Er du ny på lesbisk dating? 3 ting, som enhver kvinde skal forvente

7 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Som en dating coach, får jeg e-mails hele tiden fra kvinder, der er nyligt ud af skabet og ønsker at starte dating kvinder. Da disse kvinder ofte ikke ved, hvad de skal forvente, de når ud til råds.

Sandheden er ingen lærer os, hvordan man kan være en lesbisk. Ofte, vi kommer ud uden at vide andre LGBTQ kvinder. Kommer ud kan være mærkeligt og forvirrende. Vi er nødt til at lære om os selv og den nye måde, vi ønsker at udtrykke vores seksualitet. Men vi skal også lære om en helt ny subkultur og måde at forholde sig.

load...

Alt dette nye læring sker i en ”high stakes” miljø, fordi spørgsmål af hjertet er ikke kun dybt vigtigt for os, men de forlader os også mest sårbare over for hjertesorg, når tingene ikke går vores vej.

Ikke alle har brug for dating rådgivning, når de først kommer ud. Nogle mennesker er klar over at de er LGBTQ fordi de faldt i kærlighed og ind i et forhold. Heldigt for dem (på nogle måder), fordi de kommer til at opleve romance med en kvinde for første gang uden at skulle søge efter det.

load...

Andre kvinder, som jeg selv, indser de er queer før at finde en kvinde til dato. Dette betyder, at de er nødt til at søge kærligheden uden at have haft nogen erfaring dating kvinder. For mange kan dette være den sværeste del af at komme ud. Det var i hvert fald for mig.

Nedenfor er tre meget vigtige ting, du bør forvente, når du begynder at date kvinder for første gang efter at være kommet ud.

1. Kvinder kan reagere negativt på dig, fordi du er ”Ny”

Jeg vidste ikke at forvente dette, da jeg først kom ud, så den negative reaktion jeg fik fra mange kvinder var chokerende. Men grunden bag kvinders negativ reaktion på nybegyndere er relativt forståeligt.

Sandheden er, at kvinder kan være meget hurtig til at falde i kærlighed , og det giver mening for kvinder at være forsigtig med at åbne op i situationer, hvor der er en større chance for at blive såret. Kvinder bliver bange i ansigtet af røde flag. For mange kvinder, kan det faktum, at en person er nyligt ud af skabet være et stort rødt flag.

load...

Nogle lesbiske kvinder kan være middelværdien for nyligt ud kvinder, fordi de bekymre sig om afvisning.

At være ny til dating kvinder er et rødt flag, fordi teorien går på, at den første kvinde nogen går sandsynligvis ikke vil være deres sidste. Hvis nogen kan du være hendes første, frygten i bagsiden af ​​hendes sind er, at du i sidste ende kommer til at efterlade hende med et stort knust hjerte, fordi du i sidste ende kommer til at ønsker at opleve mere end blot én kvinde.

Du må ikke tage det personligt. Hvis nogen er på udkig efter sin soulmate, hun har al mulig ret til at undgå at tage chancer med en newbie der måske endnu ikke vide med sikkerhed, hvad hun vil fra kærlighed og romantik i dette liv.

Men du behøver ikke bekymre dig for meget. Afvisning er en normal del af dating kvinder, og det er ikke personligt.

Bare fordi du er ny betyder ikke, du vil aldrig være i stand til at finde nogen til dato. Der vil sandsynligvis være masser af kvinder, der vil tænke din manglende erfaring er sexet, fordi de vil komme til at spille rollen som din lærer eller være din første.

Det bedste du kan gøre er at klart at kommunikere dine ønsker med de kvinder, du møder, så ingen kommer til skade.

2. Nogle spørgsmål vil ikke have svar

På nogle måder, det queer dating scene er ligesom det sorte marked - er der ingen regler. Velkommen til junglen. Velkommen til det vilde, vilde vesten.

I cisgendered / heteronormative verden, kan livet blive ført i henhold til traditionelle normer, hvor der er et sæt måde at gøre tingene. Roller for mænd og kvinder er klart defineret for alle, der ønsker enkelhed leve i overensstemmelse med sort-hvide definitioner.

