Eharmony mod matchanmeldelser (omkostninger, brugerbase og matching)

9 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Vores hjemmeside er en gratis online-ressource, der tilbyder værdifulde indhold og sammenligning tjenester til brugere. For at holde denne ressource 100% gratis, modtager vi kompensation fra mange af de tilbud, der er anført på webstedet. Sammen med centrale anmeldelse faktorer, kan en sådan erstatning påvirke, hvordan og hvor produkterne vises på tværs af webstedet (herunder for eksempel den rækkefølge, som de vises). Vores hjemmeside omfatter ikke hele universet af tilgængelige tilbud. Redaktionelle meningstilkendegivelser på sitet er strengt vores egne og er ikke givet, som blev godkendt, eller godkendt af annoncører.

Annoncør Disclosure

”EHarmony vs Match” Anmeldelser (Cost, Bruger Base & Matching)

Du vil opdage, vi gav eHarmony 4.5 ud af 5 stjerner, og der er et par af komponenter, der spiller en rolle i denne. Først, hvis du ønsker at søge efter dine egne datoer, du vil ikke være i stand til at gøre det her. Men hvis du vil have det meste af arbejdet taget fra dine skuldre, så eHarmony er en god pasform. For det andet, eHarmony er bare for lige mænd og kvinder, mens kompatible Partners , en søster websted, der er næsten identisk, er for bøsser og lesbiske kvinder. Det betyder, at du ikke behøver at gøre en masse luge gennem uforenelige profiler.

load...

Hvem har det hele? Match!

Vi skal give vores overordnede runde til Match, og det er nemt at se hvorfor. Det er svært at finde noget galt med stedet. Dette er ikke at sige, at du ikke bør overveje eHarmony - du ville virkelig være tilfreds med enten. Men du bør afveje fordele og ulemper baseret på dine behov, før hoppe i.

EHarmony vs match: Sammenligning Omkostninger

De klokker og fløjter en dating site tilbyder er én ting, men hvis prisen er ude af din rækkevidde, det er et stridsspørgsmål. Kamp og eHarmony har nogle af de mest konkurrencedygtige omkostninger på markedet. Her er de numre, du vil blive kigget på:

Match: Medlemsskaber spænder fra $ 0 til $ 26,99

Det betyder ikke noget, hvis du ønsker en gratis online dating oplevelse eller ikke noget imod at bruge nogle penge på det - Match har begge ruter. Sitets gratis medlemskab udløber aldrig. Med det, vil du være i stand til at udfylde din profil, tilføje en lang række billeder, gennemse singler, og modtage kampe og beskeder. Men vil du ikke være i stand til at gøre visse ting som at sende beskeder.

load...

Hvis du er på hegnet om Match, din bedste mulighed er at tilmelde dig gratis tre-dages prøveperiode, som vil lade dig teste absolut alt. Hvis du allerede ved, at du ønsker at gå med Match, kan du få 74% rabat på alle premium medlemskab ved at klikke på linket nedenfor. Eller du kan klikke på linket forsøget.

Disse to muligheder omfatter browsing og messaging (med ingen grænser!), E-mail Læs Notification, fremhævet Profile (vises øverst på webstedets søgeresultater), First Impressions (din profil vil blive sendt til nye brugere), og matchPhone (snak med matcher på en privat linie). Den højeste pris match byder som i lige nu er $ 26,99 om måneden i tre måneder. Men, med rabatten ovenstående, vil du ende med at bruge måde mindre.

load...

EHarmony: Medlemsskaber spænder fra $ 0 til $ 29,95

EHarmony er også et budget-venlige dating site, med en gratis livslang abonnement. Du kan oprette en konto, tage de 29 DimensionsВ® af kompatibilitet Matchende Spørgeskema, få en personlighed vurdering, sende blink til brugere, der fanger øjet, og modtage yderst kompatible kampe.

Du vil ikke være i stand til at kommunikere med dine kampe, men flere gange om året (normalt omkring helligdage), eHarmony har gratis kommunikations weekenderne. Det er tid til at gå amok med dine budskaber og forsøge at opfylde dine kampe i person at se, om kemien er virkelig der.

