En omfattende guide til parrådgivning

15 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Relationer og ægteskab bringe nydelse, kammeratskab, og tilfredshed til vores liv, men de også tage hårdt arbejde og engagement. Mens alle par naturligt udholde uundgåelige udfordringer, og alle relationer kræver opmærksomhed og næring, til tider relationer gå ud af kurs, at skabe løsrivelse, vrede og såret over tid.

Konflikt kan være konstruktiv, hvis du er i stand til at bevæge sig hen imod en afhjælpning sammen, men grimme argumenter fører til afstand og vrede over tid og svindende kærlighed og intimitet. Selvom det kan virke nemmere at feje spørgsmål og bekymringer under gulvtæppet, undgå omhandler spørgsmål kan faktisk forårsage betydelige skader og brud i relationer. Par rådgivning (alias parterapi, ægteskabelig terapi, forholdet rådgivning, ægteskab rådgivning) hjælper par ansigt problemer og forskelle.

load...

Arbejde med en uddannet par terapeut eller mental sundhed professionel kan være særligt nyttigt i forvaltningen, adressering, og at komme sig vanskelige og potentielle problemområder på alle forhold stadier. Hvis der er konflikt i nogen del af dit forhold, og du ikke kan løse dine problemer sammen, opsøger parterapi er en god idé.

Par terapi kan være en stærk ressource for alle par, uanset seksuel orientering, race eller religion, eller om du er dating, overvejer samliv eller ægteskab, eller er i øjeblikket gift. Par i nød har meget at vinde ved at søge støtte fra en kvalificeret professionel, og som har en neutral tredjepart hjælpe dem bevæge sig mod en positiv forandring og reparation vejspærringer forstyrrer forholdet sundhed og tilfredshed.

load...

Behandlede spørgsmål | Fordele | Hvad kan man forvente

15 Spørgsmål Almindeligt behandlet i par rådgivning

Hvis din passion er ved at forsvinde, du føler, du er nu bofæller i stedet for kærester, eller du er i en høj-konflikt forhold uden en køreplan, kan par rådgivning være præcis, hvad du har brug for.

Nedenfor er en liste over nogle af de spørgsmål, par almindeligvis sætter i par rådgivning:

 1. Tab af intimitet og frakobling
 2. Forholdet eller ægteskabelig disharmoni
 3. Kommunikation spørgsmål
 4. Konflikt Familie
 5. Finansielle forhindringer
 6. Forældre udfordringer og forskelle
 7. Barnløshed og graviditet tab
 8. Graviditet og justering til at blive nye forældre
 9. Kulturelle, racemæssige eller religiøse forskelle
 10. Familie spørgsmål oprindelse
 11. Seksuelle problemer og holde lidenskab og intimitet i live
 12. Utroskab, traumer, tab af tillid, eller misbrug
 13. Militær implementering og genforening
 14. Boundary indstilling med svigerforældre og andre familie eller venner
 15. Sund balance mellem arbejde og privatliv

10 Fordele ved par rådgivning

Par rådgivning kan tilbyde dig og din partner enorme følelsesmæssige og forholdet gevinster og hjælpe dig med at håndtere alle forhold vejspærringer, forbedre kvaliteten af ​​dit forhold.

load...

Nedenfor er en liste over de vigtigste mål og fordele ved par rådgivning:

 1. Forbedre kvaliteten af ​​dit forhold gennem styrke-building og sundere mestringsstrategier
 2. Identificer mønstre, der holder dig fast
 3. Håndtag forskellige stilarter at kommunikere
 4. Reducer optrapning under konflikt gennem nye færdigheder og indsigt
 5. Forstå destruktive mønstre, misbrug eller problematiske adfærd og faresignaler
 6. Opnå bedre redskaber til at regulere følelser, håndtering vrede, og kommunikere mere effektivt
 7. Genopbyg tillid, men samtidig healing og inddrive fra traumer
 8. Udforsk familiens dynamik og gamle barndoms sår påvirker dit forhold eller den vedhæftede stil
 9. Ændre visningen af ​​forholdet og bedre forstå, hvor forholdet går
 10. Beslut, om du vil fortsætte eller afslutte forholdet eller ægteskab, og i givet fald, hvordan man gør det i mindelighed. (Du kan læse mere om en bestemt stil af rådgivning kaldet Dømmekraft Rådgivning her.)

