Få bolden til at rulle ved heldig strejke: en bowlingbane, hvor datere flirter over drikkevarer af mad, mad og underholdning

15 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Lige siden deres første bowling alleyopened i Californien i 2003, Lucky Strike har taget underholdningsindustrien med storm. Deres steder er mere end blot steder at banke ned nogle stifter - over 16 steder consistentlystun gæster med specielle cocktails, fornemme spisning, og livlige begivenheder. Hvorvidt sittingtogether i hyggelige lounges eller Jockeyuddannelse over et spil ping-pong, singler og par på Lucky Strike nyde en afslappet, socialt miljø til at blande og blande sig. Thecutting-kant venuessupport lokalsamfund samtidig bringe folk sammen over fælles interesser. Withculinary bedrifter og live musikalske forestillinger, Lucky Strike giver daters en mindeværdig oplevelse på en helt unik bowlingbane.

Vi var 15 år gammel og hænge ud på en bowlingbane, når en af ​​mine venner spottet en høj, ranglet fyr et fewlanes forbi. ”Han er sød,” sagde hun. På en impuls, besluttede hun at gå over og flirte med ham. Det var en skandale. De generte bowlerwas overrasket over at receivefemale opmærksomhed, men han lykkeligt spillet sammen. De udvekslede AIM-navne-, fordi det var 2005, og det er, hvad vi gjorde - og snart var hovedet over hælene i kærlighed.

load...

Næsten 10 år senere, jeg så da de grådkvalt udvekslet løfter. ”Jeg ved ikke, hvem jeg ville være uden dig,” sagde min ven til hendes nye mand. ”Mit liv ændrede det øjeblik jeg så dig bowling.”

En bowlingbane giver singler og par en afslappet stedet at obligation - griner løbet rendestenen bolde eller fejre strejker - og det kan være en stor mødested forromance. Modernisering bowling i byer over hele USA, Lucky Strike har bragt en old-school hobby til en ny-skole indstilling med innovativ underholdning og sociale muligheder.

De har givet traditionel bowlingbaner en opgradering ved infusion rummet med premium cocktails, raffinerede restauranter, og et behageligt miljø for familier, venner og daters.

load...

Lucky Strikes afdæmpet atmosfære inviterer daters til at hænge outinto de små timer på natten.

Lucky Strikes hele vibe tilskynder opdagelse - anyonecan gå der for at opdage en ny favorit drink, en sang, du ikke havde hørt før, eller en dyb forbindelse til en bekendt. Uanset om du booker en vognbane for en særlig aften med nogen eller dvælende i baren søger at møde folk, bowlingbanen giver dig en chance for at løsne op og har en god tid.

”Det griber dig ret, når du går i,” siger Barry Pointer, Chief Marketing Officer for Lucky Strike. ”Vores venuesgive du noget sjovt at gøre, som bare letter dine sociale interaktioner og bryder isen, især på en første date.”

Par kan nyde Chef-Driven Creations & levende musik, mens Bowling

Beliggende i 16 større byer kyst til kyst, Lucky Strike tilpasser hver mødested til omgivelserne og bliver nedsænket i kulturer San Francisco, Chicago, Houston, Phoenix, Washington DC, og andre dynamiske steder. Fra deres dekorationer til deres underholdning, forsøger selskabet at afspejle den lokale smag og appellerer til byens befolkning. ”Det er ikke en cookie-cutter oplevelse,” Barry understreget.

load...

Så, hvad gør Lucky Strike skille sig ud? Deres håndlavede Drikofre og gastro pub køkken efterlade en med et varigt indtryk.

Mixologists komme med inspirerede håndlavede cocktails madeespecially for Lucky Strike. Ved fuld service bar, kan daters flirte frit over drikkevarer og drille deres smagsløg med lækre fare.Lucky Strike mad er ikke hvad du ville forvente fra en typisk bowlingbane. Deres kok-drevet restaurant tilbyder flere premium forretter og entrГ © es, includinghand-voldsramte mini majs hunde og streettacos værdig noget mad lastbil.

Deres A2Kitchen menuhasvarious sofistikeret billetpris, fra juicyburgers tohealthy veggie wraps.

