En scoop eller to? Hvad din yndlings ben og jerrys is smag siger om dig og din date

22 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Fra sød chokolade til salt karamel is, Ben & Jerrys har mere end 60 unikke og dekadente varianter at tilfredsstille enhver trang. Baseret i Vermont, virksomhedens smag guruer stadighed udvikle uforglemmelige smag kombinationer ved hjælp gooey fyldninger, nøddeagtig mix-ins og glatte væsker. Du kan forkæle dig selv (og en elskede) til en sød behandler ved at løfte en pint på købmand, bestilling af en kegle på en Scoop Shop i nærheden af dig, eller rejser til Ben & Jerrys hovedkvarter for en fabrik tur. Nogle gange tager det er en skefuld chokolade Terapi, Strawberry Cheesecake, eller Urban Bourbon at bringe et smil til en persons ansigt og hjælpe dig med at få at vide, din date på et personligt plan. De progressive sociale mission og innovativ istyper trække mange dessert elskere til denne store hjerter mærke. Uanset om du er single eller på en dato, kan en skefuld Ben & Jerrys is lyse op din dag.

På min allerførste date, i en alder af 13, gik vi til at se en film i storcenteret og knap havde en chance for at tale. Da vi forlod teatret, med min mor efterstillede bag os, var jeg ikke klar til natten at være overstået. Det var for tidligt! Vi var stadig akavet og genert omkring hinanden, og jeg ønskede ikke ourdate at være en fiasko.

load...

Heldigvis, min mor angreb i og reddede. ”Hvad med dig to få is, mens jeg køre et par ærinder,” foreslog hun. Hun har faktisk ikke har ærinder - hun er bare en god mor / Wingman. Hun fik os afregnes til Ben & Jerrys, der var knyttet til mall, og forlod os at flirte over vores is. Vi holdt stjæle skefulde fra hinanden, så min chokolade blev hurtigt stribet med jordbær hvirvler, men jeg havde ikke noget imod. Nogle gange blande det op gør det smager hele sødere.

Siden 1978 Ben & Jerrys har is blevet forjættende smagsløgene og smelter hjerter dessert elskere overalt. Mærket er kendt som bruddet is, der for at trøste sønderknust singler på ensomme nætter, men det kan også tjene som en vidunderlig dato nat fad. Over hele landet, Ben & Jerry scoop Butikker giver sjove mødesteder for daters søger at skabe søde minder sammen.

load...

Ben & Jerrys blog selv drysser i tips til at gå på en dato, en Scoop Shop , herunder bestilling noget at dele og sørg for at få fat i ekstra bleer til din date. ”Man kan også score point, hvis du bestille det samme din date bestilt,” Laura Peterson, PR manager, bemærkede. ”Skal du på en dato for at vores Scoop Shops er nostalgisk, og vores is har tendens til at gå over godt med folk med en sød tand.”

Eller, hvis du ønsker at nyde en aften i med nogen, kan du prøve sjove opskrifter hjælp Ben & Jerrys is. For hvad kunne være bedre på en dato end at gøre chokolade fondue eller sundae vafler ? Sådan en bred vifte af dekadent behandler kan top off enhver dato perfekt.

Syv Populære Pints ​​Med unikke personligheder

Hos Ben & Jerrys, der er så mange varianter at vælge fra, og du kan virkelig ikke gå galt med nogen af dem. Nogle mennesker kan lide alle de toppings, de kan få, mens andre er mere traditionelle purister. Måske du kan lide den forfriskende smag af Empower Mint , eller måske du nyder antydning af salthed blandet i Tubby Hubby. Generøse spisende gæster måske ønsker at dele en sundae ligesom Vermonster, mens singler på farten kan finde en pint skive lige den rigtige størrelse. Mange veganere er virkelig i de nye ikke-mejeri varianter på Ben & Jerrys.

load...

”[Chunky Monkey] var min go-to, når jeg havde brug for en samle mig op... Efter en breakup, efter en stor kamp med en person, jeg elskede.” - en diehard Chunky Monkey fan

Maybeyour favorit smag i Ben & Jerrys kirkegård. Hvis det er tilfældet, skal du ikke fortvivle - du kan appellere til is guder at genoplive din dyrt forlod is her. Kom tilbage, Deep Mørk Chokolade! Du fuldføre mig!

