En dating guide til homoseksuelle jomfruer

8 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Mens vores homoseksuelle samfund nyder nogle velfortjente øget accept af vores identitet og relationer i samfundet i dag, er processen med at komme ud som bøsse kan for os selv og andre, stadig være en vanskelig og smertefuld rejse.

Kommer til udtryk med vores seksualitet betyder overfor det faktum, at vi er forskellige fra normen og konfrontere frygt for at miste relationer med familie og venner, hvis de ikke vælger at støtte os.

Det er en form for den sørgende proces, der også involverer arbejder gennem følelser af skam, skyld og frygt, som vi arbejder på at bekæmpe internaliserede homofobi.

load...

Men fordelene for dem, der vover for at leve et liv i ægthed paralleller ingen anden. At være ”ude” betyder at være fri, spontan, uhæmmet og bange for dom.

Så kan du forestille dig at gå gennem denne uberegnelig, følelsesmæssig rutsjebanetur, og derefter bliver krævet opmærksomhed ved den overbevisende ønske om at starte ned den længe ventede og fantaserede vej mod mand-til-mand dating?

Det er meget at kæmpe med, jonglering, at trangen til dato samtidig forsøger at sammenstykke en sammenhængende homoseksuel identitet og solid selvværd.

Med meget få rollemodeller tilstedeværende, og slet ingen socialisering om, hvordan man datere samme køn, mange fyre nye til det homoseksuelle dating scene har ingen idé om hvad de skal gøre, eller hvordan man starter.

load...

Så hvis du tilfældigvis er i dig selv, at båden, her er et par pointers til at styre dig i den rigtige retning, så dine næste skridt er lavet lidt lettere!

1. Få fortrolig med din gayness.

Dette betyder at få uddannet om, hvad det vil sige at være homoseksuel. Du kan læse velrenommerede bøger om emnet eller gøre nogle online forskning (bare sørg de steder er troværdige).

Tilmeld dig online diskussionsfora eller chatrooms for at komme i vane med at tale med andre homoseksuelle mennesker til at begynde at bryde isen for dig selv.

2. Tag på en ekskursion til din lokale gay-borhood.

Nu du kommer til at bevæge sig væk fra komfort i din computerskærm og tage en tur i dit lokale homoseksuelle nabolag og samfund til at se, hvad der er derude, og at føle en del af tingene.

”Tillad dig selv at udvikle sig til det

type homoseksuel mand, du ønsker at være.”

3. Begynd at bygge en homoseksuel støtte netværk sociale.

Måske er den vigtigste forudsætning for din dating indsats er at gå ud og etablere forbindelser med andre LGBT folk.

load...

Dette vil medvirke til at reducere din følelse af isolation, giver dig en følelse af tilhørsforhold og gøre det muligt for din evne til at netværke, bygge nye venskaber, møde potentielle dating udsigter eller lave nye forbindelser, der kunne introducere dig til mulige perspektiver.

Du kan gå om at møde mennesker gennem at få mere involveret i det homoseksuelle samfund ved frivilligt, deltage i arrangementer eller endda deltage i en kommer ud støttegruppe.

4. Definer dine personlige krav til en potentiel partner.

Ved at identificere dine omsætningspapirer og deal-breaker behov, vil du være i stand til at bruge disse oplysninger som dit kompas eller pejlemærke i at træffe beslutninger om foreneligheden med de fyre du skal møde undervejs.

5. Pace din seksualitet.

Efter flere år med at undertrykke dine seksuelle lyster, er du nu give dig selv lov til at udforske verden af ​​gay dating, og du bliver nødt til at arbejde hårdt for at holde sluserne på deres hængsler.

Det er normalt at gå igennem en periode med seksuel udforskning i denne periode.

Bare sørg for at sætte grænser med din adfærd, uddanne dig selv om, hvad sikker sex er med mennesket-til-mand seksualitet at beskytte dig selv og erkende, at dine følelser er tilbøjelige til at være sårbare på dette tidspunkt og kraften i sex kan sommetider forvirre tingene.

Det centrale er at være vidende, bevidst og velovervejet inden for de grænser, du har sat for dig selv.

6. Udforsk sikkert og definere, hvem du er.

Som tiden går, vil du lære de ins og outs af homoseksuelle liv, de forskellige homoseksuelle subkulturer, der findes, hvor du passer på, hvilke værdier du abonnerer på, og dem, du ikke gør det, osv

Tillad dig selv at udvikle sig til den type homoseksuel mand, du ønsker at være, og at sikre, at det er i tilpasningen til dine værdier.

Kommer ud kan være en spændende og irriterende tid.

Når du føler dig følelsesmæssigt udstyret og klar til at begynde dating, er det bedst at nærme sig med en slagplan bevæbnet med selverkendelse, uddannelse og solide grænser, så du kommer ud på toppen. Nyd denne nye liv, som du har ventet på!

Foto kilde: photogroup.com.