Fem en to rådgivning og coaching: shaina singh er en inkluderende psykoterapeut for singler og par i texas

21 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Shaina Singh startede hendes private terapi praksis at give Austin singler og par et sted, hvor de kunne tale om deres problemer og føler sig hørt, accepteret og værdsat. Over tid, den professionelle psykoterapeut indså hun havde brug for at udvide sit repertoire at opfylde behovene hos kunder, der ikke nødvendigvis behøver at blive analyseret - de havde brug for praktiske råd om, hvordan man kan opbygge relationer og finde lykken. Shaina blev en licenseret dating og life coach til at understøtte singler i alle køn og orienteringer. Hun tilbyder nu dybdegående høringer for alle søger svar om livet, kærlighed og parforhold. Uanset om du er på udkig efter førægteskabelig rådgivning, par rådgivning, sex-positive dating rådgivning, eller individuel terapi, kan du regne med Five One Two Rådgivning til at være en allieret på din rejse.

For flere år siden, uddannet psykoterapeut Shaina Singh talte med en terapeut ven af ​​hendes når emnet for dating kom op. De begyndte at sammenligne noter på deres erfaringer med dårlige datoer og akavet samtaler, og de erkendte, at mange af deres kunder løb ind tilsvarende vanskeligheder, når de søger en langsigtet partner. Hvad mere er, dagens singler har den ekstra komplikation af online dating til at beskæftige sig med.

load...

”Jeg er fascineret af, hvor meget dating har ændret sig i de sidste par år,” siger Shaina. ”Det har ændret sig så meget, at nogle mennesker kæmper for at følge med.”

Shaina Singh er uddannet psykoterapeut, der også byder på hendes støtte som en dating coach.

Da de to venner afspejles på de kampe ved at være enkelt, de indså, at der var behov for mere terapeutisk vejledning til dem, der beskæftiger sig med at aflæse, ghosting, og andre dating udfordringer. Mindst, tænkte Shaina, hvis singler havde nogen ved deres side til at tale med, ville de føler sig mindre alene, da de tackles følelsesmæssige problemer.

load...

Shaina kom væk fra sin samtale med sin veninde fast besluttet på at begynde at tilbyde dating coaching tjenester til singler fra alle samfundslag.

Baseret i Austin, Texas, Shaina kører nu en privat praksis som en meget dygtig psykoterapeut og dating coach. Hendes områder af ekspertise omfatter parterapi, individuel terapi, breakup opsving, og LGBTQAI + rådgivning og støtte. Shaina er en køn-positiv rådgiver, så hun kan behandle spørgsmål i soveværelset samt tilbyde vejledning for par i et åbent forhold.

”Jeg støtter folk fra alle samfundslag,” sagde hun. ”Jeg vil sige min overordnede tilgang er medfølende og ligetil.”

Førægteskabelig rådgivning Giver en støtteordning for Par

At vælge en person som din terapeut eller din klangbund er en personlig beslutning, og Shaina spørger ikke nye kunder til at vælge hende ubeset. Hun tilbyder en gratis indledende høring, hvor hun fortæller om sin rådgivning stil og stiller spørgsmål om personens baggrund og mål.

load...

Når hun har fået en fornemmelse for, hvem personen er, og hvad deres udfordringer er, Shaina anbefaler hendes tjenester som enten en dating coach eller psykoterapeut. Hun ser hendes terapi arbejde som dybdegående undersøgelser af en persons psyke. Hun dykker ned i deres barndomsoplevelser og vedhæftede stil at afdække mønstre og tilbyde indsigt der provokerer varige forandringer. Hendes terapi sessioner kan indarbejde nogle coaching, men fokus er primært internt.

Ud over sit individuelle arbejde, Shaina tilbyder førægteskabelig rådgivning til par om at binde knude. Hun er certificeret i Lagring af din ægteskab før den starter programmet, som har styrket bånd utallige par. Shaina fortalte os hendes førægteskabelig rådgivning kan forberede klienter til de udfordringer, de er ved at stå som et ægtepar. Sessions varer typisk 50 minutter.

Shaina hjælper sine klienter med personlige problemer, herunder håndtering af traumer, overvinde angst, og kommer ud som en LGBTQIA + person.

Uanset om hun hjælper kunder får i ægteskabet tankegang eller oplev deres seksualitet, Shaina er en engageret og passioneret fortaler for at leve dit bedste liv.

Shaina bemærkes, at mange af hendes klienter har spørgsmål vedrørende deres seksualitet, og hun opfordrer dem til at udforske deres ønsker i sunde måder. Hun giver en støttende ramme, hvor hendes klienter kan være åbne om deres tanker og følelser på en række personlige emner.

”Folk ofte finde mig, fordi de leder efter en person, der vil acceptere og støtte dem,” sagde hun. ”Jeg er en sex-positiv, poly, og knækkes venlig terapeut, så jeg ser ofte folk genopdage sig selv og udforske deres seksualitet så godt.”

