Fællesskabsløsninger: en medfølende nonprofitorganisation samarbejder med de overlevende fra hjemlige overgreb og seksuelle overgreb

26 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Overlevende fra vold i hjemmet, seksuelle overgreb, eller menneskehandel kan sommetider føle, at de har ingen steder at henvende sig til, men hjælpen er altid derude. Et fællesskab af fortalere kan yde juridisk vejledning, følelsesmæssig støtte, og sociale ydelser for at hjælpe dem, der forsøger at flygte dårlige situationer. Med udgangspunkt i San Clara County, EF-Solutions tilbyder vigtige ressourcer til enkeltpersoner, familier og børn står over for psykiske problemer, stofmisbrug, menneskehandel og seksuel eller indenlandske vold. Siden 1972 har den nonprofit agentur tjente mennesker i Santa Clara og San Benito amter med dygtighed og medfølelse. Enhver, der har behov kan bruge EF-Solutions' frie og fortrolige programmer til at komme sig efter traumer og komme videre med deres liv.

Da Lucy fødte sit første barn, vidste hun, at hun var nødt til at beskytte sin baby pige og forlade sin voldelige mand. Selvom den soft-spoken kvinde havde undskyldt og forklaret væk hendes mands voldelige adfærd i fortiden, besluttede hun at tage stilling og få en skilsmisse af hensyn til hendes datter.

load...

Fortalerne på EF-Solutions , en nonprofit organisation i Californien, støttet Lucy hvert skridt på vejen. De hjalp hende at sikre et tilhold og fandt hende og hendes datter et krisecenter, hvor de kunne føle sig trygge. I sidste ende, holdets gode arbejde gav Lucy de ressourcer, hun er nødvendige for at fortælle sin historie i retten og frigøre sig fra en cyklus af misbrug.

EU-Solutions er en mangesidet nonprofit, der understøtter overlevende fra traumer og misbrug.

EU Solutions startede som en teenager drop-in center i 1972, men det har siden udvidet til en fuld-service support center for overlevende af misbrug, traumer og svær familie dysfunktion. Folk som Lucy dukke op på disse kontorer hver dag i håb om at få hjælp i krisetider. De professionelle advokater og sagsbehandlere gå kunder gennem hvad de kan gøre for at helbrede, komme sig, og komme videre med deres liv.

load...

Uanset om kunderne har brug for terapi sessioner eller blot nogen til at give dem følelsesmæssig støtte, som de navigerer retssystemet, Fællesskabet Solutions team er der for at gøre, hvad det tager for at beskytte folk i Santa Clara og San Benito counties.If du er i en giftig forhold eller frygt for velfærden for din familie, kan du stole på EF-løsninger til at sætte dig i kontakt med folk, der kan hjælpe.

”Vi støtter individer som individer,” siger Perla Flores, programdirektør i Fællesskabets Solutions. ”Vores ydelser er empowerment-baseret og traume-orienteret.”

Empowerment-baserede programmer Tilbyd erfarne support

Hvert år Fællesskabets Solutions arbejder tæt sammen med over 4.800 kunder i alle deres programmer, og 2.300 af dem er overlevende for vold i hjemmet. Løsninger til Vold er en gruppe af omfattende programmer for at støtte og styrke klienter står over for alvorlige udfordringer i deres liv.

load...

I overensstemmelse med loven i Californien, den statsautoriseret agentur har en fortrolig 24-timers kontakt linje for vold i hjemmet og seksuelle overgreb overlevende. Du kan ringe til 1-877-363-7238 for at komme i kontakt med nogen, der kan anbefale nyttige tjenester og støtte grupper til kvinder, mænd, børn og familier.

Fællesskabsløsninger kunder modtager en pro-bono sag leder, der kan hjælpe dem med alle relevante retssager eller sociale ydelser.

Fra boligstøtte til in-person rådgivning, holdet er følsom over for behovene hos overlevende og arbejder hårdt for at give dem adgang til ressourcer i retssystemet, retshåndhævelse og sociale ydelser. Kunderne kan også deltage lokale støttegrupper, hvor overlevende kan tale ud om deres erfaringer, håb og frygt.

”Vi ønsker at støtte kvinder på en måde, der er medfølende til den enkelte og adresser alle former for kønsbestemt vold,” Perla sagde. ”Vi er en liason og en buffer mellem overlevende og de systemer, de er nødt til at beskæftige sig med.”

