Er kvindelige betyder datere?

29 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Når det kommer til dating og relationer, er vi kvinder ofte beskyldt for at være alt for kræsen. Guys klager over, at vi altid søger ud ting at nitpick om i stedet for at fokusere på en fyrens mere beundringsværdige kvaliteter. Til en vis grad, det er sandt, og hvad er der galt med det?

Når vi vælger en partner, er vi faktisk tjekker en fyr ud for at se, om han er ægteskab materiale.

Siden en alder af fem, da vi begyndte at se Disney film, har vi overbevist os selv, vi skal finde en Prince Charming at være komplet. Den ”høj, mørk, smuk, redning dig på en hvid hest” type, der medvirkede i disse film sætte baren temmelig høj.

load...

Vi er altid på udkig efter tegn på, at vores mand ikke står mål med den fantasi, så vi kan klassificere ham i ”Han er ikke 'The One'” kategori.

Vi er smukke, fantastiske kvinder og enhver fyr, vi vælger bør overveje selv heldig at være prydet med vores tilstedeværelse. Hvorfor skulle vi ikke være selektiv?

Nogle af os tage tingene alt for langt.

I vores søgen efter den perfekte makker, vi fejlagtigt lede efter den perfekte fyr. Newsflash: Den perfekte fyr er et mytisk væsen som Make Believe som Tooth Fairy, leprechauns og påske Bunny.

Hvis du er så velsignet at finde den perfekte fyr for dig , fantastisk! Men hvis du er på jagt efter en mand fri fra fejl og karakterbrist, du spilder din tid.

load...

Det er min opfattelse, at for at nøjes med noget mindre end det bedste for mig selv ville være helligbrøde. Når det er sagt, så lad mig også sige, at som tiden er gået, er jeg blevet meget mere tilgivende over for mænd og har sænket mine forventninger betydeligt.

Min Mr. Right absolut skulle være dette, at, og den anden ting eller andet var han anses undateable. Jeg var kræsen til det punkt af selv-sabotage, og jeg er nu overbevist om, jeg lade en masse store fyre komme væk i min obsessiv jagt på at finde min urealistisk ideal mand.

Mens jeg opfordre dig til at være kræsen om, hvem du vælger at blive intim med, jeg vil også gerne advare dig om at have urealistiske forventninger. Som du fortsætte din søgning for at finde en mand, der passer til dig, er det muligt at være for idealistisk og også betyder.

Det er vigtigt at holde et åbent sind og ikke begrænse dig selv til forudfattede opfattelser om, hvad du tror, ​​din mand skal være. Når du endelig gøre møder The One, ville jeg være villig til at satse han vil komme med en pose af overraskelser, og han vil kun ligner det billede, du har i dit sind om, hvem han er, hvad han bærer, og hvad han er ved.

load...

”Ingen af ​​os ønsker at ende op pebermøer med 50 katte,

ligegyldigt hvilken slags modige ansigt vi vise verden.”

Når det kommer til kerneværdier, går ikke på kompromis.

Religion, politisk tilhørsforhold, visse fysiske kvaliteter, samme interesser og en sammenlignelig værdi-system er afgørende for succes i et romantisk forhold.

Disse områder er afgørende for din egen lykke, og du skal ikke være så hurtige til at kaste håndklædet i ringen, når det kommer til det niveau af tilfredshed vil du uundgåeligt føle fem år nede ad vejen med din partner.

Hvis du ofrer en af ​​disse grundlæggende aspekter af den person, du ønsker at tilbringe evigt med, tro mig, vil du fortryde det senere.

Hvis han bider sine negle, driver en klodset bil, bærer briller, har en dorky grin eller besidder nogle andre finurlige særhed du måske oprindeligt finde afskrækkende, giver den fyr en chance.

De træk, der synes irriterende ved første kan udvikle sig til de meget kvaliteter, du finder indtagende, når du kommer til at kende ham.

Lad os være reelle, ingen af ​​os ønsker at ende op pebermøer med 50 katte, uanset hvilken form for modige ansigt vi vise verden.