Eatwild forklarer, hvordan par kan forbedre deres helbred og miljøet ved at konsumere græsfodede dyreprodukter

30 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Jo Robinson startede en hjemmeside kaldet Eatwild.com at sprede budskabet om de mange fordele ved at indtage kød af græs-fodres dyr, der opdrættes på en græsmark. Først, det er godt for dig - græs-fodret dyr er høj i næringsstoffer og lav i fedt, fordi de får lov til at strejfe og græsser naturligt. For det andet, det er godt for dyrene - de er passet i humane måder og leve lykkelige og fredelige liv på markerne. Endelig er det er godt for miljøet, fordi dyrene spiser græs i stedet for at have deres foder afsendt fra fjerntliggende steder og afbrænding af fossile brændsler i transport. En lille ændring i din kost kan berige dit liv på en række måder. Ved at købe græs-fodret animalske produkter, kan du støtte lokale landmænd og bringe flere næringsstoffer til din middagsbordet. Hvis du og din partner er interesseret i at opretholde en sund, alle naturlige kost, kan Eatwild give dig de oplysninger og ressourcer, du har brug for at træffe gode beslutninger i supermarkedet og i køkkenet.

Min far har aldrig brugt til at bekymre sig om at spise sundt. Til sidst, selv om hans stadige kost af fastfood middage fanget op til ham, og han endte på hospitalet. Nu har han begyndt at være opmærksom på, hvad han lægger sin krop og erstattet sine poser med kartoffelchips med poser af gulerødder.

load...

Det har været min mors livslange mission at få ham til at ændre sine spisevaner, så hun har været utrolig positive over ham, selv sammenføjning ham på juice renser og ingen-carb diæter. Til hans fødselsdag, min mor fik ham et gavekort til shop på en privat gård, der sælger friske grøntsager, frugt og kød. Da mine forældre besøgte gården sammen, kunne de se husdyr vandre i området, og de følte sig godt om at købe friske udskæringer af oksekød eller fjerkræ direkte fra kilden.

Eatwild.com er en pålidelig ressource for alle, der ønsker at bringe mere sunde, nærende, og etiske fødevarer i deres liv.

load...

Mange sundhedsbevidste og medfølende mennesker vil gerne købe grusomhed-fri, fritgående, og græs-fodres animalske produkter, men de kan ikke vide, hvor man kan finde dem. Det er, hvad Eatwild.com er der for. Denne hjemmeside tilbyder en samlet fortegnelse over de lokale landmænd såvel som pædagogisk forskning om de miljømæssige og sundhedsmæssige fordele ved ”at spise på den vilde side.”

”Det er nemmere end folk tror,” siger Jo Robinson, grundlægger af Eatwild. ”Hvis du har en indkøbsliste, som du kan hente gratis på Eatwild, kan du gå til supermarkedet og ved præcis, hvad de skal købe for at få 10 gange så mange antioxidanter i din indkøbskurv.”

Notering 1.500 + Lokale landmænd & Ranchers i USA

Jo indset vigtigheden af at fremme nærende, gård-friske fødevarer, når hun gjorde forskning til en bog i begyndelsen af 2000'erne. Hun så, at husdyr er rejst i græsgange havde større næringsværdi. De var høje i omega-3 fedtsyrer og lavt indhold af mættet fedt. Græsklippere rejst dyr er godt for forbrugerne, og den praksis er godt for dyrene samt.Pasture dyr klare sig selv på en naturlig kost af græs, får lov til at bevæge sig frit, og generelt lever lykkeligere, sundere liv end husdyr på slagteriet.

load...

Plus, der har husdyr græsser græs i stedet for at spise korn er en mere bæredygtig og miljøvenlig landbrugspraksis.

Når Jo oplevede den vifte af fordele forbundet med græs-fodret animalske produkter, begyndte hun at samle praktisk information til forbrugerne på en hjemmeside hun kaldte Eatwild.com.

I dag, Eatwild er den øverste oplysende ressource på græs-baserede landbrug. Det giver videnskabelige referencer, kostanbefalinger og andre nyttige værktøjer til forbrugerne. Du kan gennemse sin state-by-state mappe af over 1.500 lokale landmænd for at finde ud af hvor du kan få frisk, etisk, og nærende mad til at sætte på din tallerken.

