En lidenskab for det skrevne ord: goodreads forener bogentusiaster omkring en kærlighed til at læse

31 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Etableret i 2007, Goodreads' mission er ’at hjælpe folk med at finde og dele bøger, de elsker og for at forbedre processen med læsning og læring i hele verden.’ De giver en platform for folk at oprette forbindelse gennem gruppediskussioner, vennelister , community-baserede datasikring, og fælles interesser, alle med bøger som det centrale tema og forene komponent. Hvis du har et ønske om at styrke obligationer med venner og kære, samt møde nye ligesindede mennesker online, alle baseret på din delte værdsættelse af litteratur, Goodreads er et fantastisk sted at forbinde.

Mange relationer og venskaber centreret omkring en fælles passion. Uanset om det er musik, film, eller mad, disse hobbyer tendens til at bringe mennesker sammen over en fælles interesse. Goodreads , verdens største site for ivrige læsere og bog anbefalinger, wasfounded i 2007 med dette mål for øje. Mere end 50 millioner medlemmer stærk, der forbinder folk er, og altid har været, på deres kerne.

load...

Goodreads CEO og grundlægger, Otis Chandler, sagde han mener ”mere end noget andet i kraft af storytelling til at ændre vores liv.” Medlemmer deler denne tro, og Goodreads giver dem et godt sted at komme sammen.

Denne sociale platform giver mulighed bogelskere til at dele deres læseoplevelser med hinanden, så deres venner, familie og tilhængere kan få adgang til anmeldelser af bøger, de har læst, samt hvad de er i øjeblikket læser. Goodreads giver medlemmerne en stemme i det litterære samfund med evnen til at udvikle en robust profil side, der indeholder et væld af oplysninger om deres læsevaner. Og med muligheden for at besked andre brugere og deltag grupper af ligesindede læsere, dele din kærlighed til litteratur og få bog anbefalinger er enkel og sjov.

load...

Slut med 50 millioner medlemmer gennem Gruppen Diskussioner

Otis var i anden klasse, da han opdagede ”The Hardy Boys” bogserie. Hans kærlighed til kun at læse voksede derfra, og han befandt sig altid på udkig efter den næste store bog. Hvad han opdagede hurtigt efter scanning en vens bogreol for idéer var Men han ville meget hellere henvende sig til venner til bog forslag snarere end bestseller-lister.

Så han og hans nu-kone Elizabeth grundlagt Goodreads - en gratis hjemmeside, hvor bogelskere kan se hinandens ”bogreoler,” læse peer reviews, og snakke om alle ting litteratur.

”Nogle gange du læser en bog, og det fylder dig med denne mærkelige evangeliske iver, og du bliver overbevist om den knust verden vil aldrig blive sat sammen igen, medmindre og indtil alle levende mennesker læst bogen.” - John Green, forfatter til ”The Fejl i Vores stjerner”

En af de fedeste ting ved Goodreads er medlemmer får at oprette profiler og bruge grupper til at forbinde med mennesker over hele verden, der har samme bog interesser. Det er lidt ligesom en stor bog klub for alle dine venner, bekendte, familiemedlemmer, venners venner og fremmede, også.

load...

Delte bog interesser kan være ideelle isbrydere, når det kommer til at skabe nye venskaber og styrke gamle. Mulighederne for tilslutning er næsten ubegrænsede i dette enormt populære og ekspansiv online fællesskab af læsere. Som Otis sagde, ”viden er magt, og magt er bedst deles blandt læserne.”

Opret en venneliste og Discover Hvad andre læser

Ligesom Otis mener, det er én ting at tage råd fra fremmede, men det er endnu mere mening, når der råd kommer fra venner eller kære. Brug Goodreads til at oprette vennelister, opdage, hvad andre læser, og danne obligationer via din delte kærlighed til romantik romaner, klippe-n-roll erindringer, saftige biografier, eller hvad det måtte være. Sitet har endda en Sammenlign Bøger link, der gør det nemt for dig at sammenligne bøgerne på dit digitale bogreol med en anden bruger.

Brug Goodreads til at forbinde kan gøre dig føle, at du sidder i samme rum som andre læsere.

Ikke alene kan du spore ligesindede på Goodreads, ligesom du ville på enhver social platform, men du kan forbinde med dem på et dybere plan. Vide, hvad en person nyder læsning kan give dig et lille indblik i deres underbevidsthed. Avid læsere kender obligationen deles over kærligheden til den samme litteratur kan være så meget mere meningsfyldt end næsten alle andre overflade niveau obligation.

Læsning kan også være en stor samtale starter. Med muligheden for at meddelelsen andre medlemmer af webstedet, kan du begynde en back-og-tilbage om en bog, du og en anden har læst. Tænk på dette messaging funktion som din helt egen kultiveret og belæst alter ego, holde din hånd, mens du tager en dyb indånding og begynde en meget intellektuel snak med nogen nye.

Find din næste yndlingsbog Gennem EU-Based Curation

Tro det eller ej, at mange mennesker ikke få det begejstrede læse nye bøger, fordi de ikke ved, hvor man skal begynde. Opsamling og starte en bog er en forpligtelse, og ikke alle har tid eller tålmodighed til at begynde uden at have en idé om, hvad de er tilmelding til.

Goodreads løser dette problem ved at give dig bedst-af lister og troværdige anbefalinger fra deres samfund. Dette kan virkelig hjælpe ikke-læsere, der er tøvende over hunkering ned og forpligte sig til en ny roman. Goodreads hjælper folk finde personer, der deler fælles interesser, så de kan lære, hvad disse mennesker elsker at læse i forvejen. Og for dem af jer derude, der allerede er store læsere, kan Goodreads blot styrke din kærlighed til læsning ved at hjælpe med at indsnævre de mest populære bøger i dit netværk.

Hvert år Goodreads indeholder en liste over årets bedste bøger baseret på Goodreads Choice Awards -? De kun større bogen prisuddelinger besluttet af læserne. Denne liste er helt community-baserede, fjerne bias. Det lader medlemmer ved, hvad kolleger Goodreads medlemmer elsker, og slutresultatet er noget, der er kurateret af fællesskabet. Priserne er en fantastisk måde at opdage, hvad dit samfund af kolleger læsere elsker så kan du lave en veluddannet valg, når du henter din næste læsning.

Beyond deres intuitive måder at føre dig til interessante bøger, Goodreads har også nogle andre sjove funktioner til bookworms, herunder trivia quizzer, forfatter interviews, og evnen til at stille featured forfattere spørgsmål om deres arbejde.

Goodreads bringer folk sammen gennem fælles interesser

Den lange og korte af det hele er Goodreads bringer folk sammen baseret på deres kærlighed til læsning, hvilket ofte fører til nye opdagelser og forbindelser.

Ved at bygge vennelister, sammenføjning diskussionsgrupper, og opholder sig på toppen af ​​opdateringer, men vi er i stand til at møde nogle store folk tak til Goodreads. Og vi er aldrig i fare for at afhente en usmagelig roman nogensinde igen. De er en vidunderlig websted, og de virkelig tillade folk at bond på en meget intellektuel og personlige plan. Så her er til din næste Hemingway Classic LÆS eller dampende romantik roman, eller punk legende memoir!