Fejrer 10 år med smarte tæver og trashy bøger

23 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

TL; DR: Fra pirat slyngler vinde uskyldige jomfruer til Fabio i en puffy skjorte, romantik genren tendens til at få en dårlig rap, men ikke atSmart Tæver, Trashy Bøger! Der er ingen skam i smag, ja kærlige, romantik romaner, når du er på dette Bitchin' hjemmeside.

I det sidste årti har Smart tæver trashy Bøger været go-til udløb for kvinder, der brænder for romantik romaner. Sitet er ikke bange for at leve op til sit motto, ”al den romantik og ingen af ​​lort”, og heller ikke er dens brugere.

Ikke alene har medstiftere Sarah Wendelland Candy Tan skabe SBTB toconnect romantik læsere til hinanden, men de har også skabt det, så de kunne have en munter miljø til at skrive om de romancer, de elsker (og ikke elsker).

load...

De har heller ikke noget imod at rydde op nogle stereotyper, der går med at være en romance læser i ny og næ.

”Romancer er ikke alle de samme, og de kvinder, der læse og skrive (og redigere!) Dem er intelligente, kreative og magtfulde personer, der ikke bør forkastes direkte baseret på deres valg af læsestof,” siger Wendell. ”Og vi ønskede at tale om de covers og den tåbelige ting, der foregår i visse plot linjer og have det sjovt, mens vi gjorde alt dette.”

Smart tæver omfavne romance genren

Ifølge Wendell, kvinder er ikke skammer sig over det faktum, at de læser romantik romaner - men de kan være flov over at fortælle nogen, de læser romantik romaner.

load...

Fra varige fornærmelser om deres intelligens, at står over for erhvervslederen kommentarer på boghandel kassediske, kvinder SBTB er fans, hvis loyalitet er urokkelig.

Selv hvis de ikke kan lide en bestemt bog eller er enig med et bestemt tema, Wendell sagde læsere er stadig tro mod genren, hvad den gør, hvordan det fungerer, og hvad det har skabt for dem, der er en familie.

Smart Tæver, trashy Bøger Medstifter Sarah Wendell

”Simply danne samfund af læsere online hjælper fjerne og lindre de fornærmelser, fordi det er betryggende at vide, at der er så mange andre romantik læsere i verden, taler lykkeligt om, hvad de læser, især for en person, der har følt isoleret for at elske en bestemt genre ," hun sagde.

Og det er denne forbindelse med brugere, der gør SBTB skiller sig ud som en Bitchin' leder i området.

Uanset om det er indbydende nytilkomne, grin med den nyeste plot twist eller tillader bidragsydere til at fremvise deres ideer, stedet oser ægthed og sass, og der er altid plads i bogen klub for en mere.

load...

”Jeg modtager stadig mail mindst en gang om ugen fra læsere, der siger noget i retning af: 'Hvor har du været hele mit liv?' og "Jeg anede ikke der var så mange romantik læsere derude!” sagde hun. ”Men en af ​​de ting, jeg elsker bedst er, når nogen takker mig for at anbefale en bog, som de elskede. Den følelse af at have anbefalet noget, der gjorde en læser så glad -! Der aldrig bliver gammel”

Smart tæver foretager tilslutninger rundt om i verden

Hvad har været en stor del af SBTB succes er dens global rækkevidde, som Wendell sagde, er et vigtigt aspekt af enhver online niche samfund, hvad enten det er romantik romaner, drageflyvning, havearbejde eller dating.

”Folk er i stigende grad komfortable og nysgerrig finde og skabe forbindelse med andre gennem virtuel kontakt,” sagde hun.

”En del af søgning efter kompatible folk begynder med at anerkende dine egne præferencer - hvad du elsker, hvad der gør dig glad - og det næste skridt ville være at møde mennesker, der nyder de samme ting, du nyder, med hvem du deler en fælles entusiasme,” hun fortsatte.

Og det ser ud som det kun Bitchin' sejler til SBTB i fremtiden.

Med sit 10 års jubilæum kommer op, Wendell sagde webstedet vil integrere nogle nye funktioner, herunder et redesign, der starter i efteråret, mens stikning med dem brugere elsker, herunder Kære Tæver, Smart Forfattere podcast, et fælles projekt med romantik websted Kære Forfatter.

”The podcast og sitet begge synes at gøre folk meget glade, fordi hver dag vi fejrer og diskutere, hvad vi elsker,” sagde hun. ”Og som altid, har vi diskussioner, dumhed, anmeldelser, podcasts, kaos og sjov planlagt hver dag.”