Etiketter er ikke kun til mode

15 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

En kvinde er et vigtigt element i en mands liv. Den rigtige kvinde er det vigtigste element. Hvorfor så er så mange mænd - stærk, frygtløs, og kompetent i de fleste sager - så fej og clueless når det kommer til at sige, ”Jeg er med hende”?

Mærkning et forhold synes at komme så let for kvinder. De vil med stolthed stå ved siden af vores afpillede, benede krop eller skaldethed, buttet form, og muntert proklamere: ”Dette er min kæreste, Bob.” Hvorfor er vi mænd så tilbageholdende med at proklamere vores relationer fra hustagene? Hvorfor er Facebook forhold status blank for så mange mænd? Og hvornår er det rigtige tidspunkt at begynde at kalde dit forhold et forhold?

load...

1. Fejhed.

Jeg har allerede nævnt den mest indlysende grund: Mænd er kujoner. Vi har ikke noget problem dodging kugler til at beskytte vores kære, men måske en ”forhold” synes en smule for girly for nogle macho fyre. Vi kunne let dele vores seksuelle bedrifter med nogle navnløse, ansigtsløse kvindelig, men indrømmer at et forhold føles som en udstilling af svaghed. Efter alt, betyder det, vi kan faktisk have følelser. Og de medarbejdere og venner, der er stadig psykologisk i syvende klasse vil helt sikkert tude og drille os om det.

”Du skylder din kæreste at kende

load...

når at erklære jeres forhold.”

2. Engagement fobi.

Selvfølgelig er der altid vores velkendte frygt for engagement til at holde os tilbage fra mærkning vores forhold. Hvis vi er i et forhold, er vi ære forpligtet til at være trofaste. Skidt med, at vi ikke havde dateret nogen anden i et år, før vi mødte vores dame, og vi har haft nogen tanker om at være med nogen anden for de flere måneder, vi har været sammen. Det er det princip, der tæller. Hvad hvis vi skulle komme i humør til en lille sort? Hvad nu hvis denne harmløse forhold spiraler til noget, der låser os i for god?

Den enøjede slange er rasende indsigelse:

Min gawd, er vi mænd virkelig så patetisk? Må ikke svare!

load...

3. Beskyttelse.

Mænd kan lide at inddeler de forskellige dele af deres liv. De arbejder, de tilbringer tid sammen med deres pårørende, de har deres bande til fritidsinteresser og sport, og hvis de er heldige, de har deres dame. De virkelig ikke lide det, når deres forskellige liv begynder overlappende. Drenge aldrig kunne lide det, når forældrene bliver spurgt om veninder , og de gav aldrig op nogen oplysninger, når de blev spurgt om deres aktiviteter.

Måske er det bare ikke er nogen forretning, men vores egen.

4. Man op!

Der er en anden, der har en interesse i status for dit forhold, fordi det er hendes forhold, også. Gutter, du skylder det til din kæreste og værdighed dine mandlige brødre at vide, hvornår tiden er inde til at erklære dit forhold. Der kan være forskellige niveauer i et forhold. Du behøver ikke at gå direkte til Defcon 5 eller Red Alert. Når dine aktiviteter sammen falder i et mønster, der ville føre en til at tro, du er sammen, lade hende vide, at hun er din kæreste.

Hvis hun har taget dig til to bryllupper i én sommer, hun er din kæreste. Hvis du har mødt hendes familie og hendes venner, hun er din kæreste. Hvis hun inviteret dig til hendes selskab ferie part, hun er din kæreste. Det er tid for dig at begynde herunder hendes i begivenheder fra de andre rum i dit liv. Og det er på tide at begynde at fortælle andre mennesker, hun er din kæreste.