Et snit over resten: blå nile tilbyder et online udvalg af udsøgte forlovelsesringe og smykker

12 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Picking en forlovelsesring er en stor opgave, men nogle opskæring-edgeresources kan hjælpe forbrugerne med at få det rigtigt første gang. Blå Nil , verdens største online forhandler af diamant smykker, har bistået i mere end 500.000 frierier siden 1999. Deres diamant indsamling og pædagogiske indhold appellerer til første gang shopperslooking til wow deres betydelige andre med funklende stykker af smykker. Blue Nile garanterer håndværksmæssig kvalitet i deres opgørelse ofover 150.000 diamanter og andre ædelstene. Du kan bygge din egen ring ved hjælp af deres interaktive værktøjer til at vælge den klippe, farve, klarhed, design, indstilling og pris, du ønsker. Næste gang du overvejer at foreslå eller givinga romantisk gave til nogen speciel, kan du gennemse Blue Nile for blændende smykker til en overkommelig pris.

I 1998 Mark Vadon var på en mission for at finde den perfekte forlovelsesring til sin kæreste - det eneste problem var at han ikke vidste noget om diamanter. Han gik ind i en smykke butik og snart fandt sig selv føler skeptisk aboutthe personale membersand deres blasГ © rådgivning. Han påpegede, to ringe, der så er identisk med ham, og askedwhy der var en $ 5.000 prisforskel mellem dem.

load...

Den ekspedient smilede andsaid hvad betød mere end prisen var, hvordan ringen gjorde ham. Til Mark'sanalytical sind, dette var latterligt. Han gik ud af butikken tomhændet og forbitrede, men han var også fast besluttet på at lære mere om forlovelsesringe, så han kunne forstå præcis, hvad han betaler for.

Blue Nile Grundlægger Mark Vadon builta fuld service, brugervenlig online butik for diamant smykker.

Mark, en Stanford-uddannede tal cruncher, nærmede hans ring-købsbeslutning, da han woulda forskningsprojekt og gik online for at få alle fakta. Han kom upona websted kaldet Internet Diamanter, en forhandler, der offeredinformative beskrivelser og guidede tutorials om diamanter til at supplere deres smykkekollektion.

load...

Takket være denne ressource, Mark følte tillid, når buyingan enestående ring online - for tusinder af dollars mindre end ringene, han havde set i butikken.

Han blev så taget af denne forbrugervenlige erfaring, at han kom i kontakt med sidens ejer, Doug Williams, for at diskutere købe forretningen. De udarbejdede vilkår på en serviet over frokosten. Ved foråret 1999, havde Mark rejst mere end $ 6 millioner, nok til at tage over Internet Diamanter, som herenamed Blå Nil. I dag, den hjemmeside er den største online forhandler af certificerede diamanter og fine smykker, men de stadig prioritere kunde uddannelse frem for alt andet.

”Uddannelse er rygraden i vores virksomhed,” siger Josh Holland, direktør for Brand Experience. ”Vi har en kunder-første mentalitet.”

Hvis du kan lide det og ønsker at sætte en ring på det, kan du stole på Blue Nile for at gøre processen meget lettere ved at give klare oplysninger, ekspertrådgivning, og tusindvis af selvstændigt-graduerede diamanter. Webstedets rigelig resourceswalk kunder gennem de vigtige kendetegn ved en diamant og tilbyder nem at bruge værktøjer til at indsnævre din søgning efter en fantastisk smykke.

load...

”Vi forsøger at guide folk til at gøre det bedst mulige køb, der passer til dem,” Josh fortalte os. ”Vi hjælper kunderne med at finde den rette kombination af funktioner til at maksimere deres budget og få en smuk diamant.”

Over 150.000 Diamanter kan tilpasses til dit budget og smag

Ethvert imponerende forslag starter med diamant. Du kan ikke få ned på knæ med en hvilken som helst gammel ring i hånden. Med en oversigt over mere end 150.000 diamanter, Blå Nil giver kunderne ingen ende for at engagere valg. Ifølge Josh, about70% af Blue Nile indtægter kommer fromengagement ringe.