Ben & Jerrys er passioneret omkring is, og med god reason.Ice creme forener os på en varm dag, trøster os efter en breakup, og tilføjer et strejf af sødme til ethvert måltid. Den er perfekt til en dato. Uanset om du tager din date ud gratis Cone Day eller afhente en pint til at dele på en nat i, Ben og Jerrys lækkerier sanserne med over 60 originale varianter til rådighed - og de er altid drømmer op mere.

Fra Chubby Hubby til plain vanilla, Ben & Jerrys drømmer op alle mulige lækre varianter for dig.

Forskellige mennesker er tiltrukket af forskellige varianter, og nogle varianter tage på en personlighed af deres egne. På bloggen kan du finde ud af, om du og din date er en god smag kombination baseret på din favorit is. Eller du kan tage en quiz, hvor smag du skal dato. Jeg fik chokolade Fudge Brownie, en pålidelig, rig, og fudgy følgesvend. Ja tak!

Hvis du spekulerer hvad din date smag valg siger om hans eller hendes personlighed, så har vi nogle sjove indsigt på date typer er forbundet med syv populære Ben & Jerrys smagsoplevelser.

1. Cherry Garcia - The Bad Boy

Namedin ære for guitarist Jerry Garcia af Grateful Dead, Cherry Garcia er en rockstar smag. Denne kirsebær is creamwith fudge flager er den slemme dreng, du kan ikke hjælpe, men kærlighed. Det er kompliceret, kantet, med en mørk side - og dog så sød!

Smagen er blevet så populær i årenes løb, at Ben & Jerrys har indført en vegansk og chokolade version til Grateful Dead fans til at nyde. ”Chokoladen virkelig ringer op den variant af denne is,” Laura fortalte os.

2. Chokolade terapi - rebound

Når du har brug for en pick-me-up, Chokolade Terapi er det oplagte valg. Dette er indbegrebet af bruddet is - det er lige der i navnet! Chokolade Terapi vil være der for dig gennem hjertesorg og vinde dit hjerte på rebound. Dette er en overbærende, rig og forførende smag til følsomme daters.

Ben & Jerrys Chocolate Therapy tilbyder trøstende skefulde rige chocolatey is.

Chokolade Terapi elskende ved, hvad de kan lide, og det er chocolate.This er min favorit smag, fordi den ikke lader op på de dybe chokolade smag. Det fordobler ned med fudgy chokolade cookiesand giver dig øjeblikkelig tilfredsstillelse. Som en god rebound burde.

”Ville bare sige, hvor meget jeg elsker din is,” en chokolade enthusiastwroteto Ben & Jerrys hold. ”Med bruddet jeg beskæftiger sig med i dag, hvis min bankkonto tillod det, ville jeg gå materiel på Chocolate Therapy... Det er det bedste nogensinde.”

3. Urban Bourbon - Den Voksen

Ben & Jerrys har mange alkoholrelaterede infused is, herunder Urban Bourbon , en voksen smag til sofistikerede spisere. Den brændte karamel, fudgy chokolade, og bourbon færdig gør denne is smag skiller sig ud. Daters der elsker at smage mørke væsker og komplekse flavor kombinationer vil skød op hans opskalere smag.

4. Phish Food - traditionalistisk

Søde, cremet, en klassisk favorit. Phish Food har chokoladeis med smattet skumfidus og karamel hvirvler og fusk fisk. Ifølge en Ben & Jerry blogindlæg , ”At dømme det ved sin chokolade base, kan Phish Food virke lidt gammeldags i starten, men der er så meget mere kompleksitet.”

Phish donerer en del af deres royalties fra Phish Food mod Vermont miljømæssige årsager.

Denne traditionelle favorit aldrig går ud af stil. Hvis din date er go-to Ben & Jerrys smag er Phish Food, de er smattet på indersiden.

