En ny tilstand giver kvinder indsigt i mænds sind med personlige historier fra begge perspektiver

20 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Lavet af et par, der blev til bedste venner, ANewMode.com er en førende livsstil websted, der bestræber sig på at hjælpe kvinder at forstå mænd bedre, blande det virkelige liv historier med detaljerede forklaringer fra begge perspektiver. Siden 2009 har Sabrina Alexis og Eric Charles tackles næsten hver dating og forholdet tænkelige emner - fra at vide, hvis en fyr kan lide dig til at gøre en lang distance forhold arbejde for at komme tilbage sammen med en ex. Og de gør det hele med eftertænksomhed, humor, og feedback fra deres læsere.

Sabrina Alexis og Eric Charles begyndte at date i midten af ​​2000'erne og var sammen i ca. 12 måneder, før de brød op. De mistede kontakten til de næste to år, men Sabrina kunne ikke give slip på de spørgsmål, der var blevet uforglemmelige hende siden opdelingen. Kunne han have gjort noget anderledes? Har hun gør noget forkert? Hvorfor har det ikke virker?

load...

Sabrina Alexis medstifter En ny tilstand med Eric Charles i 2009.

En dag fik hun mod til stille Eric disse spørgsmål, og de havde en af ​​de mest åbne, ærlige samtaler, de nogensinde havde haft. Inspireret af at få lukningen hun endelig havde brug for, Sabrina foreslog de starter en hjemmeside sammen, der ville hjælpe med at opklare de blandede signaler kvinder ofte står under dating og relationer.

På det tidspunkt, hun var en mode og skønhed redaktør, og han var en ejendomsmægler, men de havde begge hovedfag i psykologi og vidste, at de kunne bruge deres viden til at hjælpe andre. Udvikling var en hobby for Erics, så han tog sig af de tekniske aspekter, og Sabrina tog sig af alle de redigering og finding forfattere. En ny funktion kom til live i 2009 som en generel online magasin for kvinder.

load...

”Jeg slags forestillede en one-stop-shop for kvinder at få alle deres behov opfyldt og ønskede at skabe omfattende kategorier for mode, skønhed, velvære, sundhed, og relationer,” sagde hun.

Da Eric var også god til at analysere og forklare menneskelig adfærd, et af de første projekter, de lancerede var den Stil et Guy søjle. Ikke længe efter blev de oversvømmet med spørgsmål fra kvinder i alle aldre fra hele verden.

”Det var tydeligt for mig, at der var et stort behov for kvalitet forholdet rådgivning, og der var så mange spørgsmål, som ikke blev ordentligt besvaret efterlader kvinder helt forvirret og overvældet,” sagde Sabrina.

Sabrina blev inspireret til at slutte sig til Eric i skriveprocessen efter en personlig oplevelse - den fyr hun var dating kaldte hende ved et uheld tænker hun var den anden pige han så. Hendes mandlige værelseskammerat og hans venner dukkede op som situationen udfoldede, så hun bad dem om deres perspektiv. Og de gav hende indsigt hendes veninder kunne aldrig have givet hende.

load...

Eric giver det mandlige perspektiv for en stor del af webstedets indhold.

Sabrina kaldte oplevelsen en af ​​de mest transformative øjeblikke i hendes liv. Når i fortiden, hun ville have afspilles hvert øjeblik igen og igen i hendes sind, hun havde nu nået et sted for realisering og forståelse - han ikke blot var det ind i hende.

Med Eric giver mandens synspunkt og Sabrina deler sine personlige erfaringer, har en ny funktion fundet den perfekte formel for at hjælpe kvinder med at finde de samme følelser af fred, klarhed, og empowerment.

”Eric og jeg er begge asylansøgere, hvis du vil. Jeg tror, ​​det var en væsentlig årsag vi havde sådan en stærk forbindelse. Vi er begge fascineret af den menneskelige natur og forholdet dynamik, og det er virkelig forbløffende, at vi var i stand til at skabe en ny tilstand og skrive om det her for et levende,”sagde hun.

Artikler, Adresse E-Bøger & Lyd Kurser en lang række emner

Mens en ny tilstand giver råd om sundhed, skønhed, mode, og dating og relationer, naturligvis indholdet Sabrina og Eric er mest stolt af, og som fremkalder den mest læseren reaktion er, når de er sårbare og så virkelige som kan være. Mens fortæller personlige historier kan være smertefuldt, Sabrina sagt, er det et vigtigt skridt i undervisningen.