Hjemmesiden giver par til createtheir egne ringe fra valg af diamant til at tage stilling til indstillingen. Først skal du bruge simpleslider værktøjer til at vælge den ideelle form, pris, karat, klippe, farve og klarhed i din diamant. Herefter skal du vælge en indstilling, sortering efter farve, pris, stil, eller designer, til at opveje den diamant. På Blue Nile, det tager få minutter at sammensætte en unik skabelse.

Uanset om du er forelsket i skær af guld eller tiltrukket af platin holdbarhed, kan Blå Nil hjælpe dig med at indsnævre tusindvis af muligheder i én skræddersyet ring.

Kom engageret er en once-in-a-lifetime slags begivenhed, så de fleste folk, der køber forlovelsesringe er begyndere, usikker på, hvad de leder efter og helt nye til ringen køber. Blå Nil team har erfaringen til at undervise første-timere, hvordan man finder den diamantring, der passer lige højre.

Tilgængelig, gennemsigtig, og hjælpsomme, dette smykker detailhandler gør ikke presse kunderne til at købe noget uden for deres means.Because Blue Nile fungerer som en online butik, de har significantlyless overhead og kan tilbyde kvalitet diamanter på en brøkdel af de omkostninger, du vil finde i en traditionel smykke butik.

Ud over et selvstændigt gradueret GIA rapport, masser af produktfotos viser onlinekunderne hvad deres jewelrywill ligner fra alle mulige vinkler. Plus, stedet byder på en 360-graders videovisning ofany diamant via theDiamond Visualisering Tool. Ved hjælp af avanceret teknologi, Blå Nil forstørrer diamant og roterer billedet, så kunderne kan se everydetail.

”Du får en holistisk fornemmelse af, hvad det diamant ser ud, og det visuelle er fantastisk,” Josh fortalte os. ”Fordi det er så forstørret det er faktisk endnu bedre end at holde den i hånden.”

Erfarne Jewellers uddanne dig på Smart Ring-Køb Practices

TheEducation afsnittet om Blue Nile hjemmeside opfordrer dig til at blive en ekspert i diamanter. Deres indgående smykker guider dække alt fra at finde din (eller din partners) ring størrelse til at vælge thediamond egenskaber er vigtigst for dig. Du kan læse mere om metaller, ædelstene, perler, vielsesringe og andre smykker også.

”Selv bare en lille smule af forskning kan gå en lang vej,” sagde Josh. Ved at forstå, hvad der gør en diamant dyrere eller billigere, kan shoppere prioritere, hvad de ønsker i deres smykker og spare penge gennem smartere indkøb.

”Min forlovede Г © og jeg gjorde en masse forskning, og det hele betalt ud, da vi så ringen. Blå Nil er virkelig stor ”! - Manjari, en tilfreds kunde fra Irving, Texas

Blue Nile giver grundige ressourcer så første-timere kan træffe kvalificerede beslutninger om deres diamant karat, klarhed, farve og andre aspekter. Konsulenten Holdet virker ikke på provision og virkelig søger at hjælpe med frie købe tips. I forhold til diamant karat vægt, for eksempel, deres eksperter foreslår ”at maksimere dit budget, overveje at købe en diamant, der er en anelse under ideelle karat vægt.”

Team medlemmer på alle niveauer i virksomheden ofte tager en personlig interesse i kunderne. ”En af mine foretrukne historier,” Josh fortalte os, ”er vores jewelerswrite ned navnet på kunden af ​​ringen de arbejder på, så det er ikke bare en ring til dem.”

Hver Politik & Garanti Sætter kundens behov først

Ofte køber en diamant betyder, at et livslangt engagement, så det er vigtigt at vælge en troværdig forhandler for at sikre den rigtige pasform. Blue Nile lover tilfredshed throughmany kundespecifikke første politik. For eksempel, at selskabet gør en 30-dages pengene tilbage garanti på afkast for alle deres smykker.

