Flycleaners revolutionerer, hvordan new york daters holder deres tøj frisk med planlagt afhentning, sporing og levering

23 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: FlyCleaners er en service til travle newyorkere, der ikke har tid til vasketøj dag og der har ofte befundet sig grave gennem det beskidte vasketøj til denne artikel af tøj, de har brug for at se godt ud - uanset om det er til en jobsamtale , dato, eller enhver anden speciel lejlighed. Kunderne kan anmode om tøjvask gennem app og få deres tøj samles op fra deres hjem i så lidt som 20 minutter. I stedet for at bruge timer på vaskeri, FlyCleaners lader dig blive hjemme og holde styr på renseprocessen fra din mobiltelefon. Tøj returnere frisk og foldet - nogle gange så hurtigt som natten - så du vil aldrig være uden en fantastisk outfit.

I dag kan du fange forlystelser, foretage reservationer, ordre middag, eller finde datoer via mobile apps, men rengøring tøj inden turen går ud i byen kræver stadig en stor indsats.

Ingen kan lide vaskeri dag, men det kan være endnu mere af en smerte, hvis du ikke har en vaskemaskine og tørretumbler. Du er nødt til at slæbe dit tøj til laundromat eller renserier - forhåbentlig før den lukker. Så kommer ventetiden, foldning, og bærer det hele tilbage.

load...

FlyCleaners hjælper newyorkere fjerne vasketøj fra deres to-do lister med rengøring muligheder og pickup og levering.

FlyCleaners , der er baseret i New York, blev oprettet for at ændre den måde, folk behandler deres beskidte vasketøj. Kunderne kan få deres vasketøj afhentet i deres lejlighed, rengjort, og leveret tilbage til dem i så lidt som en dag. Nogle gange tager det kun 20 minutter for en FlyCleaners professionel at ankomme og få processen i gang.

Virksomheden blev grundlagt for at give newyorkere med en tiltrængt tjeneste og samtidig spare dem værdifuld tid. Og kundeservice er kernen af ​​forretningsmodellen, som har gjort det muligt FlyCleaners at tiltrække kunder i hele fem bydele.

load...

”Vores mission har været at give vores kunder bakke deres tid, så de kan arbejde hårdt og spille hårdt,” siger David Salama, medstifter og administrerende direktør for FlyCleaners. ”Vi giver en praktisk og nem oplevelse, der giver dem mulighed for at få deres vaskeri og renseri gøres fra komfort i deres eget hjem. Vaskeri er rangeret som det mest modbydelige og afskyet af husholdningen og FlyCleaners er der for at gøre det gå væk.”

Fra at hjælpe folk Undgå Laundromat til Færdiggørelse mere end 500.000 ordrer

Co-Founders David Salama og Seth Berkowitz fik ideen til FlyCleaners i 2013. De to hadede vasketøj dag - og de vidste, at der måtte være en nemmere måde at håndtere beskidt tøj.

”Vi lever i en verden, hvor teknologien har forvandlet alt, hvad vi gør, bortset fra den måde, at vi får vores tøj renset,” siger David. ”FlyCleaners blev bygget på ideen om, at det var tid til at ændre det. Så vi byggede et hold, der udmærker sig ved at tørre tavlen ren og angribe et problem fra udgangspunktet.”

load...

Mens designe og perfektionere den app , holdet opbygget et logistiknetværk, der nu omfatter mere end 100 ansatte og snesevis af FlyCleaners varevogne, der på tværs af byen.

Folk vælger en pickup og leveringstid, og FlyCleaners tager sig af alt det andet.

Alle kunder skal gøre er at downloade den app, på iOS eller Android , skal du indtaste nogle grundlæggende kontooplysninger, og de er klar til at anmode om et vaskeri afhentning. En FlyCleaners van vil ankomme i så lidt som 20 minutter.

”De kan også vælge, hvornår de vil have deres tøj tilbage. Vi kan vende grundlæggende vasketøj natten over. Du kan komme ned til din sidste par undertøj, før de har os afhente din beskidte tøj og stadig være klar til den næste dag,”siger David.