Uanset om du er bekymret for din sundhed eller miljøet, giver det mening at begynde at forbruge græs-fodret animalske produkter, og Eatwild kan vise dig, hvor man skal finde dem. Liste Dens leverandører omfatter gårde og ranches i hele USA og Canada.

”Du handler direkte med landmanden med ingen mellemvej mand,” Jo forklaret. ”Vi har ikke køre annoncer. Vi sælger ikke vores liste landmænd. Vi gør ikke nogen fortjeneste fra hjemmesiden.”

Jo Robinson Bogstaveligt talt skrev bogen om sunde spisevaner

Gennem hele sin karriere har Jo skrevet over et dusin bøger om en lang række emner, herunder kærlighed, forældre, og sundhed. Hun bruger sine forskning færdigheder som en undersøgende journalist til at lægge de faktiske omstændigheder og gøre en sag for, hvordan almindelige mennesker kan forbedre deres liv.

”At spise på den vilde side” giver en velstruktureret guide til hvordan du finde næringsrige fødevarer i supermarkedet.

Hendes seneste bog, ” At spise på den vilde side: The Missing Link til optimal sundhed ,” diskuterer, hvordan spisevaner har udviklet sig over tid, og hvad den moderne mand mistede da han stoppede spise vilde frugter og grøntsager. Hun hævder, at i løbet af de sidste 10.000 år har mennesker langsomt fjernet den ernæringsmæssige værdi fra planterne, de forbruger ved at tilføje unaturlige gødning og væksthormoner.

”Jeg diskutere, hvordan vi kan få nogle af disse næringsstoffer, vi tabte tilbage ved at gøre bedre valg,” fortalte hun os. ”Bogen er en udvidelse af Eatwild, men det tager i hele pladen.”

Siden offentliggørelsen i 2014, ”Eating på den vilde side” har været på The New York Times bestsellerliste tre gange. Den vandt også i 2014 IACP Cookbook Award i kategorien af ​​Food Matters. I øjeblikket er 84% af sine Amazon anmeldelser omfatter et 5-stjernet rating.

”Hvis du interesserer noget som helst om dit helbred, denne bog er et must-læse,” siger Joseph L. Comer i sin anmeldelse af Jos bog. ”Jo Robinson har gjort et fremragende stykke arbejde med at give en informativ og dejlige guide til at gøre de rigtige valg.”

”Hvad jeg fandt meget værdifulde var oplysningerne om, hvordan du vælger modne fødevarer,” siger FLShopper i en bedømmelse. ”Oplysningerne om, hvordan man opbevarer fødevarer er det bedste jeg har læst.”

Eatwild er en oplysende hjemmeside for værdier-Driven Par

Spise sundere fødevarer er meget lettere (for ikke at nævne mere sjov), når du tackle det som et par eller som en familie. Mine forældre elsker besøger gården i weekenden og strømpe op på sunde valgmuligheder for deres hjem-kogte middag datoer i løbet af ugen. Det gør dem glade for at vide, at de laver noget godt for sig selv og samtidig støtte lokale landmænd, dyrevelfærd og bæredygtigt landbrug.

Selvfølgelig behøver du ikke at rejse ind i landet for at opretholde en diæt af græs-fodret animalske produkter. Eatwild kan anbefale tusindvis af troværdige leverandører i USA, og dens oplysende sider hjælpe dig vide, hvad du leder efter, når du besøger supermarkedet. Uanset om du er ude smart eller starte en baggård haven, du og din betydelige andre kan gøre verden til et bedre sted ved at forbruge sunde fødevarer rejst med omhu og medfølelse.

”Græsklippere-hævet dyr behandlet vidunderligt gennem hele livet. De slagtes med lav-stress, humane teknikker. Når dyr er tilbage på deres oprindelige kost, de er sundere, og det er bedre for planeten,”Jo forklaret. ”Eatwild fremmer den slags mad, og de landmænd, der rejser det.”