Drømmeforbindelser gennemfører romantiksture for at fremme internationale forhold

12 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Når singler har opbrugt deres lokale dating muligheder, de har til at beslutte, hvor langt de er villige til at tage den søgen efter kærlighed. Dream Connections tilskynder singler at krydse oceaner og grænser for at finde en varig soulmate. Denne internationale dating tjeneste arrangerer ture i Ukraine, Thailand, og Colombia med det mål at fremme langsigtede relationer og ægteskaber. En stram sammentømret team af matchmakere, oversættere, designere og romantik trænere arbejde sammen om at lave internationale dating ikke kun gennemførligt, men underholdende.

I 2004 Mark Edward Davis gik på en fisketur til Amazon med 15 kolleger. Han fangede mere end fisk på denne tur, men - i slutningen af ​​turen, han tilbragte et par dage i den brasilianske by Manaus, hvor han fangede den kærlighed bug.

Mark oplevet spændingen og løftet om en international romantik, og, ligesom det, han var hooked. Hans brasilianske forbindelse blev ikke beregnet til at vare, så han fortsatte med at rejse i håb om at møde en speciel kvinde.

load...

Mark og Anna Davis medstifter Dream Connections at hjælpe singler finde kærligheden i udlandet.

Lyn slog på denne femte tur i udlandet. Han mødte sin kommende hustru Anna Astafieva i Ukraine en vinterdag i december 2006. Han sagde, at de havde en øjeblikkelig følelsesmæssig forbindelse. ”Hun er en strålende og omsorgsfuld kvinde,” sagde han, der minder om hvordan nådig hun var, da han tog sin 8-årige søn Chris til at besøge hende et par måneder senere. ”Det var en instant familie. Vi følte vi havde altid været sammen.”

Mark foreslog Anna, mens på en middag cruise i San Francisco, og de blev gift den 13. Oktober, 2007 i Californien og er stadig lykkeligt gift i dag. Ud over at fusionere to kulturer, havde parret til at beskæftige sig med kritik fra folk, der følte deres ægteskab var en eller anden måde illegitime eller insincere.

load...

I 2009 Mark skrev ”International dating: En mands guide til Romance udlandet” for at fjerne stereotyper og misforståelser om internationale ægteskaber. Takket være sin fortalervirksomhed, han og hans kone vundet nationale medier opmærksomhed fra Today Show, Dr. Phil, og kabel nyheder netværk.

Mark og Anna vidste, at de kunne gøre mere, så de grundlagde DreamConnections.com i 2011. Det internationale dating service har lettet introduktioner mellem vestlige mænd og østeuropæiske, colombianske eller thailandske kvinder. Disse mænd og kvinder kan komme fra vidt forskellige baggrunde, men de kommer sammen, fordi de leder efter et ægteskab, der krydser grænser og trodser forventninger.

”Alt skulle gøres fra bunden. Der var ingen gode modeller for international matchmaking,”sagde Mark. ”Vi opfandt Quest Romance Tour at hjælpe mænd fra hele verden kunne have en vidunderlig og oprigtig oplevelse at møde nye mennesker.”

En dating service Grundlagt af International ægtepar

Fordi Dream Connections blev grundlagt af en international par, holdet har en dyb forståelse af, hvordan effektfuld deres arbejde kan være. ”Ingen slag et ur,” siger Mark. ”Jeg er meget stolt af det faktum, at de mest vidunderlige mennesker i verden er tiltrukket ønsker at arbejde her. De arbejder for at støtte vores mission og at se mænd og kvinder lykkes.”

load...

Mark grundlagt Dream Connections under en klart defineret sæt vejledende principper. Han skitserede, hvad han kaldte de Syv kerneoverbevisninger af Dream Connections for at sikre holdet betjenes med integritet og ærlighed.

Mark og Anna støtte internationale par med matchmaking og coaching tjenester.