Lokale kontorer er åbne mandag til fredag ​​og acceptere walk-ins. Omkring 40 mennesker dukke op hver dag på jagt efter støtte. Efter en grundig screening proces, vil Fællesskabet Solutions team identificere, hvad de kan gøre for at hjælpe overlevende fra misbrug og traumer mødes basale behov for husly, mad og sikkerhed. Organisationens fortrolige og gratis programmer har støttet tusindvis af mennesker, der søger et bedre liv for dem selv og deres familier.

Et team af Fortalere Rally Bag Enkeltpersoner og familier

Perla beskrevet Fællesskabet Solutions team som ikke-dømmende hjælpere. De 26 fuldtidsansatte medarbejdere kommer fra forskellige uddannelsesmæssige baggrunde - nogle studerede socialt arbejde, mens andre forfulgte virksomhedsledelse - men de deler alle en fælles passion for at støtte ofre for vold og seksuelt misbrug. Nogle teammedlemmer har overlevet traumer selv eller set et familiemedlem beskæftige sig med misbrug, så de kan føle med de mennesker, der henvender sig til disse kontorer for at få hjælp.

Selvom teammedlemmer gå igennem timevis af træning, de alle besidder en medfølende ånd og livlige holdning, der ikke kan blive undervist i en klasse.

”Alle har en anden rolle at spille,” siger Perla. ”Men i slutningen af ​​dagen, men vi er alle fortalere, og vi er nødt til at være i stand til at forbinde med mennesker og møde dem, hvor de er på. Vi bruger de færdigheder, vi er nødt til at hjælpe kunder udforske deres muligheder og træffe deres egne beslutninger.”

I de kommende måneder, Fællesskabet Solutions team planer om at udvikle en evidensbaseret system til at vurdere og håndtere sager menneskehandel mere effektivt. Når EU-Solutions har perfektioneret sin screening-værktøjer, vil fortalerne kunne forbinde hver enkelt med de særlige ydelser, han eller hun har brug for hurtigere end nogensinde før.

”Det er spændende,” sagde Perla. ”Vores mål som et agentur er at udvide og give overlevende for kønsbestemt vold med alt, hvad de har brug for på ét sted.”

Ændring af Lives of Hundredvis af mennesker i San Clara County

Et flertal af EU-Solutions kunder er voksne mellem 18 og 30 år. Perla sagde, at omkring 60% af klienter er Latinske Piger, hvoraf mange er udokumenterede beboere. På grund af deres udokumenterede status, disse kvinder ofte frygter at vende sig til statens juridiske og strafferetlige systemer og står over for mange forhindringer, når de søger personlig sikkerhed. EF Solutions er der for at hjælpe disse kvinder uden dom eller mistillidsvotum.

Holdet fortalere på vegne af overlevende for vold i hjemmet og seksuelle overgreb og arbejder sammen statslige organer til at finde løsninger for enkeltpersoner og familier i krise.

”Det vigtigste prioritet for os ser ud til vores kundes sikkerhed.” - Perla Flores, programdirektør i Fællesskabets Solutions

”EF Solutions har hjulpet mig med at lære, hvem jeg er igen.Jeg føle sig trygge nu. Jeg kunne ikke bede om mere,”saidRaina, en overlevende fra intim partner misbrug.

”Det er et stort ansvar,” sagde Perla. ”Når en overlevende af vold i hjemmet forlader forhold, er det den farligste tid for dem. Så den vigtigste prioritet for os ser ud til vores kundes sikkerhed.”

EF-løsninger: nonjudgmental Ressourcer for personer med behov

Da Lucy gik ind i Fællesskabet Solutions kontor, fandt hun mennesker, der ville have hende tilbage, da hun gik igennem en vanskelig og farlig proces.Det holdets urokkelige støtte bemyndiget hende til at forlade sin voldelige forhold til sin mand og holde sig selv og sin lille datter sikkert fra skade.

EF-Solutions har hjulpet tusindvis af enkeltpersoner og familier aftale med dårlige situationer med vold i hjemmet, seksuelle overgreb, menneskehandel og andre former for traumer. En ikke-dømmende hold mesterligt navigerer retssystemet og giver frigøre ressourcer til at holde kunderne i Santa Clara og San Benito sikker. Hele året rundt, snesevis af uddannede fagfolk hjælpe folk i alle aldre og baggrunde via misbrug helpline og sagsstyring program. Hvis du står kønsbestemt vold i hjemmet, kan denne nonprofit hjælpe dig med at finde løsninger på vej mod bedring.

”Det bedste, der er sket for mig var på vej til Fællesskabet Solutions-programmet,” siger John, en anden overlevende af traumer. ”De tilbyder et fuldt spektrum af terapi tjenester... Det var en gave for mig.”