En anden ting du kan gøre er at gå videre og tilmelde sig en fuldtegning, som vil give dig adgang til Guide Kommunikation og Secure Call, blandt andre funktioner. Den højeste pris på eHarmony som i lige nu er $ 29,95 om måneden i tre måneder, men du vil spare et ton med tilbud, vi har. Plus, kan du altid annullere hvis du ikke kan lide det, og du vil ikke have investeret for meget.

For 73% rabat, bruge promoveringskode DATINGADVICEBBB, og for 60% rabat, bruge promoveringskode DATINGADVICEAAA.

Hvem har Pris på deres side? På $ 3 Billigere, Match Does

EHarmony og Match er meget sammenlignelige med hensyn til pris, men Match har den lille kant - takket være de $ 26,99 om måneden medlemskab (vs. $ 29,95) og 74% rabat rabat (vs. 73%). Hey, sparer hver en krone tilføjer op, ikke?

EHarmony vs Match: Bruger Base Sammenligning

Dette virker som en oplagt ting at sige, men når du er på en dating site, du ønsker at være omkring mennesker, du kommer til at lide, dato, og, i sidste ende, forelske sig hvis det er din endelige mål. Det betyder ikke noget, hvis området har 1 billion medlemmer - hvis de ikke er din type, du sandsynligvis ikke kommer til at have succes. I dette afsnit vil vi tage dig gennem den demografiske fordeling af Kamp og eHarmony.

Match: 30 millioner Straight & Bøsser brugere i 25 lande

En nylig artikel i New York Times siger Match er på 30 millioner brugere , og vi forventer, at antallet er kun vil stige.

Match er et af de største og mest inkluderende online dating sites, med 30 millioner medlemmer spænder i alder, placering, race, religion og seksuel orientering.

Disse brugere er placeret i mere end 25 lande og varierer meget i alder, seksuel orientering, etnicitet, udseende og livsstil.

Når du udfylder din profil, kan du vælge alle de egenskaber og karaktertræk, der er vigtigst for dig og sortere brugere ved hjælp af disse filtre. Match vil også bruge dette kriterium til at håndplukke potentielle datoer for dig.

Mens Match er inklusiv i nogle aspekter, kunne stedet gøre et bedre job i forhold til biseksuelle og transseksuelle singler, men der bør være i horisonten snart.

EHarmony: 33 millioner Heteroseksuelle brugere i 150 lande

Med 33 millioner brugere i over 150 lande, eHarmony slår Match med et hår i denne kategori. Men som vi nævnte tidligere, eHarmony er strengt for heteroseksuelle daters. Lesbisk og homoseksuelle daters bliver nødt til at henvende sig til kompatible Partnere hvis de kan lide eHarmony proces. Ud over forskellene i seksuel orientering af dens medlem base, eHarmony brugere også tendens til at læne lidt ældre og kvindelige (52% vs. 48%) end match s, og et betydeligt antal er kristne.

Vinderen: Match for mere Rummelighed

Selvom eHarmony har dog tallene på deres side, Match er vores gå-til for at have et mere inkluderende miljø, hvor singler med forskellige seksuelle orienteringer ikke behøver at bruge forskellige steder.

EHarmony vs match: Matching Sammenligning

Lad os tage i, hvordan eHarmony og Match faktisk finde dig dine fremtidige datoer og / eller partner. Begge steder er ledere i teknologi afdeling og er konstant at tilpasse deres proces til at forbedre brugeroplevelsen.

Match: Gennemse på din egen og modtag 5+ Daglige kampe

Der er to primære måder at finde kampe på match: Søg på din egen baseret på dine præferencer og tjek dine daglige 5 Kampe sendt til din indbakke ved Match baseret på de samme præferencer. Sitet indeholder også Reverse Matching, hvor man kan se de brugere, der er på udkig efter kvaliteter, du besidder. Som Match udtrykker det: ”Så uanset hvordan de passer ind i dine præferencer, du ved du passer deres præferencer meget godt.”

Uden tvivl, en af ​​vores foretrukne services Match tilbud er den seks måneders garanti. Hvis du ikke kan finde en sand kamp (ikke bare nogen sitet anbefales til dig, hvem du tommelfingeren ned) inden for seks måneder, får du de næste seks måneder fri.

