Editors valgpris: hvorfor oregon city er en must-visit destination for par der elsker historie

21 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Oregon City er fødestedet for både Oregon og Vesten og var det sidste stop for pionerer på Oregon Trail. Nu er byen en populær destination for par at udforske - kun 13 miles fra Portland. Regionens rige pioner historie fejres af Historic Oregon City på itsEnd af Oregon Trail Interpretive & turistinformation Center.Couples kan også besøge andre moderne attraktioner i byen for at udforske de erfaringer tidlige bosættere og lokal indiansk historie. For sin indbydende atmosfære og fokusere på fortiden, vi anerkender Oregon City som en sjov destination for par, der elsker historie.

”Oregon Trail” var et populært computerspil, fordi så mange af os er nysgerrig pioner liv. Vi er fascineret af tanken om at familier rodløshed deres liv til at rejse tusindvis af miles i hele landet for at slå sig ned i Vesten, og spillet gav os et glimt af, hvad der var ligesom.

Men Bethany Nemec, udvikling koordinator på Historisk Oregon City , sagde de fleste mennesker faktisk ved meget lidt om de prøvelser pionererne stødt. Mange mennesker heller ved, hvad der skete, da pionerer nåede enden af sporet, som er beliggende i Oregon City, Oregon.

load...

Det er derfor, mange af byens museer og historiske steder til formål at undervise de besøgende mere om autentiske pioner historie.

Historisk Oregon Citys End of the Oregon Trail Interpretive & Visitor Information Centre tilbyder et detaljeret billede af pioner liv.

”Vi kan godt lide at udfylde pioner viden ud over det gamle spil,” sagde Bethany. ”Ting, der har betydning for i dag gerne, hvordan Oregon er en del af USA og ikke Canada på grund af Oregon Trail.”

Oregon City var den første amerikanske by vest for Rocky Mountains, og det blev indarbejdet i 1844. Bortset fra sin pioner historie, byen har havde blomstrende mel, uld, papir, og tømmer industrier gennem årene, og resterne af hver af disse industrier er stadig synlige - til dem, der ved hvor de skal lede.

load...

For par, der besøger Portland, Oregon City er en hurtig tur (kun 13 miles væk), og området byder på mere historie at udforske end netop det af pionererne, herunder restauranter og vandreture, der tilskynder folk til at fortsætte deres rejse ind i fortiden.

Besøg det sidste stop på Oregon Trail

Oregon City er kendt som det sidste stop på Oregon Trail, fordi det husede den nationale jord krav kontor. Pionerer blev lovet mere end 600 tønder land, hvis de gjorde det anstrengende rejse til den endelige stop. Så hvis de til Oregon City, kunne de hævder en stor grund, som at slå sig ned.

George Abernethy, der blev den første guvernør i Oregon, skabte også en indbydende miljø for disse pionerer. Abernethy engang ejede jorden, hvor Historisk Oregon Citys End of the Oregon Trail Interpretive & Visitor Information Centre er nu placeret. Abernethy lod pionerer, træt af deres måneder af rejser, lejr ud på hans ejendom, indtil foråret kom, og de kunne begynde at arbejde på at opbygge deres huse.

load...

Historien om Oregon Trail er en fremtrædende plads i Oregon City, hvilket er hvorfor det er et yndet rejsemål for historie buffs.

Denne historie er udforsket fremtrædende på fortolkende center. ”Folk kan gøre stearinlys og smør, og vi har fået en spillefilm, der går igennem, hvordan livet var for folk på det tidspunkt,” Bethany fortalt os.

Hun sagde, at nogle af de par, der besøger centret drøfte, om de ville have gjort farten vest på Oregon Trail. Nogle frygtløse historie elskere også pynte i pioneer tøj til at fordybe sig i oplevelsen af, hvordan tidligere generationer ville have levet.

I 2019 er centret fejrer 175th årsdagen for grundlæggelsen af Oregon City. Det vil holde fejringen af den betydelige jubilæum i august, hvilket følger den 175th årsdagen for Oregon Trail , som var i 2018.

Interaktion med pioner historie hjælper besøgende forstå, at bosættere ikke var så forskellige fra dem, som de måske tror.

”Det virker som om du ikke kan forholde sig til dem på alle, men jeg har læst dagbøger børn forsøger at vedtage en vild antilope på sporet,” siger Bethany med et grin. ”De kaldte den Jenny.”

Museer og Beskyttede steder Preserve Historie

Centret er ikke den eneste stykke historie værd at udforske i Oregon City. History buffs kan også gå i gang med en tre-timers tur , der starter ved Center og bevæger sig videre til Museum of Oregon Territory (som fokuserer på områdets indianske stammer, hvordan tilstrømningen af hvide bosættere påvirket dem, og hvordan den berømte Willamette Falls påvirket væksten i regionen).

Falder er den næststørste vandfald i USA efter volumen, og museets gæster har mulighed for at komme tæt og personlige med denne dramatiske naturlige vidunder.

Par kan nyde Oregon City rige historie gennem vandrestier, museer, restauranter, og endda guidede ture.

Besøgende kan tilføje andre pakker til deres ture, herunder en Living History Walk at udforske nogle af Oregon City mest indflydelsesrige områder. ”Main Street er den ældste hovedgaden i Oregon,” sagde Bethany. ”Nogle af bygningerne er originale, og denne karakter stadig skinner igennem i dag, selvom det er lidt anderledes.”

Andre grupper kan tilføje Heritage Homes Tour, som udforsker huse, der tilhørte personer, der har bidraget væsentligt til statens historie. En af disse er de velbevarede hjem indflydelsesrige pels erhvervsdrivende Dr. John McLoughlin, der blev kendt som ”Far til Oregon” for hans handel varer butik for enden af ​​sporet. Hans hjem er velbevaret i perioden stil og tilbyder demonstrationer af pioner-æra levende, herunder gøre påklædningsdukker og uld tæpper.

Oregon City bygger bro mellem fortid og nutid

Oregon City hjælper folk foretage tilslutninger til pioner historie på en måde, at de ikke kan opleve andre steder. For eksempel er mange gadeskilte i Oregon opkaldt efter fremtrædende pionerer, og når du lære disse navne, vil du begynde at se dem overalt, sagde Bethany.

Endvidere pioner historie forklarer, hvordan Portland fik sin berømte øgenavn af Rose City. Pionerer bragte roser fra deres hjem byer mod vest og bevarede disse blomster enten via frø eller udklip gemt mellem to halvdele af en kartoffel.

”Haven har arv planter, pionerer bragte med sig til medicinske formål eller til at minde sig selv om haverne, de efterlod,” sagde Bethany. ”Master Gartnere vise besøgende pioneer teknikker, som de stadig bruger i dag at holde denne haven bevares.”

”Vi ønsker at minde de besøgende, at pionererne var bare mennesker. De er meget relatable, og jeg tror, det er vigtigt for folk at forstå.” -Bethany Nemec, udvikling koordinator på Historisk Oregon City

Hvad er også vigtigt at de Heritage Gardens at End of the Oregon Trail Interpretive Center fortæller en komplet oversigt over de indfødte amerikanere, der boede i området længe før pionererne kom.

”Lige nu, filmen er stumper og stykker af pionerer dagbøger, men vi vil have en med fokus på perspektiverne for stammerne fra den tid,” sagde Bethany. ”Vi ønsker at minde de besøgende, at pionererne var bare mennesker. De er meget relatable, og jeg tror, ​​det er vigtigt for folk at forstå.”