Men det betyder ikke eksisterer i den queer samfund. Hvem spørger hvem ud ? Hvem gør planerne for den dato? Hvem betaler på middag? Hvem ved???? Seriøst, ingen har svaret på disse spørgsmål.

Nogle af dine spørgsmål om lesbisk dating kan aldrig få fuldt besvaret, så vær forberedt.

Being LGBTQ betyder at leve i den grå zone. Selv siger vi er LGBTQ er tvivlsom, fordi er de endda de rigtige bogstaver nu ? Er vi forlader en ud? Er vi fornærme nogen? Måske er vi...

Der er uendelige måder at være ”ikke lige”, og når vi beslutter vi kommer ikke til at være udelukkende dating medlemmer af det modsatte køn, åbner vi os selv op til flere spørgsmål end svar.

Det bedste vi kan gøre, er at behandle andre med værdighed og respekt. For eksempel er det altid gode manerer at tilbyde at betale regningen (eller dele det, hvis hun tilbyder at betale). Det er altid en god praksis i livet at være modig og tage initiativ , når vi ønsker noget eller nogen i livet.

3. Det kan tage et stykke tid at gøre reelle Venner

Det frustrerende sandhed er, at det kan tage lang tid at bygge en stamme og / eller gøre rigtige venner i LGBT-miljøet.

Det er vigtigt at være venner med andre kvinder, der kan lide kvinder. Vi har brug for lesbisk venner.

Problemet er, at ofte, når vi først kommer ud, vi simpelthen ikke ved andre lesbiske, og ofte endda vores lige venner kender ikke andre lesbiske enten.

Når vi satte sig for at lave lesbisk venner, vi virkelig nødt til at starte fra bunden. Sandheden er, at opbygge sande venskaber er ikke noget, der kan ske natten over. Dybe varige venskaber er som ædelstene, og nogle gange er vi nødt til at sortere gennem masser af småsten for at finde dem.

Når vi forsøger at gøre queer venner, det er normalt at tilbringe tid sammen med en masse mærkelige mennesker, bare fordi de er queer. Det gør vi, fordi vi ønsker queer venner.

At finde dig selv og opbygge din stamme kommer til at tage mere end blot en dag.

Men når vi vælger folk bare fordi de er queer, vi holder forskellige standarder, end vi generelt ville holde, når du vælger venner. Det er derfor, det er normalt, i de tidlige stadier af at være ude, at være hænge ud med lesbiske og lyst ” disse er ikke mit folk.”

Det kan også føles som nogle af de kvinder, du ønsker at være venner med forlader dig ud. Kvinder kan undertiden være cliquey , og lesbiske er ingen undtagelse fra denne regel.

En anden ting at indse, er, at nogle kvinder kan tiltrækkes til dig og forsøge at komme tæt på dig til dato dig. Du kan bare ønsker at være venner, men du vil kunne møde kvinder, der gerne vil noget meget dybere.

Vær forsigtig med at komme for tæt på kvinder, der ønsker dig på måder, du ikke gengælde, fordi de kan ende med at føle afvist og komme til skade. Når kvinder vi er tæt på føler sig afvist og såret, kan de være hemmeligt jaloux , konkurrencedygtig, og usikker. Eller de kan selv prøve at sabotere vores chancer for at møde en anden.

Find din lesbisk stamme er vigtig, men forstår og forventer, at det kan tage lidt tid for at det kan ske, og du kan have til at navigere nogle drama undervejs.

Coming Out og Læring, hvem du er, er en proces der tager tid

Desværre, når det kommer til store livsstilsændringer, tingene normalt ikke alt arbejde ud natten over. Det er normalt for kvinder at gøre en masse fejl, når de først kommer ud.

Erkend, at du er i en sårbar sted. Det er OK, og det er alt sammen en del af processen. Med tiden får alt meget lettere , og de spørgsmål, vi står over for, når vi først kommer ud ophører med at være problemer.