EHarmony: 29 DimensionsВ® af kompatibilitet Matching System gør arbejdet

Måske ting eHarmony er mest kendt for er deres unikke spørgeskema, som blev grundlagt af Dr. Neil Clark Warren (en klinisk psykolog, Christian teolog, og præsteseminarium professor), består af 150 spørgsmål (besvare så mange eller så få som du vil) , og kunne tage omkring en time (hvis du føler dig snakkesalig dag).

EHarmony har et spørgeskema - der består af 150 spørgsmål - der graver dybt i, hvad singler virkelig ønsker i en kamp.

Dette websted bruger denne test til at sammenligne 29 dimensioner af kompatibilitet, såsom værdier og overbevisninger, mellem dig og de andre medlemmer til at give dig den mest præcise kampe. Det går ud over overfladen-niveau ting som hvad din yndlingsfilm er og hvilke typer af mad, du elsker. Og ifølge mænds sundhed, mere end 15.000 mennesker udfylde eHarmony spørgeskema hver dag.

Vores Pick: Hvem tilbyder det bedste fra begge verdener

EHarmony s matching system er absolut imponerende, men Match tager kage for os, især fordi du har en gylden middelvej mellem at få hjælp fra stedet og være i stand til at tage sagen i egen hånd.

EHarmony vs match: Succes Priser Sammenligning

Online dating er beregnet til at få dig offline så hurtigt som muligt, så hvis du er på et websted dag efter dag, uge ​​efter uge, måned efter måned, eller endda år efter år uden at gå på en date med en kamp i det virkelige liv, du måske spilder din tid. Hverken match eller eHarmony vil efterlade dig hængende sådan, fordi de begge har høj succesrate. Det er de former for statistik, vi taler om:

Match: mere romantisk tilslutninger end nogen dating site

Match lanceret i 1995, og med som etablerede historie, har de været i stand til at skabe milliarder af forbindelser, millioner af datoer, relationer, ægteskaber, og endda babyer. Det er mere end hver anden dating site på nettet.

Barrett og Shauna kærlighedshistorie er blot en af ​​tusinder, der er sket på grund af match.

Og sitet holder stabling op numrene som dusinvis af succeshistorier kommer ind på en regelmæssig basis, herunder Barrett og Shauna.

Som en pilot, Barrett var altid på farten og havde problemer med at møde nogen speciel, så hans ven fortalte ham at prøve Match. Shauna messaged ham to dage senere, og, som skæbnen ville have, hun var en stewardesse, der forstod hans travle tidsplan.

Deres første date varede i seks timer, deres frieri varede i omkring ni måneder, og vi er sikre på deres ægteskab kommer til at gøre det hele vejen.

Eharmony: Ansvarlig for 4% af amerikanske Ægteskaber

EHarmony blev grundlagt i 2000, og siden da har været årsagen til 4% af ægteskaber i USA. Nogle andre statistik værd at nævne er, at eHarmony skilsmisse sats er 3,86% (landsgennemsnittet er 50%) og mere end 542 mennesker bliver gift på daglig basis, fordi de mødte på sitet. Du kan læse flere mind-blowing statistik om eHarmony her.

Hvem er mest imponerende? De Stats læne mod Match

Dette var en svær beslutning, men Match har fem år på eHarmony, og derfor har været i stand til at få flere succeshistorier under deres bælte. Oddsene er i din favør på hver side, selv om.

Match Tog hver runde, men eHarmony er stadig en Top Choice!

Vi har nået slutningen af vores Match vs eHarmony kamp royale, og, drumroll, kan du... Match er vores champ! Pladsen har næsten alt, hvad du nogensinde kunne tænke på at gå til det, men eHarmony.com har meget går for det, også. Så tilbage til det indledende spørgsmål. ”Er Match bedre end eHarmony?” Det ærligt hele kommer ned til hvilken pris, publikum, funktioner og type forbindelse, du leder efter. Held og lykke i din beslutningsproces, men vi tror du vil blive glad uanset hvad!