Er det nogensinde ok at lyve for din kæreste?

1 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Vi ser det som en kræft, et element fra den mørke side eller en forræderisk onde, der gnaver løs på tillid og anstændighed, der binder et par sammen. Liggende er ikke noget, der anses for at være godt for et forhold. Men er det altid tilfældet? Er ærlighed altid den bedste politik for en glad og funktionelt forhold?

Jeg foregiver ikke at have den endelige svar, men jeg vil forsøge at gengive en vis indsigt og sammenhæng i diskussionen.

Hvis det ikke var forkert, når du gjorde det, behøver du fortælle sandheden nu?

Den første ting din kæreste altid ønsker at vide, når du begynder at få alvorlige er, hvor mange seksuelle partnere du har haft. Så du plejede at være Mr. One-Night Stand og slæbte en anden ud af en natklub næsten hver weekend i din storhedstid. Du havde ingen forpligtelse til nogen, og ingen kom til skade.

load...

Men nu dit liv kredser omkring denne ene pige, du ikke kan leve uden. Du har altid været trofast til hende, og dine dage som en damer mand er langt bag dig. Har du nødt til at indrømme, at sove med 99 kvinder?

Spørge dig selv:

Sandheden er, din kæreste sandsynligvis havde mere sex i de tre år med hendes live-i ex-kæreste, end du har haft i dit liv. Du har haft flere partnere og mindre køn. Hun har haft mere sex og færre partnere. Lyder temmelig selv til mig.

load...

Stadig, forsøge at fortælle sandheden. ”Åh, kan det være i de dobbelte cifre, ikke sikker på.” Hun mener, det kan være enkelt cifre, og du synes det kunne være tredobbelt cifre. Det er ikke en løgn.

Hvis hun presser til et nummer, fortælle hende der var en tid i skole , når du var at få heldig temmelig ofte, men du har aldrig rigtig holdt styr. Det var lang tid siden. Hvis du ikke har været for aktiv i et stykke tid eller for nylig har haft et langvarigt forhold, kan du fortælle hende, ”Der var et par stykker tilbage i dag, men kun tre i de sidste to år.”

Selvfølgelig kan du fortælle hende sandheden, og risikerer souring forholdet. Hvis du kender det reelle tal og fortælle hende, hvad det er, at ”42” vil komme tilbage for at hjemsøge dig i en masse af de fremtidige samtaler, og det vil aldrig være væk fra hendes sind.

Hver gang en lotto bold kommer op med dette nummer eller hun får 42 cent i forandring på apotek, hun vil tænke over det. Man kan tænke på det antal som nogen big deal, men du vil aldrig overbevise hende om det.

load...

”Holding tilbage nogle af sandheden for at spare

følelser kan være acceptabelt i mange tilfælde.”

Små hvide løgne.

Der er tidspunkter, at ”små hvide løgne” kan være forskellen mellem et vidunderligt liv for alle eller elendighed og hjertesorg. Nogle gange holder liv normalt og sammen har at vinde over at holde det ægte.

Når et lille barn stolt viser dig hendes malebog med rød farvekridt kradsede over hele siden, behøver du ikke fortælle hende hvor vidunderligt det er? Så hvis du ikke rigtig kan sige, at løgn er aldrig OK, hvor skal vi sætte grænsen? Det er dit opkald, og det vil ikke være den samme for alle.

Ærlighed er vigtigt i et forhold, men du måske har en ægtefælle eller kæreste , der får jaloux urimeligt, når du rejser med en vis kollega. Måske vil hun gøre livet uudholdeligt for hele natten, hvis hun ved, du var i baren med Jake, som hun ikke kan stå.

Ro og funktionalitet er også vigtigt at et forhold. Nogle gange er du nødt til at vælge mellem ærlighed og fred.

Mental forbehold.

”Er denne kjole gøre mig til at se fedt, skat?” Nå, helt ærligt hun ligner en badebold i et karneval telt. Alligevel kan du sandfærdigt svare: ”Nej, kære, det helt sikkert ikke.” Den del, du siger stille i dit sind bagefter sige: ”Det er de 15 cheeseburgere, du spiser hver uge, der gør du ser fedt. Kjolen har intet at gøre med det.”

Det hedder ”mentalt forbehold”, og de lærte det selv i søndagsskole som en måde at undgå at ligge. Du skal blot reservere en del af svaret i dit sind. Det er sandheden og intet andet end sandheden - bare ikke hele sandheden. Men det er virkelig ikke en løgn.

Vi kan aldrig rigtig komme til bunds i denne diskussion. Enhver situation er anderledes, alle forhold er anderledes, og ethvert menneskes moralske kompas er lidt anderledes, også. Det bedste råd er ikke at gøre noget, du måske nødt til at lyve om.

Dårlige handlinger omfattet op af dårlige løgne slå en sti til ødelæggelse, og ofte den mørklægning er værre end forbrydelsen. Snyd er en form for bedrag helt af sig selv, og det gør hele dit forhold en løgn. Hvis du forsøger at dække op en løgn med en anden, vil tingene i sidste ende falde fra hinanden i sømmene.

Oldtidens historie og ting, der skete, før du mødte hende kunne være en anden sag. Holding tilbage nogle af sandheden for at redde følelser og holde et lykkeligt hjem kan være acceptabelt i mange tilfælde også. I sidste ende, kun du kan beslutte, hvor grænsen går mellem gode løgne og forbandede løgne.