”Kvalitet og håndværk er altafgørende for os,” sagde Josh. ”Vi sikrer, at ringen er præcis perfekt, før den går ud af døren, og vi står bag dette arbejde med en no-spørgsmål stillede tilbagesendelsespolitik.”

Blå Nileprovides gratis resizings og rengøring i løbet af det første år afterpurchasing en tilpasset forlovelsesring. Plus, kunder nyder livet diamant opgradering program skulle de nogensinde vil erstatte deres diamant med en nyere, dyrere diamant.

Blå Nil display-only webrooms fremvise deres diamanter withfree eksperthøringer.

Hvis du ønsker at faktisk se Blue Nile s smykker til dig selv, kan du finde en webroom sted i nærheden af dig. I butikker over hele landet, shoppere canconsult med kyndige guldsmede og faktisk håndtere Blue Nile s smykker. Den webroom s smykker er til visning kun kan butyou bruge deres iPad til at placere en ordre, hvis du vil. Blue Nile fysiske lokationer er en no-pres miljø, hvor browsere er velkommen til at se på og føle deres smykker.

”Der er meget lille risiko,” Josh forklaret. ”Vi ved, den reelle værdi af, hvad vores smykker kan betyde for nogen, og det er et ansvar, vi tager meget alvorligt.”

I modsætning til de fleste smykker sælgere, Blå Nil opmuntrer sammenligning shopping. Faktisk anbefaler de at få adgang til deres hjemmeside på din mobile enhed, mens i en smykke butik, så du kan gøre en side-by-side sammenligning af priserne i realtid. Dette giver dig mulighed for at få den bedste deal i butikken og online.

Ifølge Blue Nile s Prisgaranti , ”hvis du finder en sammenlignelig GIA-gradueret diamant til en lavere pris,” de vil matche prisen. Bare ring 1-888-565-7641 for at gøre din påstand gratis. Med uncompromisingcraftsmanship og uovertruffen prissætning, garanterer Blue Nile tilfredshed på hvert salg.

Blue Nile: Hjælpe dig Find dit diamond i the rough

Vi har alle hørt diamanter er en piges bedste ven, men, til alle jer gutter derude, kan diamanter være din ven, også, hvis du tager dig tid til at forstå, hvad der gør dem gnistre. Blue Nile Grundlægger Mark Vadon fandt ud af første hånd, hvordan skræmmende det kan være at gå efter en forlovelsesring. Så etablerede han en enklere måde at uddanne consumerabout diamant prissætning, og nu kan du købe din valgte ring online til en brøkdel af prisen.

Blue Nile tilbyder kunderne gratis sikker forsendelse på alle ordrer fra deres hjemmeside.

Lavet til at holde, Blå Nil tilbyder rimeligt prissat og påfaldende smukke diamanter i forskellige farver, snit og stilarter. Fra one-of-a-kind engagement ringe til elegantValentine Dag vedhæng, deres omfattende samling af smykker tilføjer værdi til dine specielle øjeblikke.

Blå Nil bakker kvaliteten af ​​deres diamanter med kundespecifikke først politikker og avancerede customtools.If du ønsker at vise den person, du elsker, hvor meget han eller hun betyder for dig, at købe en diamant, perle eller ædelsten kan helt sikkert gøre det trick. Ved hjælp af Blue Nile s købe tips, engageret par kan finde ud af at spare penge på deres engagement eller bryllup ringe, så de har mere at bruge på bryllupsrejse!

”Du kan få en diamantring i en mere moderne måde gennem Blue Nile. Du behøver ikke at gøre det på den gamle måde længere,”sagde Josh.’Vi ønsker at lære folk at købe som eksperter, ved hjælp af vores guidelinesto getthe pris, de vil, uden at gå på kompromis kvalitet.’