Det første princip siger, at vejen til ægteskab er en rejse - det kan ikke ske lige med det samme, og det kan ikke være let at finde. Det dit livs kærlighed er ikke altid lever rundt om hjørnet eller sidder én aflukke forbi. Nogle gange er du nødt til at gå ud og søge hende.

Det andet princip er, at mere uddannelse fører til mere succes. Dream Connections trænere sine kunder efter bedste evne at få dem op til snus til dating scene. Holdet selv er vært for en ugentlig webinar om tirsdagen til at uddanne mænd om forskellige kulturer og selv-forbedring.

Deres YouTube-kanal byder på mere end 600 videoer på kultur, dating, relationer, samt interviews med mænd, kvinder og oversættere.

Dernæst Dream Connections holdet fastholder, at de gamle systemer er ineffektive, og moderne matchmaking tjenester kan hurtigere matche singler på datoer.

Holdet fjerde princip, at kvinder fortjener respekt er temmelig selvforklarende. Så er det femte princip, som siger, at romantik er bedst, når det er et ansigt-til-ansigt oplevelse.

Dream Connections hævder også, at samfundet er afgørende for succes, og holdet behandler hver klient som familie og skaber en måde for dem at komme til at kende hinanden. Sidste fremmest holdet opfordrer kunder til at betale det fremad og henvise andre mænd til tjenesten. Efter alt, det er, hvordan de vokser.

”Vi mener, at vores sag er mere end mænd, der tager en ferie tur. Denne rejse og vores individuelle quests er ædel og befriende og gøre drømme til virkelighed ”. - Mark Edward Davis, medstifter af Dream Connections

En stram sammentømret team, der arbejder i Ukraine, Thailand, og Colombia deres ekspertise i matchmaking, lingvistik, markedsføring, tiltrækning, grafisk design, og psykologi til at hjælpe kunderne møde nogen speciel og falde i kærlighed. De er i øjeblikket at geare op til at lancere en podcast kaldes Man Card Academy at hjælpe mænd tage kontrol over deres liv og leve op til deres potentiale.

”Vores coaching stil er praktisk og inspirerende,” siger Mark. ”Vi tilbyder håb og praktiske tips til folk at finde varig kærlighed.”

65% af kunder Lev i USA og halvdelen har været gift før

Den typiske Dream Connections klient er omkring 45 år - selvom holdet har set klienter så unge som 24 og så gammel som 72 - og gør et gennemsnit på $ 65.000 om året. Disse mænd er ofte intelligente og kunne få en dato på egen hånd, men de er frustreret over flakiness og overfladiskhed af online dating. Næsten halvdelen af ​​Dream Connections clientshave været gift før og ønsker en anden skud på kærlighed.

Omkring 65% af de mandlige kunder kommer fra USA, og resten er fra 20 vestlige lande, herunder Canada, Australien, Storbritannien og New Zealand.

Dream Connections tager disse ægteskab-minded mænd på ture til Nikolaev og Kherson i Ukraine. De har også en tur til Thailand og Colombia. Rejsen starter med en Skype interview med medarbejder, så de kan få styr på, hvad du leder efter, og hvordan de kan hjælpe dig.

Finalen middag tilbyder kunderne en romantisk indstilling for at afslutte Quest Romance Tour.

Klienter derefter gå gennem en serie af seks pre-tour træningsvideoer, hvor de lærer at gøre et godt første indtryk, hvordan man navigerer kulturelle forskelle, og hvordan den dating-processen er forskellig, når du ser en person i udlandet. Hver klient har en dedikeret romance træner, som skal forestå disse møder og besvarer spørgsmål undervejs.

The Romance Coach er ved hånden under tour for at sikre, at alt går glat fra møde-og hilse begivenheder til afskedsmiddag.