Dating Coaching Styrker singler af begge køn & Sexualities

Shaina tjente hendes certificering som et liv og dating coach fra Life Coaching Institute of America. Hun gør et punkt til at skelne hendes tjenester som en dating coach fra hendes tjenester som psykoterapeut. ”Når jeg tager nogen på i min coaching praksis, kan jeg ikke tilbyde dem behandling,” forklarede hun. ”Jeg kan ikke krydse denne linje.”

Folk af alle slags henvende sig til Shaina for dating rådgivning og forhold vejledning. Hun ser en masse mennesker, der sørger fra tidligere breakups og følelse usikre på hvordan du navigerer den moderne dating scene. Online dating kan virke overvældende, hvis for eksempel, har nogen været ude af dating scene for de sidste par årtier. Shaina sagde hendes ældste klient var omkring 40 år, men hun glæder sig over muligheden for at arbejde med seniorer i dating scene og give dem mulighed for at drage fordel af nutidens teknologi.

”Mit dating coaching praksis er åben for folk i alle køn og seksualiteter.” - Shaina Singh, dating coach og psykoterapeut

Mens Shaina kan tilbyde hjælp på en række dating spørgsmål, den mest almindelige tjeneste hun giver er dating bistand. Fordi det ser ud som om hver enkelt person er online i disse dage. Shaina kan hjælpe singler oprettet en dating profil, berolige deres rystesyge, og forberede sig på en første date. Hun giver nyttige tips om hvad man skal kigge efter i en potentiel partner, og hvordan man opfører sig, når du vil skabe intimitet.

Hvis du har spørgsmål om dating og relationer, kan Shaina tilbyde et sikkert og ikke-dømmende sted at opdage, hvem du er og hvad du ønsker.

”Min passion og mit mål er at støtte enlige og lære dem at datere godt, så de kommer i sunde relationer,” sagde hun. ”Det er et privilegium at være i stand til at gå ved deres side, og hjælpe dem med at komme der.”

Tidligere klienter værdsætter hendes Medfølende Advice

Shaina arbejder med folk i alle baggrunde, men herinsights om dating og relationer er universelle. Hun forstår de underliggende holdninger og begrænsende overbevisninger, der står i vejen for alle daters, uanset om de er homoseksuelle, heteroseksuelle, bi, afhøring, eller flydende, og hun tilbyder praktiske løsninger gennem hendes coaching sessioner. Som et resultat, har hun hjulpet mange enkeltpersoner finde deres stemme og genvinde deres tillid til dating scene.

”Hvis du er en del af LGBTQ familien og har brug for støtte, du ikke lede længere,” siger Jackie H. I en Yelp gennemgang. ”Shaina skaber en atmosfære af respekt og sikkerhed. Hun er nyttigt i at arbejde gennem forholdet behov.”

”Shaina er en fantastisk rådgiver. Hun lytter med et meget åbent sind og hjerte, men vil også være direkte i hendes råd ”. - Joy S.

En klient med initialerne KJ sagde Shaina forudsat trøst og vejledning i ugerne efter et groft bruddet.”Jeg kom til at se Shaina afhaspning fra en hjertesorg,” sagde KJ. ”Vores arbejde har hjulpet mig få tillid, føler bemyndiget, og jeg var i stand til at begynde at date igen.” Nu KJ skriver, at han kan genkende dating røde flag for at hjælpe hende med at vælge en mere passende partner næste gang.

Nogle kunder forlader hendes one-on-one sessioner føler glade for at komme tilbage i dating verden, så de kan bruge de færdigheder, de har lært fra Shaina.

”Shaina støttet mig gennem en hjertesorg og gav mig håb, når jeg følte, at der var nogen,” sagde EK ”Hun har hjulpet mig med at lære mere om mig selv, hvad jeg søger i en potentiel partner, og hjalp mig genkende mine tidligere dating mønstre.”

Shaina tilbyder en sikker Plads til at Dyrke Sunde relationer

Fra begyndelsen, Shaina så hende coaching business og terapi praksis som en måde at støtte singler i alle typer af følelsesmæssigt forsøger situationer. Hun ønskede at give et sikkert sted, hvor folk i alle retninger kunne føle sig accepteret og bemyndiget. Hendes engagement i at nå ud til den LGBTQAI + samfund sætter hende bortset fra andre i hendes erhverv.

Shaina er en fremsynet og åbenhjertig guide med en åben dør til alle, der har brug for at snakke. Hun inviterer samtale uden dom og giver ærlig rådgivning bakkes op af mange års erfaring og forskning.

”Jeg elsker at være i stand til at tjene mennesker i en privat praksis som psykoterapeut og dating coach,” sagde hun. ”Det er en af ​​de mest givende ting, jeg nogensinde har gjort.”

”Shaina Singh vil møde dig med respekt, medfølelse, forståelse og færdigheder til at hjælpe dig med at nå dine personlige mål,” sagde Katie C. I en bedømmelse. ”Hun er en drivkraft for godhed med en passion for social retfærdighed for alle væsener.”