Lucky Strike steder er visuelt stimulerende miljøer, der viser kurateret kunst og favorup-and-coming lokale kunstnere. De vil også spille populære sportsbegivenheder på deres widescreensor showcase time-lapse videoer fra NASA - noget at tilføje til din sociale oplevelse og give dig og din date noget at tale om mellem rammer.

”Vi tilbyder meget mere end bare bowling,” siger Barry. ”Vi har en gastropub madoplevelse, live musik, spil, billedkunst, og alle disse muligheder for folk til at udforske. Vi vil endda bringe i en DJ på særlige nætter!”

Konstant udvikling Deres look & feel Siden 2003

The Lucky Strike mærke begyndte ved at flette en lounge indstilling med en bowlingbane. Siden deres tidlige dage i 2003 har underholdning selskab søgte toshake op hvad det betyder at bowle sammen.

Barry beskrevet CEO Steven Foster som en kreativ mastermind tilskynde teammedlemmer til at tænke ud af boksen. Deres energeticcore hold tage chancer, da de improvisere nye måder at tilfredsstille og overraske deres gæster. ”Vi er ikke bange for at begå fejl,” sagde Barry, ”fordi det er sådan du lærer.”

Træt af bowling? Lucky Strike har også ping-pong borde, poolborde og andre adspredelser til rådighed.

Med øje for, hvad der er trend, holdet hele tiden udvikler sig og improvestheir bowling centersto lokke et bredt publikum af familier, venner og par.

”Der er altid noget nyt foregår her,” siger Barry entusiastisk. ”Det gør det spændende at gå på arbejde hver dag.”

Reserve en Lane, Book en Event & Make Memories på Lucky Strike

Idealfor daters på jagt efter en uforglemmelig aften i byen, Lucky Strike spiller værter for mange fornemme begivenheder så små som to mennesker reservere en privat bane og så store som tusindvis af gæster, der kommer til en berømthed ydeevne. Den bowlingbane s maling parter, singler begivenheder og andre særlige nætter giver nemme isbrydere til at vende fremmede ind venner i et dynamisk miljø.

I stedet for at koble ud på Valentinsdag, kan daters hænge outin en større gruppe på Lucky Strikes venue.During deres Valentine tilbud, mange mennesker pakke baner på dobbelt eller tredobbelt datoer. ”Det er en cool aktivitet for par,” Barry fortalte os, ”og mere engagerende end din typiske dato plet.”

I løbet af årene, Lucky Strikehas været baggrunden for mange romantiske øjeblikke mellem par.

Hvis du planlægger en særlig begivenhed af dine egne, kan du prebook en fest ontheirwebsite. Lucky Strike steder har set mange første datoer, forslag, jubilæer, øvelse middage, og bryllup fotooptagelser i årenes løb. ”Det er en stor kompliment at have folk vælger os til theirspecial erindringer,” siger Barry.

”Men, vi er 14 år i, og vi er stadig på udkig efter vores første bryllup,” tilføjede han spøgefuldt. ”Det er på vores bucket liste.”

En ny-skole Bowlinghal for en sjov dating oplevelse

Når møde nogen nye, en sjov aktivitet gør disse indledende samtaler gå glattere. Det giver dig noget at sige og somecommon jorden for at opbygge et forhold on.In 2005 to teenagere startede deres kærlighedshistorie blot ved beundrende hinandens bowling formular. Nu lykkeligt gift, de stadig nyde at gå bowling sammen, deler både en hobby og en særlig hukommelse.

Denne dynamiske scene glæder intime datoer, spøgefuld skarer, og alt der imellem.

Lucky Strike lokationer tilbyder en unik og stimulerende settingfor en dato. ”Det er et sted at opdage nye ting,” Barry fortalte os. ”Det er et miljø, hvor folk i kontakt, skabe minder, have det sjovt, og føler sig trygge sammen.”

Den raffinerede fødevarer, speciale drikkevarer og livlig atmosfære underholder dig, mens du bowl. Hvert spillested bringer noget nyt og spændende for lokale daters at udforske sammen. Uanset om du ønsker at skål på banerne eller nyde en drink i baren, Lucky Strike har mange klassiske Valg for dig at nyde.

Og hvem ved - du kan bare gøre en varig forbindelse med en person, et par baner i løbet.