En ny funktion har forskellige muligheder for at levere ekspertrådgivning til kvinder.

”Artiklerne hvor vi har været i stand til at trænge igennem den barriere og være rå altid gøre særdeles godt og få de mest magtfulde reaktion, og jeg tror, ​​det er de ting, der virkelig hjælper folk. De kan se sig selv i dig og dine kampe, og det giver dem håb, at de også vil gøre det igennem og være OK,”sagde hun.

Et godt eksempel på dette er en artikel, de offentliggjorde for et par år siden kaldte ”5 ting enhver kvinde har brug for at vide om mænd.” Til denne dag, er det stadig det mest populære stykke indhold på sitet - så meget, at de udvidede på konceptet i deres bog ” 10 Ting enhver kvinde har brug for at vide om mænd.”

”Kernen i vores hjemmeside er forståelse mænd, at forstå, hvorfor de handler, som de gør, så vores artikler, der virkelig dækker disse emner i dybe og indsigtsfulde måder som regel gøre det bedste,” siger Sabrina.

Bøger som ”Han er ikke så kompliceret” løse en bred vifte af emner, såsom at vide, hvis forholdet vil vare og lære at have tillid til.

Bøger som disse er en anden måde at bedre nå deres publikum - med fan favoritter er ”Stil et Guy”, en samling af Eriks bedste tips, og ” Han er ikke så kompliceret ,” en omfattende guide, der dækker emner, der omfatter de største fejltagelser kvinder gør i relationer og hvordan man får en ex-kæreste tilbage.

Sabrina og Eric også gerne blande tingene op med audio kurser, hvor de vil tackle forskellige problemer i parforholdet sammen og hver for sig (f.eks, vil hun hjælpe kvinder lære, hvordan være sikker, og han vil nedbryde hvorfor mænd gør de ting, de gør). FYI: En ny funktion audio-serie er tilgængelig via deres nyhedsbrev.

Personlige Oplevelser & Reader Feedback Inspire Content

Uanset om det er deres egne historier, eller de af familiemedlemmer, venner eller kollegaer, alt Sabrina og Eric offentliggøre har et menneskeligt element, hvilket gør dem ekstremt relateres. En stor del af inspirationen kommer også fra læseren feedback, som de modtager på daglig basis.

”Jeg kan holde min finger på pulsen og altid være i harmoni med hvilke spørgsmål folk kæmper med, og hvad vi har brug for at dække (og det er ret fantastisk for mig, hvordan kvinder i alle aldre, fra hele verden, dybest set har den nøjagtige samme forhold spørgsmål),”sagde Sabrina.

”Du har gjort mig til en bedre kvinde, som igen har gjort et bedre menneske af det særlige ene jeg elsker og holder af, samt alle de mænd, jeg støder på og forholde sig til i min dag-til-dag liv. Jeg ønskede at tage disse få minutter til at sige tak og at opmuntre dig både at fortsætte din enestående, fremragende, og vigtige arbejde ”. - Roberta Farkas, Californien

Har denne dybe niveau af lydhørhed betyder en ny tilstand er i stand til at give kvinder i forskellige aldre og forskellige baggrunde den ærlige, håndgribelige råd, de tørster og værdsætte.

”Vi har haft kvinder fortælle os, vi reddede deres liv, at de forlod voldeligt forhold og er nu lykkeligt gift, at de har lært at føle sig godt med sig selv, at elske sig selv, at de har klarhed, at de endelig har den kærlighed de? ve altid ønsket. Det er så fantastisk og inspirerende og ydmygende,”sagde hun.

Stikning med hvad der virker Mens Udvidelse af Brand

Går fra kærester til venner og kolleger, Sabrina og Eric er en unik duo og bringe en frisk syn på dating og forholdet rådgivning. Med flere artikler, bøger, audio kurser, og endda videoer i horisonten, vil de fortsætte med at ”inspirere folk og hjælpe dem med at nå deres mål og få præcis, hvad de ønsker i livet” for de kommende år.

For at holde op med alle de store ting, de laver, skal du følge en ny tilstand på Instagram , Twitter , og Facebook.