Mød begivenheder introducere kunderne til 100+ ægteskab-minded damer i 15 minutter ad gangen. Det er lidt ligesom speed dating. Efter arrangementet vil deltagerne fortælle Romance Coach, hvis de var interesseret i at forfølge en rigtig relation med nogen. Hvis der er en indbyrdes kamp, ​​træner udveksler telefonnumre og arrangerer et personligt dato i de næste par dage.

Nogle mænd fokuserer med det samme på en bestemt kvinde og gå på tre eller fire datoer med hende til at størkne forbindelsen. Det er en langsom-building proces, der ender på en høj tone.

”På den sidste dag af turen, vil vi være vært for en middag begivenhed, der er ligesom vores Prom Night,” sagde Mark. ”Du vil invitere damen du har haft mest forbindelse med denne elegante middag - det vil være en nat at huske.”

The Quest Tour prale med en 80% succesrate

Mange par har fundet kærlighed takket være Dream Connections og sendt deres succeshistorier på sitet. Holdet er altid overlykkelig over at høre disse historier og modtage bryllupskort eller invitationer. Nogle gange er de endda har den ære at lette et ægteskab forslag.

Jimmie nåede ud til Dream Connections holdet, fordi han ønskede at planlægge en særlig forslag. Han og holdet brainstormede ting hans partner Svetlana ønsker, og de til sidst besluttede at sammensætte en storslået film trailer forslag. Dream Connections kontaktet en lokal biograf til at køre traileren, overraskende Svetlana, og det var en smash hit. Hun sagde ja!

Mark fortalte os, at 80% af Dream Connections kunder, der gik på Quest Tour sagde, at de mødte nogen speciel under rejsen og følte potentialet for et varigt forhold. Men deres succeser ikke bare omfatter klienter - medlemmer af teamet har også gjort dybe forbindelser gennem deres arbejde.

Julia Rodriguez begyndte at arbejde som oversætter for Dream Connections i 2012. Hun har aldrig forventet, da hun tog det job, hun havde forelsket, men det er præcis, hvad der skete. Hun voksede glad for en klient ved navn Nick og spurgte matchmakere at se, om han havde det på samme måde. Og han gjorde! De er nu lykkeligt gift og bor i Florida med deres lille pige.

George Baptista deltog i en drøm Connections turné i marts og mødte mange dejlige mennesker, men én kvinde stod ud til ham. Da han gik på sin første date med Yana, han vidste, at hun var den ene for ham. Tre måneder og to dage senere, fik de gift.

”Jeg elsker og værdsætter alt om denne mand,” sagde Yana. ”Han er alt, hvad jeg har drømt om. Han er min kærlighed.”

Tager Mænd på en rejse for at finde varig kærlighed

Skønheden i Brasilien tog Marks pusten, men han var lige så betaget af den skønhed og venlighed af dets folk. Han indså, at han kunne udvide sin horisont ved at søge efter en partner i udlandet, og det virkede. Han er nu lykkeligt gift med en ukrainsk kvinde.

Dream Connections introducerer enlige mænd og kvinder til en verden af ​​dating muligheder.

Mark grundlagt Dream Connections til at give andre enlige mænd mulighed for at dyrke internationale romancer og ægteskaber. Den lille virksomhed udfører otte internationale ture om året og har udløst forbindelser mellem hundredvis af forpligtelsesbevillinger-orienterede mænd og kvinder.

I det kommende år, den drøm Connections holdet agter at udvide sine tjenester til at omfatte russiske sprog klasser, engelsk klasser, og gave levering. Sitet vil også støtte enlige mænd ved at tilbyde realtid rådgivning via en online chat med en professionel Romance Coach. Hvorvidt holdet yder rådgivning eller gøre introduktioner, målet er at bringe mere kærlighed og forståelse for den internationale dating scene.

”Som du kan se allerede, vi er meget stolte af, hvad vi gør, og brænder for dette arbejde,” siger Mark. ”Vi har designet vores system til at arbejde med nogen -. Enhver personlighed stil, niveau af dating oplevelse, eller niveauet af rejseoplevelse”