Er tinder homoseksuelle venlige? Hvad du har brug for at vide, hvis du er lgbtqia +

6 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Tinder - den populære dating app til unge, varm, og smartphone afhængige - har gjort over 9 milliarder kampe, da det blev lanceret i 2012. Men er fyrsvamp gay venlige (eller lesbisk, biseksuel, trans, og queer venlige, for den sags skyld)? Vi tog et kig på Tinder gennem regnbue-farvede briller, og det er hvad vi fandt ud.

Tinder Is Gay-venligt Kun i de strengeste vilkår

Det er ingen hemmelighed, at den app homoseksuelle venlighed regelmæssigt er blevet draget i tvivl af brugerne, men selv Tinder CEO Sean Rad har indrømmet , ”Produktet virker for det homoseksuelle samfund, men vi er nødt til at gøre et bedre stykke arbejde med slags kalde det ud. ”

load...

Ved ”arbejder for det homoseksuelle samfund,” måske Rad betyder at det er teknisk muligt at finde den samme køn dit livs kærlighed gennem denne seneste iteration af den varme-eller-ikke spil. Den app gør det muligt for brugerne at identificere som mand eller kvinde og derefter angive interesse i mand, kvinde eller mand og kvinde. Så i den strengeste forstand, sikker, Tinder er bøsse, lesbisk, og biseksuelle venlige (forudsat du er ciskønnet - mere om det nedenfor).

Men et væld af anekdotiske beviser tyder på, at - hvad enten på grund af app glitches, brugerfejl (eller forsætlig creepiness), eller den relativt lille LGBTQIA + userbase - Tinder vil vise dig folk uden for dit valgte præference med skærpende frekvens.

load...

Spoiler alert: Jeg sprang Tinder helt og mødte min kone på Match.com, men hvis du virkelig ønsker at få den lave-down, så læs videre.

Tinder er notorisk Awful for Lesbiske, der ikke ønsker at blive vist billeder af Dudes

Hvad Tinder betyder har i gang for det, dame elsker-wise, er, at fordi det trækker profiloplysninger fra Facebook (uden reklame din hver dating træk), kan du se venner, du har til fælles - ofte en stor komfort faktor for kvinder, om lige, lesbisk, eller bi.

Men for lesbiske, som ikke er super begejstrede tilfældige mænd dukker op på deres skærme , Tinder er næsten garanteret at irritere. Og mens nogle damer nyde en udfordring, de fleste lesbiske søger kærlighed ikke sætte pris på Tinder tyder lige kvinder til dem, enten.

Homoseksuelle mænd også løbe ind i dette nummer af dårlig montering kampe - men måske mindre ofte, måske på grund af det stigende antal af ”ikke homoseksuelle” mænd søger homoseksuelle sex.

load...

Tinder Fejler for Trans, Queer, og ikke-binære Brugere

Men hvad med trans, queer, og ikke-binære mennesker? Tinder næsten bogstaveligt talt giver ingen f * cks.

Fordi de eneste muligheder for identifikation køn er mandlige og kvindelige, er en hel skår af LGBTQIA + samfund summarisk diskonteret. Og fordi de eneste muligheder for en brugers interesser er mand, kvinde, og mand eller kvinde, nogen på jagt efter en trans, genderqueer, agender, eller andre ikke-binær partner er nødt til at spille en omhyggelig gætteleg.

For at være sikker på, Tinder skaber mere end en ulempe for TQIA + brugere - det kan skabe nedgørende og endda farlige interaktioner. På grund af appens mangel kønsidentitet indstillinger , trans-brugere, for eksempel, er tvunget til at beslutte, om og hvornår der skal afsløre deres trans identitet - en potentielt skræmmende situation, der kunne undgås, hvis Tinder tilladt for folk at vælge, hvem de egentlig er (og hvem de gør og ikke ønsker at se) i første omgang.

Endelig Analyse: Til samme køn kærlighed, søge andre steder

Så er Tinder gay friendly? Vi giver det en rungende lunkent måske. Men LGBTQIA + romantikere sandsynligvis have en bedre chance for at finde kærligheden andre steder. Match.com, OurTime.com, Zoosk , BlackPeopleMeet , og BeNaughty top vores lister efter de bedste lesbisk dating sites og bedste homoseksuelle dating sites.

Og hvis det ikke ligefrem elsker, du leder efter, er der altid Craigslist.