning viser lesbiske tendens til at have flere problemer med alkohol end lige kvinder. Det er ikke en overraskelse enten.

Så her er mit spørgsmål til dig:

Er du dating en kvinde, der har et problem med alkohol?

Har du selv ved, hvad man skal kigge efter? Er du villig til at indrømme det? Er du kæmper med en kvinde, der drikker for meget, fordi du elsker hende så meget?

I min personlige erfaring, jeg dateret en kvinde og tænde for mange år , der var alkoholiker. Jeg forstod ikke, hvad der foregik, dels på grund af min egen drikke, men også fordi jeg er vokset op i en alkoholisk familie. Jeg var vant til alkoholiske adfærd og vidste ikke noget anderledes.

load...

Mine forældre begge drak en masse og kunne få virkelig angrywhen beruset. Da min kæreste gjorde det samme, jeg vidste ikke, det var alkoholisme i lang tid. Jeg troede bare, hun skal holde op med at opføre sig som en røv og skære ned på hendes drikkeri.

Problemet var, hun kunne ikke stoppe med at drikke, og hun ønskede ikke at stoppe med at drikke. Hun vil hellere kæmpe, bryde tingene, få DUIs og skyde skylden på andre mennesker end stop.

Hvad jeg ikke forstår, var, at hun ikke kunne holde op med at drikke og være glad. Hun ville stoppe, og så ville hun være elendige. Hun ville drikke og være elendige, også, men da hun drak, hun virkelig gjort mit liv sindssyg.

Hun kunne ikke stoppe med at drikke, og hun ønskede ikke at stoppe med at drikke. Hun vil hellere kæmpe, bryde tingene, få DUIs og skyde skylden på andre mennesker end stop.

Vi ville have de mest vanvittige kampe, der aldrig har gjort nogen mening, og som ikke kunne løses. Igen, jeg ikke forstår, det var alkohol.

load...

Jeg vidste, at jeg var altid den ene whoneeded at køre, når vi gik ud, og jeg drak så meget mindre end hun gjorde. Jeg var fint med det. Jeg vidste også, at når hun begyndte at drikke, blev aftenen stort set kommer til at ende dårligt.

Det tog mig et stykke tid at lære at hendes blive beruset betød også den næste dag ville være temmelig grim, også. Hun ville være hungover, måske endda kaste op hele dagen, og hun ville være umuligt at behage. Hun ville også lade mig vide, at hendes følelse frygtelige var min skyld.

Jeg kan sige, at jeg altid vidste hun føler elendige efter en nat af drinkingwasn't min skyld, men der var ikke nogen måde at få hende til at holde op med ragging på mig om hvordan dårlig hendes tømmermænd var.

Hun havde ofte undskylder to dage senere om de vanvittige kampe og hun er en tæve, men det var stadig min skyld, at hun behandlede mig så dårligt. Igen, jeg ikke tror, ​​at ting, men jeg stadig fast rundt, fordi jeg elskede hende så meget.

Her er problemet med dating en lesbisk med et alkoholproblem:

Du. Kan ikke. Rette op. Hende.

Og hun vil forlade dig følelsen forfærdeligt, fordi der ikke er nogen måde at løse en andens drikke problemer. Hvis du holder dig rundt, har du nu gjort hende alkoholproblem dit alkoholproblem.

Gør ikke hendes alkoholproblem dit alkoholproblem.

Hun vil forlade dig følelsen forfærdeligt, fordi der ikke er nogen måde at løse en andens drikke problemer.

Lesbiske, der bruger alkohol til overskydende er umulige at komme sammen med, vil behandle dig dårligt konsekvent, vil ikke rigtig føler sig dårligt om hvordan de behandler dig, vil sætte sig selv og dig i gæld, vil gøre dig sindssyg forsøger at gøre dem glade og er generelt umuligt at beskæftige sig med.

Alkohol gør folk dumme! De smarteste lesbiske får ligefrem dumme, når de drikker for meget.

Hvordan kan du fortælle, hvis hun har et alkoholproblem?

Der er masser af tegn:

Accepter, at du ikke kan få hende til at stoppe, men du kan være en støttende kæreste i hendes proces.

Der er masser af tegn på, at en kvinde er drikker for meget, og desværre det gør at have en stor sammenhæng umulig.

Men du kan stadig være i dette forhold og elske hende, så hvad kan du gøre?

  1. Accepter, at du ikke kan få hende til at stoppe, men du kan være en støttende og kærlig kæreste i hendes proces.
  2. Kig efter muligheder for at tale med hende om hendes liv og hvad du ser hende gå glip af, fordi hun drikker for meget (dvs. At hun holdt op med at arbejde, eller at hendes helbred er ramt af eller at du har bemærket, hun er bare ikke meget glad længere).
  3. Hold dig væk fra mærkning hende som en alkoholiker. Det er muligt, at hun er, men ingen kan lide at blive stemplet.
  4. Beslut hvad du skal gøre for at føle sig OK om dig selv i dette forhold. Måske det betyder bruger mindre tid med hende, når hun drikker.

Mange relationer ender på grund af problemer forbundet med alkohol. Ikke at kunne komme sammen er ofte et resultat af for meget alkohol og noget, du måske nødt til at affinde sig med i dit forhold.

Når du forstår tegnene, kan du vælge at komme ud før end senere. Du kan beslutte ikke at dato nogen overhovedet på grund af hendes alkohol brug. I sidste ende, kun kan du tage sig af dig, og du kan ikke løse det anden kvinde.

Så tage dette som en lille offentlig service-meddelelse: Mange lesbiske har et problem med alkohol. Du kan ikke rette din alkoholiske kæreste, og det vil helt sikkert påvirke dit forhold.

Få uddannet om alkoholmisbrug og tage sig af dig!

Foto kilder: cultbusters.wordpress.com, reveal.co.uk, rehabcenterforwomen.org, my-alcoholic-addict.com