FlyCleaners har hidtil gennemført mere end 500.000 ordrer, hvilket svarer til mere end 5 millioner pounds af vasketøj. Det selv tilbyder hurtig overnight tjenester, så kunderne kan få deres favorit dato tøj renset og leveret til deres dør den følgende morgen, så de vil se skarpt. Og når FlyCleaners siger det leverer til din dør, der omfatter til kunder, der bor i femte sal walk-ups.

Forpligtelse til kundeservice: levende Repræsentanter og masser af funktioner

Ikke alene er FlyCleaners praktisk, men det er også rimeligt prissat og designet til at håndtere alle dine foretrukne tøj med omhu.

”En af de ting, vi fremhæve i vores service garanti og engagement for vores kunder er, at vi kender de varer, de sender os er mere end blot stykker stof. De er stykker af din identitet,”siger David. ”Uanset om det er din favorit cocktail kjole, bedste jakkesæt, eller en heldig par undertøj, er tøj dybt forbundet til vores erindringer.”

Med det i tankerne, den app giver kunderne mulighed for at spore deres poster i hele renseprocessen. Underretninger sendes, når en orderis afhentes, at blive renset, og klar til planlagt levering. En liste over alle punkter - herunder prisen for at rense hver - er opført i dine opdateringer for at sikre alt er tegnede sig for.

App-brugere kan også nævne præferencer for, hvordan de gerne vil hvert element, der skal rengøres. Nogle kan foldes, mens andre kan have behov for at trykke på eller kemisk rensning. Hvis kunderne ønsker FlyCleaners at bruge skyllemiddel, blegemiddel på deres hvide, eller har en kemikaliefri rengøring, kan de gøre det klart i den specielle instruktioner del af deres bestillingsseddel.

”Vi elsker det, vi laver, og vi elsker at forbedre alt om vores service hver dag,” tilføjede han.

Virksomheden tager også kundeservice alvorligt. Dens callcenter er åben fra 08:00 til 21:00 mandag til torsdag og fra 09:00 til 19:00 fredag ​​til søndag, og repræsentanter typisk besvare e-mail spørgsmål inden for 30 minutter.

En del af de FlyCleaners garantere er, at det vil levere rent tøj på begæring gang kunderne, så de ikke behøver at sidde og vente på van.

Udtalelser Vis Hvorfor FlyCleaners er på toppen af ​​sin spil

FlyCleaners har revolutioneret den måde mange newyorkere få deres vasketøj gjort ved at hjælpe dem fjerne ture til vaskeri og renseri til gode. Masser af kunder i The Big Apple synger virksomhedens roser.

”For mig, vaskeri er altid en eftertanke. Jeg forlader for arbejde virkelig tidligt, og jeg er aldrig hjemme før 7, når rengøringsassistenter lukke,”siger Ashleigh i en anmeldelse. ”Så hvis jeg har tænkt mig at være iført rent tøj, jeg har brug for vasketøj on-demand. FlyCleaners samler den op og falder det ud, mens jeg bliver klar til en aften i byen eller ser Game of Thrones i min PJs.”

Når du planlægger en afhentning, kan en FlyCleaners van være på dit hjem i så lidt som 20 minutter.

En anden kunde, Noah, var også imponeret af selskabet, giver det høje karakterer for service.

”De regere. Hver gang jeg har brugt dem, de har været hurtig på pickup, selv sent på aftenen,”sagde han. ”Jeg vågner op, anmode om levering og det er tilbage. Alt gøres, mens jeg sover. Det kommer tilbage pænt foldet og ren og ret til min dør til en rimelig pris. Hvad kunne jeg vil?”

Nu er FlyCleaners arbejder på at udvide til andre kvarterer i New York. David sagde, at selskabet har været støt tilføje flere bydele.

”Vi har også nogle ideer om, hvordan man kan bringe vores kunder produkter og tjenester, som vi tror, ​​de vil elske,” sagde han. ”Jeg kan ikke dele for mange detaljer endnu, selv om. Enhver god dater ved, at du ikke spilder alle bønnerne på den første date.”