Hvad kan man forvente i par rådgivning

Det er naturligt at føle sig utilpas eller bange, når de foretager beslutningen om at starte rådgivning. Det er en ny situation, fyldt med ubekendte, og derfor kan opdrage sårbarheder, når du står, hvad der virkelig foregår i dit forhold. Behandlingen bør være et sikkert sted for vanskelige dialoger, og validering og empati fra din terapeut.

Forståelse for, at den rådgivning proces kan være ubehageligt eller måske opdrage ubehagelige følelser vil støtte dig i at få mest muligt ud af oplevelsen. Der er ingen grund til at føle sig skamfuld eller modet, hvis en rådgivning session skaber følelsesmæssig tyngde. For eksempel kan du lade en aftale følelse følelsesmæssigt drænet eller træt eller bare det modsatte - lettere, forfrisket, roligere, eller et eller andet sted i midten.

I nogle typer af parterapi, kan terapeuten ses som en træner giver uddannelse, kommunikation færdighedstræning, og konfliktløsning teknikker.

Den første aftale (r) består generelt af terapeuten indsamling baggrundsinformation, og en personlig og forholdet historie gennem en vurdering. Terapeuten kan vurdere en bred vifte af forhold komponenter, herunder kommunikation, køn, rekreation, svigerforældre / familie, forældre og økonomi. Andre områder af diskussion kan omfatte niveauet af hengivenhed, engagement i forholdet, psykiske problemer, og traumer og kronisk sygdom til stede i forholdet. Terapeuten vil bruge i begyndelsen af ​​behandlingen for bedre at forstå, hvad der bringer dig og din partner til rådgivning og hvad dit forhold føles.

Afhængigt af situationen og terapeutens terapeutiske tilgang, kan han eller hun bede om at tale med hver enkelt partner individuelt, sammen med møde med dig som et par. Efter at give en vurdering, kan parterapi gå i mange forskellige retninger baseret på de aktuelle emner og mål for parret. Terapeuten vil hjælpe hver partner forstå hans eller hendes rolle i forholdet konflikt og tager ejerskab for hans eller hendes følelser, tanker og handlinger. Forvent at tage en aktiv rolle i terapi og husk at være ærlig og stille spørgsmål, hvis du er usikker på, hvor rådgivning der foregår. Giver din terapeut feedback er også nyttige i at få mest muligt ud af processen.

Terapi er meget forskellig fra udluftning til eller tage råd fra familie eller venner, der er investeret i dit forhold og kan kæmpe for at give uvildig rådgivning. Selv om det ikke er terapeutens opgave at redde dit forhold eller ægteskab, er terapeuter uddannet til at være saglig og objektiv. I nogle typer af parterapi, kan terapeuten ses som en træner giver uddannelse, kommunikation færdighedstræning, og konfliktløsning teknikker.

Den Gottman Metode , udviklet af dr. John og Julie Gottman, og følelsesmæssigt Fokuseret Couple Therapy (EFT), udviklet af Dr. Sue Johnson, er to fantastiske ressourcer til at lære mere om, hvad de kan forvente i de vigtigste typer af par rådgivning.

Er par rådgivning arbejde? Ja det gør

Ja, par terapi virker og kan tjene som en påmindelse om, hvorfor du blev forelsket i første omgang, og bringe dig tilbage til et lykkeligt sted. Det er dog vigtigt at bemærke, at ikke alle par, der modtager rådgivning beslutter at blive sammen, og det er nogle gange bedst at del måder. Flere vigtige faktorer, såsom timing og motivation, spiller en rolle i, hvordan succesfulde par rådgivning er. Terry Gaspard, en autoriseret klinisk socialrådgiver, går mere i detaljer i en artikel til The Huffington Post.

Generelt rådgivning fungerer bedst, når der stadig er investering i forholdet, når der er en vilje til at tage ansvar og undersøge din egen adfærd (versus skylden alt på din partner), og når der er motivation til at deltage i terapi og skabe aktiv forandring.

Interesseret i par rådgivning? Søge støtte fra lokale religiøse eller samfundsgrupper, og tjek Psychology Today at finde kvalificerede terapeuter i dit område.

Foto kilder: collider.com