5. Americone Dream - The Night Owl

Ben & Jerrys elsker smarte navne og fed smag, og begge er godt repræsenteret i Americone drøm , de patriotiske is dedikerede toStephen Colbert fans. Vil du vide, hvad frihed smager? Fudge-dækket vaffel kegle stykker og karamel! Vi eftersynkroniseret Americone Drøm Night Owl på grund af sine rødder i de sene nattetimer comedy.Lovers af denne is sandsynligvis have en stor sans for humor.

6. Havre af Det hvirvlede - Den Homebody

Nyt på hylderne er Oat af denne Swirled , en brun sukker is fyldt med fudge flager og havregryn kanel cookies. Ikke noget fancy eller skøre, denne smag er et beroligende valg for en person mere hjemme når du er hjemme. Grounded og familieorienterede daters drages mod Oat af denne Swirled.

Havre af denne Swirled har trøstende og enkle varianter, der minder folk i hjemmet.

”Det er minder om hjem,” Laura forklaret. ”Folk der er vilde Havre af denne Swirled er nesters.”

7. Chunky Monkey - The Wild One

Chunky Monkey er bare bananer. Folk der synes denne ene er nødder - på en god måde. Den banan is en sværvægter med fudge bidder og valnødder generøst spredt i hele.

Som en smag, Chunky Monkey er et parti dyr, altid abekattestreger og fuld af salt og søde overraskelser. ”Chunky Monkey er en vild,” sagde Laura. ”Det har fået en masse i gang.

Deling Værdier mens deling en skefuld Decadent Flavours

Ud over originale istyper, er Ben & Jerrys kendt for sin mangeårige sociale mission. Selskabet fastholder høje etiske standarder for alle produkter, mens opbakning progressive årsager som miljøbevidsthed, lighed og social retfærdighed. Ifølge deres værdier , ”Ben & Jerrys opererer på en tredelt mission, der har til formål at skabe knyttet velstand for alle, der er sluttet til vores forretning:. Leverandører, medarbejdere, landmænd, franchise, kunder og naboer ens”

Baseret i Vermont, en liberal grundpille, Ben & Jerrys selskab opretholder stærke aktivistiske rødder. Når du deltager i deres is, du viser støtte til brandet og dets politiske dagsorden, der dækker alt fra obligatorisk mærkning GMO for verdensfreden.

Ved at støtte fair trade is og hæve penge til gode formål, Ben & Jerry værker at gøre en positiv forskel i verden. I 2017, is brand gik på gaden withover 200.000 amerikanere under Folkets Climate marts om Washington DC.

Ben & Jerrys hold er politisk aktiv og har deltaget i stævner for sociale spørgsmål.

”Hvis du deler en kærlighed til Ben & Jerrys, du sandsynligvis deler de samme værdier som godt,” Laura noteret. ”Den sociale mission bag isen kan føre til en spændende første date samtale om emner, der betyder noget.”

Ben & Jerrys: En sød sted at tage en kæreste

Min første date var en inciterende succes takket være min mor og Ben & Jerrys. Deling is var en fantastisk måde at bryde isen (cream) og nyde min dato selskab i en venlig og afdæmpet atmosfære.

Hvis du ønsker en mindeværdig dato, snup en pint (is) sammen på Ben & Jerrys!

Ben & Jerry 's tilbud is elskere mange store smag og søde minder, hvirvlede med progressive værdier.

Du kan stoppe ved en Ben & Jerrys Scoop Shop til at dele en original oplevelse med din date. Fra chill-ACO (en is taco) til Vermonster Sundae (en 20-scoop sundae), er den lidenskabelige hold altid forestille sig nye sjove måder at nyde is.

Deres rige smag, fantasifulde mix-ins og smarte navne holder singler og par, der kommer tilbage efter mere. Sara en lykkeligt gift Ben & Jerrys kunde, skrev: ”Tak for grin og holde min husbond 'buttet' med din lækker is!”

”Det er så spændende at arbejde her,” sagde Laura. ”Holdet er virkelig førsteklasses og forpligtet til at gøre lækker is, mens gøre verden til et bedre sted.”